2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Biontech 3. doz için 6 ay geçmesi gerekiyor diye hatırlıyorum ama...

Ay pes. Tamam herseyi onlar yapacak ama ev senin ister istemez ayakta kalırsın. İlla bi temizlik gerekir gidince de gerekir e bide malum covit var
Yok canım. Bu Omicron varyantı çıktı ya, 3 ayı geçene vuruyorlar

iş yapmak hazırlık sıkıntı değil bir şekilde halolur onlar ama covid diye bir gerçek var kendini başkaları için riske atmasaydın keşke..

ben 1 haftadır gripim, işe döndüm hemen aynı gün grip oldum.bayağı zorluyor.zaten nefes almak sıkıntıydı böyle daha zor oluyor.kolumu oynatacak takatim yok.haftasonu gelsede yatsam diye bekliyorum bende..

Canım 35 e girmeyecekmisin sen bizim yakın ya 2 gün önce girdim ben 35 e
34+1 olunca 35 e girmiş mi oluyoruz canım. Doktoruma söyleyince daha 34 sün diyor bi hafta ileriden söylemiyor senle benm aramızda 2 gün var evet

Allah o dr u bildiği gibi yapsın.17/10 tansiyonum diyorsun sabah gel diyo o akşam yazdığında ben bile endişelendim adam 6 yıl tıp okumuş bunu nasıl riske atar.
Allah korudu sizi cnm.neyseki emin ellerdesin şimdi.bak maaşallah nasıl ilgileniyorlar Şimdi sıra sende moralini yüksek tut olumla yap herseyin iyi olacağına inan bebişede enerjini yolla sonra hoppp kucağında

Ben yanıma pantolon falan almıştım ama keseye koymamistim koyayım bi çift daha bari ustunun içine ne giydirilir ki iki hastane çıkışı üstü mü olacak
uzun kollu zıbın üstüne kruvaze ceket gibi olan hastane çıkışı üstü giydiricem canım

Ama olsun onlar olmasa daha rahat olurdun, ben olsam k bakmayın iyice ağırlaştım deyip kabul etmezdim

covidi bırak canım onlar için temizlik toparlama hazırlık yapamam hele ki sonrası evden tır geçmiş gibi olacak. gücün varsa yap tabii ama ben asla yapamazdım

Bak işte bi tane daha düşüncesiz tip, bi kac ay önce beni de kuzenim aradı evde misiniz diye o zaman daha iyiydim evet dedim kabul ettim yarim saat sonra geldiler hemen, cok durmadilar ama bi saat bile cay servisi yapmak zorlamışti beni ki şuan düşünemiyorum bile, ayaklarımı uzatmadan duramıyorum

Bizimde 4 kadın olarak günümüz var.bu hafta bana gelin sonrasında artık ağırlayamam dedim.zaten ikramlıkları kayınvalidem yapıcak.yürüyemiyorum biliyorlar dün gece birisi yazmış e bana anneannem geldi siz bana gelin sana 2 hafta sonra gelelim.
Ya ben bu hafta bile zorlanıyorum 2 hafta sonrayı düşünemiyorum .ayrıca kv.gitmiş alışveriş yapmış ikramlık için son dakika olcak iş mi?
Sen gelemiyorsan gelme dedim ben anca bu hafta ağırlayabilirim başka kabul edemem dedim.
Gece gece boğazlayasım geldi

Ya cocukla evi toplu tutmak imkansız ve ne 1 saati 12 de kalktılar şaka gibi ya düşüncesizlik yani o yeni eve taşındı ben ona gitmeyi aklıma böle getirmedim hamile diye dedim yaz gelsin öyle görüşürüz çok ilginç gerçekten

Merhaba kızlar. Bütün hastalara acil şifalar diliyorum. Geçmişe çok bakamadım. Maşallah herkes hazırlıklarını tamamlamış,Ben daha çöp almadım Dün 2.doz aşımı yaptırdım ayrıca rutin kontrol vardı. Herşey yolunda çok şükür. Doktorum 36.haftadan itibaren hazırlıklara başlarız artık dedi. 1821 gram çıktı,gelişimi haftasıyla gayet uyumlu dedi. Vitamin ve kan ilacına d vitamini ekledi birde. Ara ara adet sancısına benzer ağrılarım oluyor bu da normal artık sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…