2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar telefonumda dualar diye bi uygulama var içinde de böyle bi dua var. Artık son aya girdik. Duanın zararı olmaz diye düşünüyorum belkş okumak istersiniz siz de.
Bir de benim bi arkadaş dedi onun arkadaşı son ay kuru incir hurma yemiş ve doğumu çok kolay olmuş. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Eklentiler

• 8725DA19-527B-42BF-A801-61ACD17B4E32.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 86
  • 625BC929-318E-42DF-85C9-2069A1969420.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 83
Bizim seviyeli ilişkimiz var gibi arama listesinde hep mevcutlar 35 36 haftalıkken görüşürüz ben ararım dedi en son gittiğim de. Bu son takip olacakmış kan alip doğum hakkında bilgi verecekmis. Bı öncekinde de kan alip emzirme hakkında bilgi vermisti

Aynen canım valla yatabildikleri kadar yatsinlarda onlarda yatamiyorki ama en azından sıcacık yataktan çıkmak zorunda değiller bizim gibibiz çıkınca uyku geri gelmiyo resmen bizi terk ediyo benimde öyle ütü ve yıkama bitti ama nedense bı kapanmadı gitti o çanta çok tembelim cokkkk

Benimde sadece terlik kaldi gibi, dün eşim çanta tamam mi dedi,terlik eksik dedim, nasıl özellikli bi terlik acaba haftalardır alamadık diyor basit bi terlik ama gidip almak lazim işte
Ay valla benim eşimde ne gerek var evden koy dedi olmaz dedim almam lazım illa yeni ve güzel olacak o terlik hayirlisiyla bizde kapatalım o çantaları benim bebek dünden beri çok yaramaz basi asagimi indi ne geceden beri lavabo ya gitmekten bı hal oldum baskı yapıyor sürekli

Aynıyım canım bende çok araştıririm ama bu doktora tesadüfen denk geldim iyikide gelmişim Masalalh diyeyim çok seviyorum çok iyidir hakkında hayırlısı olsun canım ben küçükken camlidaca oturuyorduk 14 yaşından beri buradayız çok bilmem oradaki hastaneleri inşallah çok çok memnun kalırsın sende

Yaaa muhteşem bi hikaye

aa ben kürtajdan musmutlu uyandım. öyle de güzel dinlenmiş gibi enerjik. dedim hatta bunlar bana ne verdi
Allah allah ya beni o kadar etkiledi ki eşim dahil herkes şokla izlemiş beni doktora bile trip atmışım ama bilmiyorum bende yok o kısım

Geçmiş olsun cnm

Bana 1800 denmişti doğuma şimdi 2500den az değildir fazladır bile bence nst bizde 25 TL canım çok pahalıymış senin hastane ya
Dur ben benimkini yazayım da gör 350 ydi 500 yapmışlar, doğum ücretim de 9 bin liracik ama doktorum doc ve riskli gebelik uzmanı bide özel muayanesi var yani hastaneden değil, disardan gelicegi için doğum ücreti de baya fazla

Canım hangimiz 4 4lüğüz ki önemli olan dikkat çekmeden örtünmek yeni bir hırka çıksa herkes ondan giyiniyor mom jeanlar vs ama kalçamızı kapatıyoruz göğsümüzü kapatıyoruz başımız zaten kapalı bence bu vesveseler ile örtünmeni küçümseme. Hakkıyla yapamam diye kapanmama düşüncesi de yanlış bana göre bu düşünce yüzünden full açık gezmek daha mı mantıklı değil. O yüzden gönülden isteyen biri neresinden başlarsa kardır Ballikko

Bizim hikaye degisik biraz canim en son universite son sinifta görmüştüm kendisini cok tanimiyordumda sonra amerikaya gitti 5 yil sonra beni sosyal medyada bulmus konusmaya basladik falan isler ilerledi sonra geldi amerikadan nişan yaptik 20 gun kalmıştır sonra gitti yine 6 ay yoktu uzaktan uzaga sonra haziranda geldi temmuzda nikah kiydik düğünü de 2020 eylülde yaptik nikahtan 14 ay sonra pandemiye kaldi tayin icin erken nikah kiymistik anlayacagin ben bi kumar oynadim hayatimda cok tanimadan vakit gecirmeden evlendim falan ama iyiki diyorum milleti dinlememişim iyiki cıkmış karşıma hayattaki en büyük şansım kocam

Evet canım Allah daim etsin diyelim artık inşallah

Haklısın canım annemler yengemlerde öyle diyor. Zaten ben açık biri olarak çok çok kapalı sayılırım eşim çok kıskançtır ama cesaret işte yılların alışkanlığı. Umarım nasip olur

Ay inşallah

Kızlar bir sorum olacak oksapar kan sulandırıcı kullananlara. Şimdi ben normalde kullanmıyordum ama covit olunca başladı kadın doğumcu 10 gün kullan dedi ama d dmer değerim 1500 lerde gelmiş, benim ablam da göz doktoru o da diyor ki bence 1 ay kullanman gerek ama doğuma zaten 1 ay kaldı hayırlısıyla. Doğumdan önce de kesmek lazım diye biliyorum, size ne kadar kala bırak dedi doktorunuz

Canim ben hamilelgiimin başından beri oksapar kullanıyorum. D dimer değerim de covitte 1500 olmuştu aynı senin gibi. Zaten kam sulandirici kullandığım için önemsemedi doktorum. Bide igneye ek kan sulandirici hap kullanıyorum. Hapi 35+0 da bırakacağım, iğneyi doğuma kadar kullanacagim. Etkisi 24 saat dedi doktorum.
İstersen kendi doktorunla iletişime geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…