2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Oo maşallah toraman olacak Bilal Efe belli oldu bu gidişle 28 ini beklemez gibi duruyor.

Kızlar bu arada doktoruma meme uçlarımdan süt geliyor normal mi dedim, normal ama çok oynama dedi erken doğumu başlatırmış. Meme ucu yarası olmasından korkuyorum krem sürmeye başlamalı mıyım dedim, onu da önermedi. Doğuma 1 hafta kala yumuşak diş fırçasıyla meme uçlarına dairesel hareketlerle sürt dedi, hafif bir deri soyulması olacak sonra daha kalın bir katman olacakmış ve bu meme ucu yarasını önlüyormuş, Almanlar böyle yapıyormuş, bir ara Almanya’da çalışıyordu oradan öğrenmiş sanırım doktorum garip bir yöntem ama deneyeceğim. Meme ucu yarasını çeken bilir

Emzik kaşık biberon koydum valla bebeğin neye ihtiyacı olduğu belli olmuyor . Bir takım hemşireye koydum (alt üst takım içine zıbın eldiven şapka ve ince battaniye ) iki takım yedek aldım bir tane de tulum koydum en asgarisinden koymaya çalıştım bence yeterli :) kalkanı da bu ay alacağım avent aldım herşeyi çok memnunum o yüzden kalkanı da ondan alacağım inşallah

Ben bu hafta bıraktım artık acil bir şey olsa çıkarım tabi kullanılmıyor değil ama geçen hafta koltuğu yatarak kullandığımdan geç saat bariyeri görmedim lastiği patlattım

Maşallah size canım :) ay bende yanaklarını bir kez daha göreyim o kadar istiyorum ki

Aa bunu söylediğin iyi oldu deneyelim doğumdan önce. İnşallah yara olmaz onun acısı fena gerçekten.

Kızlar hastanede cekimi olacaklara ve kapali olanlara sorum cunku bende kapaliyim ne giyineceksiniz ay ben bi tunik alayim diyorum üstüne şal takarim yeni olsun dedim ama ne alsam nasıl alsam hic fikrim yok ay yardimci olun
Pijama takımı üstüne krem Polar tunik gibi bir şey aldım bende hastane sıcak olur diye içine çok kalın almadım üşürsem üstüme onu alırım

İnşallah sıradan bir soğuk algınlığıdır, zamanda geçmiş ama şuan nasılsın ? Vitaminlerin vardır düzenli C ve d3k2 kullan çok fayda sağlıyor geçmiş olsjn
İnşallah canım kaç gündür çok kötüydüm bugün aşırı bir burun akıntısı göz yaşarmasına döndü duramıyorum o zamanda yazmıştım arsızlık tan ayakta geziyorum ama gezecek gibi değilim hala Dr en son allerset kullan dedi ilaçta kullanamıyoruz malum gribal enfeksiyon ilacı vermiyorlar. Burada inanılmaz bir salgın var arkadaşlarım çocukları falan hep acillik olmuşlar ne kadar dikkat etsekte başa geliyor

Kızlar bir şey sorcam. Allerset kullanan oldu mu hamileliğinde benim burnum gözüm fışır fışır kaç gündür zaten çekiyordum boğaz kaşıntısı baş ağrısı vücutta ağır halsizlik vardı bugün 5. Gün bu hal başladı ama öyle böyle değil de da allerset kullan sadece biraz uyku yapar dedi bende size de sorayım dedim

Bende valla korktum şubatta vaka 100 bin olacak gibi şeyler yazılıyor temizlikçi almayacağım geliba annemle yapacağız yavaştan . Zaten bebek için temizlik yani gelenimiz pek olmayacak . Grip bile insanı nasıl etkiliyor hiç olmayalım inşallah şu süreçte

Çok geçmiş olsun canım bende inanılmaz alerji yaşayan biriyim doktor kullan dediyse birşey olmaz ben gebelikte kullanmadım ama normalde allerset kullanıyorum aşırı uyku yapmıyordu

Yanıma alacağım ikisini de emzirirken akıtabilir hemşireye gerek yk bence giydirip getirecek zaten

Canım duştayken soyuluyor soyulduğu gibi süt geliyor benden. O yüzden ona cesaret edemem. Suan kalın bir katman var belki dr un dedği o katmandır bende ki bilemedim. Sarı bi katman halinde suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…