2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hepsi geçecek canım biz böyle de çok güzeliz ve özeliz , yaratıcının en özel sıfatlarını taşıyoruz , siyahpapatyaya yazdıkalrım hepimiz için geçerli

Benim de bir ara 50 çıkmıştı da doktorum da önemsiz demişti.
Sonuncuda da hastaneye yatırdı niye acaba düzenliydi diye herhalde
Benim duzensizdi canım ve kısa sürüyordu bence çıktı indi hemen öyle mesela

Masallah canim senin gizli seker mi var acaba hadi insallah diyet ise yarar. Benim ağrılarım diyetten sonra azalmıştı belki seninde oyle olur.

Offf gelmiş geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin sağlıkla kavuşalım bebeklerimize , akrabanıza da Allah acil şifalar versin sağlıkla evcağzına ailesine dönsün inşallah
Amin canim Allah razı olsun. Halen yoğun bakımdan çıkmasını bekliyoruz. Dualarımız onunla.

Maşallah canım.normalde şeker mi varda yasakladı

Cnm kac kg olmuski ya bizim bebelere kilolu dediler dediler sanirim zayif bile.dogacaklar.
Senin normal olunca bekliceksin gibi görünüyor cnm.
Evet canım öyle dedi doktor bu defa daha önce diyordu ama çok korkuyordum ben 2.600 çıktı canım

Masallah gayet haftasina uygun yavrucak sağlıkla gelsinler insallah.
Bu muayene de her şey o kadar normaldi ki o kadarda heyecan yaptım kendi kendime yalnız dogumhane tadilata girmiş ne olacak oraya bilmiyorum galiba özel odada doğum olacak

Doktorum 6 tane aldığında iyi hissediyorsan 4 e düşür demişti canım. Eğer kötü geliyosa 6 iç kasılmalarını takip et demiştii kendin ayarla dozunu demişti doktorum

Evet canım ben o yüzden diyorum ilkinde yaşadım şimdi aman doğsun desem yine doğmaz 2 haftadan önce son haftalwr beklemek çok sıkıntı hem ucunda sunni sancı var benim için şahsen hemde bebek iyi mi kaka mi yaptı diye sürekli tetikte olacağız qy düşünmek istemiyorum o kısımları ondan ben ilk doğum travmalarini tekrarlıyorum yani bakma bana

O zaman bir göbüşte benden gelsin keyifle bitirelim şu son günleri inşallah bu sene bebeklerimizle bereketli bir sene olsun
Maşallah size canım amin şnşallah hayırla sağlıkla ferahla aşkla mutlulukla az misafir sıfır hastalıkla bol sütle ,rahat lohusalıkla , temiz evlerle , işlerimizi yapıverenlerle, ruhumuzu okşayan kocişlerimizle , mik mik ağlayan bebeklerimizle

Çok güzel konustun çok haklısın bidaha geri gelmiyor bugünler. Hamileliğimi ,doğumumu lohusalığımı güzel hatırlamak isterim. Erkeklerinde hormonları değiştiği kesin. Benmkinin çok değişti gerçekten

Masallah canim senin gizli seker mi var acaba hadi insallah diyet ise yarar. Benim ağrılarım diyetten sonra azalmıştı belki seninde oyle olur.
Ha yazmayı unutmuşum suyum fazla benim canım ondan. Normalde sınır 8 miş benimkisi 8.5 o yüzden bebeğin kilosu ve erken doğum tehditi yaşıyormuşum zaten

2+2 olunca iki doz ilaç oluyor. Birlikte çekip tek enjektörle vuruyorlar iki dozu. Ertesi günde o şekilde oluyor.
Canım benm ilk aksam vurulduğumda çok ufak iğne vurdular. İkinci vurduklarında baya büyükçe bi iğneydi. Bence hastane yanlıs vurdu. 1+2 yaptılar bence. Dkkatimi çekti diğer doktoruma sordum önemli değil 2+2 olması lazımdı ama olan olmus dedi

Geçmiş olsun inşalalh temiz çıkar sonuçların canım ne durumdasın şuan

Ben takmamistim canim toplanır ağzına doğru diye salya olmaz kusmuk olur belki ama şahsen ilk günde kusacak kadar emzirecek sutumuzun olacağını sanmıyorum bende günde 8 10 tane değişiyor ama yine oda bol emmesiyle alakalı ilk gün aman aman kaka yapmiyorlar diye biliyorum ben 8 tane aldım her ihtimale karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…