2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım güncelle bizi iyi misin nasıl ağrıların
Kasılmalarım ara ara oluyor canım
Şansıma ilacım az kalmış fark etmemişim doktora yazdırsaydım keşke.
Yarına kadar idareli kullanmaya çalışıyorum. Eşim işte yoksa alır gelirdi nöbetçi eczane bulup. öyle olunca gece içmedim bir ara karnım aşırı sertti belki de onun ağrısına uyandım bilmiyorum.
Dinleniyorum uzanıyorum sürekli.
Doktorum ilacı düzenli kullanmana rağmen olursa gel o zaman demişti.
Şuanlık bir sıkıntı yok idare ediyorum yani.
3 saatte bir ilaç içmem lazım.
Onu da halledersem yarın inşallah daha da iyi olurum

Canım karantinaniz bitmedi mi 7 güne düsmustu hani
Canım 7 güne düştü bi daha test vermene de gerek yok zaten hayat eve sığarda bitmiştir karantinanda 7 gün bitince serbestiz yani test vermedende
Ya aslında bitti evet ama negatifi görmeden nedense içim rahat etmiyo takıntılı mıyım biraz bilmiyorum, bittiği için çıktık aslında eşya bakmaya da yine de çekiniyorum birine bişey bulaştırmaktan 7 gün çok az değil mi ya
Bugün de böyle yine halsizlik olunca dedim ki bitmedi mi acaba hastalık. Ya hastalıktan ya hamilelikten ama kolımu kaldırıcak halim yok

İnşallah canım demiştin zaten ilacı aksatınca ağrı yapıyor diye. Allah kolaylık versin de dursun biraz daha bebişko inşallah. Ya bizi görünce diyorum ki eskiler napıyomuş acaba şuan sezeryan olması bile çok büyük nimet. Bebek ters geliyo ya da çıkmakta zorlanıyo napıyolarmış? Şimdiki teknolojide bile bu kadar zorluk yaşıyoruz

Bu kocalar ne gıcık yaa, bizim odadan bi iki parça bişey çıkacak beşik kurmak için, ustası siz hazırlayın hemen gelir kurarız dediler, kapıdan geçmediği için odaya kurulması lazım, adam kıçını kaldırıp iki parça şeyi çıkartamadı yaa, bişey olmıycanı bilsem bu sinirle kendim çıkarıcam, hadi tembelliği geçtim insan bi heves eder en çok ona sinir oluyorum, yarın doğursam çocuğun yatağı hazır değil, nerden geliyo bu rahatlık, nerdense bana da gelse

Hmm iyi almışsın canim.bizim dogum seyinde hastanede cekim var album veriolarmis nasıl oluyor bilmiyorum.dogduktan sonra ne zaman peki cekim bu studyo ortamında olan?

Kizlar hareketleri azalmaya mi basladi acaba bebeklerin bugun cok az hareket etti benim bebek yine boyle olunca telas oluyorum hep.
Benim de öyle biliyor musun yemek yerken coştu kahvaltıda sonra sıfır hareket. Uzanıyorum şuan ses seda yok ama uyku süreleri artıyomuş sanırım uyuyodur diye düşünüyorum hep

emilyinpariss @SiyahPapatyaa kızlar geçmiş olsun şimdi nasılsınız hastaneye gittiniz mi bugün daha yeni okuyorum mesajları sorunsuz bir şekilde bu sancıları da atlatırsın inşallah
Benim doktorum yokmuş yarın gelecekmiş buradaki acile gittim kalp atışlarına bakıldı sadece sancım da biraz hafifleyince eve geldim. Yarın gideceğim doktoruma inşallah uzanıyorum şimdi evde.

Kizlar hareketleri azalmaya mi basladi acaba bebeklerin bugun cok az hareket etti benim bebek yine boyle olunca telas oluyorum hep.
Benimde öyle acile gidip kalp atışlarına baktırdık. Çikolata ve limonata içtim uzanıyorum bekliyorum hareket etmesini şuan

Hmm iyi almışsın canim.bizim dogum seyinde hastanede cekim var album veriolarmis nasıl oluyor bilmiyorum.dogduktan sonra ne zaman peki cekim bu studyo ortamında olan?
Benim bi arkadaşım bi kuzenimin eşi doğurdu yeni 1. Aylarında gittiler stüdyoya

Içerdeki su azaliyormus canim artık ondandır bence ve artik büyüdüler.benim ki hareketli hala ama bizimki yerini sevdi gec gelecek ondan öyle die düşünüyorum midemde tepinio cunku hala

Bende anne yanı beşik aldım 2 ay durdu.ya bi kur belki kırık belki yanlış diye diye 2 ay sonra zorla kurdurdum

Gerçekten ben de bunları düşünüyorum.
O hamile halleriyle tarlalarda evde her yerde çalışıyorlarmış gayet de normal hamilelikler yaşıyorlarmış.
Geçen annem söyledi bundan seneler önce bir akrabamiz 7 kilo 300 gram bir bebek dünyaya getirmiş.
Şok oldum.
Aylarca nasıl taşıdı biz burda birkaç kiloluk bebekleri taşırken zorlanıyoruz.

Benim annem 7 aylik hamileyken gitmis dedemlere fındığa yardima akilsizsin dedim ay ben kıçımı kaldıramıyorum valla.dun cok yurudum bugun heryerim agrio, parol ictim mecbur birazdan avmye gidip artik son eksikleri tamamlicaz nasil yurucem diyorum

Benim uzun zamandır sabahları uyandığımda bahsettiğim şekilde. İdrar felan da vermiştim enfeksiyon çıkmamıştı bu haldeyken. Bir keresinde de bakteri çıktı değer aralığı 0-50 yazıyordu. 32 çıkmış sonuç onu da onemsemedi ilaç felan da vermemişti doktor. Hamile her kadında bu degerler zaten biraz yüksek seyreder ilaca gerek yok demişti

Olsun canım kalan sırt ağrısı ve hafif yorgunluk olsun. Bununla sınırlı kalsın da gerisi mühim değil onlar da geçecek inşallah Aklım hep ikinizdeydi sizler iyiyim dedikçe ben şifa buldum.

emilyinpariss sabahtan beri baya hareketsizdi esimde doktora gidelim dedi şimdi yemek yedim., kuran açtım şükür baya hareket etti. Dedim esime kuran sesine de tepki vermezse gideriz şükür allaha hareketlendi. Yarin doktoruma gidicem .13 gün olmus olucak ne durumdayız merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…