Bizim seviyeli ilişkimiz var gibi arama listesinde hep mevcutlarSağlık ocağına gitmiyor mu kimse kızlar beni ayın 5ine çağırdılar tahlil falan yaptıracağım gitmezsem ebe dakika başı arayıp bir güzel haşlar benidoktorda bir kaç tahlil verdi onlarida yaptırırım hazır oraya gitmişken bide troit baktirmam lazım, hamilelikte en sevmediğim şey su tahlil olayları yaaa
Aynen canım valla yatabildikleri kadar yatsinlarda onlarda yatamiyorki ama en azından sıcacık yataktan çıkmak zorunda değiller bizim gibiGünaydın cnm saat 03.30 yattim yeni uykuya dalmistim esim kalkti işe gitmek için sonra kizim uyandirdim okul icin kahvalti yapip çıkacak birazdan küçüğü 2 haftadir yollamiyorum okula ama oda yatipta uyuyum demiyor yani uykular haram oldu
İlk bebeğine hamiş olanlar çok şanslı yatip uyusunlar demi cnm
Daha bende cantayi hazirlamadim yıkadım utuledim çekmecede duruyorlar
Ay valla benim eşimde ne gerek var evden koy dedi olmaz dedim almam lazım illa yeni ve güzel olacak o terlikBenimde sadece terlik kaldi gibi, dün eşim çanta tamam mi dedi,terlik eksik dedim, nasıl özellikli bi terlik acaba haftalardır alamadık diyorbasit bi terlik ama gidip almak lazim işte
Aynıyım canım bende çok araştıririm ama bu doktora tesadüfen denk geldim iyikide gelmişim Masalalh diyeyim çok seviyorum çok iyidir hakkında hayırlısı olsun canım ben küçükken camlidaca oturuyorduk 14 yaşından beri buradayız çok bilmem oradaki hastaneleri inşallah çok çok memnun kalırsın sendehah tamam canım hatırladım konuşmustuk çünkü. ben de medipol çamlıcaya gidiyorum çekmeköyde otırıyorum ama evime uzak biraz. ben resmen hastane bulamadım burayı bile artık araştırmadım ki ben çöp torbası alsam netten araştıran insanım. ama artık zmaanım yoktu. 32de karar verdim zaten. hayırlısı olsun ne diyim sağ sağlim saglıkla çıkalım da hastaneden.
Yaaa muhteşem bi hikayeGünaydın kızlar ben daha yeni uyandim kamyon çarpmış gibiyimheryerim ağrıyor dün çok yorulmuşum nasıl uyuduysam bir kere tuvalete gittiğimi hatırlıyorum o kadar derin uyumuşum ki uykum cok derin değildir normal de. Sagolun kizlar hepiniz ins bu surecte sıkıntısız atlatır abim. emilyinpariss canim bende sabirsizim miy miy is yapanlara sinir olurum bendede şal ve cantada cok pis marka takıntısı var aşamıyorum bende burun ameliyatı olmustum narkoz yaptılar koluma dogru bisey oluyor dedim doktor güle gule dedi ben gitmişim. Uyandim esimle sevgiliydik o zaman o amerikadaydi ilk gozumu açtım odaya aldilar anneme telefonu ver sevgilimi aricam demisim iyiyim askim merak etme dedigimi hatırlıyorum bende tam tersi sakinmisim normal halimden bizimki cok korkmus bana bisey olacak die sonra bi baktim kargoyla bana tek taş geldi o yuzden ameliyatin ben de ayri bir yeri var
Allah allah ya beni o kadar etkiledi ki eşim dahil herkes şokla izlemiş beni doktora bile trip atmışım ama bilmiyorum bende yok o kısımaa ben kürtajdan musmutlu uyandım. öyle de güzel dinlenmiş gibi enerjik. dedim hatta bunlar bana ne verdi
Geçmiş olsun cnmKızlar abim mac oynarken düşmüş kolunu kırmışbeni aradi annemlere soyleme diye arkadaşı varmis yaninda hemen geldik hastaneye alci tutmamis tekrar röntgen falan cekinio ortapedici arkadasi geldi o halletti ama yine bakacaklarmis rontgen falan ay dua edin de tutsun alcisi
Dur ben benimkini yazayım da görBana 1800 denmişti doğuma şimdi 2500den az değildir fazladır bile bence nst bizde 25 TL canım çok pahalıymış senin hastane ya
