- 13 Nisan 2021
- 501
- 1.117
- 28
- 31
10 gün geçerse ödeniyor canım bizim özel muayenehane sgk destekliKızlar haftalık kontrole gidenler her kontrolde muayene + nst ücreti ödüyor musunuz ?
Bizimki fiyat vermedi daha bakalım ne dicek ya sayfada fiyatları görünce bi tırstım şuanDoğum ücretine de zam yapmışlar zaten normal doğum 6500 sezeryan 8500 diyor
Stres oldum bende ister istemez kafama takılıyor bu zamlar
İnsafsızlar! Benimde sezeryan ücreti 5750 den 8300 çıktı. Öyle aman aman lüks bir hastanede degil ayrıca, devlet hastanesinden halliceDoğum ücretine de zam yapmışlar zaten normal doğum 6500 sezeryan 8500 diyor
Stres oldum bende ister istemez kafama takılıyor bu zamlar
Kuzucum bence aşırı etkilemiyor yürüyüş falan bende başladım 34 üm . Yürüyüş yapıyorum ama 4 bin adımı geçemiyorum zaten çok dinlenerek yürüyorum . Bence gebelik öncesi hikayemiz daha önemli yani spor yapan biriyse daha esnek kasları olur falan ama son aylarda sadece perine esnetmek için iyi olur egzersiz . Yürüyüş zaten herşeye iyi geliyor ödem de atıyorKızlar 34. Haftayı geçenler günlük yürüyüş, egzersiz, doğumu kolaylaştırmak için yaptığınız bir şey var mı?
Ben çok hareketsizimetkiler mi doğumu? fazla yurudugum zaman alt tarafa aşırı baskı oluyor ve anından çişim geliyor o yüzden fazla hareket etmiyorum şu an 33 haftalık oğluşum.
Senin dedigini hatirliyorum canim bende bir hafta boyunca sabah iki uc portakal suyu sıkıyorum bir bardak çıkıyor o kilo aldirdi bizimkinede bence.muzda cok yiyordumKizlar portakal yiyin , muzdan daha cok etkili. Ben diyet yapiyordum sadcee günde 1 portakal yiyordum doktor portakali yeme dedi diyete devam dedi bi gittim bebe kg almamış dedi portakal direk bebise gidiyor kilo yapiyor.
Güle güle kullan canımAylar sonra gecelik dışında kendime bisey aldım. Doğuma giderken yada hastaneden çıkarken hem rahat hem şık bisey giymek istiyordum. Şunu almak bile kendimi nasıl iyi hissettirdi bana anlatamam. Koca 9 ayı bir pantolon bir eşofmanla geçirdim resmen
Sağol canimGüle güle kullan canım
Ay ben portakala narenciyeye çok düşkün oldum başından beri gebeliğin . Kokusunu özlüyorum bildiğinSenin dedigini hatirliyorum canim bende bir hafta boyunca sabah iki uc portakal suyu sıkıyorum bir bardak çıkıyor o kilo aldirdi bizimkinede bence.muzda cok yiyordum
Ya bence doğum olayida kendine has benim arkadaşım son iki ay o kadar yürüdüm o kadar merdiven çıktım ki yok yani açılmam olmadi suni sanci verdiler dedi bence o da kiside bitiyor gibime geliyor agri eşiği bilmem ne birsürü faktörKesinlikle hareketsizlik insanı daha kötü yapıyor
Benim doktorum merdiven inip çık bol bol
Pilates yap çömelme hareketleri yap dedi cinsel ilişki önerdi birde günde 45 dk yürüyeceksin dedi
2 gündür açık hava da yürüyorum iyi geldi
Bugün de eğile eğile yer sildim oh valla içim rahatladı temizlik yapıncaben evde de çok hareketliyim normal doğum için vücudu hazırlamak gerekiyor
Ay canım benm kadar yiyen var mı acaba ben hep yedim full yedim. Şeker meker dinlemedm hep hamur işi yaptım yaptım yedim. Bence bünyeyle ve bebekle alakalı. O kadar vitamin kullanıyorum geriden gelmiyor şükürler olsun ama kilosuda fazla değil . Haftasına göre iyi diyor doktor o kadar. Erken olacağı için iyice alsın derdindeyim . Bebeğin kilo almayacağı varsa almıyo vallaYavrum bana doktor şekeri kes protein tam gaz devam dedi. Bebeğin kilo almasını istemiyor ama proteini asla kesmiyor. Biz unlu mamüller işletiyoruz pastamız poğaçamız böreğimiz aklına gelebilecek herşey elimin altında.. sence neden benim oğlan tosuncuk oldu?
O şeker olayi cok şükür bende olmadi masallahim var duramıyorum tatli falan yemeden ama kendimi cok yersem iki gun dizginliyorumAy ben portakala narenciyeye çok düşkün oldum başından beri gebeliğin . Kokusunu özlüyorum bildiğindoktor şeker var dediğinden azalttım haftada birkaç kez yiyorum az az
Amin sağlıcakla doğsun yavrularO kdr kötü bir zamana denk geldik ki. Almadigimiz hersey diger gun zamlanıyor. Allah yardımcımız olsun. Artik bebislerimizin canı sağolsun diyorum yapcak hicbisey yok
Haklısın tabi Ama psikolojik olarak insanı rahatlattığını düşünüyorum o yüzden faydalı olduğuna inanıyorum canımYa bence doğum olayida kendine has benim arkadaşım son iki ay o kadar yürüdüm o kadar merdiven çıktım ki yok yani açılmam olmadi suni sanci verdiler dedi bence o da kiside bitiyor gibime geliyor agri eşiği bilmem ne birsürü faktör
İnsafsızlar! Benimde sezeryan ücreti 5750 den 8300 çıktı. Öyle aman aman lüks bir hastanede degil ayrıca, devlet hastanesinden hallice
Teşekkür ederim canım10 gün geçerse ödeniyor canım bizim özel muayenehane sgk destekli
Bencede kağan kocatepe demişti ya bir videosunda bebek ana rahmine düşünce kilosu bellidir çok az oynatabilirsiniz diyeAy canım benm kadar yiyen var mı acaba ben hep yedim full yedim. Şeker meker dinlemedm hep hamur işi yaptım yaptım yedim. Bence bünyeyle ve bebekle alakalı. O kadar vitamin kullanıyorum geriden gelmiyor şükürler olsun ama kilosuda fazla değil . Haftasına göre iyi diyor doktor o kadar. Erken olacağı için iyice alsın derdindeyim . Bebeğin kilo almayacağı varsa almıyo valla
Çok güzelmiş canım güzel günlerde kullanınAz önce kapı çaldı bir arkadaşımız bir hediye getirdi nasıl sevindim anlatamam Allah daha güzellerini sizlere de nasip etsin çok mutlu oldum göstermek istedim
Teşekkür ederiz canımÇok güzelmiş canım güzel günlerde kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?