- 4 Haziran 2021
- 958
- 2.469
- 28
Bende bir haftadr aşırı portakal yiyorum gunde dort bes tane. Canim cekiyor. Sevindim simdi bilmeden bebisime yaramis. Ben ayni kilodayim hic almamisim doktor aferin diyor bugun 90olmadan seni dogurtmali diyor. 83de duruyorum. 79la basladim.Senin dogum fotoğrafcısi mi olucak ?
Ah ahh bende yerim. Ilk bebegimde yedigim tek seydi portakal gunde 1 kg yiyodum bunda hasret kaldim
Gule gule giysin paşaAz önce kapı çaldı bir arkadaşımız bir hediye getirdi nasıl sevindim anlatamam Allah daha güzellerini sizlere de nasip etsin çok mutlu oldum göstermek istedim
Ben bismilllah dedim başladım dip köşe baba yardım edecek kimse yok canım o yüzden yapıyorum şimdidenTemizlik yapmayı bende okadar ozledimku
Şu 2 haftayı da atlatayim hayırlısıyla. Bende normalde çok hareketliyim hem ev hem iş. Ama erken doğum korkusuyla tamamen yarışa verdim kendimi, bı silkelenmem lazım artık
Squat anca 2 tane yapabilirim sanırım çok hamlandim yaamaşallah sana. Ben de 2 haftaya basliyim yavaştan.
Hangi egzersiz, ismini soylebilir misin ya da nasıl bir şey tam olarak?
Benimkide donmemisti en son, o yüzden fazla yormuyorum kendimi erken doğar fln diye, kilosu da az çünkühaftaya doktor ne diyecek bakalım inşallah donmuştür. Ona göre 35. 36. da başlarım bende.
Bende haftaya 34 oluyorum kontrolüm var, benimki en son donmemisti. Bu haftada dinleniym, kontrolden sonra artık başlarım duruma göre
Aynen katılıyorum, benim iştahım okadar açıldı ki kesintisiz yiyorum extra vitaminler alıyorum ama bünyem kilo almaya elverişli değil, ve bebeğime de yansıyor sanırım, doktor her kontrolde gelişimi gayet iyi ama küçük bebek diyor.
Ara ara ağrılar normal artık sanirim. Bende de oluyor, özellikle sağa yattığım zaman. Doğuma hazırlık belirtileri :)
Daha girmeden ücret alıyorlar maşallahHaftaya nstye cagirdi parasinida bugunden aldi
Teşekkür ederiz daha güzelleri sizlerin olsun inşallahçok zevkli bir arkadaşmış çol beğendimm saglıkla giysin
Aynen canim degisiyormus o yuzden cok uzulmemek lazim ki bebis kilo aliyormus 40 gunde kendini toparliyormus hemenBenim miniğim de rahim ağzını kapatmış, geçen bi kere de böyle olmuştu az çıkmıştı kilosu, ben cok araştırdım da genelde daha fazla kilolu yada boylu oluyolarmis doğunca
Bende senin haftalarda başladım baya agri çektim canım 2 hafta şimdi alıştım çok şükür baya da hareketlendim temizlik yapıp duruyorumTemizlik yapmayı bende okadar ozledimku
Şu 2 haftayı da atlatayim hayırlısıyla. Bende normalde çok hareketliyim hem ev hem iş. Ama erken doğum korkusuyla tamamen yarışa verdim kendimi, bı silkelenmem lazım artık
Squat anca 2 tane yapabilirim sanırım çok hamlandim yaamaşallah sana. Ben de 2 haftaya basliyim yavaştan.
Hangi egzersiz, ismini soylebilir misin ya da nasıl bir şey tam olarak?
Benimkide donmemisti en son, o yüzden fazla yormuyorum kendimi erken doğar fln diye, kilosu da az çünkühaftaya doktor ne diyecek bakalım inşallah donmuştür. Ona göre 35. 36. da başlarım bende.
Bende haftaya 34 oluyorum kontrolüm var, benimki en son donmemisti. Bu haftada dinleniym, kontrolden sonra artık başlarım duruma göre
Aynen katılıyorum, benim iştahım okadar açıldı ki kesintisiz yiyorum extra vitaminler alıyorum ama bünyem kilo almaya elverişli değil, ve bebeğime de yansıyor sanırım, doktor her kontrolde gelişimi gayet iyi ama küçük bebek diyor.
Ara ara ağrılar normal artık sanirim. Bende de oluyor, özellikle sağa yattığım zaman. Doğuma hazırlık belirtileri :)
Ben normal suya kaynamış su ekledim içine bal ve limon su katıp karştırıp içtim iki gün içinde toparladım canımSağlık ocağana gittim boğazıma baktırdım.
Kızarmışzaten yutkunurken acıyo.
Augmentin yazdı 2 gün içicem toparlamaya başlayınca hemen kesicem.
