2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende ayniyım canım,hatta alt pijamam bile sırılsıklam oluyor

Kızlar selamlar inşallah herkes iyidir
Bugün kontrolümüz vardı 31+6 yım şuan Bebek kafa üstü dönmüş, nst ye sokmadı beni ve 3 hafta sonra çağırdı. Neden sokmadı acaba aklıma takılıyo herkes girdi sanırım 32 lerde olanlar

Yok canım benimki de sokmadı daha, Ocak 8de çağırdı o zaman sokacakmış, ama benim bebiş dönmemişti daha ve hiç ağrım sancım da yok o yüzden midir bilemedim

Canım her doktorun uygulaması farklı, ben de 32de girmedim. Bazı doktorlar 34’ten sonra bazısı da 36’dan sonra nst istiyormuş

33 +1 dim geçen bnadaa gerek yok dedi genelde şikayete bağlı sanirim

Canım, ben faranjit olurum çok sık ve yutkunamama cok fena olur, geçen yıl alerjimle ayni anda oldu ve antibiyotik falan kullanamadim.annem hamileyken boğazı iltihaplanmış birinin tavsiyesi ile yapmış iyilestim demişti,bende yaptım o ağrıya cok iyi geldi dene istersen, bir avuç kadar siyah zeytini çekirdekleriyle ez, çekirdekleri havanda esim kırmıştı cabuk kırılıyor , bi tane tülbenti boyna flar yapacakmış gibi ince uzun katla zeytinleri boğazının ön kısmına gelecek şekilde tulbente dök ve boğazına sar, tülbent batmasın dersen zeytinlerin altina streç film gibi bir şey daha koyabilirsin,geçmiş olsun

merhaba canım.raporunu devletten mi aldın.süreç nasıl sonra iş yerine mi götürdün raporu.36. haftaya kadar dönüyormuş telaşlanma..

Canım ben 35.haftamdayım hic girmedim nst ye,demekki gerek yok diye düşündüm

Denedim canm ama yetmedi kağıt havlu. Baya genişçe sürekli koymam gerekiyor . Yinede çamaşırıma geçiyor garip şekilde . Normalmi böyle terlememiz
Normal canım lohusalıkta daha çok terleniyor bide üzerine süt kokusu ekleniyor aman yarabbi şöyle bahar falan olsa gir her gün duş al ama kış olduğu içinde zor oluyor banyo yapması değilde daha çok sonrasında çıkan iş çamaşır vs zorluyor insanı

33 +1 dim geçen bnadaa gerek yok dedi genelde şikayete bağlı sanirim
bence doktor uygulaması 31+0 da nst istedi benden 2 hafta sonra gel dedi yine.hiç şikayetimde yoktu.bebek doğum pozisyonunu almıştı ama onunla alakaımı bilmiyorum.ilk kızımda bu kadar erken bağlanmamıştı diye hatırlıyorum.

Kızlar merhaba.Doktorum telefonla arayıp 38.haftada doğum yapacağın için 30. Haftada çalışamaz raporu alacaksın ve raporda hamileliği 32 haftalık göstert dedi. Ben memurum ve bizde 32. Haftada çalışamaz raporu almamız isteniliyo normalde. Doktor niye böyle bisey söylemiş olabilir sizce?

ilerlerse deneyeceğim canım.sabah daha kötüydüm şimdi daha iyim gece artar ama..bitkisel yöntemlerle idare edeceğiz artık..

bende 32 ci haftada gittim, bana 3 hafta sonra 35 de gel o zaman nst koyacağız dedi haftaya 35 olacağım o zaman gideceğim.

ilk kez duydum böyle bir şey..sen bence çalış o 2 haftayıda doğum sonuna atarsın..

maalesef hiç bir hazırlığım yok, eşyaların coğunu annem aldığı için şu an orda,
annem yılbaşından sonra yavaş yavaş başlarız acelemiz yok diyor
ki annem benden 4-5 bina ileride oturuyor.
artık anacığımı bekleyeceğim.

kv aradı, vizesi çıkmış 15 ocak - 30 şubat arası gezmeye finlandiyaya diğer oğluna gidiyor
yanımda olmayacağı için içten içe sevindim ne yalan diim

merhaba canım.raporunu devletten mi aldın.süreç nasıl sonra iş yerine mi götürdün raporu.36. haftaya kadar dönüyormuş telaşlanma..
Devletten de alınıyor benim özelde doktorumun muayene günüydü onlar yazdı . Elden götüreceğim şimdi .

ilk kez duydum böyle bir şey..sen bence çalış o 2 haftayıda doğum sonuna atarsın..
Şu an koronayım.teoride 30 haftama giricem pazar günü ama şu an doktor desteği alamadığım için tam olarak kaç haftalık olduğumu bilmiyorum. Belki de bebek önden gidiyor. Bebek aşağıda zaten o yüzden işe devam etmiycem.

anladım canım..geçmiş olsun.bende doktoruma söylemiştim erken rapor yazıp yazamayacağını 31+6 olmadan yasal olmadığını söylemişti..banu çiftçinin sayfasında da aynı bilgi var senin doktorun neye istinaden söyledi anlamadım inana ki.

Ben de girmedim 31+5 Ken gitmiştim. 34+0 da kontrol var nst için o zaman girersin felan da dememişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…