2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Onu da bekliyorum gelen giden birşey yok canım. Tek sıkıntım karnım ve belimin ağrısı. İnsallah ya. İnsanlar sancısını çekip doğuruyor böyle uzun sürene hiç denk gelmedim
Benim salı günü başlayan sancım cuma günü ameliyatla son bulmuştu. Doktor doğum sancısıymış deyince şaşırmıştım.
4 gün doğum sancısı mi olur diye hala düşünürüm.

Benim salı günü başlayan sancım cuma günü ameliyatla son bulmuştu. Doktor doğum sancısıymış deyince şaşırmıştım.
Ha diyince doğmuyor canım gerçekten uzun bi sürec heleki ilk doğum en az 24 saat deniliyor bi terslik olduğunda illaki anlarız hemen gitmek değilde biraz bakmak lazım dusa girmek pozisyon değiştirmek gibi

Anladım canım sürebiliyor demek ki. Kemikler genişliyor gibi hissediyorum her ağrı çektiğimde. Devam ederse gideceğim hastaneye

Acaba su gelmesi yada nişan mi belirtidir? Tecrübeli annelerim yorum yapar, sağlıkla doğsun bebeğin cnm inşallah geçer sancıların
Ben 2 ay önce doğum sancısı çektiğim zaman birkaç gün sonra nişanım gelmişti.
Tek belirti o değil yani sancıları da dikkate almak gerek diye düşünüyorum.
Ben öyle bir şey tecrübe ettim.
Artık nişanım gelmezmiş mesela benim geldiği için. Elimde sadece su gelmesi ve sancı belirtileri var.

Anladım canım sürebiliyor demek ki. Kemikler genişliyor gibi hissediyorum her ağrı çektiğimde. Devam ederse gideceğim hastaneye
Bende öyle bir ağrı hissediyordum sanki o ağrı kemiklerden çıkıyor gibiydi.
Bütün gece devam ettiyse bence git mutlaka.

Ha diyince doğmuyor canım gerçekten uzun bi sürec heleki ilk doğum en az 24 saat deniliyor bi terslik olduğunda illaki anlarız hemen gitmek değilde biraz bakmak lazım dusa girmek pozisyon değiştirmek gibi
Evet benimde dün yürüyüşten sonra bel ağrısı ve kasılmam vardı yattım uzandım masaj falan geçmedi sıcak su geçirdi

Aynen öyle kesinlikle.
Bazıları ilk doğum olmasına rağmen çok hızlı oluyor herkeste farklı demek ki.
Beni günlerce çekmek çok yıpratmıştı ya.

Dun temizlik yapmistiniz galiba ondan kaynaklı da olabilir ayakta fazla kaldiysanız çok geçmiş olsun

Cok gecmis olsun bebeğin pozisyonundan veya böbrekten olabilir. Bebeğin baskı yaptığı yer çok ağrıyor mesela benm. Sol köşede kafası. Sol belim ve sol kasığm hep daha cook ağrıyor
Yok böyle etim kopacak gibi. Tuvalete oturdum mesela az önce karnımın içinde etlerim yırtılıyor gibi. Belime de iyice yayıldı. Korkudan hastaneye gitmek istemiyorum o kadar korkuyorum ki doğurmaktan. Yaşadığım acı tanıdık gelen var mı daha nasıl tarif edebilirim bilmiyorum bel ağrısı dışında bildiğiniz etim yırtılıyor sanki

Ilık bir duş al bence hiç kalkmadan yat biraz 3-4 saat istirahatin sonunda hala artıyorsa doktora gidin canım . Riskli gebelik ihmale gelmez ama önce bir süre yatman lazım hiç kalkmadan . Yağ varsa masaj da yaptır bir yakınına

Kızlar ara ara gece sağ bacağım ağrırdı. Dün bi an olsun dinmedi. Sabah olunca hafiflemişti ama hala hassasiyet var. Her akşam magnezyum-kalsiyum-çinko-d vitamini içeren multi hapımı da içiyorum aslınd günde 1 kez. Acaba az mı geliyor? Yaşayan var mı?

Dün temizlik vardı sanırım evde çokmu yoruldun acaba ondan olabilirmi ağrılar canm

Sancı nasıl oluyor peki düzenli olması önemli sanırım yoksa hepimizin ağrıları oluyor

Sancı nasıl oluyor peki düzenli olması önemli sanırım yoksa hepimizin ağrıları oluyor
Durup durup bir anda ağrı geliyordu. Nefes alıp veriyordum sonra geçiyordu bende iyi hissediyordum.
O ara doğum sancısı olacağını o kadar düşünmedim ki dakika tutmamıştım.
Ama sık geliyordu gerçekten.
Sürekli bir ağrı değil aralıklarla geliyordu.
Doğum videoları izlediğim zaman da aynı o şekilde çektiklerini görmüştüm.

Karnının ortasında benim çok yürüdüğüm zaman oluyordu canim bi dus alsan uza san

Birde düzensiz gün içinde olan sancılar karın sertleşmeleri normal.
Ama düzenliyse ve çok can yakıyorsa gitmek gerekir.
Benim direkt 5 dakikada bire dusuyor mesela bu aralar.
İlaç içince yatisiyor.

Ben asla dakika tutamıyorum ya telefondan kasılma zamanlayıcı aciyorum yok bütün dikkatim dağılıyor geldi mi gitti mi anlamıyorum

Ben asla dakika tutamıyorum ya telefondan kasılma zamanlayıcı aciyorum yok bütün dikkatim dağılıyor geldi mi gitti mi anlamıyorum
Ben geçenlerde yine sancım olunca uzanıp ağrı hissedince saate bakıyordum.
Bir tane uygulamada denedim öyle de saati yanlış veriyordu.
İnsan birde heyecandan stresten önceki kasılma dakikasını unutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…