Amin inşallahİnşallah canım ya sağ salim al kucağına
Sağlıkla gelsin paşa insllah kilosu boyu nasilmis canim
Bak sen bende önce doğuracağan kiz
Bende hep öyle hissettimAyy hadi hayırlısı ile sağlıkla kavuşunbizimde 2 şubat ama ben daha erken gelecekmiş gibi hissediyorum
Evet cnm 3 ay önce oldum covit.
Biz baya baya Ocak annesi olcaz yaCnm hadi insallah sağlıkla gelsin yavrucak haftaya kontrolde belli olucak benim doktorumda uygunsa 38+1 de yani ayin 26 sinda doğum istiyorum bende. Ayni gün olur senle şenlenir buralar.
Sezaryende banyo yapılıyor mu sonrasında?Sezaryen doğum yapacak arkadaşlarım kozmetik olarak neler koyacaksınız yani şampuan vs koymalı mıyız? Havlu koysam mı diye düşünüyorum yüz havlusu koyacağım ama
Dur ben benimkini yazayım da gör350 ydi 500 yapmışlar, doğum ücretim de 9 bin liracik ama doktorum doc ve riskli gebelik uzmanı bide özel muayanesi var yani hastaneden değil, disardan gelicegi için doğum ücreti de baya fazla
Canım çok geçmiş olsun. Bazen kordon dolanmasında normal doğum bile olabiliyor. Doktorun zaten risk almaz merak etme sezaryense de olsun sağlıkla gelsin deSagolasin insallah zamaninda sagsalim gelsin de sezeryan nirmal onemli değil
Amin inşallah ister istemz korku geldi ya anlamazsam diyeCanım çok geçmiş olsun. Bazen kordon dolanmasında normal doğum bile olabiliyor. Doktorun zaten risk almaz merak etme sezaryense de olsun sağlıkla gelsin de
Maşallah Allah nazardan saklasın2900 dü bugün 48 cm di.sağlıkla gelsin
Ne yapalm hakkimzda hayrlisiİnşallah düzelir stres yapmamaya çalışın bebeğiniz de strese girer
Sağ Salim doğsun inşallah bebeğin dönmesi için birileri secde pozisyonunda durun demişti ama sizin durumunuz farklı doktora sormadan yapmak doğru mu bilemedim
Hastanede yapılamıyor canım ama eve çıkar çıkmaz yapmıştım ben bir gece kalmıştımSezaryende banyo yapılıyor mu sonrasında?
Canim ben başından beri kullanıyorum geçen yazmistim burayada doktor kan sulandırıcıyi 35te bırakacağız demişti ama geçen gün coraspini 35te bırak dedi aaaa hocam ben iğneyi anlamışım iğneye devammi dedim evet doğuma kadar devam sadece coraspin hapi birakacaksın dedi oda ama sen yeni basladiysan bırakmanda sakınca yoktur diye düşünüyorum yinede iyice konuş doktorla bu konuyuKızlar bir sorum olacak oksapar kan sulandırıcı kullananlara. Şimdi ben normalde kullanmıyordum ama covit olunca başladı kadın doğumcu 10 gün kullan dedi ama d dmer değerim 1500 lerde gelmiş, benim ablam da göz doktoru o da diyor ki bence 1 ay kullanman gerek ama doğuma zaten 1 ay kaldı hayırlısıyla. Doğumdan önce de kesmek lazım diye biliyorum, size ne kadar kala bırak dedi doktorunuz
Kız aşk olsun nesi varmış balık burcunun alındım şimdiYaaa ne guzelll aslinda benim 22.02.2022 secenegimde var son haftam oluyo ama balik burcu hic istemiyorum
Yok alinmaa benim esim balik ama kovalarlaKız aşk olsun nesi varmış balık burcunun alındım şimdi
Olmazmi canım bir haftadır sık sık yaşıyorum bunu bu yüzden nst de sancı çıktı ya zaten oncedende oluyordu ama bugunelrde arttı hatta demin yine oldu aynısı bende korkmaya başladım galiba erken doguracagim gün içinde defalarca oluyorKızlar bende bi an oluyor bi acı giriyor karnıma belime bebek o an bi hareket yapıyor gibi içimde ama çok kötü daha önce iki defa olmuştu yüzüm bembeyaz oluyor 2 dk sürüyor böyle ter döküyorum o iki dk içinde resmen yine oyle oldu ama en şiddetli doğum kasilmasi gibi bir anda hiç bisey yokken oluyor hiç oluyor mu size böyle anlık çok korktum yine
Ayyy kızlar bende cuma gidiyorum ayın 7sinde ,
Benim kontrolüm de cumaHah iste bizde cogaliyoruzhadi cumaya kim var başka bakalım
Burçların kadini erkeği biraz farklıdır canım belki kocan zor geliyordur sana benimkide ikizler burcu biraz zıttız birbirimize ama idare ediyoruz artık Allah'tan huyu suyu güzeldir kocacigiminYok alinmaa benim esim balik ama kovalarla
Cok iyi anlasirim diye oyle heves etmistim hep yoksa her burcun iyi kotu yanlari var
Canim kaç tur dolanmis ki ablaminki bir tur dolanmisti normal doğum yaptı şükür inşallah sende hayırlı bir şekilde alırsın kucağınaAmin inşallah ister istemz korku geldi ya anlamazsam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?