2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Maaşallah cnm ne mutlu sana darısı bize inşlh

Kızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...

Ben de yaptım 36+0 küvözde bebişim
Kızlar hayırlı oldun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah en kısa zamanda yanınıza gelir inşallah bebişler

yap artik sende annesi yavaş yavaş bizim belli gün de yok , takvime gore 21 gün kaldı, en onemli eksiğimiz adımız

Benimde besik falan hep hazir bende uzerini çarşafla örttüm tozlanmasin diye

Bizde ablamızın beşiği var ama her an yeni beşik alabilirim benim ahşap beşik ler gözümde evim 15 güne bir temizleniyor evde değilim çalışıyorum hala en son bşr cam perde yapılacak 15 gün sonra bekler heralde ya dimi yani inşallah bekler sağlıkla yarın bende Dr a gitcem bakalım ne diyecek Dr um. Ve evet benim 200 TL ye aldığım park beşik 2000 TL şu an 7nyıl geçti ama yine de çok fazla

yap artik sende annesi yavaş yavaş bizim belli gün de yok , takvime gore 21 gün kaldı, en onemli eksiğimiz adımız
Hafta sonu annem gelecek eksikleri yapıp çanta hazırlıcaz. Bizim takvime göre 37 ama Dr 10 şubatta alabiliriz dedi 38+5 te bakalım hakkımızda hayırlısı

Evet canım hayırlı haberlerle gel canım bende riskli bir durum yoktu çok şükür ama son haftayı da beklemek çok zor olur benim gibi sabırsız biri için. bakalım bebiş ne düşünecek

Bende heyecanlandım ya haftam erken olmasa çıkartıcam
Dur anam bacım sen iki hafta daha bekle ozaman her an oldugun yere çıkartabilirsin Bizde sen gibiyken bekledik bekledik bekledik bekledik şimdide gelmeyooorrr gelmeeeyooooooorrrr

Ben de yaptım 36+0 küvözde bebişim
Kız ne olayorrrr bugun böyle. Sen nezaman dogurdun yere bakan yürek yakan seni. Normalmi oldu? Sancinmi oldu? Suyunmu geldi? Bebisin nekadar dogdu? Şimdilik sorularim bukadar
Rabbim saglicakla buyutmek nasip etsin. En kisa zamanda yaninda olsun bebisin. Cok gecmis olsun

Ben cuma günü kasılmalarla yattım hastaneye cumartesi gece sancılarla dönüştü birden rahim ağzı inceldi. Birincisi sezeryan olduğu için bu da acil sezeryan oldu. Doğumda ben de bebiş de enfeksiyon kaptık. O küvözde ben hastanede yattım işte. Arada emziriyorum. Çoğunlukla sütümü gönderiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…