- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Cnm benim bi an önce alışsa iyi olur tabi sen daha iyi bilirsin evladını, bebek gelirken beşiğini de getirmis diyebilirsin bebek dogduktan sonra kurabilirsin. Bizim buyuyen karyola idi beşiğe cevirdim oğluma arabalı yatak aldim onun icin sorun yapmadi gibi ama suan sen yazinca farkettim beşik odada olduğundan beri geceleri yanima geliyor ki normalde hic gelmez bebek doğunca napariz bakalimKızlar ben oğlumla hep konuşuyordum bebek doğunca yapacaklarimizi falan bugün anneme durup dururken anane bebek doğunca annemlerle yatacakmis ben odamda yatmak istemiyorum bende onlarla yatmak istiyorum diye bildiğiniz dert yanmış biz konuşmuştuk bunu ve çok güzel tepki vermişti bana tamam annecim falan demişti çok etkilendim anneme böyle diyince bu hafta beşiği kuracaktim vazgeçtim gördükçe üzülecek diye son ana kadar dursun dedim zaten kolayda ama içime bisey oturdu baya
Canım çok bilgim yok ama bence de beşiği kurup şimdiden alistirsan daha iyi olur gibi.Kızlar ben oğlumla hep konuşuyordum bebek doğunca yapacaklarimizi falan bugün anneme durup dururken anane bebek doğunca annemlerle yatacakmis ben odamda yatmak istemiyorum bende onlarla yatmak istiyorum diye bildiğiniz dert yanmış biz konuşmuştuk bunu ve çok güzel tepki vermişti bana tamam annecim falan demişti çok etkilendim anneme böyle diyince bu hafta beşiği kuracaktim vazgeçtim gördükçe üzülecek diye son ana kadar dursun dedim zaten kolayda ama içime bisey oturdu baya
Aldık bile bir ay önce canım hazir onlar falan ben Bayadır alıştırmak için sürekli konusuyordum ama bakalım pratikte çok farklı olabilir demek kiCanım bence bir an önce beşiği kurmaya bak ki oğlunun gözü alışsın kabullensin yavaş yavaş, bir anda hem beşik hem bebek ağır gelebilir kaç yaşında bilmiyorum amabirde kardeşin gelirken sanada hediye getircekmis olayını çok görüyorum bu aralar. Hastaneden dönerken oğluna sevdiği istediği bir şeyi alıp kardeşi adına verirseniz belki güzel bir başlangıç olur
Evet ya sanki ona olgunluk yüklemiş gibi hissediyorum ki önceden sen abi oldun derdim hamile kalmadan önce sonra bunu kardeşine baglamasin diye özellikle dikkat ettim söylememeyi ay hayrete düşürüyor beni gerçekten konuşmaları çok icleniyorum onun içinseni en iyi çocugu olan hamieller anlar. dediği herşeye içim gidiyo. çok olgun ve mutlu katşıladı bu durumu ona ragmen kıskanacak belki de kıskanıyor biliyorum. ben de çok hassaslaşıyorum onu düşündükçe. bebek onlar daha sanki off duygulandım yine
Evet canım bebeklik resimlerini gösterdim geçenlerde sürekli kardeşim göğsünden süt emecek falan diyordu kendi emdiği yanımda yattığı zamanları gösterdim cok olumlu konuşuyor konuştuğum zamanCanım çok bilgim yok ama bence de beşiği kurup şimdiden alistirsan daha iyi olur gibi.
Birde mesela sen de boyle bizimle uyuyordun şimdi kocaman olduğun için kendin ayrı uyumaya başladın kardeşin de büyüyünce ayrı uyuyacak senin gibi falan desen acaba biraz daha normal karşılar mı?
Cnm açıkçası ne kadar olgun karşılasalarda mutlaka kıskanclik olucak habil ile kabilden beri insanın yapısında var kıskançlık ne kadar az düzeye indirebilirsek o kadar iyi olucak. Ilk zamanlar insallah biraz zorlasada sonrasinda bebekde katılır oyunlarimiza rahatlarız diye düşünüyorum.Evet ya sanki ona olgunluk yüklemiş gibi hissediyorum ki önceden sen abi oldun derdim hamile kalmadan önce sonra bunu kardeşine baglamasin diye özellikle dikkat ettim söylememeyi ay hayrete düşürüyor beni gerçekten konuşmaları çok icleniyorum onun için
Ben de m aldım. Çok geniş ya aslında kaldırıp emzirilebilir belki. Zamanı gelince deneriz. Hayali bile güzelmişBen gündüzleri bunu giyiyorum. Gece ince seyler giyiyorum çünkü terletiyor hormonlar tavan zaten . M bedeni kalmıştı sadece , olmaz diye düşünüyordum kalıbı genişmiş valla tekrar gelse alırım . Emzirirken belki giyemeyebilirim düğmeli olmadığı için
Bu malesef kadinla alakalı değil ki canım bizde tam tersi bu durum ben sürekli boyle düşünüyorum biz her şeyden önce karı kocayiz anne baba ayrı o ayrı derim ama benim esim aşırı mi anaç bilmiyorum o benim gözümle bakmıyor olaylara benceSevgili anneler ilk hamileliği öğrendiğimiz andan itibaren doğamız gereği annelik duygularımiz öncelik oluyor.
