Kasılmalarım ara ara oluyor canımCanım güncelle bizi iyi misin nasıl ağrıların
Canım karantinaniz bitmedi mi 7 güne düsmustu hani
Ya aslında bitti evet ama negatifi görmeden nedense içim rahat etmiyo takıntılı mıyım biraz bilmiyorum, bittiği için çıktık aslında eşya bakmaya da yine de çekiniyorum birine bişey bulaştırmaktan 7 gün çok az değil mi yaCanım 7 güne düştü bi daha test vermene de gerek yok zaten hayat eve sığarda bitmiştir karantinanda7 gün bitince serbestiz yani test vermedende
İnşallah canım demiştin zaten ilacı aksatınca ağrı yapıyor diye. Allah kolaylık versin de dursun biraz daha bebişko inşallah. Ya bizi görünce diyorum ki eskiler napıyomuş acaba şuan sezeryan olması bile çok büyük nimet. Bebek ters geliyo ya da çıkmakta zorlanıyo napıyolarmış? Şimdiki teknolojide bile bu kadar zorluk yaşıyoruzKasılmalarım ara ara oluyor canım
Şansıma ilacım az kalmış fark etmemişim doktora yazdırsaydım keşke.
Yarına kadar idareli kullanmaya çalışıyorum. Eşim işte yoksa alır gelirdi nöbetçi eczane bulup. öyle olunca gece içmedim bir ara karnım aşırı sertti belki de onun ağrısına uyandım bilmiyorum.
Dinleniyorum uzanıyorum sürekli.
Doktorum ilacı düzenli kullanmana rağmen olursa gel o zaman demişti.
Şuanlık bir sıkıntı yok idare ediyorum yani.
3 saatte bir ilaç içmem lazım.
Onu da halledersem yarın inşallah daha da iyi olurum
Hmm iyi almışsın canim.bizim dogum seyinde hastanede cekim var album veriolarmis nasıl oluyor bilmiyorum.dogduktan sonra ne zaman peki cekim bu studyo ortamında olan?Ben bin tl ye doğum çekimi artı taburculuk çekimi paketi aldım canım hastanede çekilecek ilk anları falanbiz çok heyecanlı oluruz çekecek kimsemiz de yok diye aldım ama ocakta zam gelmiş yine fiyatlara bizi etkilemeyecek
Benim de öyle biliyor musun yemek yerken coştu kahvaltıda sonra sıfır hareket. Uzanıyorum şuan ses seda yok ama uyku süreleri artıyomuş sanırım uyuyodur diye düşünüyorum hepKizlar hareketleri azalmaya mi basladi acaba bebeklerin bugun cok az hareket etti benim bebek yine boyle olunca telas oluyorum hep.
Benim doktorum yokmuş yarın gelecekmiş buradaki acile gittim kalp atışlarına bakıldı sadece sancım da biraz hafifleyince eve geldim. Yarın gideceğim doktoruma inşallah uzanıyorum şimdi evde.emilyinpariss @SiyahPapatyaa kızlar geçmiş olsun şimdi nasılsınız hastaneye gittiniz mi bugün daha yeni okuyorum mesajları sorunsuz bir şekilde bu sancıları da atlatırsın inşallah
Cok erken degil mi yaYenıdogan cekımı 1 hafta 10 gun arasında en gec yapılması gerekıyormus bıze oyle demişti fotografcı ama fıyat konusu ilden ile yada tecrubeye gore falan degısıyordur herhalde
Benimde öyle acile gidip kalp atışlarına baktırdık. Çikolata ve limonata içtim uzanıyorum bekliyorum hareket etmesini şuanKizlar hareketleri azalmaya mi basladi acaba bebeklerin bugun cok az hareket etti benim bebek yine boyle olunca telas oluyorum hep.
Benim bi arkadaşım bi kuzenimin eşi doğurdu yeni 1. Aylarında gittiler stüdyoyaHmm iyi almışsın canim.bizim dogum seyinde hastanede cekim var album veriolarmis nasıl oluyor bilmiyorum.dogduktan sonra ne zaman peki cekim bu studyo ortamında olan?
Yorgunluktan olmuş olabilir cnm inşallah yarına kadar hepsi geçerBenim doktorum yokmuş yarın gelecekmiş buradaki acile gittim kalp atışlarına bakıldı sadece sancım da biraz hafifleyince eve geldim. Yarın gideceğim doktoruma inşallah uzanıyorum şimdi evde.
