2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Büyük hem de çok büyük bir kumar olmuş canım ama neyseki sonu güzel olmuş, hep mutlu olun inşallah

Canım ben doğumdan 1 gün önce kesicem enox kullanıyorum aynı işlevi var kan sulandırıcı olarak. Coraspini de bu hafta bıraktıracak kısmet olursa

Ben yaziyim siz de sok olun sez. ucreti alianz indirimli (teminatim yok ) 14bin kusurcuk doktorumda docent falan degil

Ben yaziyim siz de sok olun sez. ucreti alianz indirimli (teminatim yok ) 14bin kusurcuk doktorumda docent falan degil
Oo sneinki daha çokmus cnm ya benim doktorum da 5 hastaneye gidiyor valla en uygununu sectik, 15bine bile var gittiği hastanelerde, hangi şehirdesin cnm sen

Aaa ben de oyle bi basim acik yari kapaliyim diyorum zaten asiri kiskanc esim ama henuz yapabilcek durumda degilim ben belki ilerde ama bilmiyorum icime gelmesi lazim o duygunun Allahim nasip eder belki

Oo sneinki daha çokmus cnm ya benim doktorum da 5 hastaneye gidiyor valla en uygununu sectik, 15bine bile var gittiği hastanelerde, hangi şehirdesin cnm sen
Istanbul fulya acibadem canim benim ki tup bebek te orda yaptik orda doktorumla devam ettim ben de Allah yardim eder ne diyeyim bir de zamlancak dediler iste bereketiyle gelir insallah yavrusumuz

Oksapar mı tam emin değilim ama bi arkadaşım doğuma bi kaç gün kalana kadar kullanmıştı diye hatırlıyorum. Drum bana da coraspin kullandırıyodu onu 3 hafta önce bıraktırdı

inşallah canım benim artık içime sinmese de olur şeklinde oldu hakkımızda hayırlısı olsun mis gibi doğuralım inşallahh

Aaa ben de oyle bi basim acik yari kapaliyim diyorum zaten asiri kiskanc esim ama henuz yapabilcek durumda degilim ben belki ilerde ama bilmiyorum icime gelmesi lazim o duygunun Allahim nasip eder belki
Aynen canım öyle valla. Eskiden de çok açık giyinmezdim aile kültüründen dolayı. Ama eşimden sonra askılıdır mini etektir yok yani. Tatile gideriz ona bile dizimde olan bi mayo aldı dalgıç kıyafetiymiş heryeri kapalı denizemi giriyorum okyanusamı açılıyorum belli değil

Canım sen de mi gebeyken covit geçirmiştin

Evet benim sezeryan tarihim belli oldu.
Benim solunum sıkıntım yüzünden 26 Ocak gibi alıncak.37 .haftada yaniBaşka bir aksilik olmazsa inşlh
Sağlıkla gelsin paşa insllah kilosu boyu nasilmis canim
Bak sen bende önce doğuracağan kiz

Benim ailemde aksine karismazdi yani sort etek falan yasakti da yine de normal giyiniyodum oyle tanidi gerci ama ask iste ben de kabul ettim kurallarini hic te zorlanmadim deniz mi ne mayo mu girmeyeli oldu baya mayo aldim ben de ustu kapali falandi baya altina pareo ile girdim ilk balayinda , sonra sort mayo giydim altina, sonra da denize girmeme karari aldim esimin ailesinin yazliklari var kadin erkek ayri girio hasema ile teklif etti almayi ama kabul etmedim Sadece boyle yarim kollu kaprili hasemalar var belki bu sene cocugumla girebilmek icin ailesinin yaninda oyle bisey tercih edebilirim

Acıbademse normalmiş canım. Tarih aldınızmı peki
Yok canim daha erken benim de haftaya cumartesi gidicem doktora 34 hafta oluyo Allah izin verirse ben 17 subat dedim(38+4) ama bebis beni korkutuyo 37 lerde gelebilir gibi gelio haftasi hep onden gidio sisko kendisi biraz sen de insallah saglikla zamaninda dogurursun

İgneyi benkm doktor doguma kadar kullandiriyor. Coraspini 35. hafta kesiyoruz.

Evet benim sezeryan tarihim belli oldu.
Benim solunum sıkıntım yüzünden 26 Ocak gibi alıncak.37 .haftada yaniBaşka bir aksilik olmazsa inşlh
Cnm hadi insallah sağlıkla gelsin yavrucak haftaya kontrolde belli olucak benim doktorumda uygunsa 38+1 de yani ayin 26 sinda doğum istiyorum bende. Ayni gün olur senle şenlenir buralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…