2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar teşekkürler , testim sonuçlandı pozitifim. Hepinizden dua istiyorum
Cok gecmis olsun dualarimdasin Rabbim seni ve bebegini korusun tez atlat insaAllah. Arkadasim son ayinda covid oldu agirda gecirdi ama cok sukur bebiside kendide saglikli. Karantina bitti dogumu oldu. Dogumuda cok kolay gelmis anlattigina gore. Kurban oldugum Rabbim yardim ediyo goruyo halimizi. Bol bol vitamin agirlikli beslen. Yas zencefil limon karanfil kaynat ic. Dualarimdasin

Bencede canım, benim eşimde risk kelimesini kanamaları duyduğu an gebelik döneminde cinsellik bitti onun için. Kanamalar, serumlar, progestanlar, hormon dalgalanmaları derken herifleri uykularında boğacağız haberleri yok

Oo olmaz mı canım görüğüm rüya yüzünden dedim vururum seni rüyamda aldatıyodu beni. Ama benim herif beni ciddiye almadı pek hep hormonlar yüzünden böylesin dedi geçti

Ya ben özellikle son haftalarda acayip istiyorum ama önceki düşükler riskli gebelik falan derken eşim korkuyo yanaşmaya ama kışkırttmadan da duramıyo tabii o zaman da ben kovuyorum daha dün dedim lohusa bitince dolancan peşimde yalvartcam seni diye adam onu bile seksi görüp öyle cevap veriyo ama arada çok istiyosan gir banyoya hallet işini de diyorum da beklerim diyo benim manyak
Canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda geçer gider
Canım belki ben bu konuda çok rahatım o yüzden ama çok da takma bence bu dönemde duygular tavan yapmış olduğu için 2 kat tepki veriyoruz. Video da bi kaç kez beraber izlemişliğimiz de var çok da etkilendiğini görmedim açıkçası fantezi gibi bişey herhalde anlamadım. Sana yaklaşmaması da tamamen sana ve bebeğe zarar veririm korkusundan bunu çok şyi biliyorum çünkü aynı korku eşimde de var. Lohusa sonrasını bekliyorlar sabırsızca. Ben de öyle tabi süründürcem onu

Oo olmaz mı canım görüğüm rüya yüzünden dedim vururum seni rüyamda aldatıyodu beni. Ama benim herif beni ciddiye almadı pek hep hormonlar yüzünden böylesin dedi geçti
Ooo benm o rüyalarım hiç bitmiyor. Bazen ters uyandığımda yinemi seni aldatıyodum diyor eşim dalga geçerek o da alıştı artık sallamıyor fazla

Hahaha lohusalık sonrası tabii dolanırlar canım kaçarı yok onun insallah şu dönemler bi geçsin hayırlısıyla kendimi de frenliyorum biraz

Benm ki şüpheleniyor arada gardını alıyor yani savunması bastan hazır oluyor öğrendi artık huyumu adam

Pazar sabahı 5te beni uyandırıp 6ua kadar uyutmayan hayaatt emzirmeye mi alıştırıyorsunnn napiyorsunnnn
4 e kadar döndüm durdum. Artık uykusuzluktan gözlerim acıdı azıcık uykuya dalmısım yine uyandım. 10 a kadar deliksiz uyumuşum çok şükür ki ama başım çatlıyor bu uyku düzensizliğinden karnım sertleşiyor sağa sola dönemiyorum içim sıkılıyor yani bi türlü uyuyamıyorum

Emzirme dönemine hazırlık herhalde bu uyku düzensizliği hepimizde var

Hahahhaha işte bende bu nedenle o güne özgü İpek yaptırayım diyorum .
Tabi ani birşey olmazsa

Günaydın cnm.aynısıyım şimdi kalktım sabah 8 den 10 a kadar deliksiz uydum o kadar gece boyunca dön allah dön onu da beceremiyoruz da lafın gelişi işte

Ya sizinde mi taş gibi oluyor ? Yana dönüyorum sanki kaya var içimde semsert karınla yürünmüyor bile sabah gidiyor sertlik
Taş gibi olmuyor da rahat yatamıyorum ki acıyor sanki. Dün gece de ağrıyla uyandım dün gündüz de temizlik yapmıştım, dedim dogum basliyor herhalde. Sıcak su torbası koydum sırtıma geçti rahat uyudum 6 dan 9 a kadar.

Artık uyumak iyice işkenceye döndü. Doğum yapsak en azından istediğimiz pozisyonda rahat rahat yatabiliriz.

Şuan düşündüm benimde oğlumda öyle oldu akşam 10 a doğru geldi ama ben o olduğunu bilmiyorum baktım çok yoruldum dedim kesin ondan 12 de sancım başladı sabah 10 gibi doğum oldı

Ben de ilkinde o olduğunu anlamamıştım
Üzerine yemek yiyip 2 km yürüyüş yapmıştım

Ya sizinde mi taş gibi oluyor ? Yana dönüyorum sanki kaya var içimde semsert karınla yürünmüyor bile sabah gidiyor sertlik
Benimde oluyor o ayağa kalkıyorum mübarek sanki karnımda taş taşıyorum. Sağa sola dönerken özellikle bebeğin yığıldığı taraf çok canımı acıtıyor. Yalancı kasılmaları yaşıyoruz heralde normaldir inşallah bunca zaman ağırlanıp ağrılanıp doğurmadığımıza göre inşallah böyle devam eder belimle benim bütün problemim belime yığılıyor bütün sancı hep ordan başlıyor

Ya benimde belim ve sırtım çok fena

Ya benimde belim ve sırtım çok fena
Ben arada magnezyumu 2 içiyorum o zaman biraz daha hafifliyor. Salı doktora gideceğim o zaman konuşacağım doktorla bakalım başka ne yapabiliriz bu ağrılar için. Başka çocuk olmasa yatalım sürekli ama onuda çok yapamıyoruz bize bi çözüm olmalı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…