Aslında hiç içmem istemiyorum ama kendimi tanıyorum başka türlü geçmicek ve ilerlicek
Verme canım çünkü gelince strelize etmen lazım senin doğumun yakın görünüyor bilemezsin ne zaman gelecek istesen eve gelince tekrar yapman lazım temizligini hazır dursun benceKizlar az once alt komsu geldi sağma makinasini istedi yeğeni doğmuş 500 gram imis kendinin bebegi var 9 aylik onun sütünü sagip gönderecekmiş. Bende elektirikli mak cantaya koydum diye vermedim, el ile sagma mak verdim sonra dedim elektirikli mi verseydim. Esimde abi dogum olsa sen napcan dedi. Versem mi ki elektirikliyi .
Geçmiş olsun cnmSağlık ocağana gittim boğazıma baktırdım.
Aslında hiç içmem istemiyorum ama kendimi tanıyorum başka türlü geçmicek ve ilerlicek
Bi elbiseyle olmuyor emzirme illaki onu düğmeli olacak elbisenin bana bi süre sonra düğme daha zor geliyordu memeler normal boyutunda olmayınca açılıyordu durup dururken rezalet milletin içindeÇok güzelmiş, güle güle giysin
Hastanede çekim olmayacagi için en beğendiğim şeyleri çantaya koymadim ben çekim olacaksa kou bence
Ona da alışıyorsun zamanla , sıyırıp emziririm zaten evde olurum ilk zamanlar normal pijama ile zaman geçiririm.
Çok teşekkür ederim.
Ay ne gerek var 300 lira çok pahalı yahu. İnstagramda güvendiğin sayfalar varsa oralar daha uygun.
Sağol canım. Varsa gerek yok ,benim ihtiyacım vardi iyi oldu.
Ay hiç sevmem böyle seyi gerçekten yuh yaAynen canım ama fiyat farkına bakar mısın yaa
Sağlık ocağana gittim boğazıma baktırdım.
Senin durumunda ortada. Oyle olmasa ver tamamda. Once kendini ve bebegini düsün. Tekrar temizligi falan kolaymi. Sen hazirligini yapip aldin temizledin strelize ettin. Onlarda yapaymis hazirligini. Hem sende oldugunu nerden biliyolar. Digerinide vermeseydin keske. Acil dogumun baslasaKizlar az once alt komsu geldi sağma makinasini istedi yeğeni doğmuş 500 gram imis kendinin bebegi var 9 aylik onun sütünü sagip gönderecekmiş. Bende elektirikli mak cantaya koydum diye vermedim, el ile sagma mak verdim sonra dedim elektirikli mi verseydim. Esimde abi dogum olsa sen napcan dedi. Versem mi ki elektirikliyi .
Bende oyle seviyorum ki 2 güne bir yemeye çalışıyorum koysalar önüme 1 kilo Portakal yiyeceğim
Canım herşey beyinde bitiyor. Kabullenemediğine inandırmışsın kendini ama o senin bir parçan böyle düşünmeye devam edersen bebeğin için yeterli ve verimli olamayabilirsin. Hormonlar nedeniyle de böyle düşünüyor olabilirsin. Kucağına aldığında hepsi geçecek. Biz de eşimle tek çocuk olsun diye şartlandık bu bebek süpriz olduğu için kabullenmem çok zaman aldı halen 2. Bebeğimin olacağını garipsiyorum ama 9 ay bunun için var bedenen ruhen alışma süreci. 2 ay gebelik geçirdiğimizi düşünsene hiçbir anne kabullenemezdiNasil ifade etsem bilmiyorum hamileligin ilk basinda daha onceki kayiplarimdan ve babamin vefatindan dolayi bu hamileligi icsellestirmedim. Esime bile kendim ogrendikten 3 hafta sonra soyledim. Sonra daha onceki kayiplarimla yuzlesmek icin hipnoterapi aldim. Terapi benim icin cok carpici oldu ve o gunden aonra hamileligimle ilgili olumsuz hic bir sey hissetmedim, cok rahat oldum, oyle ki mide bulantilarim dahi seanstan sonra kesildi.
Ama sanirim bu hic bir sey hissetmeme devam ediyor. Heyecanim yok. Planim yok. Evimde bebek icin azicik bir esya var. bebek arabasi bile almadik, arastirmadim dogru duzgun. Bebek ablasinin oto koltugunu kullanacak.
Bu gece ilk defa bebekle ilgili ruya gordum. Dogmus, eve getirmisiz, cocugu saatlerce beslemeyi unutuyorum. Sonra uyuyor, onu ust katta birakiyorum ve ertesi gun oluyor, yine beslemeyi unutuyorum. Evin icinde guya komsumuz olan genc erkekler var, abuk subuk seyler yaparak dikkat dagitiyorlar. Oysa ki evimiz zaten tek katli, ust kat diye bir sey yok. Tum komsularim da 70yas ustu tonton insanlar.
Kizim uyandi o yuzden daha uzun yazamayacagim ama sanki hala bu hamileligi kabullenememis gibiyim. Bebege hazir degil gibiyim.
Ay bir portakal canavarı da benimBende oyle seviyorum ki 2 güne bir yemeye çalışıyorum koysalar önüme 1 kilo Portakal yiyeceğim
HahaBi elbiseyle olmuyor emzirme illaki onu düğmeli olacak elbisenin bana bi süre sonra düğme daha zor geliyordu memeler normal boyutunda olmayınca açılıyordu durup dururken rezalet milletin içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?