- 4 Haziran 2021
- 958
- 2.469
- 28
Allllaaahimmmmmm ne guzel bir duyguuuuVallahi koklamaktan baska bise yapamiyorum ki cok tatli masallahh
Vermeseydiniz canim oyle bisey olamaz saçmalamışlar belki gelmicem oraya artik oyle sey mi olurAminnn canim
Ya benim gecen haftadan bu hafta girecegim nstnin parasini aldilar asıl komiklik parayi verdikten sonra dediler esimle bakistik o an sade
Ben gram sancisiz ufak bi bel agrisiyla gittim dogurup geldim sanciyada bakmiyo herkesinki farkli. Ondan ucuncu dogumum ama yasadigim sancilar korkutuyo beni sancisiz doguma gittim bu sancilarla ya dogururda bilemezsem diye korkuyom
Aynen benimde. Ama benim buzzz gibi ter bosaliyo oyle boyle degil. Normalde hic terlemem özelliklede yüzüm boynum ve sırtım. Devamli atlet degistiriyorum rahatsiz ediyor aşırı
Saglicakla al kucagina insaAllah
pasamiza
Benimkisi de çok üstümüze düşmez. Covid oldum biliyorsunuz ihtiyacın var mı birşeye dedi yemek getirdi bir kere sağolsun ama sonrasındaki günler ben aradım nasılsınız iyi misiniz diyeAnne olduktan sonra şunu öğrendim toplumsal yetişme tarzimizdan sanirim cocuk hic bir zaman anneyi yeterli görmüyor, anne hicbir zaman çocuğa yetemiyor. Aslinda böyle olmamasi gerek evet senin annen ama bir birey duygulari var , yorgunluğu var , istekleri var ama bir sekilde senin yaninda çünkü anne olmali.
Anne olduktan sonra annemden beklentilerimi azalttim , oğlumu da bana bağımlı ve beklentili yetistirmek istemiyorum. Çünkü yetmeye calistikca anne yetemiyor ve iyi anne olamiyor.
Bu dediklerim belki suan anlamsiz sana hormonlardan dolayi ama her zaman olumsuz yerine olumlu olanlari düşünmek gerek.
Şimdi her şey halloluyor tıp gelişti ne güzelBen bayaa ağladım yaa bunda. Yengeç burcuyum zaten duygusalım hamilelik iyice duygusal yaptı
Bugün kv aradı nasılsın falan diye hemşire bi komşusundan duymuş doğum hemşiresiymiş de ona geline söyle doğumda iğne vurulsun ağrı falan hissetmiyo gibisinden söylemiş o da bana anlatıyo dra söyle yapsın acı çekme kızım diyoEpidural doğumu anlatıyo sanırım. Dedim artık bi doğum şekli belli olsun da bakarız. Prenses doğum diyolar ona dedim aaa öylemiymiş ne güzel işte hem normal hem ağrısız doğum dedi
Evet bende ilk YouTube'da buldum bayıldım.Yaa, subhanallahbu dr un youtube da da o kadar güzel videoları varki
Ben de izlerken diyorum benim doltorum da konuşsa böyle çok rahat doğum yaparım. Beni lafa tutması lazım yoksa ne oluyo ne bitiyo ay nabzım arttı derken kendi kendime bayılabilirimŞimdi her şey halloluyor tıp gelişti ne güzel
Bnce düşüncesi güzel kvnin. Kimisi acı çekmeyeni anne bile saymıyor. Öyle densizler de var.
Bende doktora bugün belden aşağı uyusturmali mi olacak doğum yoksa tam uyutularak mi dedim.
O hiç belli olmuyor dedi. Eğer planlı yapılırsa belden uyusturmali ama bazen acil bir durum olabiliyor tamamen uyutuyoruz bunları düşünme sen hiç dedi.
Bende dedim tamam
Evet bende ilk YouTube'da buldum bayıldım.
Annelerle bebeklerle çok güzel iletişimi var ya.
Keşke her doktor böyle olabilse
Canım büyük 13 14 çıkıyordu küçük 9 10 arası tansiyon hapı başlattı doktor şimdi dengeledi.Tansiyonun kac cikti canim. İlac baslanildimi. İki hafta once benimde tansiyon yuksekliginden hastanede yattim sabaha sezeryana alcaklarken burnum kanadi ve tansiyonum düstü. Bebegi durdurmak icin bir suru igne yapildi. Simdi iyiyim cok sukur. Bekliyoruz bakalim nezaman gelecek.
