Onu bende duydum canim ya süt arttiriyormus. Birde solgari duydum. Ben suan hala ocean mummy kullaniyorum işe yarar inşaallah.Yok canim öyle düşünme insllah hemen gelir sütun benim sezeryan oldugu icin geç geldi kizim acliktan nasil ağlıyordu yavrum insllah bunda hemen gelir ben doğuma 1 hafta kalasi bestlak damla var ondan içmeyi düşünüyorum belki faydasi olur diye
Kesinlikle. Bugün 1.5 saat nst takiliydi mesela. Cidden zorluyor bir süre sonra.Stres de etkiliyor bence. Bir de sabit durmaya çalışınca kasılıyor insanın vücudu. Evet, doktor da öyle söyledi. Uzun süren gaz sancısı gibi sancılarım oluyor, hatta dün gece de oldu epey sürdü. Ara ara kesilip gelmesi lazım dedi doktor
Ayy grubun bebişleri geliyor yavaş yavaş, Allah analı babalı büyütsün canım, upuzun sağlıklı ömrü olsun inşallah. Gözünüz aydın olsunKızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görsenizemme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin
Canimm hayirli olsun. Rabbim analı babalı büyütsün. Haftasına gore kilosu cok iyi maşaallah cabucak toparlar inşaallah.Kızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun canım.Hepinizden Allah razı olsun.
Suyum tamamen bitmişti hastaneye gelene kadar gittiğimde 2 cm açılmam vardı. Doktorum çatın dar ve öğleni bulur dedi. İnanılmaz dayanılmaz sancılarım vardı. Acil sezaryene alındım .
Spinal anesteziyle doğdu yavrum
3.300 gr tam 37+0 da geldi
Emiyor maşallah ama benm çok ağrım var insallah bu da geçer
Bugun hastanede dogum katinda idim 33 haftalik ikizler doğmuşlardı ve sağlıklı idiler aklima sen geldinKesinlikle. Bugün 1.5 saat nst takiliydi mesela. Cidden zorluyor bir süre sonra.
Evet aynen doktor da söylemiş zaten
Neden 25 ocak istedin kuzum. Özel bir gün mü? Sağlıkla gelsin insaAllah. Gun veriyorlar ama yine de ne olacağını bilemiyoruz. Ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor kuzularımızKizlar okuyamadim üstleri simdi damardan kan takviyesi alicam.
27 ocağa gün verdi sezeryan icin ne kadar israr etsemde 25 ocak olsun diye kabul.etmedi ne kadar kalsa o kadar iyi dedi.
Canım benim değerim 10.0 aile hekimim hap dışında takviyeye ihtiyacın var dedi. Kadin doğum doktorum da 10 bizim için yeterli bir rakam. Hapa devam et dedi. Umarım sorun yaşamayız.Amin en büyük duam o... ilk çocuğum ilk kez bu kadar kesili bir ameliyata giricem... ve hayatımda ilk kez kansızlık ile cebelleşiyorum. Normalde hep bi ferritin eksikliğim olurdu kabul ama benim HGB hep genelde 12.6 falan çıkardı. Ferritinim de ilaç tedavilerine hemencecik yanıt gösterip atıyorum 10 ise 1 ayda 30 küsürlere gelirdi. İlk kez aylardır HGB 10.7-10.8 arası gidip geliyor. Yine de bu değerime şükür tabii ki, inşallah şu serum ile bende de kanama riski ortadan kalkar... korkuyorum işte, insanoğlu...
MasaAllah canım. Gözün aydın. Sağlıkla büyüt. Kilosu çok iyi MasaAllah. Benim kızım 40. Haftada 2680 doğmuştuKızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Insalalh babasının bu coook! Sevdiğim huyu bi ise yarar da doğum kendiliğinden başlar@SiyahPapatyaa @deniz_ve_mehtap Gözünüz aydın kızlar Analı babalı büyüsünler
P Poouh senin bebe gidenlere el sallıyodediğin kadar varmış rezil etmeden gelmiyecek hoş babası hala misafircilik oynuyo bakarsın stresten gelir
Canım çok sevindim bebisin iyi olmasına kısa zamanda çıkıp gelsin yanına. Geçmiş olsun hayırlı bir evlat olsunKızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Evet canım ben bazen sürüyorum da kalkanla süreceğim onun gelmesini bekliyorumKizlar göğüs ucu icin incia dediginiz bu mu ?
Maşallah canım, hemencik çıkar kuvözden alırsın koynuna kuzunuKızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Böyle şeyler duyunca çok mutlu oluyorum ya sağol canım Allah razı olsun.Bugun hastanede dogum katinda idim 33 haftalik ikizler doğmuşlardı ve sağlıklı idiler aklima sen geldinsana olumlu bir örnek olsun diye bahsedeyim.dedim.
Oyy bir annemiz daha … Allah analı babalı büyütsün gözün aydın canım olsun sağlıklı olsun da hem yakın takip edilir gelir inşallah en kısa zamanda yanınaKızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Yarar cnm kullanmaya devam et zaten doktor yaziyor süt artirici asil bol su cnm süt içinOnu bende duydum canim ya süt arttiriyormus. Birde solgari duydum. Ben suan hala ocean mummy kullaniyorum işe yarar inşaallah.
Aynen ya ben doğsun istiyordum bende diyorum küvözde durmasın içimde dursun bu grubun hızı korkuttuKimdi biri ocak 15 den sonra dökülmeye başlarız demişti burada bugün daha ocak 13 ben ocak 15 den sonra olacaklardan korkmaya başladım bu hızla gidersek
Annem gelicek 22 sinde ne kadar cabuk doğsa bebek o kadar annemde faydalanirim diye :)Neden 25 ocak istedin kuzum. Özel bir gün mü? Sağlıkla gelsin insaAllah. Gun veriyorlar ama yine de ne olacağını bilemiyoruz. Ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor kuzularımız
Onlar bizim gözbebeklerimiz ama babalar icin kizlari bambaska sanirim. Benim icin hepsi ayniDaha şimdiden oglanlarin pabucu dama atılmış
Ben ebebekten golden goat aldım canım 1 numara, doktorlarının tavsiye ettiğini söyledi bikaç tanıdık, kullananların yorumları da iyiydi, bir de tek keçi sütü bazlı olan o sanırım, o yüzden anne sütüne en yakın etkili olan oymuşKızlar bu sarılık muhabbetinden dolayi ilk gunumde sütüm cok olmaz die mama almaya karar verdim artik şırınga kasikla veririm bebise ki sarılık olmasin.esim hemen gelemez nöbette olur ne bilim covid falan hic riske atmayayim dedim. Siz mama ne aldiniz? Ben sma alim dedim 1 numara alınıyor dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?