Merhaba canım. Ben 3. dozu pazartesi oldum dr um olabilirsin dedi. ilk 2 dozda yan etkim olmamıştı bunda baş ağrım oldu hafif halsizlik yaptı.Kızlar merhabalar ben arada girip hepinizin yazdıklarını okuyorum ama yazmak için pek vaktim olmuyor hepinize sağlıklı huzurlu mutlu doğumlar diliyorum çok az kaldı Allah’ın izni ile sağlıkla alacağız kucağımıza
Size bir sorum olcak 2 doz biontech aşı olanlar 3. Doz aşıyı olmayı düşünüyor musunuz yada doktorunuz bu aşı için ne dedi ben yarın doktora gidicem doktoruma sorcam ama sizin genel düşüncenizi ve doktorunuzun ne dediğini merak ettim :)
Benim doktorum biontech 2 doz aşıyı da olmamı istemişti zamanında ve olmuştum ama 3.dozu olma dedi. Neden bilmiyorum ama belki de 3.dozun doğuma yan etkileri vardır, doğum yaklaştı ya ondan diye düşündüm . Sen yine de kendi doktorun ne derse ona göre davran canımKızlar merhabalar ben arada girip hepinizin yazdıklarını okuyorum ama yazmak için pek vaktim olmuyor hepinize sağlıklı huzurlu mutlu doğumlar diliyorum çok az kaldı Allah’ın izni ile sağlıkla alacağız kucağımıza
Size bir sorum olcak 2 doz biontech aşı olanlar 3. Doz aşıyı olmayı düşünüyor musunuz yada doktorunuz bu aşı için ne dedi ben yarın doktora gidicem doktoruma sorcam ama sizin genel düşüncenizi ve doktorunuzun ne dediğini merak ettim :)
Evet canım ananas öyleymiş kiviyi de şimdi senden öğrendimCanım kivi çok yiyorsan dikkat et istersen, çünkü bana geçen gün ebe , 37.haftadan sonra kivi, ananas yemeni isteyecem doğumu kolaylaştırsın hazırlasın diye dedi
Çok sevindim canım onlar da daha dikkatli olurlar artıkCok tesekkurler kuzum sukur test sonucum negatif insllah bu dönemi sağlıkla atlatiriz
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahKızlar babam bugün kapalı prostat ameliyatına girecek. Ağır bir operasyon değil ama yine de ameliyat ameliyattır. Babamın sağ selim ve sağlığına kavuşmuş şekilde ameliyattan çıkması için bana da dua eder misiniz...
Ayyy doğdu muDualariniz sayesine bu sabaha iyi uyandim. Sizlerde benim dualarimdasiniz kemdim icin yaptigim tum dualarimda sizlerde varsiniz. Allah hepinizden razi olsun. Saglikli bir sekilde yavrumu kucagima aldim haberinizi duymayi nasip etsin insaAllah
İlk iki dozu vurul demişti drum ama 3. İçin konuşmadık henüz. Ben doğumdan sonra olurum diye düşünüyorum ilk ikisinde hiç bi yan etkisi olmadınama 3. De olur mu bilemedim.Kızlar merhabalar ben arada girip hepinizin yazdıklarını okuyorum ama yazmak için pek vaktim olmuyor hepinize sağlıklı huzurlu mutlu doğumlar diliyorum çok az kaldı Allah’ın izni ile sağlıkla alacağız kucağımıza
Ohh herşey yoluna giriyor bakKardeslerim mesajlari okuyamadim ama biliyorumki benim icin dualar ettiniz. Allah hepinizden razi olsun. Dun cok kotuydum cok kotu anlar yasadim. Ankara Tip fakultesi kadin dogum hastanesindeyim. Dogum haneye aliyorlar birakmiyorlar. Delik desik ettiler ellenmedik yerim kalmadi. Gelen su bebegin suyu degilmis. 500 liralik bir test aldirip yaptilar. Kesin sonuc verirmis. Suyum hala geliyo ama bebegin suyu degil diyolar bebegi zehirlememesi icin nerden geldigini bulmaimiz lazim diyolar.Nasil sey anlamadim. Buraya apar topar acil yolladi doktorum suyun gelmeye baslamis diye. Su bebegin suyu degil diyolar. Baska ne olabilirki ilk defa duyuyorum boyle bir sey. Burda bir suru doktor bakiyor. Biri gidiyor biri geliyor. Tansiyonumu dusurememislerdi. Gece bosalircasina burnum kanadi ondan sonra gozlerim acildi. 12 ye kadar dustu. Demin 11 cikti. Normal odaya alindim. Bebegin kilosu burda daha fazla cikti makinedenmi bilmiyorum. 2200gram cikti. Burdaki uzman doktor dogsa bile kemdini kurtarir ama bi 15 gun daha kalsa diger oglun gibi kuveze koymadan cikarsin insaAllah. Bunun icin ugrasiyoruz. Onu ameliyatla alir kurtaririz hic uzulme onceligimiz seni kurtarmak tansiyonun cok yuksek dediler. Cok sukurki oda burun kanamasindan sonra dustu insaAllah bida cikmaz. Bebegme ciger gelistiricivigne serum falan yapiyolar. Suan icin acilma sanci soz konusu degil. Hareketli cok sukur hissediyorum. 10dkda bir gelip soruyolar hissediyomusun diye. Yavrularimi cok ozledim sadece onlara sarilmak istiyorum. Hepiniz Allaha emanet olun. Saglicakla alalim insaAllah kucaklarimiza
Şifa olsun inşallahMerhaba canım. Ben 3. dozu pazartesi oldum dr um olabilirsin dedi. ilk 2 dozda yan etkim olmamıştı bunda baş ağrım oldu hafif halsizlik yaptı.
