Cnm benimde ayni oluyordu doktor magnezyum 2 ye çıkarınca biraz da olsa rahatladim sanada az gelmiş olabilirmiKızlar ara ara gece sağ bacağım ağrırdı. Dün bi an olsun dinmedi. Sabah olunca hafiflemişti ama hala hassasiyet var. Her akşam magnezyum-kalsiyum-çinko-d vitamini içeren multi hapımı da içiyorum aslınd günde 1 kez. Acaba az mı geliyor? Yaşayan var mı?
Anladım cnm rabbim zamanında sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize..Durup durup bir anda ağrı geliyordu. Nefes alıp veriyordum sonra geçiyordu bende iyi hissediyordum.
O ara doğum sancısı olacağını o kadar düşünmedim ki dakika tutmamıştım.
Ama sık geliyordu gerçekten.
Sürekli bir ağrı değil aralıklarla geliyordu.
Doğum videoları izlediğim zaman da aynı o şekilde çektiklerini görmüştüm.
Amin canım inşallahAnladım cnm rabbim zamanında sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize..
Ben bin tl ye doğum çekimi artı taburculuk çekimi paketi aldım canım hastanede çekilecek ilk anları falanhuzurunmeraklisi canim fotogrsfci olan sendin dimi? Bu bebisler dogduktan sonra tatlis tatlis foto cekimi oluyor ya onlar ne zaman yapılıyor ve bu isin piyasasi nasil kac tlye oluyor yani
2890Kaç kg doğdu prenses
Yenıdogan cekımı 1 hafta 10 gun arasında en gec yapılması gerekıyormus bıze oyle demişti fotografcı ama fıyat konusu ilden ile yada tecrubeye gore falan degısıyordur herhaldehuzurunmeraklisi canim fotogrsfci olan sendin dimi? Bu bebisler dogduktan sonra tatlis tatlis foto cekimi oluyor ya onlar ne zaman yapılıyor ve bu isin piyasasi nasil kac tlye oluyor yani
Canımmm saol sorduğun için ben toparlandım hatta evi dezenfekte ediyorum şu an
Ohhhh maşallah hadi yırttın canım benim çok şükür rabbimeCanımmm saol sorduğun için ben toparlandım hatta evi dezenfekte ediyorum şu antest verdik bakalım 5.gün bugün çok şükür bitti gibi bişey Allah hiç kimseye özellikle hamilelere yaşatmasın herkes çok çook dikkat etsin
Saol kuzucumOhhhh maşallah hadi yırttın canım benim çok şükür rabbime
Canım teşekkür ederimOhhhh maşallah hadi yırttın canım benim çok şükür rabbime
Canım güncelle bizi iyi misin nasıl ağrılarınAmin canım inşallah
Canım karantinaniz bitmedi mi 7 güne düsmustu haniCanım teşekkür ederim
Benim de 9. Günüm bugün ben de dün nevresimleri falan attım yıkadım. Test vermek için gittm dün 100₺ di. Aynı ay içinde 2. Kez yaptırırsan 250₺ miş. Yaptırmadım sinir oldum, eşimle mesafeli takılmaya çalışıyoruz hala. Daha iyiyim ben de bugün taşınma için dışarı çıktık eşya bakmaya 2-3 saat iyiydim birden aşırı halsizlik ve sırt ağrısıyla eve döndük. Fazla ayakta kalmamak lazımmışhakikaten son aylar kendisi belli ediyor Rabbim kolaylaştırsın inşallah
Canım 7 güne düştü bi daha test vermene de gerek yok zaten hayat eve sığarda bitmiştir karantinandaCanım teşekkür ederim
Benim de 9. Günüm bugün ben de dün nevresimleri falan attım yıkadım. Test vermek için gittm dün 100₺ di. Aynı ay içinde 2. Kez yaptırırsan 250₺ miş. Yaptırmadım sinir oldum, eşimle mesafeli takılmaya çalışıyoruz hala. Daha iyiyim ben de bugün taşınma için dışarı çıktık eşya bakmaya 2-3 saat iyiydim birden aşırı halsizlik ve sırt ağrısıyla eve döndük. Fazla ayakta kalmamak lazımmışhakikaten son aylar kendisi belli ediyor Rabbim kolaylaştırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?