- 6 Ocak 2021
- 566
- 1.637
- 33
- 29
Kızlar nst girdim çok şükür bebisin kalp atışları çok iyi hareket etmemesinin sebebi çok derin uyumuş sıpam. Doktor göbek deliğimin oraya elini koyup keşkül titremesi gibi yaptı salladı hemen uyandı o dakikadan beride kıpır kıpır çok şükürA anneolmayolu cnm nasil oldun girdinmi nst
Bende heyecanlandım ya haftam erken olmasa çıkartıcamAyyy heyecandan şu an dogurasim var adam arayip duruyor ama bende çıt yokkk
Ayyy ben nst gidip gelene kadar doğum olmuş. Maşallah canım kilosu çok güzel Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Canim hayirli olsun Allah anali babali buyutsun insKızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Canim bence subat bebeleri tarihleri ters algiladi tersten geliyorlarKimdi biri ocak 15 den sonra dökülmeye başlarız demişti burada bugün daha ocak 13 ben ocak 15 den sonra olacaklardan korkmaya başladım bu hızla gidersek
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütmek nasibetsinKızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Gözün aydınKızlar nst girdim çok şükür bebisin kalp atışları çok iyi hareket etmemesinin sebebi çok derin uyumuş sıpam. Doktor göbek deliğimin oraya elini koyup keşkül titremesi gibi yaptı salladı hemen uyandı o dakikadan beride kıpır kıpır çok şükür
Gözün aydııınKızlar nst girdim çok şükür bebisin kalp atışları çok iyi hareket etmemesinin sebebi çok derin uyumuş sıpam. Doktor göbek deliğimin oraya elini koyup keşkül titremesi gibi yaptı salladı hemen uyandı o dakikadan beride kıpır kıpır çok şükür
CanimKızlar ya kimler doğum yaptı ? Takip edemedim bi yerden sonrabu arada doğum yapanlar hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli büyütün inşallah bebişlerinizi
Allah analı babalı büyütsün cnm, bian önce kavuşursunuz inşallahKızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Gözün aydın, hayırlı olsun, sağlıkla büyüt inşallah canımKızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Valla canım takip etmek çok zor, birkaç saat girip bakmasam 10 sayfa falan ilerlemiş oluyoKızlar ya kimler doğum yaptı ? Takip edemedim bi yerden sonrabu arada doğum yapanlar hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli büyütün inşallah bebişlerinizi
Ben de yaptım 36+0 küvözde bebişim
Canım hayırlı olsun, sağlıkla yanina gelecek inşallahBen de yaptım 36+0 küvözde bebişim
Umarim canım. 9 ocak gece 1de doğdu bebişim. Acil sezeryana alindimCanım hayırlı olsun, sağlıkla yanina gelecek inşallah
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün cnm inşallah en kısa zamanda çok sağlıklı bir şekilde yanına gelirKızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
ocak anneleri şuan 1915.sayfalarında konuşurken biz 2375.sayfadayızValla canım takip etmek çok zor, birkaç saat girip bakmasam 10 sayfa falan ilerlemiş oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?