2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sezaryen doğum yapacak arkadaşlarım kozmetik olarak neler koyacaksınız yani şampuan vs koymalı mıyız? Havlu koysam mı diye düşünüyorum yüz havlusu koyacağım ama
Sezaryende banyo yapılıyor mu sonrasında?

Ben resmen şok kız sen her gittiğinde bu parayı mi veriyorsun muayene için anammmm kaç bin harcadın şimdiye kadar

Sagolasin insallah zamaninda sagsalim gelsin de sezeryan nirmal onemli değil
Canım çok geçmiş olsun. Bazen kordon dolanmasında normal doğum bile olabiliyor. Doktorun zaten risk almaz merak etme sezaryense de olsun sağlıkla gelsin de

Ne yapalm hakkimzda hayrlisi

Canim ben başından beri kullanıyorum geçen yazmistim burayada doktor kan sulandırıcıyi 35te bırakacağız demişti ama geçen gün coraspini 35te bırak dedi aaaa hocam ben iğneyi anlamışım iğneye devammi dedim evet doğuma kadar devam sadece coraspin hapi birakacaksın dedi oda ama sen yeni basladiysan bırakmanda sakınca yoktur diye düşünüyorum yinede iyice konuş doktorla bu konuyu

Olmazmi canım bir haftadır sık sık yaşıyorum bunu bu yüzden nst de sancı çıktı ya zaten oncedende oluyordu ama bugunelrde arttı hatta demin yine oldu aynısı bende korkmaya başladım galiba erken doguracagim gün içinde defalarca oluyor

Yok alinmaa benim esim balik ama kovalarla
Cok iyi anlasirim diye oyle heves etmistim hep yoksa her burcun iyi kotu yanlari var
Burçların kadini erkeği biraz farklıdır canım belki kocan zor geliyordur sana benimkide ikizler burcu biraz zıttız birbirimize ama idare ediyoruz artık Allah'tan huyu suyu güzeldir kocacigimin

Amin inşallah ister istemz korku geldi ya anlamazsam diye
Canim kaç tur dolanmis ki ablaminki bir tur dolanmisti normal doğum yaptı şükür inşallah sende hayırlı bir şekilde alırsın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…