2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Masallah cnm cok sevindim rabbim bir daha yasatmasin insallah , tansiyin icin diyetine dikklat et insallah bebisinle bu yasadiklarinizi konuş bol bol guvendeyiz filan de ona yansimasin pek.

Günaydınnn
o ne ya öyle rahatlığa bak ben silkelerim sen sil oldu canım. iyi yapmış eşin apartmanda otueuyorlar buna göre davranacaklar tabii ki.
A AnnemAnnemm canım iyi olmana çok sevindim yavrularına da kavuşmuşsun onlar sana en büyük moral. bol bol dinlenmene bak bizi de haberdar et. geçmii olsun Allah bir daha yaşatmasın

ahahah belki de. gerçi o kadar patlayacak gibi olmaya 3 gün süt gelmedi benden doğru diyosun
Aynı şeyleri yaşamışız süt konusunda ya bide hemşire gelip gidiyor oo göğsün dolmuş sütun var geliyor geliyor diyor bende var zannediyorum sacma sapan çok bilgisiz Bi hemşireye denk gelmişim galiba süt yokmuş bide gogus ucunu çıkaralım diye çekti siringayla iyice yara oldu gogsum

Cok sevindim canım Allah düşürmesin bidaha ellerine Allah razı olsun o doktordan da buradaki doktorunu değiştirme ihtimalin yok mu

Ayy sen 39lara gelmişsin

Ayy sen 39lara gelmişsin
Yanlış yazdın değil mi ay sorma ama çok daraldım dun ocak annelerinde bi video gördüm doğumu başlatan egzersizmis 36 olsam yapacaktım o kadar modem bulaniyordu ki bide ağrım var kac gündür bugün daha iyiyim çok şükür de geliyor gelmekte olan

Kızlar uykuya geçer geçmez, boynum omuz kısımları sırılsıklam terliyor. Daha ilk dk dan itibaren yedek kıyafet kurutup kurutup giyiyorum. Anlatamam sıksam suyu çıkacak bu su nerden geliyor . Böyle terleyen varmı atlet bluz değişmekten illallah geldi. Bide üşütüyorum yani lohusayken devam ediyormu bu

kızlar günaydın, pazar akşamı banyo yaptım ve hiç beklemeden saçımı kuruttum ama hemen hafif hafif burun akıntım başladı dün gece artık tıkanıklık boğaz ağrısı yutkunamama tavan yaptı 12 de uyuyup sabah 4 de uyandım ve o helimle işe geldim.Çok dikkat edin kendinize.ilaçta alamadığımız için çok zor oluyor..burun tıkanıklığı neyse ama yutkunamama perişan ediyor insanı..

evin çokmu sıcak canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…