Bende geçen hafta vuruldum canım bebeğin hareketleri üç gün kadar yavaşladı bide aşırı derecede bende hararet yaptı yanaklarım iki gün al al gezdim geceleri pistim resmen yatakta su icinde uyandim hep ve aşırı derecede mide yanmam oldu hem iğne hem serum olduğum için ikisi ağır geldi belkide ama şimdi iyiyim bebeğin hareketleride iyi şükürArkadaşlar bugün kontrolüm vardı iki kez nst ye girdim. Bebeğin suyu yine sınırda çıktı ve ciğer geliştirici vuralım dedi aranızda ciğer geliştirici vurulan var mı acaba su azalırsa anı doğuma alabilirmis
Katılıyorum hemen dogurasim var resmenAyy vallahi bende korkmuyorum ben hazırım hemen bugün doğabilir yetti bana bu kadar hamilelikÇok şükür Rabbim olmayanlara da nasip etsin
Canım gelmiş geçmiş olsun inşallah nezle gibi atlatır geçersin Allah acil şifalar versin merak etme daha güçlüyüz biz böyleyken kendini diri tut sevdiğin şeyleri yap bol vitamin takviyesi al limon bal taze zencefil karıştır sabah öğle akşam şurup gibi bir yemek kaşığı iç o çok iyi geliyor . Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar teşekkürler , testim sonuçlandı pozitifim. Hepinizden dua istiyorum
10 tane ağız mendili koydum, takımların önlüklerinide koydum. Bezi de 32 li 1 paket koydum canımKızlar ben çantamı hazırlamıştım ama aklıma bir şey takıldı, yenidoğan takımlarda önlük oluyor ya onu almamıza gerek var mı? bide hemşireye ağız mendili veriyormuyuz? Son olarak yeni doğmuş minnak günde kaç bez değiştirir
Son on gündür gündüzleri aşırı bir uyku ihtiyacı hissediyorum bende sanırım gece uykuyu iyi alamayınca gündüz vücudum yorgun düşüyor illa bir saat uyuyup uyanıyorum ama geciyormu dersen gece uyku saatine kadar gözler hep uyku modundaYalniz degiliz canim demekki her anne adayi farkli bu konudaben de kalktigimdan beri uyukluyorum aldigim bebek bakim kitabini okuyordum fena uyku bastirdi yine uyucam sanırım gozlerim kapaniyor hic de gunduz boyle olmazdım
Ahhh tamam canım ya inan ki hemen deniycem inşallah fayda eder , çok teşekkür ederimBende öyleydim ya, 2 3 yudum süt içtim soğuk, iyi geldi bana canım
Maşallah size annesi ya ne güzel kilo almış büyümüş gelişimini tamamlarsa eğer beklemez gibi geliyor 28 Ocak’a kadar önemli olan keyfi yerinde sağlıkla gelsin kuzucukKızlar ben anlatıyorum, suyum fazlaymış doğumu tetikleyen şey o olabilir dedi bebeğim 3.200 gr ve 50 cm28 Ocak’a kadar doğmaz ise 28 inde sezaryan ile doğuracağım kısmetse. Ve birde sıkı diyete girdim o güne kadar sıfır şeker ve karbonhidrat. Sadece yemek yiyeceğim. Bende durumlar bu şekil
Sizin vurulma nedeniniz neydi eşim de 34. Haftada tehlikeli olabilir ikinci dozu olmayalım diyor şaşırdım vallaBende geçen hafta vuruldum canım bebeğin hareketleri üç gün kadar yavaşladı bide aşırı derecede bende hararet yaptı yanaklarım iki gün al al gezdim geceleri pistim resmen yatakta su icinde uyandim hep ve aşırı derecede mide yanmam oldu hem iğne hem serum olduğum için ikisi ağır geldi belkide ama şimdi iyiyim bebeğin hareketleride iyi şükür
Önlük koyda kuzu lazim olmuyor mendilde kusarsa falan lazim olur ben kizimda 20 tane bez koymuştum 2 gün hastane yatmistik bize yetmistiKızlar ben çantamı hazırlamıştım ama aklıma bir şey takıldı, yenidoğan takımlarda önlük oluyor ya onu almamıza gerek var mı? bide hemşireye ağız mendili veriyormuyuz? Son olarak yeni doğmuş minnak günde kaç bez değiştirir
