Maaşallah cnm ne mutlu sana darısı bize inşlhHepinizden Allah razı olsun.
Suyum tamamen bitmişti hastaneye gelene kadar gittiğimde 2 cm açılmam vardı. Doktorum çatın dar ve öğleni bulur dedi. İnanılmaz dayanılmaz sancılarım vardı. Acil sezaryene alındım .
Spinal anesteziyle doğdu yavrum
3.300 gr tam 37+0 da geldi
Emiyor maşallah ama benm çok ağrım var insallah bu da geçer
Kızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Kızlar hayırlı oldun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahBen de yaptım 36+0 küvözde bebişim
yap artik sende annesi yavaş yavaş10 şubata gün verdi Dr um zaten kalmış 27 gün sabret evladım sağlıkla diye diye geziyorum daha çantam bile hazır değilsadece kıyafetleri ütülenmiş duruyor çarşaf yorgan yıkanmadı beşik kurulu değil bakalım hakkımızda hayırlısı
Benimde besik falan hep hazir bende uzerini çarşafla örttüm tozlanmasin diyeBenimde ev temizliği kaldı sadece cumartesi doktor ne diyecek onu bekliyorumannemi çağırmak ve temizliğe birini tutmak için çantamız yatağımız bazır hatta yatağı örttüm tozlanmasın diye gidip bakıp kapatıyorum bu arada alakasız ama kraft yatak 570 e almıştım 1200 leri bulmuş yine
Bizde ablamızın beşiği var ama her an yeni beşik alabilirim benimBenimde ev temizliği kaldı sadece cumartesi doktor ne diyecek onu bekliyorumannemi çağırmak ve temizliğe birini tutmak için çantamız yatağımız bazır hatta yatağı örttüm tozlanmasın diye gidip bakıp kapatıyorum bu arada alakasız ama kraft yatak 570 e almıştım 1200 leri bulmuş yine
Hafta sonu annem gelecek eksikleri yapıp çanta hazırlıcaz. Bizim takvime göre 37 ama Dr 10 şubatta alabiliriz dedi 38+5 te bakalım hakkımızda hayırlısıyap artik sende annesi yavaş yavaşbizim belli gün de yok , takvime gore 21 gün kaldı, en onemli eksiğimiz adımız
MaşallahBen de yaptım 36+0 küvözde bebişim
Evet canım hayırlı haberlerle gel canımBizde ablamızın beşiği var ama her an yeni beşik alabilirim benimahşap beşik ler gözümde evim 15 güne bir temizleniyor evde değilim çalışıyorum hala en son bşr cam perde yapılacak 15 gün sonra bekler heralde ya dimi yani inşallah bekler sağlıkla yarın bende Dr a gitcem bakalım ne diyecek Dr um. Ve evet benim 200 TL ye aldığım park beşik 2000 TL şu an 7nyıl geçti ama yine de çok fazla
Kız daha erken değil mi o videoyabende heyecanlandım doğuranları gördükçe activing labor videosunu açıp yapıyorum herkes doğurur ben kalırım diye de düşünmedim değil
Sesli güldümAz daha sabır fil miyiz biz elbette doğuracağız deseydin
Dur anam bacım sen iki hafta daha bekle ozaman her an oldugun yere çıkartabilirsinBende heyecanlandım ya haftam erken olmasa çıkartıcam
Allah şifa versin. Hızla iyileşip yanına gelir inşallah annesiDoğum esnasında suyumu yutmuş. Enfeksiyon kaptı. Antibiyotik tedavisi alıyor
Kız ne olayorrrr bugun böyle. Sen nezaman dogurdun yere bakan yürek yakan seni. Normalmi oldu? Sancinmi oldu? Suyunmu geldi? Bebisin nekadar dogdu? Şimdilik sorularim bukadarBen de yaptım 36+0 küvözde bebişim
Evet canım hayırlı haberlerle gel canımbende riskli bir durum yoktu çok şükür ama son haftayı da beklemek çok zor olur benim gibi sabırsız biri için. bakalım bebiş ne düşünecek
Ben cuma günü kasılmalarla yattım hastaneye cumartesi gece sancılarla dönüştü birden rahim ağzı inceldi. Birincisi sezeryan olduğu için bu da acil sezeryan oldu. Doğumda ben de bebiş de enfeksiyon kaptık. O küvözde ben hastanede yattım işte. Arada emziriyorum. Çoğunlukla sütümü gönderiyorum.Kız ne olayorrrr bugun böyle. Sen nezaman dogurdun yere bakan yürek yakan seni. Normalmi oldu? Sancinmi oldu? Suyunmu geldi? Bebisin nekadar dogdu? Şimdilik sorularim bukadar
Rabbim saglicakla buyutmek nasip etsin. En kisa zamanda yaninda olsun bebisin. Cok gecmis olsun
Evet hafi bekliyoruz kızlar el resimleri atın bizeKızlar doğum yapıp bebişi yanında olanlar el resmi atıcaktık
Ah cnm gözün aydın,en kısa zamanda buluşun inşallah.Ben de yaptım 36+0 küvözde bebişim
Bizde yasak fotoğraf çekmek. Umarım en kısa zamanda sağlıkla kucağıma alırım.Evet hafi bekliyoruz kızlar el resimleri atın bize
Ah cnm gözün aydın,en kısa zamanda buluşun inşallah.
Çok yakında çıkar o zman atarsın annesi hiç üzme kendiniBizde yasak fotoğraf çekmek. Umarım en kısa zamanda sağlıkla kucağıma alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?