3. Doz için olma demesi neden acaba merak ettim bendeBenim doktorum biontech 2 doz aşıyı da olmamı istemişti zamanında ve olmuştum ama 3.dozu olma dedi. Neden bilmiyorum ama belki de 3.dozun doğuma yan etkileri vardır, doğum yaklaştı ya ondan diye düşündüm . Sen yine de kendi doktorun ne derse ona göre davran canım
Bende 2 doz vuruldum da yarın gideceğim bi çok kişi cevap vermemiş zaten olan olmayan karşıtta çok var saygı duyuyorum bende yarın doktorum ne derse onu yapacağım bilgi için çok teşekkür ederimİlk iki dozu vurul demişti drum ama 3. İçin konuşmadık henüz. Ben doğumdan sonra olurum diye düşünüyorum ilk ikisinde hiç bi yan etkisi olmadınama 3. De olur mu bilemedim.
Çok teşekkür ederim canım
Aynen canim annemde çok sinirlendi zaten zorlu bir hamilelik dönemi geçiyorum
Anlayış cok onemli cnm karsi taraf bunu bilmesi gerekir işte birseyde diyemiyorsun
Bende hemen kreme başlamak istiyorum bi turlu çıkıp alamadım benimde çok kurudu bu halde bebeğin ağzına aldığını düşünmek istemiyorum çok fena
Gerçekten bu 2 kilo meselesine benim de kafam takıldı.
Bende 30+lardayım bebişim birazcık daha geriden geliyor 1300du en son
Doktorum senden zaten çok iri bir bebek beklemiyoruz bir sıkıntı yok demişti.
2 kiloluk bebeğe böyle diyorlarsa benimki napsin
En son ki kontrolümde doktorum hastayi pozitiflemek çok önemli dedi. Gerçekten öyle.
O inanç bile insana dayanma gücü veriyor.
Ben 1.5 aydır sürekli yatıyorum. İlk gün çok umutsuzdum ama günler haftalar geçtikçe inandım. Doktorum da önümüzde 10 hafta var diyor. Hemen bir ölçüme kafam takılsa ultrasonun yanılma payı var diyor.
Ne bilim ya insan cidden rahatlıyor. Bir şey olsa doktor sonuçta mutlaka söylerdi diyorum.
23 haftada açık açık demişti bu haftada doğarsa yaşamaz mutlaka mudahele edilmesi gerekiyor diye.
Evet moralim bozuldu ama orda onu söyleyip durumun ciddiyetini anlatması gerekiyordu belki de.
