Devlet hastanesi olduğu için kabul ederler bence kuzumKızlar ben devlet hastanesine gidiyorum takiplerim için ama son zamanlar hiç memnun değilim içime sinmiyor ve orada doğum yapmak istemiyorum evime daha yakın bir devlet hastanesi var oğlumu da orda doğurmuştum bu haftadan sonra oraya devam etsem sıkıntı olur mu hastane kabul eder mi sizce. Bildiğim bir hastane içime sinecek. Ayrıca orası pandemi hastanesi diye gitmemiştim duydum ki doğumlar tekrar başlamış
Bence kabul eder canım çünkü önceki dosyanı zaten sistemden görecek, ve ne diyecekki özel gibi kabul etmem diyemez benceKızlar ben devlet hastanesine gidiyorum takiplerim için ama son zamanlar hiç memnun değilim içime sinmiyor ve orada doğum yapmak istemiyorum evime daha yakın bir devlet hastanesi var oğlumu da orda doğurmuştum bu haftadan sonra oraya devam etsem sıkıntı olur mu hastane kabul eder mi sizce. Bildiğim bir hastane içime sinecek. Ayrıca orası pandemi hastanesi diye gitmemiştim duydum ki doğumlar tekrar başlamış
Geçmiş olsun canım,bi kavanoza kuru siyah erik ve kayısı koy,üzerine su koy kapat sabahları 3 4 yudum iç tanelerindende ye düzenli yap suyu azaldıkça ekke, bide 1 hafta ara öğünde 1 kase ev yogurdun icine yarımın yarışı cay bardağı yulaf kepeği unu koyup ye, bende de hamileyken 1 kez oldu da kotu oluyorArkadaslar kabızlık durumundan bahsetmiştim. Artık oturamiyordum bile en son doktoruma yazdım ve hemen aradı lavman yapalım dedi. Eşim gidip aldı ve lavman yaptım şuan için biraz rahatladım tansiyonum 9 a 5 geldi üşüme falan geldi bı anda. Nasıl zormuş ya ki ben o kadar dikkat ederdim ve hiç kabız olmadım diyordum. Allah'tan bebeğim hareket ediyor resmen o bile rahatladı.
Bende bendeAy bir portakal canavarı da benimbitecek olsun hemen eşimi portakala yolluyorum almadan gelme diyorum bu arada bimin portakalı çok güzel canım. Günde 3 4 yiyorum ben de masaya oturup mandalina portakal ayva soyup soyup gömüyorum valla
Canım geçmiş olsun. Iyi yine ilaç vermişler. Beni iki haftadır surunduruyorlar. Sadece su,limon ve bal ile atlatmaya çalıştım. Boğaz agrım hiç kalmadı ama hafif burun tıkanıklığı ve ses değişikliği devam ediyor. Ilaç kullanmayınca haliyle geçmiyor tam olarak. Mutlaka bitir antibiyotigini. Rabbim tez vakitte şifa versin insaAllahSağlık ocağana gittim boğazıma baktırdım.
Kızarmışzaten yutkunurken acıyo.
Augmentin yazdı 2 gün içicem toparlamaya başlayınca hemen kesicem.
Aslında hiç içmem istemiyorum ama kendimi tanıyorum başka türlü geçmicek ve ilerlicek
Benim de aynı durumlar vardı. Doktor magnezyum ve kalsiyum eksikliği olabilir dedi. Tahlil yaptı normal çıktı. Sanırım iyice agirlastigimizdan dolayı oluyor. Ama sen yine de bi tahlil yaptirKızlar iki gündür gece bacaklarım özellikle dizlerim o kadar ağrıyor ki acısına uyanıyorum, sadece sola yatabiliyorum ondanmidir sizdede oluyor mu? Birde alt karnım kasıklarım sanki morarmış gibi aciyor, sağdan sola dönerken yürürken wc ye gittiğimde falan acıyor resmen, bacaklarımın kasıkla birleştiği yerlerde öyle, oluyor mu sizdede, yoksa doğum mu başlayacak ne oluyor diye endişe etmeye başladım
Aynıyız canım. Bacak ağrıısndan öleceğim sanki akşam olunca baslıyor sabah uyandığımda hafifliyor. Sanki felçli gibiyim tövbe . Yürütmüyor bile ya.Kızlar iki gündür gece bacaklarım özellikle dizlerim o kadar ağrıyor ki acısına uyanıyorum, sadece sola yatabiliyorum ondanmidir sizdede oluyor mu? Birde alt karnım kasıklarım sanki morarmış gibi aciyor, sağdan sola dönerken yürürken wc ye gittiğimde falan acıyor resmen, bacaklarımın kasıkla birleştiği yerlerde öyle, oluyor mu sizdede, yoksa doğum mu başlayacak ne oluyor diye endişe etmeye başladım
Osmalak şurup iç canım . Duphalacta olur. Doktorum kabız olmamam için önermiştiArkadaslar kabızlık durumundan bahsetmiştim. Artık oturamiyordum bile en son doktoruma yazdım ve hemen aradı lavman yapalım dedi. Eşim gidip aldı ve lavman yaptım şuan için biraz rahatladım tansiyonum 9 a 5 geldi üşüme falan geldi bı anda. Nasıl zormuş ya ki ben o kadar dikkat ederdim ve hiç kabız olmadım diyordum. Allah'tan bebeğim hareket ediyor resmen o bile rahatladı.