Canım hangimiz 4 4lüğüz ki önemli olan dikkat çekmeden örtünmek yeni bir hırka çıksa herkes ondan giyiniyor mom jeanlar vs ama kalçamızı kapatıyoruz göğsümüzü kapatıyoruz başımız zaten kapalı bence bu vesveseler ile örtünmeni küçümseme. Hakkıyla yapamam diye kapanmama düşüncesi de yanlış bana göre bu düşünce yüzünden full açık gezmek daha mı mantıklı değil. O yüzden gönülden isteyen biri neresinden başlarsa kardırYa bi yandan üzülüyorum gerçekten hakkıyla yapamadığım için çünkğ gördüğüm rüya öyle az buz değil ben kendi cenazemi yaptım rüyamdaAllah resmen bana uyarı verdi kendi cesetime bakıyordum uyarıldım tek kusurun açıklığın dendi. Hala tüylerim ürperiyor halaaa unutamıyorum etkisinden çıkamıyorum. Ama gel gör ki işin moda kısmı beni çok olaydan saptırıyor devirde kötü ya tesettür firmaları şuan işi öyle bi hale getirdi ki ayak uydurmamak imkansız özellikle benim yaşımda. Bilmiyorum işte içime dert oluyor ama gene de tam yapamıyorum
Bizim hikaye degisik biraz canim en son universite son sinifta görmüştüm kendisini cok tanimiyordumda sonra amerikaya gitti 5 yil sonra beni sosyal medyada bulmus konusmaya basladik falan isler ilerlediKız ne diyorsunnnnnmçok romantik benim annem de geçen gün kolonoskopi oldu genel anestezi ile, uyandığında kesik istiyorum kesik yiycem ben demiş durmuş aramızda egeli varsa bilir, oralarda kahvaltıda çörek otlu kesik olur , üzerine sızma zeytinyağı döker, ekmekle bandıra bandıra yersin
Sagol canimGeçmiş olsun cnm
Evet canım Allah daim etsin diyelim artık inşallahCanım hangimiz 4 4lüğüz ki önemli olan dikkat çekmeden örtünmek yeni bir hırka çıksa herkes ondan giyiniyor mom jeanlar vs ama kalçamızı kapatıyoruz göğsümüzü kapatıyoruz başımız zaten kapalı bence bu vesveseler ile örtünmeni küçümseme. Hakkıyla yapamam diye kapanmama düşüncesi de yanlış bana göre bu düşünce yüzünden full açık gezmek daha mı mantıklı değil. O yüzden gönülden isteyen biri neresinden başlarsa kardırBallikko
Haklısın canım annemler yengemlerde öyle diyor. Zaten ben açık biri olarak çok çok kapalı sayılırım eşim çok kıskançtırCanım hangimiz 4 4lüğüz ki önemli olan dikkat çekmeden örtünmek yeni bir hırka çıksa herkes ondan giyiniyor mom jeanlar vs ama kalçamızı kapatıyoruz göğsümüzü kapatıyoruz başımız zaten kapalı bence bu vesveseler ile örtünmeni küçümseme. Hakkıyla yapamam diye kapanmama düşüncesi de yanlış bana göre bu düşünce yüzünden full açık gezmek daha mı mantıklı değil. O yüzden gönülden isteyen biri neresinden başlarsa kardırBallikko
Ay inşallahGercekten hastalik cok zor canim. Hamileligimin 6ayi hastalikla gecti. Tam iyilestik derken tansiyon cikti. Allah kimseye dermansiz dert vermesin. Gecmiyo sandigimiz zaman gecip gidiyo ama çeken biliyo. Seninde gececek Allahin izniyle insaAllahPatronunda anlayisli davranir insaAllah hastalik bu davranmazsa yarin birgun Allah onun basinada verir anlar. Allah kimseye vermesin. Saglicakla kucagimiza alacaz insaAllah sonra dönüp diyecezki vaaayyy beee ne günlerden gectik ama şu kokun var ya cennet kokun hepsine değer bebeğimmm
Öksürüğüm azaldı bayağı şükürler olsun baş ağrısı çok fena ama parol aldığım halde. Halsizlik var bir de
Canim ben hamilelgiimin başından beri oksapar kullanıyorum. D dimer değerim de covitte 1500 olmuştu aynı senin gibi. Zaten kam sulandirici kullandığım için önemsemedi doktorum. Bide igneye ek kan sulandirici hap kullanıyorum. Hapi 35+0 da bırakacağım, iğneyi doğuma kadar kullanacagim. Etkisi 24 saat dedi doktorum.Kızlar bir sorum olacak oksapar kan sulandırıcı kullananlara. Şimdi ben normalde kullanmıyordum ama covit olunca başladı kadın doğumcu 10 gün kullan dedi ama d dmer değerim 1500 lerde gelmiş, benim ablam da göz doktoru o da diyor ki bence 1 ay kullanman gerek ama doğuma zaten 1 ay kaldı hayırlısıyla. Doğumdan önce de kesmek lazım diye biliyorum, size ne kadar kala bırak dedi doktorunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?