Bende girmedim 32 haftalık kontrolümde cnm, 34 de çağırdı doktorum beni 2 hafta sonraKızlar selamlar inşallah herkes iyidir
Bugün kontrolümüz vardı 31+6 yım şuan Bebek kafa üstü dönmüş, nst ye sokmadı beni ve 3 hafta sonra çağırdı. Neden sokmadı acaba aklıma takılıyo herkes girdi sanırım 32 lerde olanlar
Çok geçmiş olsun canım, umarım hafif geçiriyorsundurŞu an koronayım.teoride 30 haftama giricem pazar günü ama şu an doktor desteği alamadığım için tam olarak kaç haftalık olduğumu bilmiyorum. Belki de bebek önden gidiyor. Bebek aşağıda zaten o yüzden işe devam etmiycem.
Benimde görüntüde sadece karnım çıktı ama içten içe neler oluyorBenimde en çok eşofman altım bacaklarımın arası bir bakıyorum sırılsıklam olmuş gece hemen iç çamaşırımı pijamamı değiştiriyorum. Gerçekten hamile kalmadan önce hamile kişilerin fotoğraflarına baktığımda sadece karnı çıkmış diyordum çok kolay bir şey zannediyordum hamileliği
Ben alt üst takım vericem ama beli açılmasın diye içine atlet niyetine sıfır kol zıbın koydum. İlk başta göbek bağı olacak rahatsız eder mi diye düşündüm ama doğum yapan kişilere baktım zaten göbek bağının üstüne çekiyorlar pijamasınin altınıKızlar bişey sorucam, doğumda hemşireye ilk verdiğimiz bebek giysisi iç giysisi üzerine illa patikli tulum şeklinde mi olmalı yoksa alt üst takım olabilir mi, farkeder mi bi fikriniz var mı acaba?
Şeker yükleme testinde 50 mg lık yükleme 1 saat sonrası 200 küsur çıktı. Doktorum çok kızdı. Endokrinolojiye gönderdi. Devlet hastanesinde randevusuzda gidebilirsin hamilesin önceliklisin. Bana şeker ölçüm takip kitapçığı verdi. Oda diyetisyene gönderdi. Diyet yapıyorum. Şekerim normale döndü. Şeker ölçümünü accu Check marka cihazla yapıyorum. Diğerleri çok yüksek çıkarıyor. Arda en az 20 birim fark oluyor aklında bulunsun.nstdeyim kızlar. muayenem iyi geçti herşey yolunda çok şükür ama şeker ölçümlerimi yüksek buldu ona canım sıkıldı dahiliyeye gitmemi istedi
Amin cnm hepimizi korusunÇok geçmiş olsun canım, umarım hafif geçiriyorsundurAllah seni de bebeğini de korusun
Evet canım, dinlen bol bol…inşallah daha iti olursun, korkuttun biziDogum yapmadim canim. Dun oyle bir gonderdiki doktor bebegimle geri gelirim hayali vardi ama yine ayni bedende iki can olarak döndük. Ben o cumleyi sizler icin kurmustum. İnsaAllah guzel haberlerinizi duymak nasip olur (yani sizlerden bebegimi saglicakla kucagima aldim sözünü duymayi anlaminda) demek istedim. Tansiyonum buseferde asiri dusuyo dusuk olmasi sorun degilmis tekrar yukselmemesi onemliymis.
Canim bende içine yarim kollu zibin uzeri icinde altli ustlu patikli takim eldiven şapka vereceğimKızlar bişey sorucam, doğumda hemşireye ilk verdiğimiz bebek giysisi iç giysisi üzerine illa patikli tulum şeklinde mi olmalı yoksa alt üst takım olabilir mi, farkeder mi bi fikriniz var mı acaba?
Geçmiş olsun cnm kabizlik zor onun icin bol.sivi tüket kaysidan hoşaf yapip icebilirsin sabah ac karnina zeytinyag icersen onunda faydasi olurArkadaşlar daha önce hiç kabız olmamıştım mahvoldum, günlerdir her şeyi denedim ama yok her tuvaletten çıkarken yorgun bir şekilde çıkıyorum. Yaklaşık bir ay öncesi evde kaza geçirdim vücudumun bazı yerlerinde üçüncü derecede yanıklar var yuruyemiyorum hareketsiz kaldım iyice, ayağım ne zaman iyilesecek bilmiyorum, doğuma kadar toparlamaya çalışıyorlar. Hareket edemeyince kabızlık başladı
Valla canım çok zor ya günde 3 3.5 litre su içiyorum kuru kayısı yiyorum valla bir tane magnezyum vardı kullandıktan sonra ishal olmuştum ondan içtim bugünGeçmiş olsun cnm kabizlik zor onun icin bol.sivi tüket kaysidan hoşaf yapip icebilirsin sabah ac karnina zeytinyag icersen onunda faydasi olur
En önemli şey gece emzirmeye kalkınca mutlaka sırtınıza yelek hırka alın canım insan en çok o zaman üşütüyorAynen canımaman hastalanmayalım da . İlk 40 gün dışarı da çıkmayalım. Üşütürüz falan
Ay demi ne güzel gezeriz, yaşadığım en güzel Yaz olucak inşallahşubatta doğurmanın en güzel yanı sanırım yazın bebekler biraz daha ele avuca gelir olacaklar..
inşallah canım..ek gıdaya geçiş falan balkonda oturur yediririzAy demi ne güzel gezeriz, yaşadığım en güzel Yaz olucak inşallah
Ağrısı sancısı olanları erken alıyorlar canımm normalde 33-34 hatta 36 da başlayanlar bile bar nstye bunu kafana takmaKızlar selamlar inşallah herkes iyidir
Bugün kontrolümüz vardı 31+6 yım şuan Bebek kafa üstü dönmüş, nst ye sokmadı beni ve 3 hafta sonra çağırdı. Neden sokmadı acaba aklıma takılıyo herkes girdi sanırım 32 lerde olanlar
Ya bide ek gida serüveni var demiinşallah canım..ek gıdaya geçiş falan balkonda oturur yediririzbenim yaz hayalim:)))
Çok sıkı diyet yapıyorum ekmek meyve makarna pilav hamurişi kesinlikle yok tatlı falan saymıyorum bile. Suyu sadece tarçınlı içiyorum. Yine de tokluk 140 180. Bunlar da çok yuksek. Şeker yükememse sadece sınırdaydı benim. Doktor ölç demrse farketmeyecektim bileŞeker ölçümlerin kaç çıktıbenimde gitmem lazim hiç kontrol etmiyorum ve maalesef diyeti biraktik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?