Ben dun aksam aventin emzigini kaynattim 15 dk hicbir sey olmadi canimKızlar acil yardımınız lazım, bu aventin plastik biberonunu ve emziklerini kaynayan suda sterilize eden var mı, erime falan olur mu ki kaynatsam 5dk
Öyle cnm sağlıkla gelsinler de.. Benim yaşadığım şehirde de 150 200ye randevu fiyatları 4 5 bine doğum var ama ne bileyim icim cok rahat doktoruma cok güveniyorum, bi şekilde ödenirIstanbul fulya acibadem canim benim ki tup bebek te orda yaptik orda doktorumla devam ettim ben deAllah yardim eder ne diyeyim bir de zamlancak dediler iste bereketiyle gelir insallah yavrusumuz
Lansinohun da pompasini kaynattim biberonlarini falan canim plastik hepsi hicbir sey olmadi merak etmeKızlar acil yardımınız lazım, bu aventin plastik biberonunu ve emziklerini kaynayan suda sterilize eden var mı, erime falan olur mu ki kaynatsam 5dk
Bende dün yaşadım aynı ağrıyı nefesim kesildi o esnada ayaktaydım bide iki bacağımın arasına çok ağrı girdiKızlar bende bi an oluyor bi acı giriyor karnıma belime bebek o an bi hareket yapıyor gibi içimde ama çok kötü daha önce iki defa olmuştu yüzüm bembeyaz oluyor 2 dk sürüyor böyle ter döküyorum o iki dk içinde resmen yine oyle oldu ama en şiddetli doğum kasilmasi gibi bir anda hiç bisey yokken oluyor hiç oluyor mu size böyle anlık çok korktum yine
Canım ben ne var ne yok kaynattığım suyun içinde beklettim 5 dk.Kızlar acil yardımınız lazım, bu aventin plastik biberonunu ve emziklerini kaynayan suda sterilize eden var mı, erime falan olur mu ki kaynatsam 5dk
3 gündur cok hareketliydi sadece agrimda var tabi ama bebek yukarda insallah duzelir yaAllah yardımcınız olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Ağrınız falan oluyor muydu ?
En korktugum sey malesefBu gun kontrolumde bebegimin kordon dolanmasi çıktı cok endise duydum ya kordon kisa ise sezeryan olabilirmis
İnşallah düzelir stres yapmamaya çalışın bebeğiniz de strese girer3 gündur cok hareketliydi sadece agrimda var tabi ama bebek yukarda insallah duzelir ya
İNŞALLAH düzelir canım stres yapmamaya çalış.3 gündur cok hareketliydi sadece agrimda var tabi ama bebek yukarda insallah duzelir ya
İnşallah canım ya sağ salim al kucağına3 gündur cok hareketliydi sadece agrimda var tabi ama bebek yukarda insallah duzelir ya
Aaa ben manisadayım burada normal doğum daha pahalıTeminat olunca odeme yapmiyosun diye biliyorum ama neyi kapsiyo bilememBeyler dusunuyo tabii ama saglik olsun odencek bir sekilde ne yapalim son dk dr degisemicegimize gore Benimki dio bide normal dogum daha ucuz oyle dogur buyur sen dogur dedim ben yapamam
Canım sağ salim alırsın inşallah bebeğini kucağına. İyi düşün hep iyi olsunBu gun kontrolumde bebegimin kordon dolanmasi çıktı cok endise duydum ya kordon kisa ise sezeryan olabilirmis
Aynı sey bende de oluyor. Tam içimde ortada karnımla belim arasında sıkışıyor sanki bebek inanılmaz bir ağrı oluyor. Doğum ağrısı olur ancak gerçekten o kadar şiddetli oluyor. Bir dakika sürüyor sonra geçiyor. Geçtiğimz gün gece çok uzun sürdü hastaneye gidecektim nerdeyse. Çünkü aşırı fena bir sancıydı hiçbişeye benzemiyordu . Bu doğum belirtisimi canım bugunde oldu çünkü bi defaKızlar bende bi an oluyor bi acı giriyor karnıma belime bebek o an bi hareket yapıyor gibi içimde ama çok kötü daha önce iki defa olmuştu yüzüm bembeyaz oluyor 2 dk sürüyor böyle ter döküyorum o iki dk içinde resmen yine oyle oldu ama en şiddetli doğum kasilmasi gibi bir anda hiç bisey yokken oluyor hiç oluyor mu size böyle anlık çok korktum yine
Bende de var 10 gündür hergün yaşıyorum sanirim normal agrilar bunlar. Ben dk tutuyorum hemen ne kadar sıklıkla olucak die genelde bir daha olmuyor.Kızlar bende bi an oluyor bi acı giriyor karnıma belime bebek o an bi hareket yapıyor gibi içimde ama çok kötü daha önce iki defa olmuştu yüzüm bembeyaz oluyor 2 dk sürüyor böyle ter döküyorum o iki dk içinde resmen yine oyle oldu ama en şiddetli doğum kasilmasi gibi bir anda hiç bisey yokken oluyor hiç oluyor mu size böyle anlık çok korktum yine
Epidural sezaryen de hastanede duş alma imkanı olmuyor katater oluyor üstümüzde o çıkana kadar zor oradan ağrı kesici veriyorlar. Yüz havlusu olur. Kozmetik olarak yüz yıkama sabunu makyaj malzemesi olarka ta ruj allık rimel dışında bir şey düşünmüyorum. Diş fırçası ve macunu da koycamSezaryen doğum yapacak arkadaşlarım kozmetik olarak neler koyacaksınız yani şampuan vs koymalı mıyız? Havlu koysam mı diye düşünüyorum yüz havlusu koyacağım ama
Sagolasin insallah zamaninda sagsalim gelsin de sezeryan nirmal onemli değilCanım sağ salim alırsın inşallah bebeğini kucağına. İyi düşün hep iyi olsun
Bir hafta snra gidicem yineİNŞALLAH düzelir canım stres yapmamaya çalış.
Kontrole nezaman çağırdı doktor?
Tamamdır çok teşekkür ederimEpidural sezaryen de hastanede duş alma imkanı olmuyor katater oluyor üstümüzde o çıkana kadar zor oradan ağrı kesici veriyorlar. Yüz havlusu olur. Kozmetik olarak yüz yıkama sabunu makyaj malzemesi olarka ta ruj allık rimel dışında bir şey düşünmüyorum. Diş fırçası ve macunu da koycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?