- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Masallah cnm cok sevindim rabbim bir daha yasatmasin insallah , tansiyin icin diyetine dikklat et insallah bebisinle bu yasadiklarinizi konuş bol bol guvendeyiz filan de ona yansimasin pek.Canim yavrularima evime geldim sukurler olsun. Ordaki doktor okadar iyi biriki. Biz daha yola cikmadan burdaki doktorumu arayip bilgilendirmis. Burdaki arayip sormuyo bile. Bende alerjik astim oldugu icin uzuldugum zaman tikaniyorum nefes alamiyorum. Ankaradaki doktor esime dunden beri cok stres yasadi bu dahada olumsuz etkiledi esini. Hafta sonuna denk geldigi icin sizi evinize gonderecegim. Ama surekli irtibatta olacagiz. Tansiyonun cikmadigi surece bebekte bi 15,gun daha sabirli olabilirse hersey guzel olacak Allahin izniyle. Seni cocuklarina gonderiyorum. Bol bol mutlu olacaksin tamammi dedi. Dogumu buyuk ihtimal burda ben yaptiracagim ama dileyelim gerek kalmasin sen iyi ol kastamonuda saglicakla dogur. Devamli doktorunla irtibatta olacagim sende iki gunde bir kontrolune gideceksin dedi. Tansiyon hapi gunde 4kere. Bebegi tutmak icin bir suru igne ilac yazdi. Burdaki doktor tedaviye devam etcekmis. İste boyle kardesler. Mesajlari okuyamadim ama hepinizin guzel dualarini hissediyorum. Allah razi olsun hepinizden. Allaha emanet olun. Bu arada yavrularima kardesiniz gelmedi ama size hediyeler gonderdi diye supriz yaptim annneeeee bizim hediyemiz sensin diye aglayarak sarilmalarini unutmam mumkin degil.
1 ay sonraki bu durumları düşününce afakanlar basıyor bana zaten
Bende hemen 1 ay sonrasına ısınlansam diyorum her gece yatakta dönerken özellikle1 ay sonraki bu durumları düşününce afakanlar basıyor bana zaten
Bende nisan ayına ışınlanmak istiyorum, baharın hayalini kuruyorum şimdiden .Bende hemen 1 ay sonrasına ısınlansam diyorum her gece yatakta dönerken özellikle
o ne ya öyle rahatlığa bak ben silkelerim sen sil oldu canım. iyi yapmış eşin apartmanda otueuyorlar buna göre davranacaklar tabii ki.Kizlar günaydın dün pek bakamadim buralara. Dün ben sinirden ,gerginlikten doğurmadiysam bu cocugu daha da bekler sanırım.
Hergun sabah kalkiyorum mutfak camimin önü sofra sirkelenmis halde ust komşuma sürekli soylemekten bıktım dedim yine söyleyeyim bana ne abartiyorsun sil hergun nolcak demis.
kendi lavabosuna silkelemedigi pisligini camima silkeliyo bana sil nolcak diye çıldırdım, esime söyledim oda ben sinirlendim diye daha sinirlenmis esini, ev sahibini filan aramış eşi diyomus iyi tmm bi daha olmaz, ne bağırıyorsun esim demis 2 senedir adam gibi anlatamadik belki bagirinca olur. O kadar gerildimki hic sevmem bu isleri daha icimden kadinla kavga ediyorum
Ayy mevsimlere ışınlanacaksan ben yaz ayini alayim mis gibi memleletime gidip denize girme hayalleri icindeyimBende nisan ayına ışınlanmak istiyorum, baharın hayalini kuruyorum şimdiden .
