2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Senin dogum fotoğrafcısi mi olucak ?

Ah ahh bende yerim. Ilk bebegimde yedigim tek seydi portakal gunde 1 kg yiyodum bunda hasret kaldim
Bende bir haftadr aşırı portakal yiyorum gunde dort bes tane. Canim cekiyor. Sevindim simdi bilmeden bebisime yaramis. Ben ayni kilodayim hic almamisim doktor aferin diyor bugun 90olmadan seni dogurtmali diyor. 83de duruyorum. 79la basladim.

Ben bismilllah dedim başladım dip köşe baba yardım edecek kimse yok canım o yüzden yapıyorum şimdiden
Haftaya nstye cagirdi parasinida bugunden aldi
Daha girmeden ücret alıyorlar maşallah
çok zevkli bir arkadaşmış çol beğendimm saglıkla giysin
Teşekkür ederiz daha güzelleri sizlerin olsun inşallah

Sağlık ocağana gittim boğazıma baktırdım.
Kızarmış zaten yutkunurken acıyo.
Augmentin yazdı 2 gün içicem toparlamaya başlayınca hemen kesicem.
Aslında hiç içmem istemiyorum ama kendimi tanıyorum başka türlü geçmicek ve ilerlicek

Kizlar az once alt komsu geldi sağma makinasini istedi yeğeni doğmuş 500 gram imis kendinin bebegi var 9 aylik onun sütünü sagip gönderecekmiş. Bende elektirikli mak cantaya koydum diye vermedim, el ile sagma mak verdim sonra dedim elektirikli mi verseydim. Esimde abi dogum olsa sen napcan dedi. Versem mi ki elektirikliyi .

Benim miniğim de rahim ağzını kapatmış, geçen bi kere de böyle olmuştu az çıkmıştı kilosu, ben cok araştırdım da genelde daha fazla kilolu yada boylu oluyolarmis doğunca
Aynen canim degisiyormus o yuzden cok uzulmemek lazim ki bebis kilo aliyormus 40 gunde kendini toparliyormus hemen

Bende senin haftalarda başladım baya agri çektim canım 2 hafta şimdi alıştım çok şükür baya da hareketlendim temizlik yapıp duruyorum activing labor ama doğumu başlatan bi egzersizmis altında yorumlar hep egzersizdrn bir gün sonra doğum yaptım falan tarzında o yüzden onun için biraz daha büyümemiz lazim

Ben normal suya kaynamış su ekledim içine bal ve limon su katıp karştırıp içtim iki gün içinde toparladım canım

Verme canım çünkü gelince strelize etmen lazım senin doğumun yakın görünüyor bilemezsin ne zaman gelecek istesen eve gelince tekrar yapman lazım temizligini hazır dursun bence

Geçmiş olsun cnm

Bi elbiseyle olmuyor emzirme illaki onu düğmeli olacak elbisenin bana bi süre sonra düğme daha zor geliyordu memeler normal boyutunda olmayınca açılıyordu durup dururken rezalet milletin içinde

Geçmiş olsun cnm bende senin gibi oldum ısrarla girmedim 5 gün öyle çektim en son de allerset verdi alerji ilacı o rahatlattı iyi ki gitmişsin antibiyotiğin yarım bırakmak da iyi değil diye biliyorum hepsini bitirmem tamamen toparlar seni. Bende Eylül ayında kullandım yanında bşrde grip ilacı ile vücutta herhangi bir enfeksiyon kalması daha sıkıntı

Senin durumunda ortada. Oyle olmasa ver tamamda. Once kendini ve bebegini düsün. Tekrar temizligi falan kolaymi. Sen hazirligini yapip aldin temizledin strelize ettin. Onlarda yapaymis hazirligini. Hem sende oldugunu nerden biliyolar. Digerinide vermeseydin keske. Acil dogumun baslasa

Canım herşey beyinde bitiyor. Kabullenemediğine inandırmışsın kendini ama o senin bir parçan böyle düşünmeye devam edersen bebeğin için yeterli ve verimli olamayabilirsin. Hormonlar nedeniyle de böyle düşünüyor olabilirsin. Kucağına aldığında hepsi geçecek. Biz de eşimle tek çocuk olsun diye şartlandık bu bebek süpriz olduğu için kabullenmem çok zaman aldı halen 2. Bebeğimin olacağını garipsiyorum ama 9 ay bunun için var bedenen ruhen alışma süreci. 2 ay gebelik geçirdiğimizi düşünsene hiçbir anne kabullenemezdi

Bende oyle seviyorum ki 2 güne bir yemeye çalışıyorum koysalar önüme 1 kilo Portakal yiyeceğim
Ay bir portakal canavarı da benim bitecek olsun hemen eşimi portakala yolluyorum almadan gelme diyorum bu arada bimin portakalı çok güzel canım. Günde 3 4 yiyorum ben de masaya oturup mandalina portakal ayva soyup soyup gömüyorum valla

Bi elbiseyle olmuyor emzirme illaki onu düğmeli olacak elbisenin bana bi süre sonra düğme daha zor geliyordu memeler normal boyutunda olmayınca açılıyordu durup dururken rezalet milletin içinde
Haha bana da kiyafeti yukarı kaldırmak daha kolay gelmiştir hep. Zaten her şekilde emzirmeye alışıyorsun bir süre sonra.

Kızlar ben devlet hastanesine gidiyorum takiplerim için ama son zamanlar hiç memnun değilim içime sinmiyor ve orada doğum yapmak istemiyorum evime daha yakın bir devlet hastanesi var oğlumu da orda doğurmuştum bu haftadan sonra oraya devam etsem sıkıntı olur mu hastane kabul eder mi sizce. Bildiğim bir hastane içime sinecek. Ayrıca orası pandemi hastanesi diye gitmemiştim duydum ki doğumlar tekrar başlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…