Avokado ve portakal tükettim ben işe yaradı canımMaşallah bebişe kilosu baya iyiyakın haftalardayız benim bebiş 2100 çıktı sün kontrolde beslenmen nasıl canım yanlış anlama meraktan sordum bende bebişe biraz daha kilo aldırmak istiyorum da
Tamam canım teşekkür ederimCicibebe-süt ikilisine başla canım ister kahvaltı olarak ister gece atıştırması ister ara öğün olarak. Muz, kaşar, fındık fıstık .. ama genel olarak şekerli şeyler karbonhidrat içeren şeyler kilo aldırıyor tabi sana da aldırıyor o ayrı. Şu cicibebe süt olayını bi dene bence
Tamam canım teşekkür ederim deneyim bendeAvokado ve portakal tükettim ben işe yaradı canım
Bir defa ödeyip diğer defa tek nst ücreti ödüyorum eğer 10 günü gelmediyse bu ara haftada bir çağırıyor kontrollerin hepsine gidiyorumKızlar haftalık kontrole gidenler her kontrolde muayene + nst ücreti ödüyor musunuz ?
Sorma canim ya piyasa cok kotu. Sizin yine 5.000 cok iyi. Bizim doktorun anlasmali hastaneleri bunun 2 katiYa ben son gittiğimde hastane bildiğiniz boştu zamlardan dolayı herkes devlete kaymistir diyor eşim ama imkansız yani o saatte doktorun boş olması acaba olabilir mi ki bizimde doğuma zam olmuş direk 5000 e duzlemisler fiyati
Bak simdi canim cektiCicibebe-süt ikilisine başla canım ister kahvaltı olarak ister gece atıştırması ister ara öğün olarak. Muz, kaşar, fındık fıstık .. ama genel olarak şekerli şeyler karbonhidrat içeren şeyler kilo aldırıyor tabi sana da aldırıyor o ayrı. Şu cicibebe süt olayını bi dene bence
Kesinlikle AVAKADO deneyin kızlar. Annemin zoruyla 1,5 hafta boyunca yedim. Doktora gittiğimizde 10 günde ufaklik 1790 gramdan 2380 grama yükseltmişti. Midesi geriden geliyordu şok olduk.Avokado ve portakal tükettim ben işe yaradı canım
Bir hafta ödüyorum diger hafta kontrole giriyor ödemiyorum. Nts ücreti yok bizim doktorda ztn yeterince muane ucreti aliyorKızlar haftalık kontrole gidenler her kontrolde muayene + nst ücreti ödüyor musunuz ?
Valla hastane falan gerçekte n önemli canim hele bu zamanda insan aman bi sorun çıkmasın diyor zaten bu paraları gözden çıkarıyor ama inşallah bisey olmadan atlatırız hepimiz süreci bizim şehirde kadın dogumcu yok bence o kadar değişik hepsi tam gönlüme göre bi bu doktor ama çok yoğun Buda inşallah güzel geçerSorma canim ya piyasa cok kotu. Sizin yine 5.000 cok iyi. Bizim doktorun anlasmali hastaneleri bunun 2 katidoktoruma cok güveniyorum guvenmesem birakirdim coktan. Bir artisida özel klinigi var galosla falan giriyoruz bu viruslu zamanda icim rahat ediyor.
Kesinlikle hareketsizlik insanı daha kötü yapıyorKızlar 34. Haftayı geçenler günlük yürüyüş, egzersiz, doğumu kolaylaştırmak için yaptığınız bir şey var mı?
Ben çok hareketsizimetkiler mi doğumu? fazla yurudugum zaman alt tarafa aşırı baskı oluyor ve anından çişim geliyor o yüzden fazla hareket etmiyorum şu an 33 haftalık oğluşum.
Doğum ücretine de zam yapmışlar zaten normal doğum 6500 sezeryan 8500 diyorBir hafta ödüyorum diger hafta kontrole giriyor ödemiyorum. Nts ücreti yok bizim doktorda ztn yeterince muane ucreti aliyor
Ben pilates yapıyordum biraz aksattim ama devam edeceğim canım birde squat yapıyorum şimdilik günde 30 galiba iki set halinde bacaklarım aciyana kadar yapıyorum birde internette bi egzersiz var ocak annelerinde görmüştüm 38 den sonra onu yapmaya başlayacağımKızlar 34. Haftayı geçenler günlük yürüyüş, egzersiz, doğumu kolaylaştırmak için yaptığınız bir şey var mı?
Ben çok hareketsizimetkiler mi doğumu? fazla yurudugum zaman alt tarafa aşırı baskı oluyor ve anından çişim geliyor o yüzden fazla hareket etmiyorum şu an 33 haftalık oğluşum.
İnşaallah canim. Rabbim kolaylıkla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızıValla hastane falan gerçekte n önemli canim hele bu zamanda insan aman bi sorun çıkmasın diyor zaten bu paraları gözden çıkarıyor ama inşallah bisey olmadan atlatırız hepimiz süreci bizim şehirde kadın dogumcu yok bence o kadar değişik hepsi tam gönlüme göre bi bu doktor ama çok yoğun Buda inşallah güzel geçer
O kdr kötü bir zamana denk geldik ki. Almadigimiz hersey diger gun zamlanıyor. Allah yardımcımız olsun. Artik bebislerimizin canı sağolsun diyorum yapcak hicbisey yokDoğum ücretine de zam yapmışlar zaten normal doğum 6500 sezeryan 8500 diyor
Stres oldum bende ister istemez kafama takılıyor bu zamlar
10 gün dolmadiysa muayene ücreti ödemiyorum ama nst ye her girişte ödüyorum.Kızlar haftalık kontrole gidenler her kontrolde muayene + nst ücreti ödüyor musunuz ?
Ayy ben bi oturuşta 2 portakal yiyorum gece uykudan uyanınca iki tane bidaha yiyorum ama çok canım çekiyor sulu suluKizlar portakal yiyin , muzdan daha cok etkili. Ben diyet yapiyordum sadcee günde 1 portakal yiyordum doktor portakali yeme dedi diyete devam dedi bi gittim bebe kg almamış dedi portakal direk bebise gidiyor kilo yapiyor.
Benim erken dogum riskim oldugu icin sürekli yatıyorum. Ama 36 yi görünce inşaallah başlayacağım özellikle temizlikle kendimi yormayaKızlar 34. Haftayı geçenler günlük yürüyüş, egzersiz, doğumu kolaylaştırmak için yaptığınız bir şey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?