2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Alllahimmmm neler oluyor bugun boyle ocagin ortasinda baslar bu grup dogurmaya demedim mi ben demedimmiiiii
MasaAllah canim kilosu iyi kuvezde cok kalacagini sanmiyorum. Rabbim saglicakla buyutmek nasip etsin

Annem gelicek 22 sinde ne kadar cabuk doğsa bebek o kadar annemde faydalanirim diye :)
Hıı anladım canım. Hayırlısı olsun insaAllah. Bu şubat bebelerinin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Gerçi seninki ocak bebesi oluyor sağlıkla gelsin insaAllah

Nasıl oldun? Çıktın mı, hastanede misin?
Yok canım bugun de burdayım. Doktorum izinli. Bana bakan doktor da emanet hastayım diye çıkarma taraftarı değil. Arada sancım da oldu sabah o yüzden de. Bakalım yarın ne olacak sancım yok gibi hissediyorum

Hıı anladım canım. Hayırlısı olsun insaAllah. Bu şubat bebelerinin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Gerçi seninki ocak bebesi oluyor sağlıkla gelsin insaAllah
Insallah canim eşim gününü beklemicek diyor bakalim sağlıklı olsunda insallah gerisi hallolur

Kızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Aa hayirli olsun cnm ,sağlıkla büyüsün. En kısa zamanda kavusun inşallah.
Kimdi biri ocak 15 den sonra dökülmeye başlarız demişti burada bugün daha ocak 13 ben ocak 15 den sonra olacaklardan korkmaya başladım bu hızla gidersek
Ben demiştim bu kadar hızlı giris beklemiyordum ama

Amin canım inşallah...

Ben çoğunluğa uyarak hoppi aldim kuzum bu olmazsa baktim ihtiyaçda var onu da denerim ins sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…