Benim oğlum da öyle oldu ya bu kontrolde az almış görünüyor üzüldüm bende ama baktım biraz nette, son haftalarda duruş kaynaklı eksik ölçümler olabiliyormuşBenmki de nazlı galiba canımgayet iyi gidiyorduk son 1 ayda az az alıyor. En son 2.200 dü 2 hafta geçti acaba kaç gr aldı. 2500 olduysa iyi diyorum
Ben buna kendimde dahil iki çocuklu olan tüm arkadaşlarımda şahit oldum. İlkler zayıf ikinciler daha tosbik oluyor sanırımAy canım benm kadar yiyen var mı acaba ben hep yedim full yedim. Şeker meker dinlemedm hep hamur işi yaptım yaptım yedim. Bence bünyeyle ve bebekle alakalı. O kadar vitamin kullanıyorum geriden gelmiyor şükürler olsun ama kilosuda fazla değil . Haftasına göre iyi diyor doktor o kadar. Erken olacağı için iyice alsın derdindeyim . Bebeğin kilo almayacağı varsa almıyo valla
Durus onemli benim bebisin kafa olcusu 33. Haftada cıktı ya nie o kadar geri deyince doktor dediki uzulme asagida olduğundan sıkıntı yok dediBenim oğlum da öyle oldu ya bu kontrolde az almış görünüyor üzüldüm bende ama baktım biraz nette, son haftalarda duruş kaynaklı eksik ölçümler olabiliyormuş
Zamlı söyler o da muhtemelen canımBizimki fiyat vermedi daha bakalım ne dicek ya sayfada fiyatları görünce bi tırstım şuan
Ben koydum doğum çantasına. Resim çekileceğim insallah hastane odasında hatıra kalsın istedim lohusalık takımımlaIsimli tulumumuzda hazir teyzeleri insallah sağlıkla içini doldurur kuzum. Bu seti hastaneye götursem mi bilemedim siz götürecek misiniz ?
Güle güle giy canımAylar sonra gecelik dışında kendime bisey aldım. Doğuma giderken yada hastaneden çıkarken hem rahat hem şık bisey giymek istiyordum. Şunu almak bile kendimi nasıl iyi hissettirdi bana anlatamam. Koca 9 ayı bir pantolon bir eşofmanla geçirdim resmen
Benim miniğim de rahim ağzını kapatmış, geçen bi kere de böyle olmuştu az çıkmıştı kilosu, ben cok araştırdım da genelde daha fazla kilolu yada boylu oluyolarmis doğuncaDurus onemli benim bebisin kafa olcusu 33. Haftada cıktı ya nie o kadar geri deyince doktor dediki uzulme asagida olduğundan sıkıntı yok dedi
Çok güzelmiş canım güle güle giyinAylar sonra gecelik dışında kendime bisey aldım. Doğuma giderken yada hastaneden çıkarken hem rahat hem şık bisey giymek istiyordum. Şunu almak bile kendimi nasıl iyi hissettirdi bana anlatamam. Koca 9 ayı bir pantolon bir eşofmanla geçirdim resmen
Benim oğlum da öyle oldu ya bu kontrolde az almış görünüyor üzüldüm bende ama baktım biraz nette, son haftalarda duruş kaynaklı eksik ölçümler olabiliyormuş
Sağolun kızlar. Solunum problemi baska sağlık sıkıntısı olmasında varsın olsun minik doğsun napalım. Ben yine elimden geleni yapmak istiyorum . Nasip kısmet doğacağı zaman kilosu herseyi belli aslındaBen buna kendimde dahil iki çocuklu olan tüm arkadaşlarımda şahit oldum. İlkler zayıf ikinciler daha tosbik oluyor sanırımvucüt hamileliği bildiği için olabilir belkide mantıklı bi açıklaması olabilir bunun. Benim kızda zayıftı işte hemde 38 bitmişti doğduğunda olsun sağlıklı olsunlarda.. zayıf çocuk daha çabuk büyüyor hemen toparlıyor kendini doğduktan sonra hızlıca
Sağlıkla giy cnm ben almadim evde Çok eşofmanın var birini giyerim bende 2 beden incelten taytlardan almayi düşünüyorum göbek kismini göstermesin diyeAylar sonra gecelik dışında kendime bisey aldım. Doğuma giderken yada hastaneden çıkarken hem rahat hem şık bisey giymek istiyordum. Şunu almak bile kendimi nasıl iyi hissettirdi bana anlatamam. Koca 9 ayı bir pantolon bir eşofmanla geçirdim resmen
Yaa ne güzelAz önce kapı çaldı bir arkadaşımız bir hediye getirdi nasıl sevindim anlatamam Allah daha güzellerini sizlere de nasip etsin çok mutlu oldum göstermek istedim
Çok güzel olmus cnm Sağlıkla giysin paşa hangi siteden yaptiirdin birde fiyati neydi cnmIsimli tulumumuzda hazir teyzeleri insallah sağlıkla içini doldurur kuzum. Bu seti hastaneye götursem mi bilemedim siz götürecek misiniz ?
