2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cnm benim bi an önce alışsa iyi olur tabi sen daha iyi bilirsin evladını, bebek gelirken beşiğini de getirmis diyebilirsin bebek dogduktan sonra kurabilirsin. Bizim buyuyen karyola idi beşiğe cevirdim oğluma arabalı yatak aldim onun icin sorun yapmadi gibi ama suan sen yazinca farkettim beşik odada olduğundan beri geceleri yanima geliyor ki normalde hic gelmez bebek doğunca napariz bakalim

Canım çok bilgim yok ama bence de beşiği kurup şimdiden alistirsan daha iyi olur gibi.
Birde mesela sen de boyle bizimle uyuyordun şimdi kocaman olduğun için kendin ayrı uyumaya başladın kardeşin de büyüyünce ayrı uyuyacak senin gibi falan desen acaba biraz daha normal karşılar mı?

Aldık bile bir ay önce canım hazir onlar falan ben Bayadır alıştırmak için sürekli konusuyordum ama bakalım pratikte çok farklı olabilir demek ki

Evet ya sanki ona olgunluk yüklemiş gibi hissediyorum ki önceden sen abi oldun derdim hamile kalmadan önce sonra bunu kardeşine baglamasin diye özellikle dikkat ettim söylememeyi ay hayrete düşürüyor beni gerçekten konuşmaları çok icleniyorum onun için

Sevgili anneler ilk hamileliği öğrendiğimiz andan itibaren doğamız gereği annelik duygularımiz öncelik oluyor.
Ama eşlerimize karşı annelik duygulari ile değil kadınsı duygularla yaklasmaliyiz yani eşiniz size baktığında bir anneden evvel çekici bir kadın görmeli bu dengeyi oturtmak cok önemli.
Kedi gibi sırnaşık gezerim ben evin icinde eşimin hosuna gider oglumuzun olmadığı anlarda hep bir ten temasi kurarim.
Mutlaka hergün yatmadan once günlük sohbetler yapılır, sagdan soldan konuşulur sarılır öperiz uyuruz . Hamilelik de cinsel ilişki olamayabiliyor ama eşlerinizden elinizi çekmeyin sizinle farkli sekilde tatmin olmasini sağlayın bence.
Lohusalık da dahi aman ha aman yatak ayirmamaya çalışın.

Evet canım bebeklik resimlerini gösterdim geçenlerde sürekli kardeşim göğsünden süt emecek falan diyordu kendi emdiği yanımda yattığı zamanları gösterdim cok olumlu konuşuyor konuştuğum zaman

Cnm açıkçası ne kadar olgun karşılasalarda mutlaka kıskanclik olucak habil ile kabilden beri insanın yapısında var kıskançlık ne kadar az düzeye indirebilirsek o kadar iyi olucak. Ilk zamanlar insallah biraz zorlasada sonrasinda bebekde katılır oyunlarimiza rahatlarız diye düşünüyorum.

Ben de m aldım. Çok geniş ya aslında kaldırıp emzirilebilir belki. Zamanı gelince deneriz. Hayali bile güzelmiş

Bu malesef kadinla alakalı değil ki canım bizde tam tersi bu durum ben sürekli boyle düşünüyorum biz her şeyden önce karı kocayiz anne baba ayrı o ayrı derim ama benim esim aşırı mi anaç bilmiyorum o benim gözümle bakmıyor olaylara bence Ballikko da aynı durumdan bahsediyor yani adam seviyor begeniyor eminim ama bebek var karninda diyor sürekli bakış açısı o olduğu için yaklaşmadigi için sorun çıkıyor zaten risk olduğu zaman anlıyorum bu durumu ama tek taraflı olmuyor bu bakış açısı hala bu bilinci kazandiramadim bence ben eşime bunu anlatirim hep sevgisinden çocuklarına şefkatinden de çok memnunum gerçekten harika bir baba bence ama bu dönemler sancılı oluyor bu yüzden

Zamanla atlatacağız geçici bu durumlar. Benim kızım evin tek çocuğu olmaya o kadar alıştı ki kardeş fikrini hala kabullenemedi. Kabullenmiş gibi yapıyor sadece, oyun arasında bi yerlerde buna dair bişey mutlaka sıkıştırıyor araya o zaman anlıyoruz hala kabullenemediğini. Ama çok normal hele bi doğsun kucaklarıma verelim hiç yalnız bırakamayız tabiki bi süre ama alışırlar zamanla eminim

Insallah canım bi kac ay önce hep mayıs haziran civari bebeğin büyüdüğü alıştığımız qnlari hayal ediyormusum çok olumluydum bende ama şimdi bu süreç bitecek lohusaliga geçeceğim bebek küçük olacak ben dikişli belki acılı olacağım oğlum farklı bi durumun içinde olacak diye bi Kaos olacak gibi düşünüyorum durumu bi kac ay sonrasına gecemiyorum kafamda karamsarlık başladı bende biraz o yüzden çok hassasım her şeyde

Kuzum bu konuda sana katılmıyorum.
Dişilik yapacak kadınsı görünecek durumda değilim şuanda. Her hareketin ayrı eziyet olmaya başladı. Su 9 aylik süreçte mümkünse erkekler eşlerine hoş davransın,farklı şeyler beklemesin sonuçta onlarda baba oluyor öyle değil mi? Ha bu süre zarfında aldatacaksa ben kadınlık yapamıyorum diye, kendi bilir,basarım tekmeyi gider!

Insallah canım bizimki de yani iki tarafında tek odağı sadece bizi bile değil ananeyi babannneyi paylaşacağını bile anlamaya çalışıyor annemlere hırçın davranıyor bana daha ılımlı mesela Allah yardımcımız olsun hepimizin bakqlim neler gorecegiz

H halelikiz geçmiş olsun cnm rabbim şifalar versin insllah biran once atlatırsın
Sarimsakli acili corba yapip içebilirsin
Zencefil,limon ,bal karisimi cay yapip ic canim cok iyi gelecektir

Benim oğlum 7 yaşında, kardeşim neden olmuyor diye ağlıyordu artık. Çok üzülüyordu, norma yolla da hamile kalamıyorum maalesef. Oğlumun şansına denedik neysek tuttu çok şükür.

Hiç kiskanacagini sanmazdim ama içten içe kıskanıyor farkındayım. Bende kardeşine alınan herseyi önce ona veriyorum bakıp inceliyor. Mesela bugün poşeti indirdik eve, akşamdan beri içinde ya yatıyor yada ayıcıklarini sallıyor

Ay poşet ne ayol puset olacaktı

Genel anlamda lohusalik ve sonrasi icin bunu söyledim biz ilk hamile oldugumuzu ogrendigimiz gün anne oluyoruz ama malesef erkekler kucaklarina almadan baba olamıyor o merhameti yaşayamıyor.
Ve cevremde kk da gördüğüm kadariyla kadinlarin temel sorunu anneliği kadinliktan önde tutmaları eşlerine karşı genel bir yazi benimki.

Ve zaten aldatmasi normal demiyorumki ben video izlenmesinde bile basarım tekmeyi .

Lohusalik sonrası farklı tabi ki. Artık normal hayatımıza dönmek zorundayız.
Ay bilemiyorum çok karışık konular bunlar. Hepimiz hayırlısıyla normal hayatımıza dönelim en az hasarla inşallah.

O zaten allahin emri her şeyi elinden geçti bebek oyuncakları diye adı var bide hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…