2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım benim çok şükür daha güzel haberlerinizi de bekliyoruz inşallah sen korkma bebeğin de sen de çok iyi olacaksınız. Ne güzel bak oradaki dr seni rahatlatmış biraz

Dualariniz sayesine bu sabaha iyi uyandim. Sizlerde benim dualarimdasiniz kemdim icin yaptigim tum dualarimda sizlerde varsiniz. Allah hepinizden razi olsun. Saglikli bir sekilde yavrumu kucagima aldim haberinizi duymayi nasip etsin insaAllah
Canım çok geçmiş olsun tansiyonunda düşmüş çok şükür.
Bebişte iyi sürekli kontrol ediyorlarmış daha iyi olacaksınız üzme kendini hiç dinlenmeye çalış güzel haberler vericeksin burdan inanıyorum İNŞALLAH

Dualariniz sayesine bu sabaha iyi uyandim. Sizlerde benim dualarimdasiniz kemdim icin yaptigim tum dualarimda sizlerde varsiniz. Allah hepinizden razi olsun. Saglikli bir sekilde yavrumu kucagima aldim haberinizi duymayi nasip etsin insaAllah
Ya nasıl sevindim anlatamam canım rabbim bir daha yaşatmasın insallah böyle bir durumu sen merak etme onun izniyle herşey yolunda ilerleyecek canım Allah'ım seni bebeğine bebegini sana bağışlasın nasıl korkmussundur ki bizde burada senin için çok korktuk inan gece bile uyandım aklımdaydı napti ne oldu acaba diye şükürler olsunki iyisiniz

Y
Ya nasıl güzel bir haber ile uyandık. İnanın dün evde bütün gün sizden bahsettim. O hastane ortamındaki durumu çok iyi biliyorum bende Ankara'da başka bir üniversite hastanesine durdurulamayan kanama ile ozel bir hastaneden apar topar gönderildim. O kadar korktum ki bir tane asistana ben çok korkuyorum ne olur hocanizla konuşun acıtmasın deyip ağlamıştım onlarda ellerimden tutmuslardi muayene esnasında. Emin ellerdesin yüreğini ferah tut ne güzel tansiyonu kontrol altına almışlar bak. Makineden makineye gerçekten çok şey değişiyor eminim kilosu da normaldir Allah sizleri birbirinizden ayırmasın

Ohhhhhhh çok şükür canım benimmmmmmmm, her şey çok güzel olacak işte! <3

Foruma seni merak ederek girdim haberini aldik çok şükür. Bebeginde sende iyisin. Rabbim ikinizinde sağlıkla hastaneden çıkmayı nasip etsin. Rabbim Şifanızı versin.

Çok şükür canım, inşallah ikinizde daha iyi olacaksiniz

Canım çok sevindim yaa Allah seni evlatlarına bağışlasın tez vakitte çıkarsın insalah hastaneden. Bebeğin suyu değilse neymiş çokmu geliyor yoksa sızıntı gibi mi

Cok sevindim canim her şey güzel olacak inş Allah zamanında saglikla bebisini dogurmayi nasip etsin ins

Çok şükür canım aklımdan çıkmadın dünden beri. biz böyle korktuysak sen neler yaşamışssındır. Allah yardımcın olsun bir an önce saglıgına kavuş bebişinini sana seni bebişine ve evlatlarına bağışlasın inşallah.

Güzel anneler bir şey soracağım, hastane çantasına bebek için citcitli zıbın koyuyoruzya uzun kollu mu koyacağız, iki tane üst üste uzun kollu bebeği bunaltmaz degilmi rahatsız olmaz kolları?
yok canım rahatsız olmaz. sıcağa ihtiyacı var ilk doğdugında vucut ısısısını ayarlayamaz çünkü.

Cok tesekkurler kuzum sukur test sonucum negatif insllah bu dönemi sağlıkla atlatiriz

Çok şükür canım daha da iyi olacaksınız inşallah sağ salim hayırlı şekilde doğuracaksın evladını inanıyoruz hepimiz

Çok şükür canim benim rabbim sağlıkla hayirla zamaninda kucağına almayi nasip etsin insllah tansiyonunda bir daha çıkmaz
Sakin kalmaya çalış insllah hersey yolunda gidecektir Allahin iziniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…