Bypudrakokusu sayfanin adi 3lu 140 yaptırdım cnm cok ilgili bir bayan cok mennun kaldimÇok güzel olmus cnm Sağlıkla giysin paşa hangi siteden yaptiirdin birde fiyati neydi cn
Bende oyle seviyorum ki 2 güne bir yemeye çalışıyorum koysalar önüme 1 kilo Portakal yiyeceğimAy ben portakala narenciyeye çok düşkün oldum başından beri gebeliğin . Kokusunu özlüyorum bildiğindoktor şeker var dediğinden azalttım haftada birkaç kez yiyorum az az
O doğumun başlamasına etkisi olmamis ama dogumda etkili olmuştur canim bende öyle yaptım 33 de bi başladım ilkinde günde 3 saat yürüyordum sabah öğle akşam 1 er saat pilates topunun üzerinden inmiyordum ama başlamadı dogumum sunni sancı verdiler hiç belirti olmadan 3 saat içinde doğdu ben ona bağlıyorum dogumum hızlı oldu benceYa bence doğum olayida kendine has benim arkadaşım son iki ay o kadar yürüdüm o kadar merdiven çıktım ki yok yani açılmam olmadi suni sanci verdiler dedi bence o da kiside bitiyor gibime geliyor agri eşiği bilmem ne birsürü faktör
Ya çok güzelmiş takim markası yazıyor mu acaba üzerinde çok beğendim bakabilirmiyiz bizde almak içinAz önce kapı çaldı bir arkadaşımız bir hediye getirdi nasıl sevindim anlatamam Allah daha güzellerini sizlere de nasip etsin çok mutlu oldum göstermek istedim
Teşekkürler cnm bakayim sayfayaBypudrakokusu sayfanin adi 3lu 140 yaptırdım cnm cok ilgili bir bayan cok mennun kaldim
Kahvesi daha şık ama bence canim dediğin gibi beyaari çok severim ama çok durmayacak artık üzerimizde BeyazlarKızlar bu ikisini beğendim. Beyaz çok hoş aslında ama kilo belli ediyor hemde çok çabuk kirleniyor diye kahverengisini almak istiyorum. Fiyat farkına baakrmısınız
Koyu kahveside 360 tl idi. Şaka gibi
Eki Görüntüle 2982990
Eki Görüntüle 2982991
Temizlik yapmayı bende okadar ozledimkuKesinlikle hareketsizlik insanı daha kötü yapıyor
Benim doktorum merdiven inip çık bol bol
Pilates yap çömelme hareketleri yap dedi cinsel ilişki önerdi birde günde 45 dk yürüyeceksin dedi
2 gündür açık hava da yürüyorum iyi geldi
Bugün de eğile eğile yer sildim oh valla içim rahatladı temizlik yapıncaben evde de çok hareketliyim normal doğum için vücudu hazırlamak gerekiyor
Squat anca 2 tane yapabilirim sanırım çok hamlandim yaaBen pilates yapıyordum biraz aksattim ama devam edeceğim canım birde squat yapıyorum şimdilik günde 30 galiba iki set halinde bacaklarım aciyana kadar yapıyorum birde internette bi egzersiz var ocak annelerinde görmüştüm 38 den sonra onu yapmaya başlayacağım
Benimkide donmemisti en son, o yüzden fazla yormuyorum kendimi erken doğar fln diye, kilosu da az çünküBenim erken dogum riskim oldugu icin sürekli yatıyorum. Ama 36 yi görünce inşaallah başlayacağım özellikle temizlikle kendimi yormaya
Bende haftaya 34 oluyorum kontrolüm var, benimki en son donmemisti. Bu haftada dinleniym, kontrolden sonra artık başlarım duruma göreKuzucum bence aşırı etkilemiyor yürüyüş falan bende başladım 34 üm . Yürüyüş yapıyorum ama 4 bin adımı geçemiyorum zaten çok dinlenerek yürüyorum . Bence gebelik öncesi hikayemiz daha önemli yani spor yapan biriyse daha esnek kasları olur falan ama son aylarda sadece perine esnetmek için iyi olur egzersiz . Yürüyüş zaten herşeye iyi geliyor ödem de atıyor
Aynen katılıyorum, benim iştahım okadar açıldı ki kesintisiz yiyorum extra vitaminler alıyorum ama bünyem kilo almaya elverişli değil, ve bebeğime de yansıyor sanırım, doktor her kontrolde gelişimi gayet iyi ama küçük bebek diyor.Ay canım benm kadar yiyen var mı acaba ben hep yedim full yedim. Şeker meker dinlemedm hep hamur işi yaptım yaptım yedim. Bence bünyeyle ve bebekle alakalı. O kadar vitamin kullanıyorum geriden gelmiyor şükürler olsun ama kilosuda fazla değil . Haftasına göre iyi diyor doktor o kadar. Erken olacağı için iyice alsın derdindeyim . Bebeğin kilo almayacağı varsa almıyo valla
Ara ara ağrılar normal artık sanirim. Bende de oluyor, özellikle sağa yattığım zaman. Doğuma hazırlık belirtileri :)Normalde cok agrisi olan biri değilim ama bugun biraz oldu. Yatarken bebek asaya baskilayinca baya canim yanıyor. Sol kasigim agridi normalmi sizce ara ara olması?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?