- 24 Ağustos 2016
- 3.751
- 6.293
- 158
Büyük hem de çok büyük bir kumar olmuş canım ama neyseki sonu güzel olmuş, hep mutlu olun inşallahBizim hikaye degisik biraz canim en son universite son sinifta görmüştüm kendisini cok tanimiyordumda sonra amerikaya gitti 5 yil sonra beni sosyal medyada bulmus konusmaya basladik falan isler ilerledisonra geldi amerikadan nişan yaptik 20 gun kalmıştır sonra gitti yine 6 ay yoktu uzaktan uzaga sonra haziranda geldi temmuzda nikah kiydik düğünü de 2020 eylülde yaptik nikahtan 14 ay sonra pandemiye kaldi tayin icin erken nikah kiymistik anlayacagin ben bi kumar oynadim hayatimda cok tanimadan vakit gecirmeden evlendim falan ama iyiki diyorum milleti dinlememişim iyiki cıkmış karşıma hayattaki en büyük şansım kocam
Artik hunilerle gezerimşimdi böyleyse 1 ay sonra 3 çocukla treleylleyyleyy
Canım ben doğumdan 1 gün önce kesicem enox kullanıyorum aynı işlevi var kan sulandırıcı olarak. Coraspini de bu hafta bıraktıracak kısmet olursaKızlar bir sorum olacak oksapar kan sulandırıcı kullananlara. Şimdi ben normalde kullanmıyordum ama covit olunca başladı kadın doğumcu 10 gün kullan dedi ama d dmer değerim 1500 lerde gelmiş, benim ablam da göz doktoru o da diyor ki bence 1 ay kullanman gerek ama doğuma zaten 1 ay kaldı hayırlısıyla. Doğumdan önce de kesmek lazım diye biliyorum, size ne kadar kala bırak dedi doktorunuz
Sağol canim amin insBüyük hem de çok büyük bir kumar olmuş canım ama neyseki sonu güzel olmuş, hep mutlu olun inşallah
Ben yaziyim siz de sok olunDur ben benimkini yazayım da gör350 ydi 500 yapmışlar, doğum ücretim de 9 bin liracik ama doktorum doc ve riskli gebelik uzmanı bide özel muayanesi var yani hastaneden değil, disardan gelicegi için doğum ücreti de baya fazla
Oo sneinki daha çokmus cnm ya benim doktorum da 5 hastaneye gidiyor valla en uygununu sectik, 15bine bile var gittiği hastanelerde, hangi şehirdesin cnm senBen yaziyim siz de sok olunsez. ucreti alianz indirimli (teminatim yok ) 14bin kusurcuk doktorumda docent falan degil
Aaa ben de oyle bi basim acik yari kapaliyim diyorum zatenHaklısın canım annemler yengemlerde öyle diyor. Zaten ben açık biri olarak çok çok kapalı sayılırım eşim çok kıskançtırama cesaret işte yılların alışkanlığı. Umarım nasip olur
Istanbul fulya acibadem canim benim ki tup bebek te orda yaptik orda doktorumla devam ettim ben deOo sneinki daha çokmus cnm ya benim doktorum da 5 hastaneye gidiyor valla en uygununu sectik, 15bine bile var gittiği hastanelerde, hangi şehirdesin cnm sen
Oksapar mı tam emin değilim ama bi arkadaşım doğuma bi kaç gün kalana kadar kullanmıştı diye hatırlıyorum. Drum bana da coraspin kullandırıyodu onu 3 hafta önce bıraktırdıKızlar bir sorum olacak oksapar kan sulandırıcı kullananlara. Şimdi ben normalde kullanmıyordum ama covit olunca başladı kadın doğumcu 10 gün kullan dedi ama d dmer değerim 1500 lerde gelmiş, benim ablam da göz doktoru o da diyor ki bence 1 ay kullanman gerek ama doğuma zaten 1 ay kaldı hayırlısıyla. Doğumdan önce de kesmek lazım diye biliyorum, size ne kadar kala bırak dedi doktorunuz
