2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende geçen hafta vuruldum canım bebeğin hareketleri üç gün kadar yavaşladı bide aşırı derecede bende hararet yaptı yanaklarım iki gün al al gezdim geceleri pistim resmen yatakta su icinde uyandim hep ve aşırı derecede mide yanmam oldu hem iğne hem serum olduğum için ikisi ağır geldi belkide ama şimdi iyiyim bebeğin hareketleride iyi şükür

Kızlar teşekkürler , testim sonuçlandı pozitifim. Hepinizden dua istiyorum
Canım gelmiş geçmiş olsun inşallah nezle gibi atlatır geçersin Allah acil şifalar versin merak etme daha güçlüyüz biz böyleyken kendini diri tut sevdiğin şeyleri yap bol vitamin takviyesi al limon bal taze zencefil karıştır sabah öğle akşam şurup gibi bir yemek kaşığı iç o çok iyi geliyor . Güzel haberlerini bekliyoruz

10 tane ağız mendili koydum, takımların önlüklerinide koydum. Bezi de 32 li 1 paket koydum canım

Yalniz degiliz canim demekki her anne adayi farkli bu konuda ben de kalktigimdan beri uyukluyorum aldigim bebek bakim kitabini okuyordum fena uyku bastirdi yine uyucam sanırım gozlerim kapaniyor hic de gunduz boyle olmazdım
Son on gündür gündüzleri aşırı bir uyku ihtiyacı hissediyorum bende sanırım gece uykuyu iyi alamayınca gündüz vücudum yorgun düşüyor illa bir saat uyuyup uyanıyorum ama geciyormu dersen gece uyku saatine kadar gözler hep uyku modunda

Maşallah size annesi ya ne güzel kilo almış büyümüş gelişimini tamamlarsa eğer beklemez gibi geliyor 28 Ocak’a kadar önemli olan keyfi yerinde sağlıkla gelsin kuzucuk Şeker mi vardı sizde de bebeğin kilosundan dolayı mı diyet verdi bende şeker çıktı bende diyetisyene gittim

Sizin vurulma nedeniniz neydi eşim de 34. Haftada tehlikeli olabilir ikinci dozu olmayalım diyor şaşırdım valla

Kızçelerim ne zamandır giremedim hepinizi çok mera ediyordum geriden alarak da olsa okumaya çalıştım biraz , başka doğuranımız yoktur inşallah , hepimiz hemen hemen son ayımıza girdik Sağlıkla huzurla geçirelim bu ayımızıda inşallah . Kimimiz temizliklerini yapmış bitirmiş maşallah kimimiz çantaları hazırlamış , yazdıklarınızı okumak bile mutluluk veriyor heyecan katıyor içime Çantalara kaçar takım bebek kıyafeti koydunuz peki canlar , emzik koydunuz mu benim gibi , birde ( benim gibi meme ucu problemi yaşayan yada yaşayacağını hissedenler ) göğüs kalkanı gümüş kapak mı Philips avent göğüs koruyucu kapak tarzı mı aldınız ? İkisi arasında gel gitlerdeyim. Ayrıca hemşireye verilecek ilk bohçaya neler koydunuz Hepinizi öpüyorum

Önlük koyda kuzu lazim olmuyor mendilde kusarsa falan lazim olur ben kizimda 20 tane bez koymuştum 2 gün hastane yatmistik bize yetmisti
Masallah cnm bebisine meyve çok yiyorsan cnm oda kilo yapiyor bebise
Sağlıkla gelsin insllah oğlun cnm önceki doğumun normaldi galiba

Kızlar şoka organizer gelmiş baya cesit vardi almayan varsa bakabilir hem çekmece içine konulan hem ayrı kutu şeklinde olanlar vardı
Evet yakından gördüm sert kutu gibi olanlarda vardı kapaksız çekmece içi güzeldi , bende o incelerden kullanıyorum çok kullanışlı gerçekten zıbınları falan katlayıp koyabiliriz aslında saol canım haber verdiğin için

Oğluşun ve sen nasilsiniz cnm
Ben bebgin kiyafetlerini yikadim ama daha çantamı hazirlamadim hastanede 2 gün kalacağımız için 4 takim 2 tulum koyacagim insllah emzik,biberon ve mama da koyacagim kalin battaniye 2tane de penye battaniye koymayi düşünüyorum

bez 2 saatte 1 gibi düşün 10 12 arası bez gerekiyor günde.
önlüge gerek yok canım agız mendili de hemşireye vermene gerek yok hastanrde yanında olsun

Kızlar oğlum kendini göstermedi bugün ultrasonda sadece uzun saçlı olduğunu öğrendik Doğum pozisyonundaydı, başı aşağıdaydı, doktor bayağı dürttü kollarından göremedik yüzünü biz de eşimle daha fazla rahatsız etmeyelim kalsın madem dedik Kilosu 2.500 gr, boyu da 45 cm olmuş 3.500’ün üzerinde doğar dedi doktor. Diğer her şey de yolundaydı, Nst falan. Şimdilik bizden haberler bu kadar

Bu muayene de her şey o kadar normaldi ki o kadarda heyecan yaptım kendi kendime yalnız dogumhane tadilata girmiş ne olacak oraya bilmiyorum galiba özel odada doğum olacak
Insanın içi ferahliyor dimi ben her gittigimde doktor olumsuz konuşuyordu en son gittiğim de hersey normal olunca sanki kuş oldum elhamdülillah. Hatta 2 hafta sonra gel d
Ha yazmayı unutmuşum suyum fazla benim canım ondan. Normalde sınır 8 miş benimkisi 8.5 o yüzden bebeğin kilosu ve erken doğum tehditi yaşıyormuşum zaten
Su fazlalığında genelde gizli sekerden suphelenirler ondan dedim cnm 3 haftacik diyet zorlamayacaktir insallah

Canım masallah suphaanllah 3200 gayet iyi kilo olarak böyle giderse 28 i beklemez sezaryen tarihin hayırlıısı olsun ınsallaj

Kız maşallah kilosu ne kadar tosun şu an bile doğsa sıkıntı olmaz valla. Sezaryen doğumdan da hiç korkma çok rahat özendirmek gibi olmasın tabiki normali herşeyin daha iyidir ama , benim kızım sezaryenle doğmuştu, doğumdan sonra 2.gün bezini kendim değiştiriyordum, 1 haftaya da her işimi kendim yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…