- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Amin amin insallah.Lohusalik sonrası farklı tabi ki. Artık normal hayatımıza dönmek zorundayız.
Ay bilemiyorum çok karışık konular bunlar. Hepimiz hayırlısıyla normal hayatımıza dönelim en az hasarla inşallah.
Soğuk süt yavaş iç istersen beni daha beter yaparBende yedim ama içime mentollü seker kolisi atılmiş gibi hala..burda biri soğuk sut demişti sanki birazdan onu deneyecegim
İllaki alışıp sevecek.Evet canım bebeklik resimlerini gösterdim geçenlerde sürekli kardeşim göğsünden süt emecek falan diyordu kendi emdiği yanımda yattığı zamanları gösterdim cok olumlu konuşuyor konuştuğum zaman
Bu malesef kadinla alakalı değil ki canım bizde tam tersi bu durum ben sürekli boyle düşünüyorum biz her şeyden önce karı kocayiz anne baba ayrı o ayrı derim ama benim esim aşırı mi anaç bilmiyorum o benim gözümle bakmıyor olaylara benceBallikko da aynı durumdan bahsediyor yani adam seviyor begeniyor eminim ama bebek var karninda diyor sürekli bakış açısı o olduğu için yaklaşmadigi için sorun çıkıyor zaten risk olduğu zaman anlıyorum bu durumu ama tek taraflı olmuyor bu bakış açısı hala bu bilinci kazandiramadim bence ben eşime bunu anlatirim hep sevgisinden çocuklarına şefkatinden de çok memnunum gerçekten harika bir baba bence ama bu dönemler sancılı oluyor bu yüzden
Hem de nasil fena ahahah ben beni bi aldat senin donuna kadar alırım hayatını zindan ederim bak en nefret ettigim sey falan die tehdit etmisligimde vardir birde hukuk okuyunca daha da bi guven oluyor insanda kanuni seyleri bilince ahahahanaa kız ne fenaymışsın sen. ben de boğayım kıskancımdır ama bu kadar degil yahu
Benim kizlarin arasi 6 yas cnm kucukken kiskanclik yoktu ama büyüdükçe birazcik oldu gibiBenim oğlum 7 yaşında, kardeşim neden olmuyor diye ağlıyordu artık. Çok üzülüyordu, norma yolla da hamile kalamıyorum maalesef. Oğlumun şansına denedik neysek tuttu çok şükür.
Hiç kiskanacagini sanmazdim ama içten içe kıskanıyor farkındayım. Bende kardeşine alınan herseyi önce ona veriyorum bakıp inceliyor. Mesela bugün poşeti indirdik eve, akşamdan beri içinde ya yatıyor yada ayıcıklarini sallıyor
Ay Allah'imBenim kizlarin arasi 6 yas cnm kucukken kiskanclik yoktu ama büyüdükçe birazcik oldu gibi
Oğlumla küçük kizimin arasida 5 yaş olacak dün oğlumun odasi geldi minik elleriyle ben sileceğim anne içlerini dedi bez yikayip eline verdim kiskanmasin diye ütüsünü yerleştirmesini beraber yaptik
Ama ister istemez olacak kıskançlık geçen gün diyor ki anne kardeşimin sütünün tadina bakabilirmiyim o emerken diyorbende bak kizim dedim
Bakalim ileryen zamanlarda bizi neler bekliyor
Aynen cnm tabi birden bire biri geliyor anne babayi herseyi beraber paylaşıyorlarAy Allah'im
Bunlar olağan şeyler onlarda haklı. Gözümüze çok büyük gelselerde onlarda çok küçük. Kim bilir kendi dünyalarında bu kardeş olayını nasıl algılıyorlar.
2 yudum içtim canım yastığı da yükselttim şuan iyi gibiyim ama bakalım ne olcak , sağolasinSoğuk süt yavaş iç istersen beni daha beter yapar
Ben de öyle düşünüyorum canım. Birde kaç cm ile gidersen git suni veriyorlar biraz. İyice artıyor o sancı. Suyum gelirse hemen giderim susuz kalırsa bebek sakıncalı diye. Ama nişan gelir gelmez gitmek istemiyorum. Zaten normal doğuma karşı olan bi doktor direk sezaryen diyor açılman varsa bile. Ama kaç saat durmalıyım evde onu bilmiyorum işte. Nişan geldi diyelim kaç saat daha evde durmalıyım herkesin farklı olur tabi de
Aaaa çok geçmiş olsun canım…moralini yüksek tut lütfen…biontech aşın var mıydı ? Belki hafif atlatırsın güzel düşün, ben geçen sene covid olmuştum ve sadece 1 gece ateşlendim, hafif geçirdim, inşallah senin de öyle olurKızlar teşekkürler , testim sonuçlandı pozitifim. Hepinizden dua istiyorum
Bunu ben de bir araştırayım canım yaaÇokkk.ben alıştım valla çokta rahat takıyorum.ama benimki sadece uçlarına takılandan diğerleri çok yapay duruyo
