2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Onu bende duydum canim ya süt arttiriyormus. Birde solgari duydum. Ben suan hala ocean mummy kullaniyorum işe yarar inşaallah.

Kesinlikle. Bugün 1.5 saat nst takiliydi mesela. Cidden zorluyor bir süre sonra.
Evet aynen doktor da söylemiş zaten

Ayy grubun bebişleri geliyor yavaş yavaş, Allah analı babalı büyütsün canım, upuzun sağlıklı ömrü olsun inşallah. Gözünüz aydın olsun

Kızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Canimm hayirli olsun. Rabbim analı babalı büyütsün. Haftasına gore kilosu cok iyi maşaallah cabucak toparlar inşaallah.

Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun canım.
Bu serüven bitti başka serüven başlıyor şimdi o agrılar da geçecek az daha sabır yerimize öp yavrunu

Kesinlikle. Bugün 1.5 saat nst takiliydi mesela. Cidden zorluyor bir süre sonra.
Evet aynen doktor da söylemiş zaten
Bugun hastanede dogum katinda idim 33 haftalik ikizler doğmuşlardı ve sağlıklı idiler aklima sen geldin sana olumlu bir örnek olsun diye bahsedeyim.dedim.

Kizlar okuyamadim üstleri simdi damardan kan takviyesi alicam.
27 ocağa gün verdi sezeryan icin ne kadar israr etsemde 25 ocak olsun diye kabul.etmedi ne kadar kalsa o kadar iyi dedi.
Neden 25 ocak istedin kuzum. Özel bir gün mü? Sağlıkla gelsin insaAllah. Gun veriyorlar ama yine de ne olacağını bilemiyoruz. Ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor kuzularımız
Canım benim değerim 10.0 aile hekimim hap dışında takviyeye ihtiyacın var dedi. Kadin doğum doktorum da 10 bizim için yeterli bir rakam. Hapa devam et dedi. Umarım sorun yaşamayız.
Kızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
MasaAllah canım. Gözün aydın. Sağlıkla büyüt. Kilosu çok iyi MasaAllah. Benim kızım 40. Haftada 2680 doğmuştu muhtemelen sadece haftası küçük diye aldılar kuveze. Senin de dediğin gibi tedbir amaclı. En kısa zamanda kavuşacaksınız insaAllah

Canım çok sevindim bebisin iyi olmasına kısa zamanda çıkıp gelsin yanına. Geçmiş olsun hayırlı bir evlat olsun

Maşallah canım, hemencik çıkar kuvözden alırsın koynuna kuzunu annesinin sütüyle büyür küçük kuzu. Allah analı babalı sağlıkla büyümesini nasip etsin canım gözünüz aydın. Yaklaşık doğum tarihlerimiz aynıydı, beni de yavaştan bir korku sarmadı değil, daha çantamı hazırlamadım hemen bugün başlıyorum ben de kalan işleri toparlamaya

Bugun hastanede dogum katinda idim 33 haftalik ikizler doğmuşlardı ve sağlıklı idiler aklima sen geldin sana olumlu bir örnek olsun diye bahsedeyim.dedim.
Böyle şeyler duyunca çok mutlu oluyorum ya sağol canım Allah razı olsun.
İnşallah kızım da iyi doğacak

Oyy bir annemiz daha … Allah analı babalı büyütsün gözün aydın canım olsun sağlıklı olsun da hem yakın takip edilir gelir inşallah en kısa zamanda yanına

Kimdi biri ocak 15 den sonra dökülmeye başlarız demişti burada bugün daha ocak 13 ben ocak 15 den sonra olacaklardan korkmaya başladım bu hızla gidersek
Aynen ya ben doğsun istiyordum bende diyorum küvözde durmasın içimde dursun bu grubun hızı korkuttu

Neden 25 ocak istedin kuzum. Özel bir gün mü? Sağlıkla gelsin insaAllah. Gun veriyorlar ama yine de ne olacağını bilemiyoruz. Ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor kuzularımız
Annem gelicek 22 sinde ne kadar cabuk doğsa bebek o kadar annemde faydalanirim diye :)

Ben ebebekten golden goat aldım canım 1 numara, doktorlarının tavsiye ettiğini söyledi bikaç tanıdık, kullananların yorumları da iyiydi, bir de tek keçi sütü bazlı olan o sanırım, o yüzden anne sütüne en yakın etkili olan oymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…