- 7 Kasım 2020
- 277
- 663
- 53
- 33
Yok canım. Bu Omicron varyantı çıktı ya, 3 ayı geçene vuruyorlarBiontech 3. doz için 6 ay geçmesi gerekiyor diye hatırlıyorum ama...
Ay pes. Tamam herseyi onlar yapacak ama ev senin ister istemez ayakta kalırsın. İlla bi temizlik gerekir gidince de gerekir e bide malum covit var
iş yapmak hazırlık sıkıntı değil bir şekilde halolur onlar ama covid diye bir gerçek var kendini başkaları için riske atmasaydın keşke..burda girmişiz 34cü haftaya , arkadaşlarım haber yollamış doğum olmadan sana gelmek istiyoruz diye
5 kişi 10 cocuk, bana iş yaptırmazlar onda sıkıntı yok ama doğum öncesi artık risk alasım yok
kem küm ettim, mırın kırın derken haftaya 1 ocak yılbaşı sabahı öğlen yemeğine gelmeye karar verdiler
Canım 35 e girmeyecekmisin sen bizim yakın ya 2 gün önce girdim ben 35 eİnsallah canım evet öyleymiş sanırım iğnelerde işe yaramıştır insallah . Rabbim sağ salim kucaklarımıza almamıızı nasip etsin bebişlerimizi
ben 1 haftadır gripim, işe döndüm hemen aynı gün grip oldum.bayağı zorluyor.zaten nefes almak sıkıntıydı böyle daha zor oluyor.kolumu oynatacak takatim yok.haftasonu gelsede yatsam diye bekliyorum bende..şimdi de uzanamıyorum bilgisayar başında sabah 8 - akşam 5 çalışıyorum
ben sadece kovitten korkuyorum , ya da grip olmaktan.
önce mesajı görmezden geldim sonra bi daha etiketleyip yazınca
işte bu hafta gelin bu hafta iyiyim dedim, haftaya 35 haftalığım artık zorlanıyorum olmadı doğumdan sonra gelirsiniz dedim
seni yormayız biz yemekleri yapar geliriz sen sadece çay koy dediler.
ben de şu tatil günlerinde, haftanın birinci gününde ne gezmeye gitmeyi ne de gezmeye gelenleri severim
34+1 olunca 35 e girmiş mi oluyoruz canım. Doktoruma söyleyince daha 34 sün diyor bi hafta ileriden söylemiyorCanım 35 e girmeyecekmisin sen bizim yakın ya 2 gün önce girdim ben 35 e
geçmiş olaun canım ilaç mı verdiDoktora gittim sonunda enfeksiyon cikti idrar yollarinda . Cok sukur erken dogum gözükmüyor dedi doktor
Allah o dr u bildiği gibi yapsın.17/10 tansiyonum diyorsun sabah gel diyoKardeslerim mesajlari okuyamadim ama biliyorumki benim icin dualar ettiniz. Allah hepinizden razi olsun. Dun cok kotuydum cok kotu anlar yasadim. Ankara Tip fakultesi kadin dogum hastanesindeyim. Dogum haneye aliyorlar birakmiyorlar. Delik desik ettiler ellenmedik yerim kalmadi. Gelen su bebegin suyu degilmis. 500 liralik bir test aldirip yaptilar. Kesin sonuc verirmis. Suyum hala geliyo ama bebegin suyu degil diyolar bebegi zehirlememesi icin nerden geldigini bulmaimiz lazim diyolar.Nasil sey anlamadim. Buraya apar topar acil yolladi doktorum suyun gelmeye baslamis diye. Su bebegin suyu degil diyolar. Baska ne olabilirki ilk defa duyuyorum boyle bir sey. Burda bir suru doktor bakiyor. Biri gidiyor biri geliyor. Tansiyonumu dusurememislerdi. Gece bosalircasina burnum kanadi ondan sonra gozlerim acildi. 12 ye kadar dustu. Demin 11 cikti. Normal odaya alindim. Bebegin kilosu burda daha fazla cikti makinedenmi bilmiyorum. 2200gram cikti. Burdaki uzman doktor dogsa bile kemdini kurtarir ama bi 15 gun daha kalsa diger oglun gibi kuveze koymadan cikarsin insaAllah. Bunun icin ugrasiyoruz. Onu ameliyatla alir kurtaririz hic uzulme onceligimiz seni kurtarmak tansiyonun cok yuksek dediler. Cok sukurki oda burun kanamasindan sonra dustu insaAllah bida cikmaz. Bebegme ciger gelistiricivigne serum falan yapiyolar. Suan icin acilma sanci soz konusu degil. Hareketli cok sukur hissediyorum. 10dkda bir gelip soruyolar hissediyomusun diye. Yavrularimi cok ozledim sadece onlara sarilmak istiyorum. Hepiniz Allaha emanet olun. Saglicakla alalim insaAllah kucaklarimiza