Ah canım ah ne desen haklısın. Ben benimkinin hal tavırlarından hemen anlıyorum zaten. Belkide şüphelenmiyim diye garip davranıyor iyiice işkilleniyorum. Paranoyaya bağladım hepten. Aldırmıycam önemsemicem bi doğuralım da hayırlısıylaYa bu erkekler hiç bizim gibi karmaşık düşünemiyorlar o kadar düz bakıyorlar ki. Herhangi bir video izlediklerinde o anlık izliyorlar bence ama sonuçta hayatlarında her zaman biz eşleri varız. O video onlar için anlık bir zevk iştebu konu benide çok sinirlendiriyor o yüzden az zaman kaldı arama geçmişine bakmıyorum
Ayy ben de benimkiyle uğraşıyorum. Benim kızım da şubatta 5 yaşına girecek. Araları tam 5 yaş olacak yani. Bu gece uyuturken yatakta dedi ki, benim doktorum ( kardeşi için de aynı doktora gidiyoruz) siyah ekranda (ultrason ekranı demek istiyor) kız olduğumu söyleyince ne yaptınız dedi, ben de babanla çok sevindik, hep kızımız olsa keşke diye üzülüyorduk dedimBenim kizlarin arasi 6 yas cnm kucukken kiskanclik yoktu ama büyüdükçe birazcik oldu gibi
Oğlumla küçük kizimin arasida 5 yaş olacak dün oğlumun odasi geldi minik elleriyle ben sileceğim anne içlerini dedi bez yikayip eline verdim kiskanmasin diye ütüsünü yerleştirmesini beraber yaptik
Ama ister istemez olacak kıskançlık geçen gün diyor ki anne kardeşimin sütünün tadina bakabilirmiyim o emerken diyorbende bak kizim dedim
Bakalim ileryen zamanlarda bizi neler bekliyor
Evet canım tam üstüne bastın. Maalesef ondan dolayı paranoyaya bağladım benBallikko nin esi bambaşka bir durum ben daha önce topik açmıştı ordada okumuştum. Eşi biraz alışkanlık yapmış malesef insallah bebek olunca adamin izlemeye vakti olmicak
Tüp bebek sürecimiz oldugu için çok yıpratıcıydı. Hep stresliydi. Kanamadır şudur budur derken benim eşim cok hassastır her konuda. Yasaklar kalktı ben işveli cilveli olsamda istemedi. Bebeği düşünüyorum orada oldugu aklımda o oradayken ayıp gbi hissediyorum dedi durdu. Dha karnım büyümemişken hemde. Bazı erkekler çok iştahlı oluyor aldırmıyor kadın seksi olmasa bile istiyor. Kimi erkekte böyle anaç gerçekten.. he benmkinin video durumları da var orası ayrıBu malesef kadinla alakalı değil ki canım bizde tam tersi bu durum ben sürekli boyle düşünüyorum biz her şeyden önce karı kocayiz anne baba ayrı o ayrı derim ama benim esim aşırı mi anaç bilmiyorum o benim gözümle bakmıyor olaylara benceBallikko da aynı durumdan bahsediyor yani adam seviyor begeniyor eminim ama bebek var karninda diyor sürekli bakış açısı o olduğu için yaklaşmadigi için sorun çıkıyor zaten risk olduğu zaman anlıyorum bu durumu ama tek taraflı olmuyor bu bakış açısı hala bu bilinci kazandiramadim bence ben eşime bunu anlatirim hep sevgisinden çocuklarına şefkatinden de çok memnunum gerçekten harika bir baba bence ama bu dönemler sancılı oluyor bu yüzden
Ah bu kuzular neler biliyorlar böyleAyy ben de benimkiyle uğraşıyorum. Benim kızım da şubatta 5 yaşına girecek. Araları tam 5 yaş olacak yani. Bu gece uyuturken yatakta dedi ki, benim doktorum ( kardeşi için de aynı doktora gidiyoruz) siyah ekranda (ultrason ekranı demek istiyor) kız olduğumu söyleyince ne yaptınız dedi, ben de babanla çok sevindik, hep kızımız olsa keşke diye üzülüyorduk dedimDoktor kutusu mu var dedi diye sordu ( oğlumda pipisi var diye erkek olduğu söylendi, bu ayrıntıyı unutmamış) . Evet dedim, kutusu var deyince kız olduğunu anladık ve çok mutlu olduk dedim. Mutlu oldu bunu söyleyince , gözlerinin içi parladı. Sonra da ama ben kardeşimi kız tutuyordum, kız olsun istiyordum erkek oldu dedi ağlamaklı bir sesle ben de ama bunu biz seçemiyoruz kızım dedim, hem zaten sen bizim biriciğimizsin ki diğer adın da Birce bu yüzden dedim ( Birce adı biricik demek) , hem kardeşin duymasın ablam beni istemiyor diye çok üzülür dedim. Zor yani işimiz var gibi…. Bir bakıyorum kardeşim de kardeşim diyor başka bir şey demiyor, bir bakıyorum bu tarz konuşuyor
Şuan düşündüm benimde oğlumda öyle oldu akşam 10 a doğru geldi ama ben o olduğunu bilmiyorum baktım çok yoruldum dedim kesin ondan 12 de sancım başladı sabah 10 gibi doğum oldıİlk çocukta akşam üzeri 6 da nişanım geldi
Sabah 6.20 da doğurdum
Eski Anadolu inanışına göre nişan geldikten ortalama 12 saat sonra doğum oluyor
Ama her gebelikte olan bir durum değil haftalar süren var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?