AA aynı şey gelmiş aklımızaKızlar doğum yapıp bebişi yanında olanlar el resmi atıcaktık
Gözün aydınKızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Nasıl oldun? Çıktın mı, hastanede misin?Kesinlikle. Bugün 1.5 saat nst takiliydi mesela. Cidden zorluyor bir süre sonra.
Evet aynen doktor da söylemiş zaten
Alllahimmmm neler oluyor bugun boyleKızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün, sağlıcakla yanına gelecek inşallahKızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Hıı anladım canım. Hayırlısı olsun insaAllah. Bu şubat bebelerinin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Gerçi seninki ocak bebesi oluyorAnnem gelicek 22 sinde ne kadar cabuk doğsa bebek o kadar annemde faydalanirim diye :)
Ben dogurasiya atacammmAma ben grupta hiç bebiş ayağı eli görmedim ilk benim atmamı bekliyorsanız olmaz daha günüm var.
Dedi ve doğurdu
Yok canım bugun de burdayım. Doktorum izinli. Bana bakan doktor da emanet hastayım diye çıkarma taraftarı değil. Arada sancım da oldu sabah o yüzden de. Bakalım yarın ne olacak sancım yok gibi hissediyorumNasıl oldun? Çıktın mı, hastanede misin?
Insallah canim eşim gününü beklemicek diyor bakalim sağlıklı olsunda insallah gerisi hallolurHıı anladım canım. Hayırlısı olsun insaAllah. Bu şubat bebelerinin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Gerçi seninki ocak bebesi oluyorsağlıkla gelsin insaAllah
Bende düşündüm dogurunca resimli ilan yapicam sizeAma ben grupta hiç bebiş ayağı eli görmedim ilk benim atmamı bekliyorsanız olmaz daha günüm var.
Dedi ve doğurdu
Galiba doguranin işi başından aşkın oluyorBende düşündüm dogurunca resimli ilan yapicam size
Aa hayirli olsun cnm ,sağlıkla büyüsün. En kısa zamanda kavusun inşallah.Kızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Ben demiştimKimdi biri ocak 15 den sonra dökülmeye başlarız demişti burada bugün daha ocak 13 ben ocak 15 den sonra olacaklardan korkmaya başladım bu hızla gidersek
Ayyy heyecandan şu an dogurasim var adam arayip duruyor ama bende çıt yokkkGaliba doguranin işi başından aşkın oluyor
Bende siparis verdim kuzum kurudu baya bi dogmadan sureyim sonra da gümüş koruyucuyu kullancam ins sorunsuz hallederiz bu isiEvet canım ben bazen sürüyorum da kalkanla süreceğim onun gelmesini bekliyorum
Amin canım inşallah...Neden 25 ocak istedin kuzum. Özel bir gün mü? Sağlıkla gelsin insaAllah. Gun veriyorlar ama yine de ne olacağını bilemiyoruz. Ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor kuzularımız
Canım benim değerim 10.0 aile hekimim hap dışında takviyeye ihtiyacın var dedi. Kadin doğum doktorum da 10 bizim için yeterli bir rakam. Hapa devam et dedi. Umarım sorun yaşamayız.
MasaAllah canım. Gözün aydın. Sağlıkla büyüt. Kilosu çok iyi MasaAllah. Benim kızım 40. Haftada 2680 doğmuştumuhtemelen sadece haftası küçük diye aldılar kuveze. Senin de dediğin gibi tedbir amaclı. En kısa zamanda kavuşacaksınız insaAllah
Benimki de hala çıkış yolunu gözlüyorBak kızım sen burdaki kuzulardan önce geleceydin sonra birden vazcaydın. Sen de gel bebegim bekliyoruz
Ben çoğunluğa uyarak hoppi aldim kuzum bu olmazsa baktim ihtiyaçda var onu da denerim ins sagolBen ebebekten golden goat aldım canım 1 numara, doktorlarının tavsiye ettiğini söyledi bikaç tanıdık, kullananların yorumları da iyiydi, bir de tek keçi sütü bazlı olan o sanırım, o yüzden anne sütüne en yakın etkili olan oymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?