Doktorlar ne derse desin Allah'ın dediği olur demek lazım
Ayy çok sevindim valla yaaKardeslerim mesajlari okuyamadim ama biliyorumki benim icin dualar ettiniz. Allah hepinizden razi olsun. Dun cok kotuydum cok kotu anlar yasadim. Ankara Tip fakultesi kadin dogum hastanesindeyim. Dogum haneye aliyorlar birakmiyorlar. Delik desik ettiler ellenmedik yerim kalmadi. Gelen su bebegin suyu degilmis. 500 liralik bir test aldirip yaptilar. Kesin sonuc verirmis. Suyum hala geliyo ama bebegin suyu degil diyolar bebegi zehirlememesi icin nerden geldigini bulmaimiz lazim diyolar.Nasil sey anlamadim. Buraya apar topar acil yolladi doktorum suyun gelmeye baslamis diye. Su bebegin suyu degil diyolar. Baska ne olabilirki ilk defa duyuyorum boyle bir sey. Burda bir suru doktor bakiyor. Biri gidiyor biri geliyor. Tansiyonumu dusurememislerdi. Gece bosalircasina burnum kanadi ondan sonra gozlerim acildi. 12 ye kadar dustu. Demin 11 cikti. Normal odaya alindim. Bebegin kilosu burda daha fazla cikti makinedenmi bilmiyorum. 2200gram cikti. Burdaki uzman doktor dogsa bile kemdini kurtarir ama bi 15 gun daha kalsa diger oglun gibi kuveze koymadan cikarsin insaAllah. Bunun icin ugrasiyoruz. Onu ameliyatla alir kurtaririz hic uzulme onceligimiz seni kurtarmak tansiyonun cok yuksek dediler. Cok sukurki oda burun kanamasindan sonra dustu insaAllah bida cikmaz. Bebegme ciger gelistiricivigne serum falan yapiyolar. Suan icin acilma sanci soz konusu degil. Hareketli cok sukur hissediyorum. 10dkda bir gelip soruyolar hissediyomusun diye. Yavrularimi cok ozledim sadece onlara sarilmak istiyorum. Hepiniz Allaha emanet olun. Saglicakla alalim insaAllah kucaklarimiza
Allahın izniyle dayanicak bebeğin cnm merak etme, tansiyonunun düşmesine de sevindim cok şükür, o suyun da nerden geldiğini Allahın izniyle bulurlar, gözetim altındasın cok şükür herşey güzel olucak merak etmeKardeslerim mesajlari okuyamadim ama biliyorumki benim icin dualar ettiniz. Allah hepinizden razi olsun. Dun cok kotuydum cok kotu anlar yasadim. Ankara Tip fakultesi kadin dogum hastanesindeyim. Dogum haneye aliyorlar birakmiyorlar. Delik desik ettiler ellenmedik yerim kalmadi. Gelen su bebegin suyu degilmis. 500 liralik bir test aldirip yaptilar. Kesin sonuc verirmis. Suyum hala geliyo ama bebegin suyu degil diyolar bebegi zehirlememesi icin nerden geldigini bulmaimiz lazim diyolar.Nasil sey anlamadim. Buraya apar topar acil yolladi doktorum suyun gelmeye baslamis diye. Su bebegin suyu degil diyolar. Baska ne olabilirki ilk defa duyuyorum boyle bir sey. Burda bir suru doktor bakiyor. Biri gidiyor biri geliyor. Tansiyonumu dusurememislerdi. Gece bosalircasina burnum kanadi ondan sonra gozlerim acildi. 12 ye kadar dustu. Demin 11 cikti. Normal odaya alindim. Bebegin kilosu burda daha fazla cikti makinedenmi bilmiyorum. 2200gram cikti. Burdaki uzman doktor dogsa bile kemdini kurtarir ama bi 15 gun daha kalsa diger oglun gibi kuveze koymadan cikarsin insaAllah. Bunun icin ugrasiyoruz. Onu ameliyatla alir kurtaririz hic uzulme onceligimiz seni kurtarmak tansiyonun cok yuksek dediler. Cok sukurki oda burun kanamasindan sonra dustu insaAllah bida cikmaz. Bebegme ciger gelistiricivigne serum falan yapiyolar. Suan icin acilma sanci soz konusu degil. Hareketli cok sukur hissediyorum. 10dkda bir gelip soruyolar hissediyomusun diye. Yavrularimi cok ozledim sadece onlara sarilmak istiyorum. Hepiniz Allaha emanet olun. Saglicakla alalim insaAllah kucaklarimiza
Benimki biraz haftası doğum haftasına yakın ya surmke istiyorum canim bir hafta sonra doğmadan bisey olmaz zaten sende 2 3 hafta sonrası için dusunebilirsin belki 32 de uyarmak tehlikeli olabilir daha vakit var 4 hafta daha 36 ya uzun süre uyarmak doğuma etkisi olabilir hatta arkadaşımla konuştum geçenlerde 37 de doğum yapmıştı oda sürmemiş daha erken diye sonra doğdu şimdiden başlasan mi diye o getirdi aklımaBen pazartesi doktoruma sordum bu lansinoh u aldım süreyim mi diye . Doğumdan önce sürme kesinlikle uyarma uçları dedi .
Yağ sürüyordum 2 aydır onu da bıraktım şimdi . Benim uçlarda sarı kabuklar oldu .
Rabbim şifa versin inşallah cnmKızlar babam bugün kapalı prostat ameliyatına girecek. Ağır bir operasyon değil ama yine de ameliyat ameliyattır. Babamın sağ selim ve sağlığına kavuşmuş şekilde ameliyattan çıkması için bana da dua eder misiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?