2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Tamam canım teşekkür ederim

Kızlar haftalık kontrole gidenler her kontrolde muayene + nst ücreti ödüyor musunuz ?
Bir defa ödeyip diğer defa tek nst ücreti ödüyorum eğer 10 günü gelmediyse bu ara haftada bir çağırıyor kontrollerin hepsine gidiyorum

Yemin ederim ben bu taşındigim evden bıktım kızlar ne illet bir yer ya.yan taraftaki kadin her sabah muge anli izlio hergun bir posta cocuklarina kiziyor bagiriyor ama nasil anlatamam ders anlatio suan mesela tum ses bizim evde yukardakini hic tanimiyorim onlar daha beter bi kızı var ilgilenmiyorlar mi bilmem surekli ağlıyor kucuk de degil.cocuklari resmen tepemde tepinio adam avazi ciktigi kadar bagiriyor kadin aksama kadar bangir bangır tv izliyor bir kere yazdim ustumde kim varsa sesi kissin diye ama yok birini bir kere uyarırsın dimi daha fenalar biktim yeminle ya bir insan aksama kadar neden tv izler o kadar mi bossun ya al eline bir kitap oku yani bıktım burda esimin askerligi bitene kadar duramam herhalde biran once zaman gecsin valla birine dalicam yakındır

Sorma canim ya piyasa cok kotu. Sizin yine 5.000 cok iyi. Bizim doktorun anlasmali hastaneleri bunun 2 kati doktoruma cok güveniyorum guvenmesem birakirdim coktan. Bir artisida özel klinigi var galosla falan giriyoruz bu viruslu zamanda icim rahat ediyor.

Bak simdi canim cekti yarin sabah kahvaltida yapayim kendime aksam marketten alayimda

Kızlar 34. Haftayı geçenler günlük yürüyüş, egzersiz, doğumu kolaylaştırmak için yaptığınız bir şey var mı?

Ben çok hareketsizim etkiler mi doğumu? fazla yurudugum zaman alt tarafa aşırı baskı oluyor ve anından çişim geliyor o yüzden fazla hareket etmiyorum şu an 33 haftalık oğluşum.

Valla hastane falan gerçekte n önemli canim hele bu zamanda insan aman bi sorun çıkmasın diyor zaten bu paraları gözden çıkarıyor ama inşallah bisey olmadan atlatırız hepimiz süreci bizim şehirde kadın dogumcu yok bence o kadar değişik hepsi tam gönlüme göre bi bu doktor ama çok yoğun Buda inşallah güzel geçer

Kesinlikle hareketsizlik insanı daha kötü yapıyor
Benim doktorum merdiven inip çık bol bol
Pilates yap çömelme hareketleri yap dedi cinsel ilişki önerdi birde günde 45 dk yürüyeceksin dedi
2 gündür açık hava da yürüyorum iyi geldi
Bugün de eğile eğile yer sildim oh valla içim rahatladı temizlik yapınca ben evde de çok hareketliyim normal doğum için vücudu hazırlamak gerekiyor

Ben pilates yapıyordum biraz aksattim ama devam edeceğim canım birde squat yapıyorum şimdilik günde 30 galiba iki set halinde bacaklarım aciyana kadar yapıyorum birde internette bi egzersiz var ocak annelerinde görmüştüm 38 den sonra onu yapmaya başlayacağım

İnşaallah canim. Rabbim kolaylıkla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı

Doğum ücretine de zam yapmışlar zaten normal doğum 6500 sezeryan 8500 diyor
Stres oldum bende ister istemez kafama takılıyor bu zamlar
O kdr kötü bir zamana denk geldik ki. Almadigimiz hersey diger gun zamlanıyor. Allah yardımcımız olsun. Artik bebislerimizin canı sağolsun diyorum yapcak hicbisey yok

Kızlar haftalık kontrole gidenler her kontrolde muayene + nst ücreti ödüyor musunuz ?
10 gün dolmadiysa muayene ücreti ödemiyorum ama nst ye her girişte ödüyorum.
Kizlar portakal yiyin , muzdan daha cok etkili. Ben diyet yapiyordum sadcee günde 1 portakal yiyordum doktor portakali yeme dedi diyete devam dedi bi gittim bebe kg almamış dedi portakal direk bebise gidiyor kilo yapiyor.
Ayy ben bi oturuşta 2 portakal yiyorum gece uykudan uyanınca iki tane bidaha yiyorum ama çok canım çekiyor sulu sulu bakalim yarın göreceğiz inşallah kilo aldırmıştır.

Benim erken dogum riskim oldugu icin sürekli yatıyorum. Ama 36 yi görünce inşaallah başlayacağım özellikle temizlikle kendimi yormaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…