uzun kollu zıbın üstüne kruvaze ceket gibi olan hastane çıkışı üstü giydiricem canımBen yanıma pantolon falan almıştım ama keseye koymamistim koyayım bi çift daha bari ustunun içine ne giydirilir ki iki hastane çıkışı üstü mü olacak
Evet munorol verdi agrinnsancin yogun olursa yine gel poliklinige tedaviye baslayalim son zamanlarda tehlikeli oluyor dedigeçmiş olaun canım ilaç mı verdi
Ama olsun onlar olmasa daha rahat olurdun, ben olsam k bakmayın iyice ağırlaştım deyip kabul etmezdimşimdi de uzanamıyorum bilgisayar başında sabah 8 - akşam 5 çalışıyorum
işte bu hafta gelin bu hafta iyiyim dedim, haftaya 35 haftalığım artık zorlanıyorum olmadı doğumdan sonra gelirsiniz dedim
ben de şu tatil günlerinde, haftanın birinci gününde ne gezmeye gitmeyi ne de gezmeye gelenleri severim
covidi bırak canım onlar için temizlik toparlama hazırlık yapamam hele ki sonrası evden tır geçmiş gibi olacak. gücün varsa yap tabii ama ben asla yapamazdımburda girmişiz 34cü haftaya , arkadaşlarım haber yollamış doğum olmadan sana gelmek istiyoruz diye
5 kişi 10 cocuk, bana iş yaptırmazlar onda sıkıntı yok ama doğum öncesi artık risk alasım yok
kem küm ettim, mırın kırın derken haftaya 1 ocak yılbaşı sabahı öğlen yemeğine gelmeye karar verdiler
Doğum yapmış canım , bebek de kendisi de iyiymişKızlar A AnnemAnnemm den haber var mı? İfade bırakmış ama bişey yazdı mı göremedim çok merak ediyorum aklım onda kaldı
Bak işte bi tane daha düşüncesiz tip, bi kac ay önce beni de kuzenim aradı evde misiniz diye o zaman daha iyiydim evet dedim kabul ettim yarim saat sonra geldiler hemen, cok durmadilar ama bi saat bile cay servisi yapmak zorlamışti beni ki şuan düşünemiyorum bile, ayaklarımı uzatmadan duramıyorumLuzumsuzlar ya geçen akşam 6 da eşimin kuzeni aramış size geleceğiz diye bende hayır diyemedim sinir oldum sonra kendime kayinpederim bile kızmış dusuncesizler niye gelmişler zaten iyi değil cocuk sürekli rahatsız diye saçma sapan şeyler zaten kimseyle görüşmek istemiyorum kendisi de hamile çıktılar geldiler şaka gibiydi ya hazır ikram al canım ben ikram falan da yapamam dedim açık açık
Ne dogumu kiz doğum yapmamis iyiymis ama tansiyonu falan
Bizimde 4 kadın olarak günümüz var.bu hafta bana gelin sonrasında artık ağırlayamam dedim.zaten ikramlıkları kayınvalidem yapıcak.yürüyemiyorum biliyorlar dün gece birisi yazmış e bana anneannem geldi siz bana gelinşimdi de uzanamıyorum bilgisayar başında sabah 8 - akşam 5 çalışıyorum
Aa bunu duymamıştım.Yok canım. Bu Omicron varyantı çıktı ya, 3 ayı geçene vuruyorlar
35. Gebelik haftasında oluyorsun kuzum.34+1 olunca 35 e girmiş mi oluyoruz canım. Doktoruma söyleyince daha 34 sün diyor bi hafta ileriden söylemiyorsenle benm aramızda 2 gün var evet
Ya cocukla evi toplu tutmak imkansız ve ne 1 saati 12 de kalktılar şaka gibi ya düşüncesizlik yani o yeni eve taşındı ben ona gitmeyi aklıma böle getirmedim hamile diye dedim yaz gelsin öyle görüşürüz çok ilginç gerçektenBak işte bi tane daha düşüncesiz tip, bi kac ay önce beni de kuzenim aradı evde misiniz diye o zaman daha iyiydim evet dedim kabul ettim yarim saat sonra geldiler hemen, cok durmadilar ama bi saat bile cay servisi yapmak zorlamışti beni ki şuan düşünemiyorum bile, ayaklarımı uzatmadan duramıyorum
Evet canım ben sabredemiuorum valla ileri olanı söylüyorum34+1 olunca 35 e girmiş mi oluyoruz canım. Doktoruma söyleyince daha 34 sün diyor bi hafta ileriden söylemiyorsenle benm aramızda 2 gün var evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?