2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aman canım kıymetini bil annenin. Benm de ananem öyledir sessiz sakindir bağırsanda cevap vermez alttan alır. Ama annem tam tersi. hormonlar zaten bizi daha beter yapıyor dediğin gibi. Napalım bi şekilde çekeceğiz

Cnm bu düşünceler hormonlardan oluyor sanirim. Sonuc olarak demekki annenin elinden de bu geliyor demekki kendi kendini bu düşüncelerle üzmemelisin , annende düzenini bozmuş gelmis sana yardim etmeye çalışıyor. Insallah yarin sende anne olunca daha da iyi anlicaksin demek istediklerimi.
Ki zaten annen çıkmasın dışari hastalik artmış durumda eşin işten gelirken alsin ne lazimsa.

Anne olduktan sonra şunu öğrendim toplumsal yetişme tarzimizdan sanirim cocuk hic bir zaman anneyi yeterli görmüyor, anne hicbir zaman çocuğa yetemiyor. Aslinda böyle olmamasi gerek evet senin annen ama bir birey duygulari var , yorgunluğu var , istekleri var ama bir sekilde senin yaninda çünkü anne olmali.
Anne olduktan sonra annemden beklentilerimi azalttim , oğlumu da bana bağımlı ve beklentili yetistirmek istemiyorum. Çünkü yetmeye calistikca anne yetemiyor ve iyi anne olamiyor.
Bu dediklerim belki suan anlamsiz sana hormonlardan dolayi ama her zaman olumsuz yerine olumlu olanlari düşünmek gerek.

Kizlar ani bir sanciyla sabah acil sezeryana alindim masallah bebegimde bende cok iyiyiz yanimda kiizim cok sukur kuvoze girmedi
Hayırlı olsun bebeğin cnm sağlıkla dünya gelmiş şükür rabbim anneli babali büyütmeyi nasip etsin inşallah minik prensesini

Ballikko kuzum hayirla sağlıkla gelsin oğluşun inşallah masallah kilo almasinada sevindim
Berilyumm canim çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış rabbim sizi korumuş

Valla benimde annemin hiç yardımı olmadı. Hamileliğimin başında ameliyat olmuştu ben evde kendi kendime bulantı çektim çocuğuma bir kaşık çorba veren olamadı.. tam erken doğum riski gelişti gittim kalmaya covid oldu geri döndüm. Şimdi ara ara gidip 1-2 gün kalıp dönüyorum yük olmamak adına. Hastaneye giderken kızımı falan bırakıyorum arada. Şimdiden :40, günün kritiğini yapıyor sen çok titizsin üstüme gelme benim yemeği yaparım gerisine vakit kalırsa yaparım diyor. E diyorum ben tozumu alırım robotta süpürür sen haftada 1 süpürge açarsın mutfak dolaplarını temiz tut gerisini ben yaparım banyoları falan eh işte bakarız hık mık etmeler.. kendi evi çiçek gibi ama bana gelince herşey hazır olsun yorulmayayım tatil gibi görüyor yani benim evimi. Kadına dünya para verdim temizlik yaptırdım 1-2 güne annem gelir temiz eve oturmaya bişey de denmiyor yani ne diyeyim.. Aslında çatır çatır söylicen o zaman kıymetli olursun söylemeyince olmuyor işte. Tabiki iyiki var ama ne bileyim hassas dönemdeyiz diye heralde bazı şeyler göze batıyor ister istemez..

Rabbim gönlüne göre versin inşallah cnm sağlıkla kavuşursun

Ya ayni duygulari yaşıyoruz seninle cnm benimde erkek kardesim sinir ediyor
Insan karşısındakine ne kadar değer veriyorsa karşındaki kişiden ayni şeyi göremeyince cok üzülüyor yıpraniyor zaten insanin başına ne gelirse en yakinlarindakinden geliyormuş
Keşke zamaninda fedakarlık yapmasaydim çok pişmanım insanlarin duyarsizliklarini görünce çok sinirleniyorum
Hamile kaldığimdan beri zaten zor süreçlerden geçtim birde kardeşle uğraşıyorsun ama yine gelse abla dese yaparim çünkü salağım

Ben bayaa ağladım yaa bunda . Yengeç burcuyum zaten duygusalım hamilelik iyice duygusal yaptı
Bugün kv aradı nasılsın falan diye hemşire bi komşusundan duymuş doğum hemşiresiymiş de ona geline söyle doğumda iğne vurulsun ağrı falan hissetmiyo gibisinden söylemiş o da bana anlatıyo dra söyle yapsın acı çekme kızım diyo Epidural doğumu anlatıyo sanırım. Dedim artık bi doğum şekli belli olsun da bakarız. Prenses doğum diyolar ona dedim aaa öylemiymiş ne güzel işte hem normal hem ağrısız doğum dedi

Yaa, subhanallah bu dr un youtube da da o kadar güzel videoları varki

Aminnn canim
Haha tamam canim bende gittigimde yazcam umarim 100 tl aldilar demem komik olmuş olur o kadar fiyata sinir olmusken
Ya benim gecen haftadan bu hafta girecegim nstnin parasini aldilar asıl komiklik parayi verdikten sonra dediler esimle bakistik o an sade

Ben gram sancisiz ufak bi bel agrisiyla gittim dogurup geldim sanciyada bakmiyo herkesinki farkli. Ondan ucuncu dogumum ama yasadigim sancilar korkutuyo beni sancisiz doguma gittim bu sancilarla ya dogururda bilemezsem diye korkuyom
Kızlar, gece gündüz sizde de bir ekstra terleme durumu var mı? Günde 2-3 atlet değiştirir oldum.
Aynen benimde. Ama benim buzzz gibi ter bosaliyo oyle boyle degil. Normalde hic terlemem özelliklede yüzüm boynum ve sırtım. Devamli atlet degistiriyorum rahatsiz ediyor aşırı
36+3 gunluk 2825 kg dogdu

İnsallah canımcım. Sırada ki benim eminim
Herkes vakitlice doğursun insallah
Saglicakla al kucagina insaAllah
pasamiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…