Içerdeki su azaliyormus canim artık ondandır bence ve artik büyüdüler.benim ki hareketli hala ama bizimki yerini sevdi gec gelecek ondan öyle die düşünüyorum midemde tepinio cunku halaKizlar hareketleri azalmaya mi basladi acaba bebeklerin bugun cok az hareket etti benim bebek yine boyle olunca telas oluyorum hep.
Bende anne yanı beşik aldım 2 ay durdu.ya bi kur belki kırık belki yanlış diye diye 2 ay sonra zorla kurdurdumBu kocalar ne gıcık yaa, bizim odadan bi iki parça bişey çıkacak beşik kurmak için, ustası siz hazırlayın hemen gelir kurarız dediler, kapıdan geçmediği için odaya kurulması lazım, adam kıçını kaldırıp iki parça şeyi çıkartamadı yaa, bişey olmıycanı bilsem bu sinirle kendim çıkarıcam, hadi tembelliği geçtim insan bi heves eder en çok ona sinir oluyorum, yarın doğursam çocuğun yatağı hazır değil, nerden geliyo bu rahatlık, nerdense bana da gelse
Ay misminicikkenBenim bi arkadaşım bi kuzenimin eşi doğurdu yeni 1. Aylarında gittiler stüdyoya
Gerçekten ben de bunları düşünüyorum.İnşallah canım demiştin zaten ilacı aksatınca ağrı yapıyor diye. Allah kolaylık versin de dursun biraz daha bebişko inşallah. Ya bizi görünce diyorum ki eskiler napıyomuş acaba şuan sezeryan olması bile çok büyük nimet. Bebek ters geliyo ya da çıkmakta zorlanıyo napıyolarmış? Şimdiki teknolojide bile bu kadar zorluk yaşıyoruz
Benim annem 7 aylik hamileyken gitmis dedemlere fındığa yardima akilsizsin dedim ay ben kıçımı kaldıramıyorum valla.dun cok yurudum bugun heryerim agrio, parol ictim mecbur birazdan avmye gidip artik son eksikleri tamamlicaz nasil yurucem diyorumGerçekten ben de bunları düşünüyorum.
O hamile halleriyle tarlalarda evde her yerde çalışıyorlarmış gayet de normal hamilelikler yaşıyorlarmış.
Geçen annem söyledi bundan seneler önce bir akrabamiz 7 kilo 300 gram bir bebek dünyaya getirmiş.
Şok oldum.
Aylarca nasıl taşıdı biz burda birkaç kiloluk bebekleri taşırken zorlanıyoruz.
Benim uzun zamandır sabahları uyandığımda bahsettiğim şekilde. İdrar felan da vermiştim enfeksiyon çıkmamıştı bu haldeyken. Bir keresinde de bakteri çıktı değer aralığı 0-50 yazıyordu. 32 çıkmış sonuç onu da onemsemedi ilaç felan da vermemişti doktor. Hamile her kadında bu degerler zaten biraz yüksek seyreder ilaca gerek yok demiştiKızlar genel olarak akintiniz devam ediyor mu?
Benim hep şeffaf akıntım olurdu, doktor normal dedi zaten. 2-3 gündür sadece sabahları, ilk kalktigim zaman açık sarı akıntı oluyor bir seferlik. Ağrım fln yok, enfeksiyon olma ihtimali olabilir mi?
Olsun canım kalan sırt ağrısı ve hafif yorgunluk olsun. Bununla sınırlı kalsın da gerisi mühim değil onlar da geçecek inşallahCanım teşekkür ederim
Benim de 9. Günüm bugün ben de dün nevresimleri falan attım yıkadım. Test vermek için gittm dün 100₺ di. Aynı ay içinde 2. Kez yaptırırsan 250₺ miş. Yaptırmadım sinir oldum, eşimle mesafeli takılmaya çalışıyoruz hala. Daha iyiyim ben de bugün taşınma için dışarı çıktık eşya bakmaya 2-3 saat iyiydim birden aşırı halsizlik ve sırt ağrısıyla eve döndük. Fazla ayakta kalmamak lazımmışhakikaten son aylar kendisi belli ediyor Rabbim kolaylaştırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?