Ama eşlerimize karşı annelik duygulari ile değil kadınsı duygularla yaklasmaliyiz yani eşiniz size baktığında bir anneden evvel çekici bir kadın görmeli bu dengeyi oturtmak cok önemli.
Kedi gibi sırnaşık gezerim ben evin icinde eşimin hosuna gider oglumuzun olmadığı anlarda hep bir ten temasi kurarim.
Mutlaka hergün yatmadan once günlük sohbetler yapılır, sagdan soldan konuşulur sarılır öperiz uyuruz . Hamilelik de cinsel ilişki olamayabiliyor ama eşlerinizden elinizi çekmeyin sizinle farkli sekilde tatmin olmasini sağlayın bence.
Lohusalık da dahi aman ha aman yatak ayirmamaya çalışın.
Zamanla atlatacağız geçici bu durumlar. Benim kızım evin tek çocuğu olmaya o kadar alıştı ki kardeş fikrini hala kabullenemedi. Kabullenmiş gibi yapıyor sadece, oyun arasında bi yerlerde buna dair bişey mutlaka sıkıştırıyor araya o zaman anlıyoruz hala kabullenemediğini. Ama çok normal hele bi doğsun kucaklarıma verelim hiç yalnız bırakamayız tabiki bi süre ama alışırlar zamanla eminimSonrada o geldi aklıma ay bilemedim ya yanlış bisey yapmaktan çok korkuyorum benim üzüldüğüm bunu içine atması ya bundan korkuyordum tam olarak çok güzel konuşur eder ama çok şaşırdım tavrına sonradan içinde bunu düşünmüş demek ki dedim biz onu ilk aylarda da yaşamıştık ben hiç bi isini yapamayip sürekli yatınca hee şeyi annem yapsin sizi istemiyorum diye baya tutturuyordu normalde babası yedirir akşamları ondan yemek yemiyor benimle yatakta falan yiyordu yine benzer şeyler olabilir tabi aştigimizi düşünmüyorum da
Insallah canım bi kac ay önce hep mayıs haziran civari bebeğin büyüdüğü alıştığımız qnlari hayal ediyormusum çok olumluydum bende ama şimdi bu süreç bitecek lohusaliga geçeceğim bebek küçük olacak ben dikişli belki acılı olacağım oğlum farklı bi durumun içinde olacak diye bi Kaos olacak gibi düşünüyorum durumu bi kac ay sonrasına gecemiyorum kafamda karamsarlık başladı bende biraz o yüzden çok hassasım her şeydeCnm açıkçası ne kadar olgun karşılasalarda mutlaka kıskanclik olucak habil ile kabilden beri insanın yapısında var kıskançlık ne kadar az düzeye indirebilirsek o kadar iyi olucak. Ilk zamanlar insallah biraz zorlasada sonrasinda bebekde katılır oyunlarimiza rahatlarız diye düşünüyorum.
Kuzum bu konuda sana katılmıyorum.Sevgili anneler ilk hamileliği öğrendiğimiz andan itibaren doğamız gereği annelik duygularımiz öncelik oluyor.
Ama eşlerimize karşı annelik duygulari ile değil kadınsı duygularla yaklasmaliyiz yani eşiniz size baktığında bir anneden evvel çekici bir kadın görmeli bu dengeyi oturtmak cok önemli.
Kedi gibi sırnaşık gezerim ben evin icinde eşimin hosuna gider oglumuzun olmadığı anlarda hep bir ten temasi kurarim.
Mutlaka hergün yatmadan once günlük sohbetler yapılır, sagdan soldan konuşulur sarılır öperiz uyuruz . Hamilelik de cinsel ilişki olamayabiliyor ama eşlerinizden elinizi çekmeyin sizinle farkli sekilde tatmin olmasini sağlayın bence.
Lohusalık da dahi aman ha aman yatak ayirmamaya çalışın.
