2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ayy kuzumm sağlıkla kavuştunuz ya gerisini düşünme geçecek ağrıların da. Maşallah kilosu da iyi çok şükür korktuğun gibi olmadı

Kızlar hareket çok az sayıda ve seyrek olduğu için ve karnımda sertleşme olduğu için doktor normal değil gel hemen nst bakalım dedi. Hastaneye gideceğim eşimin gelmesini bekliyorum. Dua edin nolur
Hayirli haberlerle gel insaAllah

Bakalım bu gece kim doğuracak böyle böyle elenecek Şubat anneleri
Beeeeeeeeeennnn demeyi çok isterdim ama cıkk hic gelecek gibi durmuyor. Yüzünü gördük ya bugun esim ekran goruntusu yapmis 100kere ariyor yinemi agrin yok geliyimmi doguruyonmu dogur artik kizimi diye

Tebrik ederim canımm saglıkla büyüsün maşallah emmeye baslamıs bile agrılarında bian once gecer inşalla

Kızlar hareket çok az sayıda ve seyrek olduğu için ve karnımda sertleşme olduğu için doktor normal değil gel hemen nst bakalım dedi. Hastaneye gideceğim eşimin gelmesini bekliyorum. Dua edin nolur
Güzel haberlerini bekliyorumlz cnm Dualarımız seninle

Beeeeeeeeeennnn demeyi çok isterdim ama cıkk hic gelecek gibi durmuyor. Yüzünü gördük ya bugun esim ekran goruntusu yapmis 100kere ariyor yinemi agrin yok geliyimmi doguruyonmu dogur artik kizimi diye
Daha şimdiden oglanlarin pabucu dama atılmış

Canim ya benim annem 3 muzude normal dogurmus sütü hemen inmemiş. O zaman hemen duşa girmek fln akil edilmiyormus belkide ondan midir bilemem. Umarim anneme cekmemisimdir
Yok canim öyle düşünme insllah hemen gelir sütun benim sezeryan oldugu icin geç geldi kizim acliktan nasil ağlıyordu yavrum insllah bunda hemen gelir ben doğuma 1 hafta kalasi bestlak damla var ondan içmeyi düşünüyorum belki faydasi olur diye

Kızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Yaa hayirli olsun cnm sağlıkla büyüsün bebeğin insllah hemen yanina gelir

Kızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Gözünüz aydın Çok şükür doğumlar başladı artık çok heycan verici ağrılarınızda hemen geçer İNŞALLAH

Ya hayırlı olsun çok şaşırdım canım durdurmaya çalışıyorlardı senin ilk bebeğin küçüktü daha o yüzden mi olmuş ki inşallah bi an önce yanına gelir kavusmussunuz çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…