Bence konuşurlar illaki ya.Ben de izlerken diyorum benim doltorum da konuşsa böyle çok rahat doğum yaparım. Beni lafa tutması lazım yoksa ne oluyo ne bitiyo ay nabzım arttı derken kendi kendime bayılabilirim
İnşallah ben hala doğum anını düşünmemeye çalışıyorum nabzım hızlanıyor umarım sakinleştirici güzel kafa yapıyordurBence konuşurlar illaki ya.
Umarım güzel tecrübelerimiz olur
Amin canım benim amin evet doğurana kadar rahat yok bize demekki onlar iyi olsunda benim sancilar bile epey zorluyor iki gündür yine valla bu günlerde dogurmasam iyi hayırlısı olsun hakkımızda canimBenimki yine ogluş ama çok çektirdi banada canim Allah yardımcımız olsun valla sonuna kadar böyle gideceğiz galiba inşallah bebeklerimiz uslu güzel güzel uyuyan beslenen bebekler olur hastalanmadan üzmeden büyürler
Aminnn canim insaAllah. Benim 19a kadar cikmisti. Allahim saglicakla kucagimiza alalim insaAllahCanım büyük 13 14 çıkıyordu küçük 9 10 arası tansiyon hapı başlattı doktor şimdi dengeledi.
Ama bebişi etkiliyor işte plasentadan dolayı kilosunu etkiliyor hepsi birbiriyle bağlantılı sanırım.
Bugünde çok hareketini hissetmiyorum hastaneye gittik yine biraz önce nst ye girdim kalp atışlarını duyunca rahatladım şükür.
Sanada çok geçmiş olsun yazmıştın canım hatırlıyorum sağlıcakla alalım bebeklerimizi hepimiz kucaklarımıza İNŞALLAH
Alirken soyliyelerdi vermezdik. Kan tahlilleri alinirken hepsini birden almislar.Vermeseydiniz canim oyle bisey olamaz saçmalamışlar belki gelmicem oraya artik oyle sey mi olur
Ah ben buna yeni baktim, bakmaya doyamadım. Ilk sezeryan da normal.dogum aşamasından gectigim icin uyuya kalmıştım yorgunluktan ama simdi uyanik olucam ay bi heyecan geldi bana
Kızlar bu videoyu görene kadar nasıl bir mucizeyi içimizde tasidigimizi anlayamıyordum.
Rabbim çok büyük bu nasıl bir yaratılıştır ya.
İnsanın aklı almıyor siz de görün istedim
Canim valla tek ozel hastane olmalarinin seysini cikariyor bence onlar b...nuAlirken soyliyelerdi vermezdik. Kan tahlilleri alinirken hepsini birden almislar.
Aynen oyle canımCanim valla tek ozel hastane olmalarinin seysini cikariyor bence onlar b...nu
Ben mesela pek sıkıcı konulara girmesine musade etmiyorum sagdan soldan ise tamamen degistiriyorum konuyu , yardimci olacağım birsey ise fikir veriyorum . Canlari sagolsun annelerimizin dualari yeter. ❤Ay kı
Benimkisi de çok üstümüze düşmez. Covid oldum biliyorsunuz ihtiyacın var mı birşeye dedi yemek getirdi bir kere sağolsun ama sonrasındaki günler ben aradım nasılsınız iyi misiniz diyeBen de fiziksel değil de duygusal olarak destek bekliyorum bu süreçte ama olmuyor malesef. Üstüne bir de kendi canının sıkıldığı şeyleri anlatıyor bana sürekli ve anlatma da diyemiyorum. Telefonu kapıyorum eşim diyor ki ne düşünüyosun?