Masallah cnm bebisineKızlar ben anlatıyorum, suyum fazlaymış doğumu tetikleyen şey o olabilir dedi bebeğim 3.200 gr ve 50 cm28 Ocak’a kadar doğmaz ise 28 inde sezaryan ile doğuracağım kısmetse. Ve birde sıkı diyete girdim o güne kadar sıfır şeker ve karbonhidrat. Sadece yemek yiyeceğim. Bende durumlar bu şekil
Evet yakından gördüm sert kutu gibi olanlarda vardı kapaksız çekmece içi güzeldi , bende o incelerden kullanıyorum çok kullanışlı gerçekten zıbınları falan katlayıp koyabiliriz aslında saol canım haber verdiğin içinKızlar şoka organizer gelmiş baya cesit vardi almayan varsa bakabilir hem çekmece içine konulan hem ayrı kutu şeklinde olanlar vardı
Oğluşun ve sen nasilsiniz cnmKızçelerim ne zamandır giremedim hepinizi çok mera ediyordum geriden alarak da olsa okumaya çalıştım biraz , başka doğuranımız yoktur inşallah , hepimiz hemen hemen son ayımıza girdikSağlıkla huzurla geçirelim bu ayımızıda inşallah . Kimimiz temizliklerini yapmış bitirmiş maşallah kimimiz çantaları hazırlamış , yazdıklarınızı okumak bile mutluluk veriyor heyecan katıyor içime Çantalara kaçar takım bebek kıyafeti koydunuz peki canlar , emzik koydunuz mu benim gibi , birde ( benim gibi meme ucu problemi yaşayan yada yaşayacağını hissedenler ) göğüs kalkanı gümüş kapak mı Philips avent göğüs koruyucu kapak tarzı mı aldınız ? İkisi arasında gel gitlerdeyim. Ayrıca hemşireye verilecek ilk bohçaya neler koydunuz Hepinizi öpüyorum
bez 2 saatte 1 gibi düşün 10 12 arası bez gerekiyor günde.Kızlar ben çantamı hazırlamıştım ama aklıma bir şey takıldı, yenidoğan takımlarda önlük oluyor ya onu almamıza gerek var mı? bide hemşireye ağız mendili veriyormuyuz? Son olarak yeni doğmuş minnak günde kaç bez değiştirir
Insanın içi ferahliyor dimi ben her gittigimde doktor olumsuz konuşuyordu en son gittiğim de hersey normal olunca sanki kuş oldum elhamdülillah. Hatta 2 hafta sonra gel dBu muayene de her şey o kadar normaldi ki o kadarda heyecan yaptım kendi kendimeyalnız dogumhane tadilata girmiş ne olacak oraya bilmiyorum galiba özel odada doğum olacak
Su fazlalığında genelde gizli sekerden suphelenirler ondan dedim cnm 3 haftacik diyet zorlamayacaktir insallahHa yazmayı unutmuşum suyum fazla benim canım ondan. Normalde sınır 8 miş benimkisi 8.5 o yüzden bebeğin kilosu ve erken doğum tehditi yaşıyormuşum zaten
Canım masallah suphaanllah 3200 gayet iyi kilo olarak böyle giderse 28 i beklemez sezaryen tarihin hayırlıısı olsun ınsallajKızlar ben anlatıyorum, suyum fazlaymış doğumu tetikleyen şey o olabilir dedi bebeğim 3.200 gr ve 50 cm28 Ocak’a kadar doğmaz ise 28 inde sezaryan ile doğuracağım kısmetse. Ve birde sıkı diyete girdim o güne kadar sıfır şeker ve karbonhidrat. Sadece yemek yiyeceğim. Bende durumlar bu şekil
İnşallah benimki de dönmüştürEvet canım benimki Bayadır aynı pozisyonda baş aşağı duruyor
Ben yinede seni bekliyciiimBiliyorum canım benim bende takılıyorum bakalım bir iki hafta sonra sen doğur yok sen doğur diye topu atarız birbirimize
Rica ederimAhhh tamam canım ya inan ki hemen deniycem inşallah fayda eder , çok teşekkür ederim
Kız maşallah kilosu ne kadar tosunKızlar ben anlatıyorum, suyum fazlaymış doğumu tetikleyen şey o olabilir dedi bebeğim 3.200 gr ve 50 cm28 Ocak’a kadar doğmaz ise 28 inde sezaryan ile doğuracağım kısmetse. Ve birde sıkı diyete girdim o güne kadar sıfır şeker ve karbonhidrat. Sadece yemek yiyeceğim. Bende durumlar bu şekil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?