Ayy kuzumm sağlıkla kavuştunuz ya gerisini düşünme geçecek ağrıların da. Maşallah kilosu da iyi çok şükür korktuğun gibi olmadıHepinizden Allah razı olsun.
Suyum tamamen bitmişti hastaneye gelene kadar gittiğimde 2 cm açılmam vardı. Doktorum çatın dar ve öğleni bulur dedi. İnanılmaz dayanılmaz sancılarım vardı. Acil sezaryene alındım .
Spinal anesteziyle doğdu yavrum
3.300 gr tam 37+0 da geldi
Emiyor maşallah ama benm çok ağrım var insallah bu da geçer
Hayirli haberlerle gel insaAllahKızlar hareket çok az sayıda ve seyrek olduğu için ve karnımda sertleşme olduğu için doktor normal değil gel hemen nst bakalım dedi. Hastaneye gideceğim eşimin gelmesini bekliyorum. Dua edin nolur
Beeeeeeeeeennnn demeyi çok isterdim ama cıkk hic gelecek gibi durmuyor. Yüzünü gördük ya bugun esim ekran goruntusu yapmis 100kere ariyor yinemi agrin yok geliyimmi doguruyonmu dogur artik kizimi diyeBakalım bu gece kim doğuracak böyle böyle elenecek Şubat anneleri
Tebrik ederim canımm saglıkla büyüsün maşallah emmeye baslamıs bile agrılarında bian once gecer inşallaHepinizden Allah razı olsun.
Suyum tamamen bitmişti hastaneye gelene kadar gittiğimde 2 cm açılmam vardı. Doktorum çatın dar ve öğleni bulur dedi. İnanılmaz dayanılmaz sancılarım vardı. Acil sezaryene alındım .
Spinal anesteziyle doğdu yavrum
3.300 gr tam 37+0 da geldi
Emiyor maşallah ama benm çok ağrım var insallah bu da geçer
Güzel haberlerini bekliyorumlz cnm Dualarımız seninleKızlar hareket çok az sayıda ve seyrek olduğu için ve karnımda sertleşme olduğu için doktor normal değil gel hemen nst bakalım dedi. Hastaneye gideceğim eşimin gelmesini bekliyorum. Dua edin nolur
Yahu pandemi var kocan farkinda degil galiba kuzum
Canım valla farkında hastalandığımda çok üzülüyorAl işte yani benimkinin de tutulmuş riskli hamileliklere alışmış hali bu 1
Gittiniz mi? Geçici bir şeydir inşallahKızlar hareket çok az sayıda ve seyrek olduğu için ve karnımda sertleşme olduğu için doktor normal değil gel hemen nst bakalım dedi. Hastaneye gideceğim eşimin gelmesini bekliyorum. Dua edin nolur
O da iyiymisCanım valla farkında hastalandığımda çok üzülüyorfakat olmak için bütün koşullar uygun
Ne yapalım hafif yemekler yapacağım çok zorlayamam kendimi
Daha şimdiden oglanlarin pabucu dama atılmışBeeeeeeeeeennnn demeyi çok isterdim ama cıkk hic gelecek gibi durmuyor. Yüzünü gördük ya bugun esim ekran goruntusu yapmis 100kere ariyor yinemi agrin yok geliyimmi doguruyonmu dogur artik kizimi diye
Yok canim öyle düşünme insllah hemen gelir sütun benim sezeryan oldugu icin geç geldi kizim acliktan nasil ağlıyordu yavrum insllah bunda hemen gelir ben doğuma 1 hafta kalasi bestlak damla var ondan içmeyi düşünüyorum belki faydasi olur diyeCanim ya benim annem 3 muzude normal dogurmus sütü hemen inmemiş. O zaman hemen duşa girmek fln akil edilmiyormus belkide ondan midir bilemem. Umarim anneme cekmemisimdir
Yaa hayirli olsun cnm sağlıkla büyüsün bebeğin insllah hemen yanina gelirKızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Gözünüz aydın Çok şükür doğumlar başladı artık çok heycan verici ağrılarınızda hemen geçer İNŞALLAHKızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Canım gözün aydın, bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. Kilosu da gayet iyiKızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Ya hayırlı olsun çok şaşırdım canım durdurmaya çalışıyorlardı senin ilk bebeğin küçüktü daha o yüzden mi olmuş ki inşallah bi an önce yanına gelir kavusmussunuz çok şükürKızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Günün ikinci süprizi oldun canim sağlıkla büyüt insallah yavrunuKızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Hayırlı uğurlu olsun canım benimm sağlıkla büyütün inşallahKızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?