Canım sıkılıyor yani onun 3. Torunu ama benim ilk gebeliğim. Heyecan yerine dert dinliyorum gibi oluyor. Yoksa ben de istemem hiç yemek yapsın bişeyyapsın kıyamıyorum
Yok canım ben yapmak istemiyorum bugünlerde kolay kolay unutmam gerçekten çok kırıcı davranıyor asla ne yaşıyorum nelerle uğraşıyorum görmüyor sürekli alışveriş arkadaşlarıyla gezmesi acsam baksam mesajlarına bitane sen nasılsın abla yoktur son 3 4 ayda surekli link atar kıyafet sorar yine seninki erkek kardeşmiş benimki kız bide en lazım olacağı zamanda bide babamla alakalı bana ahkam kesmeye çalışıyor babamla konuşurken babama öyle deme bilmem ne saçma sapan sanki çok normalmiş gibi tavırları karşılaşmak istemiyorum inan bu dönemde etrafımda ne kadar negatif var atmaya çalıştıkça geliyorlar sağdan soldanYa ayni duygulari yaşıyoruz seninle cnm benimde erkek kardesim sinir ediyor
Insan karşısındakine ne kadar değer veriyorsa karşındaki kişiden ayni şeyi göremeyince cok üzülüyor yıpraniyor zaten insanin başına ne gelirse en yakinlarindakinden geliyormuş
Keşke zamaninda fedakarlık yapmasaydim çok pişmanım insanlarin duyarsizliklarini görünce çok sinirleniyorum
Hamile kaldığimdan beri zaten zor süreçlerden geçtim birde kardeşle uğraşıyorsun ama yine gelse abla dese yaparim çünkü salağım
Üc senedir erkek kardesimle gorusmuyorum eşi olacak ana babami istemedi. Babam 15sene once beyin kanamasi gecirdi hasta ogun bugundur. Babama el kaldırdı. Ben anne babami savundugum icin cocuklarimin önünde beni bogmaya kalkti. Hayatimda ilk defa el kaldirdim kardesim olacaga. Cocuklarimin akli cikti. Esim ogrenince vurmak istedi onu. Yasadiklarimi anlatsam flim gibi dersiniz. İnsan ne gunlerden geciyor.Ya ayni duygulari yaşıyoruz seninle cnm benimde erkek kardesim sinir ediyor
Insan karşısındakine ne kadar değer veriyorsa karşındaki kişiden ayni şeyi göremeyince cok üzülüyor yıpraniyor zaten insanin başına ne gelirse en yakinlarindakinden geliyormuş
Keşke zamaninda fedakarlık yapmasaydim çok pişmanım insanlarin duyarsizliklarini görünce çok sinirleniyorum
Hamile kaldığimdan beri zaten zor süreçlerden geçtim birde kardeşle uğraşıyorsun ama yine gelse abla dese yaparim çünkü salağım
Seninle tarihlerimiz aynıymış korkma inşallah kötü birşey olmayacak stres daha cok etkiliyor hepimizi şurda 1 bucuk hafta sonra zamanında doğum tarihine ulaşıyoruz çok şükürBen gram sancisiz ufak bi bel agrisiyla gittim dogurup geldim sanciyada bakmiyo herkesinki farkli. Ondan ucuncu dogumum ama yasadigim sancilar korkutuyo beni sancisiz doguma gittim bu sancilarla ya dogururda bilemezsem diye korkuyom
Yok canım annem hep böyleydi. Huyu biraz farklı. Sinirli asabi biri. Rahatlığa alışık. Zaten ben de öyle kabullenmeye calısıyorum ama gerçekten sinirim bozuluyor. Herseye surat trip yapması.. Herseye eşim koşuyor tüm market alışverişini eczane vs.Cnm bu düşünceler hormonlardan oluyor sanirim. Sonuc olarak demekki annenin elinden de bu geliyor demekki kendi kendini bu düşüncelerle üzmemelisin , annende düzenini bozmuş gelmis sana yardim etmeye çalışıyor. Insallah yarin sende anne olunca daha da iyi anlicaksin demek istediklerimi.
Ki zaten annen çıkmasın dışari hastalik artmış durumda eşin işten gelirken alsin ne lazimsa.
Benimkide az fırsat versem sen en son ağrıyı çekmedin igne yaptılar ya diyordu bide yanımdaydı gördü halimi lüzumsuz he ben prensesim bu kadar yetti bana ondan prenses doğum yaptım dedim kesildi onunlaBen bayaa ağladım yaa bunda. Yengeç burcuyum zaten duygusalım hamilelik iyice duygusal yaptı
Bugün kv aradı nasılsın falan diye hemşire bi komşusundan duymuş doğum hemşiresiymiş de ona geline söyle doğumda iğne vurulsun ağrı falan hissetmiyo gibisinden söylemiş o da bana anlatıyo dra söyle yapsın acı çekme kızım diyoEpidural doğumu anlatıyo sanırım. Dedim artık bi doğum şekli belli olsun da bakarız. Prenses doğum diyolar ona dedim aaa öylemiymiş ne güzel işte hem normal hem ağrısız doğum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?