2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aylar sonra gecelik dışında kendime bisey aldım. Doğuma giderken yada hastaneden çıkarken hem rahat hem şık bisey giymek istiyordum. Şunu almak bile kendimi nasıl iyi hissettirdi bana anlatamam. Koca 9 ayı bir pantolon bir eşofmanla geçirdim resmen

Eklentiler

• Screenshot_20211227-000307_Instagram.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 65
Doğum ücretine de zam yapmışlar zaten normal doğum 6500 sezeryan 8500 diyor
Stres oldum bende ister istemez kafama takılıyor bu zamlar
İnsafsızlar! Benimde sezeryan ücreti 5750 den 8300 çıktı. Öyle aman aman lüks bir hastanede degil ayrıca, devlet hastanesinden hallice

Kuzucum bence aşırı etkilemiyor yürüyüş falan bende başladım 34 üm . Yürüyüş yapıyorum ama 4 bin adımı geçemiyorum zaten çok dinlenerek yürüyorum . Bence gebelik öncesi hikayemiz daha önemli yani spor yapan biriyse daha esnek kasları olur falan ama son aylarda sadece perine esnetmek için iyi olur egzersiz . Yürüyüş zaten herşeye iyi geliyor ödem de atıyor

Kizlar portakal yiyin , muzdan daha cok etkili. Ben diyet yapiyordum sadcee günde 1 portakal yiyordum doktor portakali yeme dedi diyete devam dedi bi gittim bebe kg almamış dedi portakal direk bebise gidiyor kilo yapiyor.
Senin dedigini hatirliyorum canim bende bir hafta boyunca sabah iki uc portakal suyu sıkıyorum bir bardak çıkıyor o kilo aldirdi bizimkinede bence.muzda cok yiyordum

Güle güle kullan canım

Senin dedigini hatirliyorum canim bende bir hafta boyunca sabah iki uc portakal suyu sıkıyorum bir bardak çıkıyor o kilo aldirdi bizimkinede bence.muzda cok yiyordum
Ay ben portakala narenciyeye çok düşkün oldum başından beri gebeliğin . Kokusunu özlüyorum bildiğin doktor şeker var dediğinden azalttım haftada birkaç kez yiyorum az az

Ya bence doğum olayida kendine has benim arkadaşım son iki ay o kadar yürüdüm o kadar merdiven çıktım ki yok yani açılmam olmadi suni sanci verdiler dedi bence o da kiside bitiyor gibime geliyor agri eşiği bilmem ne birsürü faktör

Ay canım benm kadar yiyen var mı acaba ben hep yedim full yedim. Şeker meker dinlemedm hep hamur işi yaptım yaptım yedim. Bence bünyeyle ve bebekle alakalı. O kadar vitamin kullanıyorum geriden gelmiyor şükürler olsun ama kilosuda fazla değil . Haftasına göre iyi diyor doktor o kadar. Erken olacağı için iyice alsın derdindeyim . Bebeğin kilo almayacağı varsa almıyo valla

Ay ben portakala narenciyeye çok düşkün oldum başından beri gebeliğin . Kokusunu özlüyorum bildiğin doktor şeker var dediğinden azalttım haftada birkaç kez yiyorum az az
O şeker olayi cok şükür bende olmadi masallahim var duramıyorum tatli falan yemeden ama kendimi cok yersem iki gun dizginliyorum

Bugün hava çok güzel, yürüyüş yapacaktım ama hiç halim yok. Haftalardır evdeyim oğlumda servisle gidiyor okula. Önceden okul bahanesiyle yürüyordum...
İyice hamladim farkindayim, sezeryan doğum olacak olması tek avuntum.

Haklısın tabi Ama psikolojik olarak insanı rahatlattığını düşünüyorum o yüzden faydalı olduğuna inanıyorum canım
İnsafsızlar! Benimde sezeryan ücreti 5750 den 8300 çıktı. Öyle aman aman lüks bir hastanede degil ayrıca, devlet hastanesinden hallice
valla ne desen haklısın canım

Bencede kağan kocatepe demişti ya bir videosunda bebek ana rahmine düşünce kilosu bellidir çok az oynatabilirsiniz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…