2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Devlet hastanesi olduğu için kabul ederler bence kuzum

Kızlar iki gündür gece bacaklarım özellikle dizlerim o kadar ağrıyor ki acısına uyanıyorum, sadece sola yatabiliyorum ondanmidir sizdede oluyor mu? Birde alt karnım kasıklarım sanki morarmış gibi aciyor, sağdan sola dönerken yürürken wc ye gittiğimde falan acıyor resmen, bacaklarımın kasıkla birleştiği yerlerde öyle, oluyor mu sizdede, yoksa doğum mu başlayacak ne oluyor diye endişe etmeye başladım

Arkadaslar kabızlık durumundan bahsetmiştim. Artık oturamiyordum bile en son doktoruma yazdım ve hemen aradı lavman yapalım dedi. Eşim gidip aldı ve lavman yaptım şuan için biraz rahatladım tansiyonum 9 a 5 geldi üşüme falan geldi bı anda. Nasıl zormuş ya ki ben o kadar dikkat ederdim ve hiç kabız olmadım diyordum. Allah'tan bebeğim hareket ediyor resmen o bile rahatladı.

Bence kabul eder canım çünkü önceki dosyanı zaten sistemden görecek, ve ne diyecekki özel gibi kabul etmem diyemez bence

Geçmiş olsun canım,bi kavanoza kuru siyah erik ve kayısı koy,üzerine su koy kapat sabahları 3 4 yudum iç tanelerindende ye düzenli yap suyu azaldıkça ekke, bide 1 hafta ara öğünde 1 kase ev yogurdun icine yarımın yarışı cay bardağı yulaf kepeği unu koyup ye, bende de hamileyken 1 kez oldu da kotu oluyor

[/QUOTE]
[QUOTE="Leylacaa, post: 70476569, member: 530830"
Geçmiş olsun cnm bende senin gibi oldum ısrarla girmedim 5 gün öyle çektim en son de allerset verdi alerji ilacı o rahatlattı iyi ki gitmişsin antibiyotiğin yarım bırakmak da iyi değil diye biliyorum hepsini bitirmem tamamen toparlar seni. Bende Eylül ayında kullandım yanında bşrde grip ilacı ile vücutta herhangi bir enfeksiyon kalması daha sıkıntı
[/QUOTE]
Bakalım cnm durumuma göre devam edicem.
Ama geçmicek biliyorum 3 gündür her türlü doğal yolu denedim baktım ilerliyor yapmak bişi yok.
İlk oğlumdada kullanmıştım bişi olmuyo şükür.

Bende bende çok ferahlatıyor içimi.kendimi kaybediyorum yerken sonra şişiyorum nefes alamıyorum

Canım geçmiş olsun. Iyi yine ilaç vermişler. Beni iki haftadır surunduruyorlar. Sadece su,limon ve bal ile atlatmaya çalıştım. Boğaz agrım hiç kalmadı ama hafif burun tıkanıklığı ve ses değişikliği devam ediyor. Ilaç kullanmayınca haliyle geçmiyor tam olarak. Mutlaka bitir antibiyotigini. Rabbim tez vakitte şifa versin insaAllah
Benim de aynı durumlar vardı. Doktor magnezyum ve kalsiyum eksikliği olabilir dedi. Tahlil yaptı normal çıktı. Sanırım iyice agirlastigimizdan dolayı oluyor. Ama sen yine de bi tahlil yaptir

Aynıyız canım. Bacak ağrıısndan öleceğim sanki akşam olunca baslıyor sabah uyandığımda hafifliyor. Sanki felçli gibiyim tövbe . Yürütmüyor bile ya.

Osmalak şurup iç canım . Duphalacta olur. Doktorum kabız olmamam için önermişti

Yapacağım canım inanılmaz zormus ya ne duphalac kaldı ne bekunis yediklerim ictiklerim vs kâr etmedi son çare lavman oldu

Doğunca ve hatta onunla zaman geçirdikçe çok seveceksin canım. Şu anda bence çok olağan ben de evdeki kızıma bakıp bebeği o kadar sevebilecek miyim diyorum şu anda aklım almıyor o kadar seveceğimi ama biliyorum ki zamanla ikisini de aynı sevicez büyüğü sevdiğin kadar seveceksin. Bunun için kendini suçlama.

Şaka gibi herkes kabus görmüş Kaan Kocatepe 33 hafta yada 34 de vardı kabus görebilirsiniz diyordu bende bir otelde kapalı kalmışım herkes öldürüyorlar ben yalvarıyorum hamileyim senelerdir bu bebeği bekledim beni öldürmeyin. Onu göreyim diye

Canim yaşadıklarından sonra böyle bir süreci yaşaman cok normal bunun farkinda olman gayet iyi bir durum senin için mücadele edebilirsin duygularınla.
Istersen bos bir kağıt ,kalem alip duygularını,endişelerini yaz sonrasinda bebişle ilgili düşüncelerini yaz ve elini karnına koyarak yap. Inşallah sag salim kucağına alinca bebisi bunlari unutacaksin. Hazirliklara odaklanmak icin liste yapabilirsin gördüğün yere asabilirsin belki hazırlık yapmaya başladıkça rahatlarsin.

Hepsini kullandım canım bir ay oldu ya
Lavman iyi geliyor canım şimdi boşalttınya şurup içmeye basla ki katılar birikmesin. Yada arkadasların dediği gibi kuru erik vs çok işe yarıyor. Aç karnına yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…