2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cumacılaarr heyecan var mı heyecaaann.. Yarın gitsin paracıklar gelsin güzel haberler
Bende ctesi gitcem. Az once asistanı hatirlatma mesaji atmis whatsapdan muane ucretimiz 350 tl olmus. 2. Kez zam yapti doktor oda haklı piyasa kötü. Neyseki nts ye ücret almıyor

Kesin olmuştur canım hatta bence 2.300 falan bile çıkabilir

Canim ben 32+1de gitmistim 1813 du ins kilo almıştır demistim 35+3de gittim 2450 cıktı o yuzden merak etme almıştır seninki de kilo

Benim kızımda 33. Haftada 2035 gramdi, bol protein ağırlıklı besleniyorum bol meyve yiyorum ... ya kilo almamissa diye ödüm kopuyor. İnşallah haftalariyla uyumlu çıkarlar.

Bende ctesi gitcem. Az once asistanı hatirlatma mesaji atmis whatsapdan muane ucretimiz 350 tl olmus. 2. Kez zam yapti doktor oda haklı piyasa kötü. Neyseki nts ye ücret almıyor
Ay evet haklılar ya. Ben de zamlı doğum fiyatlarını haftaya öğrenicem sezeryan 6500 dü *2 bekliyorum

Benim bebişte nazlı canım ya takma kafana 19 günde 250 gram almış sadece normalde haftada 200 gram alması lazım

Ay evet haklılar ya. Ben de zamlı doğum fiyatlarını haftaya öğrenicem sezeryan 6500 dü *2 bekliyorum
Bende bu ctesi soracagim. Doktorumun 2 anlaşmalı hastanesi var. Birine 6.000 demisti(yogun bakim ünitesi yok) digerine 8.000 demisti medicana hastanesi. Simdi bu fiyatlarin uzerine en az 2.000 bekliyorum

İnşallah canım sıhhatler olsun bu arada

Maşallah bebişe kilosu baya iyi yakın haftalardayız benim bebiş 2100 çıktı sün kontrolde beslenmen nasıl canım yanlış anlama meraktan sordum bende bebişe biraz daha kilo aldırmak istiyorum da

Benmki de nazlı galiba canım gayet iyi gidiyorduk son 1 ayda az az alıyor. En son 2.200 dü 2 hafta geçti acaba kaç gr aldı. 2500 olduysa iyi diyorum

Ne kadar kafana takmazsan rahat olursan o kadar kilolu oluyorlar. Ben bu durumu kızımda yaşadım. Neler yedim neler içtim 35 kg aldım zaten ama yok 3000 gr doğdu o kadar beslenmeye yemeye. Bunda da hiç vitamin kullanmadım, kan ilaçlarımı bile doğru düzgün içmedim. Aman şu sağlıklı yiyim bu sağlıklı yiyim demedim hiç. Kahvaltıda yumurtamı akşam sütümü meyvemi eksik etmedim sadece ama aralarda o kadar düzensiz besleniyorum ki çok uzun süre aç kalıyorum mesela kahvaltıdan sonra öğle sadece kahve içiyorum taaa akşam yemek yiyorum buna rağmen oğlan tosuncuk olmuş gidiyor yani deme o ki ne kadar üzerine düşersen o kadar olmuyor. Bu arada cicibebe-süt ikilisini denedin mi?

Canım cicibebe süt sadece bize kilo aldırır bence ben de düşündüm de uygulamadım. Süt muz bal protein ağırlıklı besleniyorum. Benm ki önden gidiyordu ne olduysa bu son 1 ayda durdu resmen. İnsallah 2500 ü geçmiştir 36+0 dayım

Maşallah bebişe kilosu baya iyi yakın haftalardayız benim bebiş 2100 çıktı sün kontrolde beslenmen nasıl canım yanlış anlama meraktan sordum bende bebişe biraz daha kilo aldırmak istiyorum da
Cicibebe-süt ikilisine başla canım ister kahvaltı olarak ister gece atıştırması ister ara öğün olarak. Muz, kaşar, fındık fıstık .. ama genel olarak şekerli şeyler karbonhidrat içeren şeyler kilo aldırıyor tabi sana da aldırıyor o ayrı. Şu cicibebe süt olayını bi dene bence

Yavrum bana doktor şekeri kes protein tam gaz devam dedi. Bebeğin kilo almasını istemiyor ama proteini asla kesmiyor. Biz unlu mamüller işletiyoruz pastamız poğaçamız böreğimiz aklına gelebilecek herşey elimin altında.. sence neden benim oğlan tosuncuk oldu?

Ya ben son gittiğimde hastane bildiğiniz boştu zamlardan dolayı herkes devlete kaymistir diyor eşim ama imkansız yani o saatte doktorun boş olması acaba olabilir mi ki bizimde doğuma zam olmuş direk 5000 e duzlemisler fiyati

Benimkide öyle oldu canım bi muayenede yerinde sayıyor birinde 2 hafta önden gidiyordu şimdi tam zamanını yakaladı son zamanlar belli de olmuyor sanırım ultrason 500 gram fazla yada az çıkarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…