2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
A anneolmayolu cnm nasil oldun girdinmi nst
Kızlar nst girdim çok şükür bebisin kalp atışları çok iyi hareket etmemesinin sebebi çok derin uyumuş sıpam. Doktor göbek deliğimin oraya elini koyup keşkül titremesi gibi yaptı salladı hemen uyandı o dakikadan beride kıpır kıpır çok şükür

Kızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Ayyy ben nst gidip gelene kadar doğum olmuş. Maşallah canım kilosu çok güzel Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Kızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Canim hayirli olsun Allah anali babali buyutsun ins ins en yakin zamanda toparlanir kuvezden cikar kuzum dualarimiz seninle

Kimdi biri ocak 15 den sonra dökülmeye başlarız demişti burada bugün daha ocak 13 ben ocak 15 den sonra olacaklardan korkmaya başladım bu hızla gidersek
Canim bence subat bebeleri tarihleri ters algiladi tersten geliyorlaren son sen dogurcan boyle giderse

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütmek nasibetsin darısı bebişi bir an önce gelsin isteyenlere olsun

Gözün aydııın

Allah analı babalı büyütsün cnm, bian önce kavuşursunuz inşallah

Gözün aydın, hayırlı olsun, sağlıkla büyüt inşallah canım darısı kalanlara

Kızlar ya kimler doğum yaptı ? Takip edemedim bi yerden sonra bu arada doğum yapanlar hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli büyütün inşallah bebişlerinizi
Valla canım takip etmek çok zor, birkaç saat girip bakmasam 10 sayfa falan ilerlemiş oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…