2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
çok tatlısın ya , ama herşey yolunda gider ve zamanında gelirse en az 3-4 haftam daha var biliyorsun değil mi güzel anniş ha sabır inşallah ama cidden bu hafta ittibaen ile ağırlaşma yorulma uykusuzluk ağırlarda artışlar da başladı danacıklar artık kilolandı baya bebe oldular içimizde küçük insanlar var sığmıyorlar

Onu da deneyeyim bakalım sağ olasın. Hayırlısı ya başta kafaya çok takıyordum. Dönerse de bizim dönmezse de napalım Hayırlısıyla vaktinde sağlıkla gelsinler de...
hayırlısı tabii canım.benim zaten sezeryan dönüp dönmemesi fatketmiyo kendince spor yapıyo en fazla
Hahah benimki de sürekli gece sporu yapıyor ama demek ki olduğu yerde takılıyormuş hep. Dönmeyi öğrenemediyse

Kizlar bende günlük yavas yavas yapiyorum islerimi allahtan robot süpürgem var silip süpürüyor , esimde cok titizdir bakiyorum hep bir yerleri siliyor pek sevmem normalde titizlik huyunu ama hamilelikde pek isime yariyor
Evet aslında kendimizi yormadanngavaştan yapmak en güzeli ama bazen içimiz durmuyor bide yavaştan da sonlara yaklaştıkça bitirelim istiyoruz benimde işlerim çok ama yavaştan nasipse bi gün bi oda bi gün dolaplar bi gün valiz derken biter inşallah .

benim randevum 17:30 du
doktor aradı bugün nst ye başlayacağız 4:30 da gel
bazen 2 kere girebilirsin o işlemde uzar dedi :)

eşimde ankaranın köyünde öğretmen, hastane bana çok uzak
dedim artık müdürden izin al bu seferlik erken gel, inşallah yetişirim

Evet ben de onu soracaktım hastane çantasına ne kadar bez koydunuz kızlar?

Allah güle güle kullandırmayı nasip etsin inşallah , yeni doğan takımlarında önlük oluyor extrada görürsen alabilirsin zararı olmaz , hemşireye ben hiç ağız mendili vermedim onlar orada dolunca kendi malzemeleri ile temizliyorlar bebeği sana verdiklerinde sen kullanabilirsin odanda yanında bulundurabilirsin yani . Yeni doğmuş minnak ilk günler çok kaka yapar içini temizler en az bir günde 7-10 arası gidebilir her bebekte farklı olsada

Ben de geliştirici iğne oldum. 2+2 mi bilmiyorum 24 saatte iki doz oldum. Hareketlerinde yavaslama oldu bilgin olsun normalmiş
2+2 olunca iki doz ilaç oluyor. Birlikte çekip tek enjektörle vuruyorlar iki dozu. Ertesi günde o şekilde oluyor.

Hic boyle olmamistim, midemde olimpiyat ateşi yanıyor resmen nasıl geçecek bu durum, dokuncak hiçbir şey yemedim, yeni demir hapina başladım o mu yaptiki
Benimde arada ejderha gibi ağzımdan midemden bi ateş çıkarma vaktim oluyor ama o an konuşamıyorum bile su dahi içemiyorum 30-35 sn sürüyor sonra klasik mide yanmasına dönüyor , çakmak verseler görsel ateşli show yaparım o derece evet doğru bildin mide hassasiyeti olan yada bebeği mide üzerine baskı yapan annelerde kesinlikle birde Demir ilacı harika bir gösteri yapmaya sebep oluyor üzerine bi kaç bişey ye ve boool su iç birde sakım gece ye bırakma Demir ilacını

Amin insallahhh zaten cok hareketli hic durmuyor o kadar cok canm yaniyor ki artik kaburgalarim elimde kalicak diye korkuyorum agrisi dayanilacak gbi deil bu hareketlilikle insallah bise olmaz

Amin canım hepimize inş.tamam canım sağolasın
Amin insallahhh zaten cok hareketli hic durmuyor o kadar cok canm yaniyor ki artik kaburgalarim elimde kalicak diye korkuyorum agrisi dayanilacak gbi deil bu hareketlilikle insallah bise olmaz
İnşallah olmayacak canım
hahahaha biraz mı
Değil mi

Bende öyleydim ya, 2 3 yudum süt içtim soğuk, iyi geldi bana canım

Evet ben de onu soracaktım hastane çantasına ne kadar bez koydunuz kızlar?
1 paket koydum 40 lı. Abartmış olabilirim ama
Güle güle kirletin hepberaber , darısı başıma inşalalh bende birgün hem bebeğin çantasına hem temizliğe girişmem lazım hayırlısyla
Amin inşallah darısı başına, sonra bi rahatlama geliyor insana

Kızlar ben anlatıyorum, suyum fazlaymış doğumu tetikleyen şey o olabilir dedi bebeğim 3.200 gr ve 50 cm 28 Ocak’a kadar doğmaz ise 28 inde sezaryan ile doğuracağım kısmetse. Ve birde sıkı diyete girdim o güne kadar sıfır şeker ve karbonhidrat. Sadece yemek yiyeceğim. Bende durumlar bu şekil

Canım bunlar geçici durumlar aslında ve hormonsal olarak yükseklerde yaşıyoruz alınganlıkları hassasiyetleri üzüntüleri , abartılmayacak durumları abartıyoruz bazen bunu kabul edersek zaten kendimiz de rahatlarız , cinsellik konusu evet yasaklanmış olabilir ama yasaklanmayan şeyleri yaşayabilir yada yaşatabilirsiniz de romantizmin ilk ışıklarını sizde yakabilirsiniz eğer eşiniz tepkisiz ve ilgisiz ise yada açıkça konuşmayı deneyebilirsiniz . Dizlerine başını koyup bi eşin saçlarımızı okşaması bile bizim için okadar mutluluk verici bütün yorgunluğumuzu alan birşey ki yada tatlı bir tebessümü küçük bir iltifatı, eğer yapmıyorsa siz kendinize iltifat edin onun yanında , aksine kendinizi beğenmediğinizi asla belli etmeyin bence , şu göbek bile yakışır mı insana şu kilo bile cazibeli gösterir mi bi kadını diye espriyle karışık söyleyin gitsin eğer o öyle düşünmüyorsa da kadına bak amma özgüvenli diye düşünecek , önce kendinizi sevin ve belli de edin kendinize canımcım bence . Erkeklerin işleri tamam zor çalışıyorlar ev geçi diriyorlar masraflar ağır kafaları zaten 1500 geliyorlar eve , evdekinin sanki hiç mi derdi hüznü beklentisi yok . Bir yazı okudum geçenlerde erkeklerde hamilikle birlikte hormonsal değişimlere uğrayıp sanki hamile ve lohusa gibi hissedebiliyolarmış kendilerini bi o eksikti dedim içimden Canını sıkma hepimizde gelgitler oluyor ama can sıkılacak bişey değil dert etme hiç hepsi geçici eşinle evladınla lohusalığının tadını çıkar inan geri gelmiyor bidaha o günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…