2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cumacilar ve salicilar

Benimki de salı
Ama ben perşembe gidecektim haftam doluyor o gün diye
Ama bi an da pzıtif olumla olan sayfaların birinde
Başk Burcu 4-8-16 günleri en kazançlı en mutlu olduğu günler yazınca 4 Ocak salıya aldım randevuyu
Hayır yani çokta öyle inandığım bir şey de değil ama niyeyse uymak geldi içimden

Bende öyleyim ve demirim düşük çıktı (49 çıktı) Dr demir ilacimi ikiye çıkardı

Evet benim sezeryan tarihim belli oldu.
Benim solunum sıkıntım yüzünden 26 Ocak gibi alıncak.37 .haftada yaniBaşka bir aksilik olmazsa inşlh
Ayy hadi hayırlısı ile sağlıkla kavuşun bizimde 2 şubat ama ben daha erken gelecekmiş gibi hissediyorum
Canım sen de mi gebeyken covit geçirmiştin
Evet cnm 3 ay önce oldum covit.

Insallah canım tek cocukla bile yatiliyormus aslında sizden gördüğüme göre 2 cocukla hepten gidiyor uyku bekarken çok kızardım anneme sabah kahvaltıyı çok erken hazırlıyor diye napsin kadın uyuyamiyormus meğer

Ben yaziyim siz de sok olun sez. ucreti alianz indirimli (teminatim yok ) 14bin kusurcuk doktorumda docent falan degil
Abooovh Benim groupama sigortam ama annelik teminatım var ve tobb etü hastanesinde olcam, Ankaralı varsa aramızda bilir , pahalı bir özel hastane ve üstelik doktorum doçent ve dışarıdan gelecek neyse beyim düşünsün

Teminat olunca odeme yapmiyosun diye biliyorum ama neyi kapsiyo bilemem Beyler dusunuyo tabii ama saglik olsun odencek bir sekilde ne yapalim son dk dr degisemicegimize gore Benimki dio bide normal dogum daha ucuz oyle dogur buyur sen dogur dedim ben yapamam

Benim kızım 17 şubat 2017 doğumlu , doğum saati de 07.17

Evet annelik teminatı yarıdan fazlasını ödüyor sanırım öyleydi ama doktorum doçent ve dışarıdan gelecek, artık doktorun ücreti kaç kim bilir ? 5 sene önce 3-4 bin almıştı sadece doktorum

Evet annelik teminatı yarıdan fazlasını ödüyor sanırım öyleydi ama doktorum doçent ve dışarıdan gelecek, artık doktorun ücreti kaç kim bilir ? 5 sene önce 3-4 bin almıştı sadece doktorum
Allah yardimciniz olsun kuzucum dr una sorsana asistanina falan bilginiz olur en azindan son dk sasirmayin

O da güzel bir tarihmiş canım kızımın doğum tarihine 5 sene önce doktorum karar vermişti, güneşli bir cuma sabahı doğdu prensesim Oğlumda ise bana bir gün aralığı verdi , ben de 4 şubat olsun dedim çünkü benim doğum tarihim 4 eylül, eşimin de 4 mayıs, güzel olur diye düşündüm sonradan baktım ki 4 şubat da cumaya geliyormuş, 40+0 oluyor ve perşembe regaip kandiliymiş, hayırlı bir gecenin sabahında doğacak kısmetse
Yaaa ne guzelll aslinda benim 22.02.2022 secenegimde var son haftam oluyo ama balik burcu hic istemiyorum

Kızlar iki meme ucum da sızlıyordu birkaç gündür, yazmıştım burda hatta, az önce bir sıkayım dedim, bütün delikler sarımsı beyaz oldu duygulandım…İlk defa anne olacaklara not : ilk süt sarımsı beyazdır ve çok değerlidir Adı kolostrumdur. Kolostrum sütü, doğumdan sonra ilk 4-5 gün anne tarafından yavruya verilen ilk süttür, diğer ismi ağız sütüdür. Bileşimi normalden farklıdır ve sarımsı renkte hafif tuzlu ve tatlıdır. Normal sütle karıştırılmamalıdır. Bileşiminde yüksek oranda protein ve bağışıklık kazandıran immünoglobulin içerir.

Ayy senin ki tam kıskançmış kuzum yaa . Olsun seviyorsan kabullenmişsin mutlu olun da bebiş olduktan sonra azalır insallah

Yaaa ne guzel Allahim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin insallah hepimiz sirayla saglikla aliriz kovalar sariyo etrafinizi cok sevdigim bir burc

Yaaa ne guzel Allahim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin insallah hepimiz sirayla saglikla aliriz kovalar sariyo etrafinizi cok sevdigim bir burc
Hiç kova tanıdığım yoktu ama artık 2 yavrum da kova olduğu için en sevdiğim burç Amin canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Kızlar bende bi an oluyor bi acı giriyor karnıma belime bebek o an bi hareket yapıyor gibi içimde ama çok kötü daha önce iki defa olmuştu yüzüm bembeyaz oluyor 2 dk sürüyor böyle ter döküyorum o iki dk içinde resmen yine oyle oldu ama en şiddetli doğum kasilmasi gibi bir anda hiç bisey yokken oluyor hiç oluyor mu size böyle anlık çok korktum yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…