2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İmkansız canım 7 de duyulur kalp atışı . O zamanlar ultrasona girdiysen ölçümler vardır. Doktorun onlara bakarak tarihi ayarlayabilir. Çünkü o erken dönemdeki ultrasonlar doğru tarihi yansıtır
Benimki gec dollenme mesela ben kendim ovulasyon testiyle takip ettigim için soyledim su gun catladi falan filan ona gore tarih belirledi bebege gore degil. Sonrada zaten tarih bebekle uyumlu gitti bende

2 li rakamlara indik. Takvimime göre 29 gün kalmış görünüyor ama bence 10 güne gelecek bu bebiş iyice aşağımda hissediyorum 37+lerde doğacak galiba aceleci bıdık
Benim göbek hala yukarida bizimkide gec gelecek gibi bir his var icimde o daha kötüymüş gibi geliyor bana beklemek daha fazla stres sanki

Benimki gec dollenme mesela ben kendim ovulasyon testiyle takip ettigim için soyledim su gun catladi falan filan ona gore tarih belirledi bebege gore degil. Sonrada zaten tarih bebekle uyumlu gitti bende
Evet bebekle uyumlu gider ilk ultrasonlarda çıkan doğum tarihi hiç şaşmıyor. Hatta bazen kalp atışı yok diye moral bozuyorlar geç döllenme oldugunu anlamadan. Doktorda endişelendiryor sorun var diye. Sen iyi yapmıssın canım ovulasyon testi işe yarıyor

Benim göbek hala yukarida bizimkide gec gelecek gibi bir his var icimde o daha kötüymüş gibi geliyor bana beklemek daha fazla stres sanki
Yok be canım doğuma yakın 1 hafta kala da bi anda inebiliyor. Onu kafana takma. Çok yorum okudum o şekilde senin rahim ağzı uzunluğun iyiiyse yürüyüşlere baslayabilirsin

Yok be canım doğuma yakın 1 hafta kala da bi anda inebiliyor. Onu kafana takma. Çok yorum okudum o şekilde senin rahim ağzı uzunluğun iyiiyse yürüyüşlere baslayabilirsin
32. haftada gittigimde iyi demisti uzunlugu doktor bebisde donmus demisti ama uzunluk kac hic bakmadim.bugun gidicem bakalim ne diyecek. Ya sokakta yurumeye korkar oldum ben bu kopek olaylarından sonra normalde kopekten falan korkmam ama hamile olunca bebegime bisey olur diye korkuyorum hep arabayla gidiyorum bir yerlere

Böyle ince uçlu olanları güzel zaten canım otribebe aldım bende o da öyle diğerleri gibi kalın uçlu değil bebeğin burnuna ulaşmıyor o zaman

Bende istanbulda heryer bayır yürüyüşe gitmek için otobüsle gitmem lazım

Onunla doktorlar şırınga ile yıkıyor bende onu deneyeceğim çok tıkanırsa youtube da baya video var çok çıkarıyor burun arkasındakileri falan . Sonra döndürüp bebeğin sırtına vuruyoruz akıyor hepsi

Bende istanbulda heryer bayır yürüyüşe gitmek için otobüsle gitmem lazım
Benim oldugum yerde öyle canım yokus cok ama duz yerlerde var ben sokakta gezmeye korkar oldum heryer köpek dolu. Cogu zararsiz ama iste ya sıkıntı olanlara denk gelirsem diyorum valla insan sokaktada artik rahat dolanamıyor

Ben sordum dun hastaneye bi hafta önce covid testi istiyorlarmış normal doğumu doktorunuz ayarlar dediler nasıl olacaksa ama hastanede alıyormuş pozitif olsa da bende olsamiydim demeye başladım ama çok yakın artik doğum biraz daha dayanmam lazım

Kızlar burun aspiratoru ne aldınız ? Ben otribebe alacaktim set halinde 60 tl iken almadim suan 180 tl olmus
Canım en iyisi otri bebe bence ben bi defa bozuldu diye başka marka aldık hiç memnun kalmadım ilkinde nasıl ya 3 katı katlar ben öylesine ilac almaya gittiğimde alivermistim eczaneden iyiki almışım o zaman

Canım en iyisi otri bebe bence ben bi defa bozuldu diye başka marka aldık hiç memnun kalmadım ilkinde nasıl ya 3 katı katlar ben öylesine ilac almaya gittiğimde alivermistim eczaneden iyiki almışım o zaman
Simdi baktim da set hali 180 idi suan 199 olmus

Canım son adet tarihin ne zamandı? Benim son adet tatihim 27 nisandı ama doktor 5 mayıs olarak düzeltti. Çünkü geç yumurtlama oluyor. Ben de ov. Testiyle takip etmiştim.

Bebe yağının içeriğinin nasıl olması gerekiyor acaba?
Bende de var onu mu kullansam diyorum ama hızlı mi emilmesi lazım. Sürünce çok yağlı kalıyor bir süre. O şekilde üstünü giydirebilir miyim ya da çok minik bir damla mi sürmem lazım komple vücuduna.

Kızlar bide rica etsem nst kağıdına bakar mısınız? Geçen hafta istedi doktor. Gösterdim doğru düzgün bakmadı. Göz ucuyla bakıp verdi. Haftaya tekrar çektir gel dedi. Anormal bir durum olsa söylerdi heralde dimi? Ben hiç anlamıyorum nst den.

Eklentiler

• 20220105_121907.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 57
İmkansız canım 7 de duyulur kalp atışı . O zamanlar ultrasona girdiysen ölçümler vardır. Doktorun onlara bakarak tarihi ayarlayabilir. Çünkü o erken dönemdeki ultrasonlar doğru tarihi yansıtır
Ama 8 Mayıs benim son adet tarihim 19 mayısta hamile olduğumu bilmeden doktor beta hcg yapmıştı negatif çıkmıştı bi önceki aydan olsa onun yükselmiş olması gerekirdi. Kafam öyle karıştı ki.. Arap saçı gibi içinden çıkamıyorum

Benim kardeşimin suyu fazlaydı canım ama kontrollü bi şekilde 39. Haftaya kadar gitti ama çatısı dar olduğu için normal doğum yapamadı sezaryen oldu
Bence artık kapanma olmaz canım ama doğum yapacağım hastane hiç bi şekilde ziyaretçi kabul etmiyo tabi bu da benim işime geliyo
Bana arkadaşım bübchen şampuan önermişti canım. Görümcem de almanyadan gelirken hem şampuan hem de süt getirmiş. Annem de sebamed sabun aldı. Bunları kullanmayı düşünüyorum
Günaydın kizlar. Artik sirt ustu 1-2 dakika yatsam resmen nefes alamiyorum. Nefes almak cok zorlasti. Sanirim bebek büyüdükçe iyicene akcigerere baskiliyor nefes darligi cekiyorum.
Aynıyım valla. Hep yan yatıyorum o yüzden ama ayaktayken de o minik ayaklarıyla vuruyo yukarı yukarı
Kızlar burun aspiratoru ne aldınız ? Ben otribebe alacaktim set halinde 60 tl iken almadim suan 180 tl olmus
Ben ebebekten bunu almıştım canım kardeşim önermişti. Beğenmezsem daha sonra farklı alıcam.
Benim kuzenim öyle yıkıyomuş çocuklarının burnunu. Ben nasıl yapıyo görmedim ama teyzem söyledi hemen temizleniyormuş.

Eklentiler

• C5934A58-EBC0-4657-A0D6-966FB51B9ADD.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…