2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aynen ya ben doğsun istiyordum bende diyorum küvözde durmasın içimde dursun bu grubun hızı korkuttu
Ya bize daha var diyorum bende ama böyle görünce vaktinden önce gelenleri olanla konuşuyorum bak seni ben yaşıyorum şikayet etmiyorum sende uslu uslu zamanına kadar yerinde dur diye çocuk içerde annem delirdi diyordur

ayy yalnız değilim çok şükür bende ayni konuşmayı yapıyorum okuduklarimdan etkilenmesin diye

ayy yalnız değilim çok şükür bende ayni konuşmayı yapıyorum okuduklarimdan etkilenmesin diye
10 şubata gün verdi Dr um zaten kalmış 27 gün sabret evladım sağlıkla diye diye geziyorum daha çantam bile hazır değil sadece kıyafetleri ütülenmiş duruyor çarşaf yorgan yıkanmadı beşik kurulu değil bakalım hakkımızda hayırlısı

Arastirdin ve buna karar verdin neden verdin kuzum bende mi bundan alsam ablam hep sma kullandı cok memnundu hipp i bilmiyorum
Valla canım kıyaslama yapmıştım bir ara bayağı ikisi arasında kalmıştım ben de, yorumlarda Hipp daha iyiydi sanırım ondan bunu tercih etmiştim, umarım kullanmaya çok ihtiyaç duymayız yine de , en iyisi anne sütü

Ins kuzum herkes hipp deyince bende sipariş verdim dediğin gibi gerek olmasin

Benimde ev temizliği kaldı sadece cumartesi doktor ne diyecek onu bekliyorum annemi çağırmak ve temizliğe birini tutmak için çantamız yatağımız bazır hatta yatağı örttüm tozlanmasın diye gidip bakıp kapatıyorum bu arada alakasız ama kraft yatak 570 e almıştım 1200 leri bulmuş yine

Kimdi biri ocak 15 den sonra dökülmeye başlarız demişti burada bugün daha ocak 13 ben ocak 15 den sonra olacaklardan korkmaya başladım bu hızla gidersek
bende heyecanlandım doğuranları gördükçe activing labor videosunu açıp yapıyorum herkes doğurur ben kalırım diye de düşünmedim değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…