2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben mustela konak sampuani aldim canim birde mustelanin vucut losyonunu.ablam kullaniyordu cok da memnun. Hatta benim yigenimde cok konak oluyor bana konak sampuani yanlislikla 2 tane yollamislar birini ablama verdim yigenimin kafasi kasınıyordu cok şükür gecti kullaninca daline gecmis sonradan o hic yaramamis.ben vücudu icin de dalin sabun aldim

ben baby turco aldım hatta stok yaptım uygunken. canım yalnız hepsinuradaya baktım dün fiyatları şişirmiş diger sitelerle katşılaştırıp al istersen
Cnm 2 numara 67 kurusa geliyor tanesi uygun geldi diger sayfalara göre. 3 numarami alsam 2 mi bilemedim

Günaydın
Bugün doktor kontrolümüz vardı gittik geldik çok şükür bir sıkıntı yok gelişimi vs. Gayet iyi normal doğum istiyorsan eğer günde 45 dk yürüyüş yapacaksın bol bol merdiven inip çıkacaksın pilates yapman lazım vücudu doğuma hazırlamak için dedi doktorumuz bide haftada en az 2,3 kere cinsel ilişki olacak dedi
Şuan yaşadığım kramp ve ağrılar için normal dedi senin takip etmen gereken bebeğin hareketleri dedi bebek hareketleri önemli bu aşamada tekrardan kan tahlili istedi baya olmuş en son haziranda kan vermiştim bide doğum ücretini konuştuk İnanılmaz zam yapmışlar hem muayene hem doğuma gerçekten Allah yardımcımız olsun ‍♀ Pilates yapan arkadaşlar hangi hareketleri yapıyorsunuz ?

Günaydın canım bende bugun aksam gidicem kontrole ins. Sevindim sıkıntı olmamasına.ben bilmiyorum canim istersen youtubeden falan bak vardir oralarda

Bende köpük şampuan taraftarıyım uğraştırmaz . Mustela set aldım bende baya uzun süre gidiyormuş

Benimki bana ya adet tarihini yanlış biliyorsun bu bebek bir önceki aydan da olabilir diyor çünkü neredeyse en başından beri aradaki fark hiç esnememiş. Birde ben 5 haftalıkken karından bebeğin kalp atışını duymuştum normalde imkansız dimi? Sadece kese olur 5 haftalıkken. Galiba ben ya erken döllenme yada bi önceki aydanım Buda muhtemel.

Bende köpük şampuan taraftarıyım uğraştırmaz . Mustela set aldım bende baya uzun süre gidiyormuş
Aynen canim baya baya uzun gidiyormuş dün arkadaşımla da konuştum o da kopuk almis aynısını gayet memnunum ve hala kullanıyorum dedi bebisi 9 aylik

Aynen canim en erken 6.hafta derler ama o cok dusuk bir ihtimal.normsli 7.hafta yada 8.haftadir yani kalp icin. Bence seninkinin adet tarihin yanlis erken döllenme bencede onden gidiyor kilo olarak masallah

Kızlar burun aspiratoru ne aldınız ? Ben otribebe alacaktim set halinde 60 tl iken almadim suan 180 tl olmus

ilk cocukta otribebe almıştım
bunda da aynısını aldım
ben ekimde 30 tl ye aldım

bir de fizyolojik serum var şu hastenede bize takılan
ilk cocukta 1 kg olanı kuzenim vermişti
oda cok iyi gelmişti, bir tane de ondan alacağım.

Ben dedim alirim nasılsa uygun suan pahaliya almak sinirimi bozuyor set halinde alcaktim cok artti fiyatlar

Ben dedim alirim nasılsa uygun suan pahaliya almak sinirimi bozuyor set halinde alcaktim cok artti fiyatlar

sepete atıp nasıl olsa alırım dediğin sey ucunca koyuyor
bi uçlarım eksik ondan alacağım ona da daha bakmadım
aklıma gelmişken uçlarından bakayım

Kızlar burun aspiratoru ne aldınız ? Ben otribebe alacaktim set halinde 60 tl iken almadim suan 180 tl olmus
Kızımdan kalma burun aspiratörüne sıkı sıkı sarılayım o zaman chicco almıştım ben o zaman için, yine onu kullanacağım Manuel, kendin çekiyorsun nefesinle, neler neler çıkarıyordu şaşıp kalmıştım hele ilk yaptığımda

Eklentiler

• B0777D54-5601-4628-BEA4-298892AFDFDF.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 28
Hahah bencede canim simdi bunun fiyati kac oldu Allah bilir

İmkansız canım 7 de duyulur kalp atışı . O zamanlar ultrasona girdiysen ölçümler vardır. Doktorun onlara bakarak tarihi ayarlayabilir. Çünkü o erken dönemdeki ultrasonlar doğru tarihi yansıtır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…