- 8 Eylül 2021
- 1.895
- 2.903
- 83
suyun falan mi gelmişti canım, nasılsın simdi, bebeğin nasilUmarim canım. 9 ocak gece 1de doğdu bebişim. Acil sezeryana alindim
Cnm gecmis olsun ve gözünaydin .insallah bebeğin cabucak gelir yanina saglikla.Umarim canım. 9 ocak gece 1de doğdu bebişim. Acil sezeryana alindim
Canim hayirli olsun. Rabbim anali babali buyutsun. Biran önce kavusup evinize cikarsiniz inşaallahBen de yaptım 36+0 küvözde bebişim
Ya bize daha var diyorum bende ama böyle görünce vaktinden önce gelenleri olanla konuşuyorum bak seni ben yaşıyorum şikayet etmiyorum sende uslu uslu zamanına kadar yerinde dur diye çocuk içerde annem delirdi diyordurAynen ya ben doğsun istiyordum bende diyorum küvözde durmasın içimde dursun bu grubun hızı korkuttu
ayy yalnız değilim çok şükürYa bize daha var diyorum bende ama böyle görünce vaktinden önce gelenleri olanla konuşuyorum bak seni ben yaşıyorum şikayet etmiyorum sende uslu uslu zamanına kadar yerinde dur diye çocuk içerde annem delirdi diyordur
Allah analı babalı büyütsün tez zamanda kucağında olur inşallahBen de yaptım 36+0 küvözde bebişim
Hemen parol ic canım ağrın olursa iyi geliyorBu arada bugün 3. doz biontech aşımı oldum, inşallah hepimize de bebişlere de şifa olur aşılarımızbi de yan etkisi olmazsa çok mutlu olucam, bi tık korkmuyo değilim
Canim hayirli olsun iyi misiniz peki nasilsiniz sende mi bugun dogurdun?Ben de yaptım 36+0 küvözde bebişim
aynen bende ondan koptum birazValla canım takip etmek çok zor, birkaç saat girip bakmasam 10 sayfa falan ilerlemiş oluyo
10 şubata gün verdi Dr um zaten kalmış 27 gün sabret evladım sağlıkla diye diye geziyorum daha çantam bile hazır değilayy yalnız değilim çok şükürbende ayni konuşmayı yapıyorum okuduklarimdan etkilenmesin diye
Az daha sabır fil miyiz biz elbette doğuracağız deseydinBeeeeeeeeeennnn demeyi çok isterdim ama cıkk hic gelecek gibi durmuyor. Yüzünü gördük ya bugun esim ekran goruntusu yapmis 100kere ariyor yinemi agrin yok geliyimmi doguruyonmu dogur artik kizimi diye
Allah bağışlasın. Bir an evvel büyüyüp toparlanıp çıkar inşallah. Kilodan dolayı mı küvöze alındı?Ben de yaptım 36+0 küvözde bebişim
Valla canım kıyaslama yapmıştım bir ara bayağı ikisi arasında kalmıştım ben de, yorumlarda Hipp daha iyiydi sanırım ondan bunu tercih etmiştim, umarım kullanmaya çok ihtiyaç duymayız yine de , en iyisi anne sütüArastirdin ve buna karar verdin neden verdin kuzum bende mi bundan alsam ablam hep sma kullandı cok memnundu hipp i bilmiyorum
Gözünüz Aydın maşallahKızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Ins kuzum herkes hipp deyince bende sipariş verdim dediğin gibi gerek olmasinValla canım kıyaslama yapmıştım bir ara bayağı ikisi arasında kalmıştım ben de, yorumlarda Hipp daha iyiydi sanırım ondan bunu tercih etmiştim, umarım kullanmaya çok ihtiyaç duymayız yine de , en iyisi anne sütü
Kızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Benimde ev temizliği kaldı sadece cumartesi doktor ne diyecek onu bekliyorum10 şubata gün verdi Dr um zaten kalmış 27 gün sabret evladım sağlıkla diye diye geziyorum daha çantam bile hazır değilsadece kıyafetleri ütülenmiş duruyor çarşaf yorgan yıkanmadı beşik kurulu değil bakalım hakkımızda hayırlısı
Kimdi biri ocak 15 den sonra dökülmeye başlarız demişti burada bugün daha ocak 13 ben ocak 15 den sonra olacaklardan korkmaya başladım bu hızla gidersek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?