Evet canım benimki Bayadır aynı pozisyonda baş aşağı duruyorBebek dönmüş müydü peki canım ?
Hepsi geçecek canım biz böyle de çok güzeliz ve özeliz , yaratıcının en özel sıfatlarını taşıyoruz , siyahpapatyaya yazdıkalrım hepimiz için geçerliCinsellik yok e vücutta değişti bide hormonlar... kendime bakasim gelmiyor ciplakken . Ozguvenim şuanda sıfır ve hamileliğimin başından beri cinsellik yasak.
Kıskanmıyorum ama kendimi kotu,eksik hissediyorum sanki. Bunların hepsinin birkaç ay içinde geçeceğini biliyorum ama bu yüzden eşimle hiç paylaşmadım.
Benim duzensizdi canım ve kısa sürüyordu bence çıktı indi hemen öyle meselaBenim de bir ara 50 çıkmıştı da doktorum da önemsiz demişti.
Sonuncuda da hastaneye yatırdı niye acaba düzenliydi diye herhalde
Masallah canim senin gizli seker mi var acaba hadi insallah diyet ise yarar. Benim ağrılarım diyetten sonra azalmıştı belki seninde oyle olur.Kızlar ben anlatıyorum, suyum fazlaymış doğumu tetikleyen şey o olabilir dedi bebeğim 3.200 gr ve 50 cm28 Ocak’a kadar doğmaz ise 28 inde sezaryan ile doğuracağım kısmetse. Ve birde sıkı diyete girdim o güne kadar sıfır şeker ve karbonhidrat. Sadece yemek yiyeceğim. Bende durumlar bu şekil
Amin canim Allah razı olsun. Halen yoğun bakımdan çıkmasını bekliyoruz. Dualarımız onunla.Offf gelmiş geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin sağlıkla kavuşalım bebeklerimize , akrabanıza da Allah acil şifalar versin sağlıkla evcağzına ailesine dönsün inşallah
Maşallah canım.normalde şeker mi varda yasakladıKızlar ben anlatıyorum, suyum fazlaymış doğumu tetikleyen şey o olabilir dedi bebeğim 3.200 gr ve 50 cm28 Ocak’a kadar doğmaz ise 28 inde sezaryan ile doğuracağım kısmetse. Ve birde sıkı diyete girdim o güne kadar sıfır şeker ve karbonhidrat. Sadece yemek yiyeceğim. Bende durumlar bu şekil
Evet canım öyle dedi doktor bu defa daha önce diyordu ama çok korkuyordum ben 2.600 çıktı canımCnm kac kg olmuski ya bizim bebelere kilolu dediler dediler sanirim zayif bile.dogacaklar.
Senin normal olunca bekliceksin gibi görünüyor cnm.
Masallah gayet haftasina uygun yavrucak sağlıkla gelsinler insallah.Evet canım öyle dedi doktor bu defa daha önce diyordu ama çok korkuyordum ben 2.600 çıktı canım
Biliyorum canım benim bende takılıyorum bakalım bir iki hafta sonra sen doğur yok sen doğur diye topu atarız birbirimizeÇantam hazır ben hazırmıyım bilmiyorumkızmıyorum yaa takılıyorum aa
Bu muayene de her şey o kadar normaldi ki o kadarda heyecan yaptım kendi kendimeMasallah gayet haftasina uygun yavrucak sağlıkla gelsinler insallah.
Doktorum 6 tane aldığında iyi hissediyorsan 4 e düşür demişti canım. Eğer kötü geliyosa 6 iç kasılmalarını takip et demiştii kendin ayarla dozunu demişti doktorumValla hiç bilmiyorum sancılar dursun diye veriliyordu herhalde. 2 ay önce yattığımda da ağrılarım oldugunda acilde de verilmişti ondan.
Bazen beni bu kadar ilaç öldürecek diye düşünmüyor değilim.
8 tane nidicard dedi doktor.
Nabzim yükseliyor bu aralar. Geçen bir şeye sinirlendim bir anda 143 gördü. Dün de 133 gorunce eşim de annem de 6 tane al dedi. Azalttım napim iyi gelmiyor.