Yapacağım canım inanılmaz zormus ya ne duphalac kaldı ne bekunis yediklerim ictiklerim vs kâr etmedi son çare lavman olduGeçmiş olsun canım,bi kavanoza kuru siyah erik ve kayısı koy,üzerine su koy kapat sabahları 3 4 yudum iç tanelerindende ye düzenli yap suyu azaldıkça ekke, bide 1 hafta ara öğünde 1 kase ev yogurdun icine yarımın yarışı cay bardağı yulaf kepeği unu koyup ye, bende de hamileyken 1 kez oldu da kotu oluyor
Hepsini kullandım canım bir ay oldu yaOsmalak şurup iç canım . Duphalacta olur. Doktorum kabız olmamam için önermişti
Doğunca ve hatta onunla zaman geçirdikçe çok seveceksin canım. Şu anda bence çok olağan ben de evdeki kızıma bakıp bebeği o kadar sevebilecek miyim diyorum şu anda aklım almıyor o kadar seveceğimi ama biliyorum ki zamanla ikisini de aynı sevicez büyüğü sevdiğin kadar seveceksin. Bunun için kendini suçlama.Nasil ifade etsem bilmiyorum hamileligin ilk basinda daha onceki kayiplarimdan ve babamin vefatindan dolayi bu hamileligi icsellestirmedim. Esime bile kendim ogrendikten 3 hafta sonra soyledim. Sonra daha onceki kayiplarimla yuzlesmek icin hipnoterapi aldim. Terapi benim icin cok carpici oldu ve o gunden aonra hamileligimle ilgili olumsuz hic bir sey hissetmedim, cok rahat oldum, oyle ki mide bulantilarim dahi seanstan sonra kesildi.
Ama sanirim bu hic bir sey hissetmeme devam ediyor. Heyecanim yok. Planim yok. Evimde bebek icin azicik bir esya var. bebek arabasi bile almadik, arastirmadim dogru duzgun. Bebek ablasinin oto koltugunu kullanacak.
Bu gece ilk defa bebekle ilgili ruya gordum. Dogmus, eve getirmisiz, cocugu saatlerce beslemeyi unutuyorum. Sonra uyuyor, onu ust katta birakiyorum ve ertesi gun oluyor, yine beslemeyi unutuyorum. Evin icinde guya komsumuz olan genc erkekler var, abuk subuk seyler yaparak dikkat dagitiyorlar. Oysa ki evimiz zaten tek katli, ust kat diye bir sey yok. Tum komsularim da 70yas ustu tonton insanlar.
Kizim uyandi o yuzden daha uzun yazamayacagim ama sanki hala bu hamileligi kabullenememis gibiyim. Bebege hazir degil gibiyim.
Şaka gibi herkes kabus görmüş Kaan Kocatepe 33 hafta yada 34 de vardı kabus görebilirsiniz diyordu bende bir otelde kapalı kalmışım herkes öldürüyorlar ben yalvarıyorum hamileyim senelerdir bu bebeği bekledim beni öldürmeyin. Onu göreyim diyeYaa bu kadar mı olur bende kabus gördüm evde doğurmuşum bebek iyi değil sonra kayıp oluyor sonra tekrar karnımda hissediyorum değişik karmakarışık şeyler gördüm bu haftalar kabuslu rüya haftaları demekkiAllah hayra çıkarsın rüyalarımızı
Ben mağazadan baktım da kumaşları kötü olanları koymuşlar yorumlara iyi. Bakıp alın benceKızlar suwende ev giyimde indirimler var bi bakin isterseniz ihtiyaciniz varsa
Ben aldim canim iki takim ve cok güzeller ki suwenin urunleri guzeldir magazada ne gordun bilemedimBen mağazadan baktım da kumaşları kötü olanları koymuşlar yorumlara iyi. Bakıp alın bence
Canim yaşadıklarından sonra böyle bir süreci yaşaman cok normal bunun farkinda olman gayet iyi bir durum senin için mücadele edebilirsin duygularınla.Nasil ifade etsem bilmiyorum hamileligin ilk basinda daha onceki kayiplarimdan ve babamin vefatindan dolayi bu hamileligi icsellestirmedim. Esime bile kendim ogrendikten 3 hafta sonra soyledim. Sonra daha onceki kayiplarimla yuzlesmek icin hipnoterapi aldim. Terapi benim icin cok carpici oldu ve o gunden aonra hamileligimle ilgili olumsuz hic bir sey hissetmedim, cok rahat oldum, oyle ki mide bulantilarim dahi seanstan sonra kesildi.
Ama sanirim bu hic bir sey hissetmeme devam ediyor. Heyecanim yok. Planim yok. Evimde bebek icin azicik bir esya var. bebek arabasi bile almadik, arastirmadim dogru duzgun. Bebek ablasinin oto koltugunu kullanacak.
Bu gece ilk defa bebekle ilgili ruya gordum. Dogmus, eve getirmisiz, cocugu saatlerce beslemeyi unutuyorum. Sonra uyuyor, onu ust katta birakiyorum ve ertesi gun oluyor, yine beslemeyi unutuyorum. Evin icinde guya komsumuz olan genc erkekler var, abuk subuk seyler yaparak dikkat dagitiyorlar. Oysa ki evimiz zaten tek katli, ust kat diye bir sey yok. Tum komsularim da 70yas ustu tonton insanlar.
Kizim uyandi o yuzden daha uzun yazamayacagim ama sanki hala bu hamileligi kabullenememis gibiyim. Bebege hazir degil gibiyim.
Lavman iyi geliyor canım şimdi boşalttınya şurup içmeye basla ki katılar birikmesin. Yada arkadasların dediği gibi kuru erik vs çok işe yarıyor. Aç karnına yapHepsini kullandım canım bir ay oldu ya
İnşallah canım ya doktorun tavrı yaklaşımı önemli tabiBence kabul eder canım çünkü önceki dosyanı zaten sistemden görecek, ve ne diyecekki özel gibi kabul etmem diyemez bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?