Ufak tefek eksikler var canım onun dışında tamamladım çantayı. Hatta dün kardeşime makyaj çantamı koymadım dedim onu hemen ayarlamam lazım diye kız biberon falan da koymadın diye dalga geçti benlegünaydın güzel annelerrr nasılsınız ? uykularım haram oldu uyuyamıyorum hiç. hastane çantalarınızı yaptınız mı
Canım kafana takma bak ne güzel herşey kontrol altında orada. Hep güzel düşün iyi düşün canım. Dualarım hep sizinleGünaydın kızlar.
1 hafta daha tutmamız lazım bebeği dedi doktor. 32. Haftayı geçmemiz lazım.
Ara ara sancım oluyor dedim evet devam ediyor dedi.
Sabah çekilen nst'de 45 gördüm bir ara.
Bugün de burdaymışımız inşallah tamamen durursa yarın çıkarız herhalde.
Biraz moralim bozuk.
Benim kızın duracağı yok Ocak gibi gelecek diye hissediyorum.
Kendisi nefes alacak mı kuvozde ne kadar durur nasıl bir süreç olacak iyi olacak mı kafamda çok soru var.
Hamilelikte hiç olmadı canım ama ballı ılık süt yapıyorum ben normalde iyi geliyo. Dr da bana abartmadan ıhlamur içebilirsin demişti.kızlar bir şey soracağım , boğazım hala çok kötü ve öksürüyorum , test verdim negatifim şükür. bugün kadındoğumcuma sordum majezik veya tantum verde kullanabilirsin dedi ama internette prospektüslerine baktım yeterli çalışma yok diyor hamileler için. size vermiş miydi doktorunuz böyle bir şey yaşayanlar neler yaptı varsa tabii