Ayy mevsimlere ışınlanacaksan ben yaz ayini alayim mis gibi memleletime gidip denize girme hayalleri icindeyim
Su lohusaligi cinnet gecirmeden atlatalım da gelsin baharlar yazlarAyy mevsimlere ışınlanacaksan ben yaz ayini alayim mis gibi memleletime gidip denize girme hayalleri icindeyim
Aynı şeyleri yaşamışız süt konusunda ya bide hemşire gelip gidiyor oo göğsün dolmuş sütun var geliyor geliyor diyor bende var zannediyorum sacma sapan çok bilgisiz Bi hemşireye denk gelmişim galiba süt yokmuş bide gogus ucunu çıkaralım diye çekti siringayla iyice yara oldu gogsumahahahbelki de. gerçi o kadar patlayacak gibi olmaya 3 gün süt gelmedi benden doğru diyosun
Cok sevindim canım Allah düşürmesin bidaha ellerine Allah razı olsun o doktordan da buradaki doktorunu değiştirme ihtimalin yok muCanim yavrularima evime geldim sukurler olsun. Ordaki doktor okadar iyi biriki. Biz daha yola cikmadan burdaki doktorumu arayip bilgilendirmis. Burdaki arayip sormuyo bile. Bende alerjik astim oldugu icin uzuldugum zaman tikaniyorum nefes alamiyorum. Ankaradaki doktor esime dunden beri cok stres yasadi bu dahada olumsuz etkiledi esini. Hafta sonuna denk geldigi icin sizi evinize gonderecegim. Ama surekli irtibatta olacagiz. Tansiyonun cikmadigi surece bebekte bi 15,gun daha sabirli olabilirse hersey guzel olacak Allahin izniyle. Seni cocuklarina gonderiyorum. Bol bol mutlu olacaksin tamammi dedi. Dogumu buyuk ihtimal burda ben yaptiracagim ama dileyelim gerek kalmasin sen iyi ol kastamonuda saglicakla dogur. Devamli doktorunla irtibatta olacagim sende iki gunde bir kontrolune gideceksin dedi. Tansiyon hapi gunde 4kere. Bebegi tutmak icin bir suru igne ilac yazdi. Burdaki doktor tedaviye devam etcekmis. İste boyle kardesler. Mesajlari okuyamadim ama hepinizin guzel dualarini hissediyorum. Allah razi olsun hepinizden. Allaha emanet olun. Bu arada yavrularima kardesiniz gelmedi ama size hediyeler gonderdi diye supriz yaptim annneeeee bizim hediyemiz sensin diye aglayarak sarilmalarini unutmam mumkin degil.
Ben sürecegim şimdi canım canım dün arkadas erken doğumu tetikler xemis doktoru 32 33 de istersen biraz daha bekleŞimdiden sürmeye başlasak oluyomu cnm? Hiç kullanmadım çünkü
Aynen Allah yardim etsin bizeHakkaten Habire gelmek istiyorlar ya cok çektirecek bize bunlar
Ayy sen 39lara gelmişsinAynı şeyleri yaşamışız süt konusunda ya bide hemşire gelip gidiyor oo göğsün dolmuş sütun var geliyor geliyor diyor bende var zannediyorum sacma sapan çok bilgisiz Bi hemşireye denk gelmişim galiba süt yokmuş bide gogus ucunu çıkaralım diye çekti siringayla iyice yara oldu gogsum
Aynen cnm insallah iyi vakte denk gelicek bahar da yazda bebeler ele avuca alınır olur yaza helee tam gezmelik olurlarSu lohusaligi cinnet gecirmeden atlatalım da gelsin baharlar yazlar
Bakalim subat anneleri mi galip gelicek bebeleri miHakkaten Habire gelmek istiyorlar ya cok çektirecek bize bunlar
Yanlış yazdın değil miAyy sen 39lara gelmişsin
Masallah yinede hiç doğum olmadan bu haftalara geldik ya inşallah bundan sonrası da su gibi geçer hepimiz zamaninda kavuşuruz kuzularaBakalim subat anneleri mi galip gelicek bebeleri mi
evin çokmu sıcak canım.Kızlar uykuya geçer geçmez, boynum omuz kısımları sırılsıklam terliyor. Daha ilk dk dan itibarenyedek kıyafet kurutup kurutup giyiyorum. Anlatamam sıksam suyu çıkacak bu su nerden geliyor . Böyle terleyen varmı atlet bluz değişmekten illallah geldi. Bide üşütüyorum yani lohusayken devam ediyormu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?