inşallah canım benim artık içime sinmese de olur şeklinde oldu hakkımızda hayırlısı olsun mis gibi doğuralım inşallahhAynıyım canım bende çok araştıririm ama bu doktora tesadüfen denk geldim iyikide gelmişim Masalalh diyeyim çok seviyorum çok iyidir hakkında hayırlısı olsun canım ben küçükken camlidaca oturuyorduk 14 yaşından beri buradayız çok bilmem oradaki hastaneleri inşallah çok çok memnun kalırsın sende
Aynen canım öyle valla. Eskiden de çok açık giyinmezdim aile kültüründen dolayı. Ama eşimden sonra askılıdır mini etektir yok yani. Tatile gideriz ona bile dizimde olan bi mayo aldı dalgıç kıyafetiymiş heryeri kapalıAaa ben de oyle bi basim acik yari kapaliyim diyorum zatenasiri kiskanc esim ama henuz yapabilcek durumda degilim ben belki ilerde ama bilmiyorum icime gelmesi lazim o duygunun Allahim nasip eder belki
Acıbademse normalmiş canım. Tarih aldınızmı pekiIstanbul fulya acibadem canim benim ki tup bebek te orda yaptik orda doktorumla devam ettim ben deAllah yardim eder ne diyeyim bir de zamlancak dediler iste bereketiyle gelir insallah yavrusumuz
Oleyyyyy geçiyo gidiyo işte yaşasınÖksürüğüm azaldı bayağı şükürler olsun baş ağrısı çok fena ama parol aldığım halde. Halsizlik var bir deBugünüme şükür
Canım sen de mi gebeyken covit geçirmiştinCanim ben hamilelgiimin başından beri oksapar kullanıyorum. D dimer değerim de covitte 1500 olmuştu aynı senin gibi. Zaten kam sulandirici kullandığım için önemsemedi doktorum. Bide igneye ek kan sulandirici hap kullanıyorum. Hapi 35+0 da bırakacağım, iğneyi doğuma kadar kullanacagim. Etkisi 24 saat dedi doktorum.
İstersen kendi doktorunla iletişime geç.
Sağlıkla gelsin paşa insllah kilosu boyu nasilmis canimEvet benim sezeryan tarihim belli oldu.
Benim solunum sıkıntım yüzünden 26 Ocak gibi alıncak.37 .haftada yaniBaşka bir aksilik olmazsa inşlh
Benim ailemde aksine karismazdi yani sort etek falan yasakti da yine de normal giyiniyodum oyle tanidi gerci ama ask iste ben de kabul ettim kurallarini hic te zorlanmadimAynen canım öyle valla. Eskiden de çok açık giyinmezdim aile kültüründen dolayı. Ama eşimden sonra askılıdır mini etektir yok yani. Tatile gideriz ona bile dizimde olan bi mayo aldı dalgıç kıyafetiymiş heryeri kapalıdenizemi giriyorum okyanusamı açılıyorum belli değil
Yok canim daha erken benim de haftaya cumartesi gidicem doktora 34 hafta oluyoAcıbademse normalmiş canım. Tarih aldınızmı peki
İgneyi benkm doktor doguma kadar kullandiriyor. Coraspini 35. hafta kesiyoruz.Kızlar bir sorum olacak oksapar kan sulandırıcı kullananlara. Şimdi ben normalde kullanmıyordum ama covit olunca başladı kadın doğumcu 10 gün kullan dedi ama d dmer değerim 1500 lerde gelmiş, benim ablam da göz doktoru o da diyor ki bence 1 ay kullanman gerek ama doğuma zaten 1 ay kaldı hayırlısıyla. Doğumdan önce de kesmek lazım diye biliyorum, size ne kadar kala bırak dedi doktorunuz
Cnm hadi insallah sağlıkla gelsin yavrucak haftaya kontrolde belli olucak benim doktorumda uygunsa 38+1 de yani ayin 26 sinda doğum istiyorum bende. Ayni gün olur senle şenlenir buralar.Evet benim sezeryan tarihim belli oldu.
Benim solunum sıkıntım yüzünden 26 Ocak gibi alıncak.37 .haftada yaniBaşka bir aksilik olmazsa inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?