Tamam o zaman cnm Allahın izniyle sıkıntı çıkmicak inşallahDusuk olmasi iyiymis bana ve bebege zarari olmazmis yatip dinlencekmisim kalkmicakmisim. Onemli olan yukselmemesiymis
Bende ayniyım canım,hatta alt pijamam bile sırılsıklam oluyorKızlar uykuya geçer geçmez, boynum omuz kısımları sırılsıklam terliyor. Daha ilk dk dan itibarenyedek kıyafet kurutup kurutup giyiyorum. Anlatamam sıksam suyu çıkacak bu su nerden geliyor . Böyle terleyen varmı atlet bluz değişmekten illallah geldi. Bide üşütüyorum yani lohusayken devam ediyormu bu
Yok canım benimki de sokmadı daha, Ocak 8de çağırdı o zaman sokacakmış, ama benim bebiş dönmemişti daha ve hiç ağrım sancım da yok o yüzden midir bilemedimKızlar selamlar inşallah herkes iyidir
Bugün kontrolümüz vardı 31+6 yım şuan Bebek kafa üstü dönmüş, nst ye sokmadı beni ve 3 hafta sonra çağırdı. Neden sokmadı acaba aklıma takılıyo herkes girdi sanırım 32 lerde olanlar
Canım her doktorun uygulaması farklı, ben de 32de girmedim. Bazı doktorlar 34’ten sonra bazısı da 36’dan sonra nst istiyormuşKızlar selamlar inşallah herkes iyidir
Bugün kontrolümüz vardı 31+6 yım şuan Bebek kafa üstü dönmüş, nst ye sokmadı beni ve 3 hafta sonra çağırdı. Neden sokmadı acaba aklıma takılıyo herkes girdi sanırım 32 lerde olanlar
33 +1 dim geçen bnadaa gerek yok dedi genelde şikayete bağlı sanirimKızlar selamlar inşallah herkes iyidir
Canım, ben faranjit olurum çok sık ve yutkunamama cok fena olur, geçen yıl alerjimle ayni anda oldu ve antibiyotik falan kullanamadim.annem hamileyken boğazı iltihaplanmış birinin tavsiyesi ile yapmış iyilestim demişti,bende yaptım o ağrıya cok iyi geldi dene istersen, bir avuç kadar siyah zeytini çekirdekleriyle ez, çekirdekleri havanda esim kırmıştı cabuk kırılıyor , bi tane tülbenti boyna flar yapacakmış gibi ince uzun katla zeytinleri boğazının ön kısmına gelecek şekilde tulbente dök ve boğazına sar, tülbent batmasın dersen zeytinlerin altina streç film gibi bir şey daha koyabilirsin,geçmiş olsunkızlar günaydın, pazar akşamı banyo yaptım ve hiç beklemeden saçımı kuruttum ama hemen hafif hafif burun akıntım başladı dün gece artık tıkanıklık boğaz ağrısı yutkunamama tavan yaptı 12 de uyuyup sabah 4 de uyandım ve o helimle işe geldim.Çok dikkat edin kendinize.ilaçta alamadığımız için çok zor oluyor..burun tıkanıklığı neyse ama yutkunamama perişan ediyor insanı..
merhaba canım.raporunu devletten mi aldın.süreç nasıl sonra iş yerine mi götürdün raporu.36. haftaya kadar dönüyormuş telaşlanma..Kızlar bende bugün 32+0 oldum işyeri için rapor yazdırmaya geldim ilk nst yi yaptım bebiş yan dönmüş ayaklarıyla mesaneme vuruyor gece hissediyordum yan olduğunuinşallah son haftalarda doğum şeklini alır bizi yormaz 1930 gram olmuş şimdilik iyi çok şükür Hasta olan herkese çok geçmiş olsun
Canım ben 35.haftamdayım hic girmedim nst ye,demekki gerek yok diye düşündümKızlar selamlar inşallah herkes iyidir
Normal canım lohusalıkta daha çok terleniyor bide üzerine süt kokusu ekleniyor aman yarabbiDenedim canm ama yetmedi kağıt havlu. Baya genişçe sürekli koymam gerekiyor . Yinede çamaşırıma geçiyor garip şekilde . Normalmi böyle terlememiz
bence doktor uygulaması 31+0 da nst istedi benden 2 hafta sonra gel dedi yine.hiç şikayetimde yoktu.bebek doğum pozisyonunu almıştı ama onunla alakaımı bilmiyorum.ilk kızımda bu kadar erken bağlanmamıştı diye hatırlıyorum.33 +1 dim geçen bnadaa gerek yok dedi genelde şikayete bağlı sanirim
ilerlerse deneyeceğim canım.sabah daha kötüydüm şimdi daha iyim gece artar ama..bitkisel yöntemlerle idare edeceğiz artık..Canım, ben faranjit olurum çok sık ve yutkunamama cok fena olur, geçen yıl alerjimle ayni anda oldu ve antibiyotik falan kullanamadim.annem hamileyken boğazı iltihaplanmış birinin tavsiyesi ile yapmış iyilestim demişti,bende yaptım o ağrıya cok iyi geldi dene istersen, bir avuç kadar siyah zeytini çekirdekleriyle ez, çekirdekleri havanda esim kırmıştı cabuk kırılıyor , bi tane tülbenti boyna flar yapacakmış gibi ince uzun katla zeytinleri boğazının ön kısmına gelecek şekilde tulbente dök ve boğazına sar, tülbent batmasın dersen zeytinlerin altina streç film gibi bir şey daha koyabilirsin,geçmiş olsun
Kızlar selamlar inşallah herkes iyidir
ilk kez duydum böyle bir şey..sen bence çalış o 2 haftayıda doğum sonuna atarsın..Kızlar merhaba.Doktorum telefonla arayıp 38.haftada doğum yapacağın için 30. Haftada çalışamaz raporu alacaksın ve raporda hamileliği 32 haftalık göstert dedi. Ben memurum ve bizde 32. Haftada çalışamaz raporu almamız isteniliyo normalde. Doktor niye böyle bisey söylemiş olabilir sizce?
Devletten de alınıyor benim özelde doktorumun muayene günüydü onlar yazdı . Elden götüreceğim şimdi .merhaba canım.raporunu devletten mi aldın.süreç nasıl sonra iş yerine mi götürdün raporu.36. haftaya kadar dönüyormuş telaşlanma..
Şu an koronayım.teoride 30 haftama giricem pazar günü ama şu an doktor desteği alamadığım için tam olarak kaç haftalık olduğumu bilmiyorum. Belki de bebek önden gidiyor. Bebek aşağıda zaten o yüzden işe devam etmiycem.ilk kez duydum böyle bir şey..sen bence çalış o 2 haftayıda doğum sonuna atarsın..
anladım canım..geçmiş olsun.bende doktoruma söylemiştim erken rapor yazıp yazamayacağını 31+6 olmadan yasal olmadığını söylemişti..banu çiftçinin sayfasında da aynı bilgi var senin doktorun neye istinaden söyledi anlamadım inana ki.Şu an koronayım.teoride 30 haftama giricem pazar günü ama şu an doktor desteği alamadığım için tam olarak kaç haftalık olduğumu bilmiyorum. Belki de bebek önden gidiyor. Bebek aşağıda zaten o yüzden işe devam etmiycem.
Ben de girmedim 31+5 Ken gitmiştim. 34+0 da kontrol var nst için o zaman girersin felan da dememiştiKızlar selamlar inşallah herkes iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?