Şimdi bile terim ekşimik süt kokuyorNormal canım lohusalıkta daha çok terleniyor bide üzerine süt kokusu ekleniyor aman yarabbişöyle bahar falan olsa gir her gün duş al ama kış olduğu içinde zor oluyor banyo yapması değilde daha çok sonrasında çıkan iş çamaşır vs zorluyor insanı
Demek ki normal canımBende ayniyım canım,hatta alt pijamam bile sırılsıklam oluyor
Ay sorma ben Bayadır öyleyim gerçekten bende bıktım degistirmesem usutuyorum sonra hasta oluyorum gece falan ıslaklığa uyanıp değiştiriyorum ev sabaha kadar çaput pazarına dönüyorKızlar uykuya geçer geçmez, boynum omuz kısımları sırılsıklam terliyor. Daha ilk dk dan itibarenyedek kıyafet kurutup kurutup giyiyorum. Anlatamam sıksam suyu çıkacak bu su nerden geliyor . Böyle terleyen varmı atlet bluz değişmekten illallah geldi. Bide üşütüyorum yani lohusayken devam ediyormu bu
Benim Dr um da bir sorun yoksa 34 te başlıyorum nst ye dedi cnm sıkıntı yapmaKızlar selamlar inşallah herkes iyidir
Bugün kontrolümüz vardı 31+6 yım şuan Bebek kafa üstü dönmüş, nst ye sokmadı beni ve 3 hafta sonra çağırdı. Neden sokmadı acaba aklıma takılıyo herkes girdi sanırım 32 lerde olanlar
Sütten ziyade bide açtığımız için göğsümüzü çok daha beter tutuluyor canim ya bebek ağzına aldığı anda terlemeye başlıyorum benHormonlardan demek ki canım lohusayken devam eder sanırım. Çok dkkat etmeliyiz hemen üşütüyor insan wc ye kalksam o halde donuyorum. Annem sütünü üşütürsün diyor allah korusun
Düşük tansiyon anneyi olumsuz etkilemediği sürece sıkıntı değil canım, bana da doktorum öyle dedi. Benim sabahları özellikle iş yerinde basdonmelerjm çok oluyodu, tansiyonum düşük diye. Şimdi calismuyorum artık, basdonmelerjm de bitti. Genel olarak sabah öğlen arası hep düşük oluyordu tansiyonum. Şimdi evde öğlene kadar uyuduğum için, o sıkıntım kalmadıDusuk olmasi iyiymis bana ve bebege zarari olmazmis yatip dinlencekmisim kalkmicakmisim. Onemli olan yukselmemesiymis
Nene modumuz yükleniyorAynen canim benim annem de dedi. Lohusayken vücuda toplanan ödem de böyle fazla fazla terleyerek geçecekmis. Tam da kışa rast geliyor yelek hırka şal dolasiriiz artık evde lahana gibi
Olsun canım çok şükür nst güzel çıkmış bebişin keyfi yerinde demekkinstdeyim kızlar. muayenem iyi geçti herşey yolunda çok şükür ama şeker ölçümlerimi yüksek buldu ona canım sıkıldı dahiliyeye gitmemi istedi
İzni fazla kullanabil diye söylemiş olabilir cnm gerçi çalışamaz demiş işe gitmeyeceksen neden tam haftanda almıyorsun ilginçmişKızlar merhaba.Doktorum telefonla arayıp 38.haftada doğum yapacağın için 30. Haftada çalışamaz raporu alacaksın ve raporda hamileliği 32 haftalık göstert dedi. Ben memurum ve bizde 32. Haftada çalışamaz raporu almamız isteniliyo normalde. Doktor niye böyle bisey söylemiş olabilir sizce?
Canim doktora göre değişiyor ben girdim 32 de bundan sonra hep alır her geldiğinde gireceksin dediler yan tarafta diğer doktorun hastaları var onlar tansiyon ölçturup çıkıyorlar mesela haftaları benden büyüktü 34 du sanırımKızlar selamlar inşallah herkes iyidir
Bugün kontrolümüz vardı 31+6 yım şuan Bebek kafa üstü dönmüş, nst ye sokmadı beni ve 3 hafta sonra çağırdı. Neden sokmadı acaba aklıma takılıyo herkes girdi sanırım 32 lerde olanlar
Benimde en çok eşofman altım bacaklarımın arası bir bakıyorum sırılsıklam olmuş gece hemen iç çamaşırımı pijamamı değiştiriyorum. Gerçekten hamile kalmadan önce hamile kişilerin fotoğraflarına baktığımda sadece karnı çıkmış diyordum çok kolay bir şey zannediyordum hamileliğiBende ayniyım canım,hatta alt pijamam bile sırılsıklam oluyor
şeker kontrol edilemezse bebeğin kalbi durabiliyo allah korusun. hiçbişey de yemitorum doktor da drdi bişey yemiyosun yine de yüksek o zaman ya cihazın arızalı ya da insülim gerekliymiş sadece biran önce anlamamız lazımOlsun canım çok şükür nst güzel çıkmış bebişin keyfi yerinde demekki
Benim kan testinde açlık tokluk normal cikarken evde yuksek cikiodu meger cihaz bozukmusşeker kontrol edilemezse bebeğin kalbi durabiliyo allah korusun. hiçbişey de yemitorum doktor da drdi bişey yemiyosun yine de yüksek o zaman ya cihazın arızalı ya da insülim gerekliymiş sadece biran önce anlamamız lazım
birşey yemiyorum 170 180 cıkıyo. birkaç gün saglıkocagında ölçtürücem inşallah evdeki bozuktur cok korktumBenim kan testinde açlık tokluk normal cikarken evde yuksek cikiodu meger cihaz bozukmus
Şeker ölçümlerin kaç çıktınstdeyim kızlar. muayenem iyi geçti herşey yolunda çok şükür ama şeker ölçümlerimi yüksek buldu ona canım sıkıldı dahiliyeye gitmemi istedi
Kuzum her doktor farklı prosedür uyguluyor. Benim doktorum tüm hastalarına 32 haftadan itibaren nst yaptırıyor. Bazıları 35 ten sonra istiyor, demek ki senin doktorun daha ileri haftalarda isteyecek.Kızlar selamlar inşallah herkes iyidir
İşimiz fena desene ayySütten ziyade bide açtığımız için göğsümüzü çok daha beter tutuluyor canim ya bebek ağzına aldığı anda terlemeye başlıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?