2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende girmedim 32 haftalık kontrolümde cnm, 34 de çağırdı doktorum beni 2 hafta sonra

Çok geçmiş olsun canım, umarım hafif geçiriyorsundur Allah seni de bebeğini de korusun

Benimde görüntüde sadece karnım çıktı ama içten içe neler oluyor

Kızlar bişey sorucam, doğumda hemşireye ilk verdiğimiz bebek giysisi iç giysisi üzerine illa patikli tulum şeklinde mi olmalı yoksa alt üst takım olabilir mi, farkeder mi bi fikriniz var mı acaba?
Ben alt üst takım vericem ama beli açılmasın diye içine atlet niyetine sıfır kol zıbın koydum. İlk başta göbek bağı olacak rahatsız eder mi diye düşündüm ama doğum yapan kişilere baktım zaten göbek bağının üstüne çekiyorlar pijamasınin altını

nstdeyim kızlar. muayenem iyi geçti herşey yolunda çok şükür ama şeker ölçümlerimi yüksek buldu ona canım sıkıldı dahiliyeye gitmemi istedi
Şeker yükleme testinde 50 mg lık yükleme 1 saat sonrası 200 küsur çıktı. Doktorum çok kızdı. Endokrinolojiye gönderdi. Devlet hastanesinde randevusuzda gidebilirsin hamilesin önceliklisin. Bana şeker ölçüm takip kitapçığı verdi. Oda diyetisyene gönderdi. Diyet yapıyorum. Şekerim normale döndü. Şeker ölçümünü accu Check marka cihazla yapıyorum. Diğerleri çok yüksek çıkarıyor. Arda en az 20 birim fark oluyor aklında bulunsun.

Arkadaşlar daha önce hiç kabız olmamıştım mahvoldum, günlerdir her şeyi denedim ama yok her tuvaletten çıkarken yorgun bir şekilde çıkıyorum. Yaklaşık bir ay öncesi evde kaza geçirdim vücudumun bazı yerlerinde üçüncü derecede yanıklar var yuruyemiyorum hareketsiz kaldım iyice, ayağım ne zaman iyilesecek bilmiyorum, doğuma kadar toparlamaya çalışıyorlar. Hareket edemeyince kabızlık başladı

Evet canım, dinlen bol bol…inşallah daha iti olursun, korkuttun bizi

Kızlar bişey sorucam, doğumda hemşireye ilk verdiğimiz bebek giysisi iç giysisi üzerine illa patikli tulum şeklinde mi olmalı yoksa alt üst takım olabilir mi, farkeder mi bi fikriniz var mı acaba?
Canim bende içine yarim kollu zibin uzeri icinde altli ustlu patikli takim eldiven şapka vereceğim
Ameliyathaneden geldikten sonrada kendim tulum giydirim oda diye düşünüyorum

Geçmiş olsun cnm kabizlik zor onun icin bol.sivi tüket kaysidan hoşaf yapip icebilirsin sabah ac karnina zeytinyag icersen onunda faydasi olur

Geçmiş olsun cnm kabizlik zor onun icin bol.sivi tüket kaysidan hoşaf yapip icebilirsin sabah ac karnina zeytinyag icersen onunda faydasi olur
Valla canım çok zor ya günde 3 3.5 litre su içiyorum kuru kayısı yiyorum valla bir tane magnezyum vardı kullandıktan sonra ishal olmuştum ondan içtim bugün

Ağrısı sancısı olanları erken alıyorlar canımm normalde 33-34 hatta 36 da başlayanlar bile bar nstye bunu kafana takma

inşallah canım..ek gıdaya geçiş falan balkonda oturur yediririzbenim yaz hayalim:)))
Ya bide ek gida serüveni var demi ben eylülde okula başlıcam o zamana kadar düzene sokarım inşallah, annem bakicak inşallah paşama, eşim de vardiyalı çalışıyor oda bakar.. Dunyamiz değişicek ya cok güzel olucak inşallah

Şeker ölçümlerin kaç çıktıbenimde gitmem lazim hiç kontrol etmiyorum ve maalesef diyeti biraktik
Çok sıkı diyet yapıyorum ekmek meyve makarna pilav hamurişi kesinlikle yok tatlı falan saymıyorum bile. Suyu sadece tarçınlı içiyorum. Yine de tokluk 140 180. Bunlar da çok yuksek. Şeker yükememse sadece sınırdaydı benim. Doktor ölç demrse farketmeyecektim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…