2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım onun gıcık olduğu şey baska doktorun tahlilini ben yapmam diyor.
Ya tahlil için gelirsin ya da muaynee olursun diyor ama zaten ortada a normal bir tahlil yokki. Hemogram idrar ve nst var. sanki o muayene ettikten sonra bunları istemeyecekmiydi. Hepsini geçtim NST de yaptıramazsın demesine şok oldum. Neyse ki girdim yaptırdım ona sormadan. Terbiyesiz adam . Şikayet etsen kime neye nasıl edeceksin işte canım..
valla geçmiş olsun canım böyle saçma sapan doktorlat var işte ben de 16 haftalukken böyle bir doktora geldim düşman başına. bir daha da gitmedim

benim eşim ve annem. korkuyorum oğlaktan 😂 ama kova kadınını da hiç bilmiyorum bilen var mı
Bkz. Ben :D.
Özgürlükçü, kendine ait alan ve zaman isteyen, bunlar sağlanmayınca bunalıma girme potansiyeli olan, orijinal ve sosyal, gördüğüm kadarıyla neşeli de oluyorlar.
Ama uzaktan soğuk görünürler temkinliklerdir

Ayy yalan mı en sevmediğim ya
Allahım çocuğum dürüst olsun amin :KK70:
Burcun özelliklerini bile tam bilmiyoruz oğlak olan varsa üstüne alınmasın lütfen 😂 bizim gözümüz korktu müge anlı olayları gibi yalancılık vardı kızda şok oluyorduk hep 😂😋

Canim benim es oglak ben boga dusun ikimizde inatiz🤣🤣 valla kova tanidigim hic yok ilk olacak😅
Ben geçen ozelliklerini okudum aslında hoşuma gitti böyle idealist hedefe odaklı bir yapısı varmış.
Ay dedim ben kızımla ne güzel yapilacaklar listesi oluştururum :D.
Neyse ya kacari yok.
Doktora sey dermişim hocam kova gunlerini bekleyelim :D

Pazartesi gunu doguma giriyorum arkadaslar dualarinizi alirim..
Ooo sezeryan mıydı canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin buraları şenlendireceksin üzülme herşey çok güzel olacak inşallah 🧡 hem bebeişin büyümüştür sana destek olur kendini toparlar ❤️

Ooo sezeryan mıydı canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin buraları şenlendireceksin üzülme herşey çok güzel olacak inşallah 🧡 hem bebeişin büyümüştür sana destek olur kendini toparlar ❤️
Sezeryandi normalde ama bugun sancim cikti cati muaynesinde normal dogum baslangici gozuktu. Enfeksiyonun cok yuksek doktor almak istiyor o yuzden bebegi agrim cok fazla

İnsallah canım insallah. Belirsizlik çok kötü birşey. Her an hersey olabilir gibi. Sezaryen tarihi alıp ağrısız acısız bebeleri kucağa alıp eve dönmek varken böyle hergün dokuz doğuruyorum resmen. Yok erken yok kilo almadı yok küveze girerse aman sancım baslıyor. Vallahi sıkıldım ama benm 1 hafta anca dayanır canım daha fazlası olmaz yani .😔
Valla senin gene iyi kuzum 37 bitmiş oluyor. Bakalım bizimkiler bekleyecek mi o kadar. Senin artık üzülmene ve düşünmene gerek yok çok şükür vaktini doldurdu sayılır artık kafana takma sen bu kadar 🥰

Adet ağrısı gibi ağrım oluyor.

Yok geçen baktım kocadan önce oğlak oluyormuş. Kovadan sonra balık.
Benim en son her şey normalken doktora gittiğimde 16 17 Şubat gibi alalım demişti kovaya denk gelecekti en son.
Adet tarihine göre de doğum tarihim 17 subatti ama en son bebek geriden geliyor diye sat degistirildi. Bir 23 Şubat çıkıyor bir 1 Mart değişiyor.
Valla sinyaller pek normal değil gibi.
Aşırı sancım yok dayanılmayacak gibi değil.
Duşa girip çıktım uzanıp kontrol edeceğim yine.

İnatciligi daha anne karnında belli zaten sürekli isyan peşinde :KK70:

Duşa girmeden önce aşağı yukarı 5 dakikada bir geliyordu canım birazdan ilaç içip yine kontrol edeceğim. Yine geçmezse doktoruma ulaşacağım artık. Eşimin eve gelmesine de çok bir şey kalmadı. Gel derse birlikte gideriz herhalde
Hayırlısı olsun canım. Oğlak iyidir inatçılığı hariç. Eşimden cooook iyi biliyorum🤣

Bir benim doktor 2 haftada bir çağırıyor heralde sorun yok ama insan merak ediyor her hafta gel dese giderim zaten yakın . Bende yürüyüşlere ve diyete başladım tekrar az yürüyorum ama olsun 🌸 yürüyünce aşağı dönecekmiş gibi bir his var içimde ben bebeği bu 6. Hislerle doğuracağım galiba 😂😂😂
Valla keşke benimde öyle olsa böylesi de kötü bizde heran doğuracağız diye yüreklerimiz ağzımızda geziyoruz kuzum. Keşke maraton koşmak zorunda kalsam doğması için de böyle aman bir gün daha kazandık çok şükür bugünde doğurmadık korkuları yaşamasak 😂

Valla senin gene iyi kuzum 37 bitmiş oluyor. Bakalım bizimkiler bekleyecek mi o kadar. Senin artık üzülmene ve düşünmene gerek yok çok şükür vaktini doldurdu sayılır artık kafana takma sen bu kadar 🥰
Haftaya perşembe 37 ye giriyorum canım😞
İnsallah o kadar da bekler. 36+6 da doğsa bile prematüre sayılıyormus öyle kayıtlara geçiyormus. Olsun napalım sağlıklı doğsunlarda. Senin de bekler canım ağrın vs yok çok şükür çok iş yapma önlemini al

Back
X