Insallah canım bizimki de yani iki tarafında tek odağı sadece bizi bile değil ananeyi babannneyi paylaşacağını bile anlamaya çalışıyor annemlere hırçın davranıyor bana daha ılımlı mesela Allah yardımcımız olsun hepimizin bakqlim neler gorecegizZamanla atlatacağız geçici bu durumlar. Benim kızım evin tek çocuğu olmaya o kadar alıştı ki kardeş fikrini hala kabullenemedi. Kabullenmiş gibi yapıyor sadece, oyun arasında bi yerlerde buna dair bişey mutlaka sıkıştırıyor araya o zaman anlıyoruz hala kabullenemediğini. Ama çok normal hele bi doğsun kucaklarıma verelim hiç yalnız bırakamayız tabiki bi süre ama alışırlar zamanla eminim
Benim oğlum 7 yaşında, kardeşim neden olmuyor diye ağlıyordu artık. Çok üzülüyordu, norma yolla da hamile kalamıyorum maalesef. Oğlumun şansına denedik neysek tuttu çok şükür.Sonrada o geldi aklıma ay bilemedim ya yanlış bisey yapmaktan çok korkuyorum benim üzüldüğüm bunu içine atması ya bundan korkuyordum tam olarak çok güzel konuşur eder ama çok şaşırdım tavrına sonradan içinde bunu düşünmüş demek ki dedim biz onu ilk aylarda da yaşamıştık ben hiç bi isini yapamayip sürekli yatınca hee şeyi annem yapsin sizi istemiyorum diye baya tutturuyordu normalde babası yedirir akşamları ondan yemek yemiyor benimle yatakta falan yiyordu yine benzer şeyler olabilir tabi aştigimizi düşünmüyorum da
Ay poşet ne ayol puset olacaktıBenim oğlum 7 yaşında, kardeşim neden olmuyor diye ağlıyordu artık. Çok üzülüyordu, norma yolla da hamile kalamıyorum maalesef. Oğlumun şansına denedik neysek tuttu çok şükür.
Hiç kiskanacagini sanmazdim ama içten içe kıskanıyor farkındayım. Bende kardeşine alınan herseyi önce ona veriyorum bakıp inceliyor. Mesela bugün poşeti indirdik eve, akşamdan beri içinde ya yatıyor yada ayıcıklarini sallıyor
Genel anlamda lohusalik ve sonrasi icin bunu söyledim biz ilk hamile oldugumuzu ogrendigimiz gün anne oluyoruz ama malesef erkekler kucaklarina almadan baba olamıyor o merhameti yaşayamıyor.Kuzum bu konuda sana katılmıyorum.
Dişilik yapacak kadınsı görünecek durumda değilim şuanda. Her hareketin ayrı eziyet olmaya başladı. Su 9 aylik süreçte mümkünse erkekler eşlerine hoş davransın,farklı şeyler beklemesin sonuçta onlarda baba oluyor öyle değil mi? Ha bu süre zarfında aldatacaksa ben kadınlık yapamıyorum diye, kendi bilir,basarım tekmeyi gider!
Ve zaten aldatmasi normal demiyorumki ben video izlenmesinde bile basarım tekmeyi .Kuzum bu konuda sana katılmıyorum.
Dişilik yapacak kadınsı görünecek durumda değilim şuanda. Her hareketin ayrı eziyet olmaya başladı. Su 9 aylik süreçte mümkünse erkekler eşlerine hoş davransın,farklı şeyler beklemesin sonuçta onlarda baba oluyor öyle değil mi? Ha bu süre zarfında aldatacaksa ben kadınlık yapamıyorum diye, kendi bilir,basarım tekmeyi gider!
Lohusalik sonrası farklı tabi ki. Artık normal hayatımıza dönmek zorundayız.Genel anlamda lohusalik ve sonrasi icin bunu söyledim biz ilk hamile oldugumuzu ogrendigimiz gün anne oluyoruz ama malesef erkekler kucaklarina almadan baba olamıyor o merhameti yaşayamıyor.
Ve cevremde kk da gördüğüm kadariyla kadinlarin temel sorunu anneliği kadinliktan önde tutmaları eşlerine karşı genel bir yazi benimki.
O zaten allahin emri her şeyi elinden geçti bebek oyuncakları diye adı var bide hattaBenim oğlum 7 yaşında, kardeşim neden olmuyor diye ağlıyordu artık. Çok üzülüyordu, norma yolla da hamile kalamıyorum maalesef. Oğlumun şansına denedik neysek tuttu çok şükür.
Hiç kiskanacagini sanmazdim ama içten içe kıskanıyor farkındayım. Bende kardeşine alınan herseyi önce ona veriyorum bakıp inceliyor. Mesela bugün poşeti indirdik eve, akşamdan beri içinde ya yatıyor yada ayıcıklarini sallıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?