Evet canım ben o yüzden diyorum ilkinde yaşadım şimdi aman doğsun desem yine doğmaz 2 haftadan önce son haftalwr beklemek çok sıkıntı hem ucunda sunni sancı var benim için şahsen hemde bebek iyi mi kaka mi yaptı diye sürekli tetikte olacağız qy düşünmek istemiyorum o kısımları ondan ben ilk doğum travmalarini tekrarlıyorum yani bakma banaCanıım ben sana takılıyordum dur az diye, 7 subatı duyunca vazgeçtimolmaz o kadar bekleyemeyiz bu kezde onun farklı stresi olur diye düşünüyorum.şaka bir yana,kontrollerimiz haftada 1 e düştü artık,Rabbim hepimize sağlıklı kolay doğum nasip etsin sağlıkla kavuşalım yavrularımıza
Maşallah size canım amin şnşallah hayırla sağlıkla ferahla aşkla mutlulukla az misafir sıfır hastalıkla bol sütle ,rahat lohusalıkla , temiz evlerle , işlerimizi yapıverenlerle, ruhumuzu okşayan kocişlerimizle , mik mik ağlayan bebeklerimizleO zaman bir göbüşte benden gelsinkeyifle bitirelim şu son günleri inşallah bu sene bebeklerimizle bereketli bir sene olsun
Çok güzel konustun çok haklısınCanım bunlar geçici durumlar aslında ve hormonsal olarak yükseklerde yaşıyoruz alınganlıkları hassasiyetleri üzüntüleri , abartılmayacak durumları abartıyoruz bazen bunu kabul edersek zaten kendimiz de rahatlarız , cinsellik konusu evet yasaklanmış olabilir ama yasaklanmayan şeyleri yaşayabilir yada yaşatabilirsiniz de romantizmin ilk ışıklarını sizde yakabilirsiniz eğer eşiniz tepkisiz ve ilgisiz ise yada açıkça konuşmayı deneyebilirsiniz . Dizlerine başını koyup bi eşin saçlarımızı okşaması bile bizim için okadar mutluluk verici bütün yorgunluğumuzu alan birşey ki yada tatlı bir tebessümü küçük bir iltifatı, eğer yapmıyorsa siz kendinize iltifat edin onun yanında , aksine kendinizi beğenmediğinizi asla belli etmeyin bence , şu göbek bile yakışır mı insana şu kilo bile cazibeli gösterir mi bi kadını diye espriyle karışık söyleyin gitsin eğer o öyle düşünmüyorsa da kadına bak amma özgüvenli diye düşünecek , önce kendinizi sevin ve belli de edin kendinize canımcım bence . Erkeklerin işleri tamam zor çalışıyorlar ev geçi diriyorlar masraflar ağır kafaları zaten 1500 geliyorlar eve , evdekinin sanki hiç mi derdi hüznü beklentisi yok . Bir yazı okudum geçenlerde erkeklerde hamilikle birlikte hormonsal değişimlere uğrayıp sanki hamile ve lohusa gibi hissedebiliyolarmış kendilerini bi o eksikti dedim içimdenCanını sıkma hepimizde gelgitler oluyor ama can sıkılacak bişey değil dert etme hiç hepsi geçici eşinle evladınla lohusalığının tadını çıkar inan geri gelmiyor bidaha o günler
Ha yazmayı unutmuşum suyum fazla benim canım ondan. Normalde sınır 8 miş benimkisi 8.5 o yüzden bebeğin kilosu ve erken doğum tehditi yaşıyormuşum zatenMasallah canim senin gizli seker mi var acaba hadi insallah diyet ise yarar. Benim ağrılarım diyetten sonra azalmıştı belki seninde oyle olur.
Yazmayı atlamışım canım suyu fazla bebeğin. Şekerli beslenme vs de suyu artırırmış diyetimi sebeple verdiMaşallah canım.normalde şeker mi varda yasakladı
Canım benm ilk aksam vurulduğumda çok ufak iğne vurdular. İkinci vurduklarında baya büyükçe bi iğneydi. Bence hastane yanlıs vurdu. 1+2 yaptılar bence. Dkkatimi çekti diğer doktoruma sordum önemli değil 2+2 olması lazımdı ama olan olmus dedi2+2 olunca iki doz ilaç oluyor. Birlikte çekip tek enjektörle vuruyorlar iki dozu. Ertesi günde o şekilde oluyor.
Geçmiş olsun inşalalh temiz çıkar sonuçların canım ne durumdasın şuanAy kızlar maşallah içim açıldıBen de koymak istedim ama hasta yattığımdan kaç gündür fotoğrafım yokmmuş
Sabah doktor tandevum vardı influenza ve covid testi istedi. Çok pozitif çıkan gebe var bu ara dedi. Şükür influenza negatif çıktı ama covidi bekliyorum hala. Dualarınızı da bekliyorum hanımlar, gripse bile ağır geçiyo hakkatenÇok koruyun kendinizi
Ben takmamistim canim toplanır ağzına doğru diye salya olmaz kusmuk olur belki ama şahsen ilk günde kusacak kadar emzirecek sutumuzun olacağını sanmıyorum bende günde 8 10 tane değişiyor ama yine oda bol emmesiyle alakalı ilk gün aman aman kaka yapmiyorlar diye biliyorum ben 8 tane aldım her ihtimale karşıKızlar ben çantamı hazırlamıştım ama aklıma bir şey takıldı, yenidoğan takımlarda önlük oluyor ya onu almamıza gerek var mı? bide hemşireye ağız mendili veriyormuyuz? Son olarak yeni doğmuş minnak günde kaç bez değiştirir
Canım suyu göremedim amaCanim suyun kac çıkıyor, benimde sınırda haftalik takip yapti bebisin kg fazla idi bebis ici diyet yaptirdi derken 35 hafta olunca iğneye gerek duymadi. Nst de sancin varmiydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?