2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar merhabalar ben arada girip hepinizin yazdıklarını okuyorum ama yazmak için pek vaktim olmuyor hepinize sağlıklı huzurlu mutlu doğumlar diliyorum çok az kaldı Allah’ın izni ile sağlıkla alacağız kucağımıza

Size bir sorum olcak 2 doz biontech aşı olanlar 3. Doz aşıyı olmayı düşünüyor musunuz yada doktorunuz bu aşı için ne dedi ben yarın doktora gidicem doktoruma sorcam ama sizin genel düşüncenizi ve doktorunuzun ne dediğini merak ettim :)

Merhaba canım. Ben 3. dozu pazartesi oldum dr um olabilirsin dedi. ilk 2 dozda yan etkim olmamıştı bunda baş ağrım oldu hafif halsizlik yaptı.

Benim doktorum biontech 2 doz aşıyı da olmamı istemişti zamanında ve olmuştum ama 3.dozu olma dedi. Neden bilmiyorum ama belki de 3.dozun doğuma yan etkileri vardır, doğum yaklaştı ya ondan diye düşündüm . Sen yine de kendi doktorun ne derse ona göre davran canım

Canım kivi çok yiyorsan dikkat et istersen, çünkü bana geçen gün ebe , 37.haftadan sonra kivi, ananas yemeni isteyecem doğumu kolaylaştırsın hazırlasın diye dedi
Evet canım ananas öyleymiş kiviyi de şimdi senden öğrendim kızımda doğuma 5 gün kala ananas aşermiştim, bir sürü yemiştim, akşamında karnımda acayip bir hareketlenme olmuştu

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah

Dualariniz sayesine bu sabaha iyi uyandim. Sizlerde benim dualarimdasiniz kemdim icin yaptigim tum dualarimda sizlerde varsiniz. Allah hepinizden razi olsun. Saglikli bir sekilde yavrumu kucagima aldim haberinizi duymayi nasip etsin insaAllah
Ayyy doğdu mu maşallah canım, inşallah yavrun da sen de bir an önce daha iyi olursunuz da evinize dönersiniz aklım hep sendeydi canım, çok geçmiş olsun tekrar

İlk iki dozu vurul demişti drum ama 3. İçin konuşmadık henüz. Ben doğumdan sonra olurum diye düşünüyorum ilk ikisinde hiç bi yan etkisi olmadınama 3. De olur mu bilemedim.

Ohh herşey yoluna giriyor bak
Sen de iyi olacaksın bebişte ben inaniyorum.
Her şey de vardır bir hayir daha da güzel haberlerini bekliyoruz

Merhaba canım. Ben 3. dozu pazartesi oldum dr um olabilirsin dedi. ilk 2 dozda yan etkim olmamıştı bunda baş ağrım oldu hafif halsizlik yaptı.
Şifa olsun inşallah zaten son haftalara geldik ağır gelmesi çok normal bizde ağırlaştık bu arada bilgi için teşekkürler
3. Doz için olma demesi neden acaba merak ettim bende bende yarın doktoruma soracağım hayırlısı ol derse olurum inşllah zorlamaz olursamda bilgi için teşekkür ederim
İlk iki dozu vurul demişti drum ama 3. İçin konuşmadık henüz. Ben doğumdan sonra olurum diye düşünüyorum ilk ikisinde hiç bi yan etkisi olmadınama 3. De olur mu bilemedim.
Bende 2 doz vuruldum da yarın gideceğim bi çok kişi cevap vermemiş zaten olan olmayan karşıtta çok var saygı duyuyorum bende yarın doktorum ne derse onu yapacağım bilgi için çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim canım
Aynen canim annemde çok sinirlendi zaten zorlu bir hamilelik dönemi geçiyorum
Anlayış cok onemli cnm karsi taraf bunu bilmesi gerekir işte birseyde diyemiyorsun

Deyin bence artık susmayın , yazık size ve içinizdekine . Siz çektiniz aylardır tüm sıkıntıları , sizin bebeğiniz o . Onlar doğduktan sonra sadece ' ayy ne tatlı , yok burnu dedeye benzemiş , gözleri amcaya halaya çekmiş ' tarzı konuşup konuşup gidecekler . O zaman da bütün dertleriyle siz ilgileneceksiniz . Eş ailesine ezdirmeyin kendinizi lütfen .

İnşallah bulaşmamıştır sizlere

Ben 2 doz sinovac oldum ,2. dozdan 1 ay sonra covit geçirdim. Buna rağmen 3. dozu olmam konusunda dün ısrar etti doktorum. Kan sulandirici iğne ve hap kullanıyorum, bunları kullanırken aşını ol pıhtılaşma olmaz dedi. Dün akşam biontech oldum. Sadece kol ağrım var şuanda, bundan sonra başka belirtiler olur mu bilmiyorum. Bebegimde hareketli maşallah.

Bende hemen kreme başlamak istiyorum bi turlu çıkıp alamadım benimde çok kurudu bu halde bebeğin ağzına aldığını düşünmek istemiyorum çok fena

Ben pazartesi doktoruma sordum bu lansinoh u aldım süreyim mi diye . Doğumdan önce sürme kesinlikle uyarma uçları dedi .

Yağ sürüyordum 2 aydır onu da bıraktım şimdi . Benim uçlarda sarı kabuklar oldu .

Bana da garip geldi de yazmadım dün . Benim 31 bitti , 1840 Gr. , doktorum gayet iyi hiç bir sorun yok dedi . Ki kendisi öyle geçiştiren ilgilenmeyen biri de değil .

Ayy çok sevindim valla yaa , daha da güzel haberlerini bekliyoruz canım, bebişin de sen de Allah'a emanet olun

Allahın izniyle dayanicak bebeğin cnm merak etme, tansiyonunun düşmesine de sevindim cok şükür, o suyun da nerden geldiğini Allahın izniyle bulurlar, gözetim altındasın cok şükür herşey güzel olucak merak etme

Benimki biraz haftası doğum haftasına yakın ya surmke istiyorum canim bir hafta sonra doğmadan bisey olmaz zaten sende 2 3 hafta sonrası için dusunebilirsin belki 32 de uyarmak tehlikeli olabilir daha vakit var 4 hafta daha 36 ya uzun süre uyarmak doğuma etkisi olabilir hatta arkadaşımla konuştum geçenlerde 37 de doğum yapmıştı oda sürmemiş daha erken diye sonra doğdu şimdiden başlasan mi diye o getirdi aklıma

Benim 2 doz biontech üzerinden daha bugün tam 2 ay geçti. Sanırım 3 ay gerekiyor 3. Doz için. 1 ay sonra da 37. Hafta da falan oluyorum. Zaten sezeryan olucam muhtemelen o aralarda alır bebeği. Doğumdan hemen sonra olayım diyorum? Beni 2. Doz patates etmişti ateş, halsizlik, vücut ve baş ağrısı vbvb. 37. Haftada tam doğum ağzı gözüm yemiyor... ne dersiniz?

Rabbim şifa versin inşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…