2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cnm erkek kardesimde neler yaptim neler esinin lafina inaniyor bana inanmiyor en iyisi uzak kalmak diyorum laf geliyor beni buluyor
Kardes kardese bunu yaparsa el neler yapmaz diyorum kendimce

Ya kizlar siz anlattikca benim gozlerim doluyor bir taraftan sizin icin üzülüyorum bir taraftan sukrediyorum ne kadar sansliyim diye benim bir abim var hayatta boyle biri var mi bilmem kendi eşim de dahil kimse onun gibi olamaz diyorum adam da Allah korkusu var oncelikle. Onceden abimle cok kavga ederdim sonra kendini cok duzeltti sallamaz alttan alir ki ben sivri dilliyimdir ne dusunsem soylerim.ama benim abim anlatamiyorum o kadar iyi dusunceliki ablama olsun anneme babama olsun bana olsun hemen her ihtiyacimizda koşar. Kıramaz edemez ya belki evli degil hala ondan ama yok yani degisecegini düşünmüyorum cidden masallah diyorum. En barizinden abim bize araba aldi 1000 km yol tepti arabayi bize getirdi birde araba kullanmayi ogretti sonra geri dondu ucakla kim o kadar saat araba kullanor yorulur teperki yani bu en kuck bisey yani abimin hakkini odeyemem

Ah cnm seni iyi anliyorum en iyisini yapiyorsun konusmamakla ayni karinda yattigin kardesin bunu yapiyor bazen el varya daha iyi daha merhametli bizimkide evli ve dolduruşa çok geliyor demediğimiz laflari eşi kardesime söylüyor devamli iyi davranirsan iyisi az birsey kuyruguna bas senden kötüsü yok
Ya bende gelinim valla birgun olsun eşime annen baban gelmesin demedim her hafta gelirler ama benim annem babam gidemez kardesime yoksa eşi ağzına eder
En iyisi Allaha havale etmek rabbim doğru yola getirsin herkes birgun kaynana kayinbaba olacak

Bu sabah rüyamda karnım düşüyor aaa doğum yapacağım diyorum sonra karnımı tutup yukarı kaldirayim derken elime su dolu kese ile birlikte bebek geliyor bakıyorum suratına hemen yaşıyormu diye sonra simsiyah saçlı güzel bir kız bebek hareket ediyor hemen eşimi çağırın hastaneye gidelim bebek çıkacak keseden diye bağırıyorum o kadar etkilendimki üstüne senin bu videon çok anlam kazandı şimdi rüyam

Cnm erkek kardesimde neler yaptim neler esinin lafina inaniyor bana inanmiyor en iyisi uzak kalmak diyorum laf geliyor beni buluyor
Bosver canim bide araya başkasını soktuysa hiç beklentiye girme merhaba merhaba mesafesinde olmak bazılarına daha iyi geliyor üzme bu zamanda kendini

Ya bende hareketlerime bile dikkat etmeye çalışıyorum ters birşey yaparsam bebeğim rahatsız olursa diye bide üçüncü bebeğim olacak diğerlerinde bu kadar degildim bunda çok saçma sapan davranıyorum resmen sanki bebeğim hiç rahat değil çok sıkışık gibi geliyo hep

Biz de bugün konuştuk biraz drla normal istiyor o da ama çatı muayenesi olmadsn net bişey söylemek zor dedi ama net konuşmadık o yüzden hiç ağrılı uyuşturmalı falan konuşmadık
Benimkide az fırsat versem sen en son ağrıyı çekmedin igne yaptılar ya diyordu bide yanımdaydı gördü halimi lüzumsuz he ben prensesim bu kadar yetti bana ondan prenses doğum yaptım dedim kesildi onunla
Ayy çok şükür inşallah normal doğum yaparsın diyo hep sancısı var ama olsun der hep bunu öğrenir öğrenmez aramış beni böyle bişey varmış diye şu ana kadar hep anne gibiydi ama çocuk olunca değişir mi bilmiyorum

Banada öyle geliyor canım bakamıyorum çok fazla yüzünü gosterdiginde falan bilmiyorum annem hep şey der sen mosmor doğdun ebe son anda sıkıştı bebek diye bağırdı korktular baya hemen doğdun allahtan falan der acaba ondan mı etkilendim diyorum ama inşallah rahatlardir yerlerinde of annelik çok zor hiç bi zarar gelmesine tahammülüm yok çok duygusalim bugün

Her ailede çıkıyor demek ki benim erkek kardeşimde aynısı burnumuzdan getirdi aylardır sinir olmamak elde değil ama işte yapacak birşey kalmıyor Bende konuşmuyorum merhabayı kestim doğuma bile gelmesin dedim onu da karısını da kovarım hastaneden eşimi bile tembihledim ikisini odaya sokmayacaksın dedim

Insallah hep böyle devam eder de genelde bi batıyor bu zamanlar her şey ben unutamam o zaman dediği şeyleri zaten normalde münasebetsiz konuşur kötülüğünden değil benim kv tarzı öyle ama bu aralar tahammül seviyemiz azalıyor sanırım kendisi de biliyor bence seninkide iyiliğine diyordur normal doğum güzel diye de işte buna tahammülümüz var mı kafamız alıyor mu oralsr karışık

Bosver canim bide araya başkasını soktuysa hiç beklentiye girme merhaba merhaba mesafesinde olmak bazılarına daha iyi geliyor üzme bu zamanda kendini
Aynen kuzum haklisin da işte napacagan atsan atilmiyor satsan satılmıyor artik zaten bize karsi tamamen değişti kendisi bilir valla ne diyeyim

Ayy evet cnm bak ikitane erkek kardeşim var biri cok farkli bir cok çok farkli
Zaten evlenen evlendikten sonra tamamen eşinin ağzına bakar oldu bizi düşman gibi görüyor ne desek batiyor ona
Bende 2 aydir konuşmuyorum ablasina saygizsilik yapanala konuşmam dedim anneme
Eşime de dedim ararsa doğumda açma bu aya kadar beni aramamis sormamis
Bazen kardeste olsa uzak duak en iyisi değerini bilmiyorsa onlar kaybeder cnm
Sende kafana takma yoksa insan hasta oluyor ben ne yaptimki diye düşünce

Aynısını yaşıyoruz inan benimde iki kardeşim var birbirinden çok farklı bencede takmamak en iyisi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…