2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Allahin izniyle zorlu sürecleri atlatmis sayilirsiniz. Cok gecmis olsun. Bir haftaya kadar bebişin yaninda olur insaAllah. Cok sukur ikinizde kurtuldunuz gerisi Rabbimin izniyle gelecektir. Bu ara burdada cok duyuyorum arkadaslarimda devlette dogum yapanlarda bebekte bende dogumda enfeksiyon kaptik bebegim kuvezde diye. Rabbim sabrini versin. En kisa zamanda kavuşun evinize birlikte dönün insaAllah

Kızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
ahhj allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım bir an önce yanına gelsin bebegin

Dur anam bacım sen iki hafta daha bekle ozaman her an oldugun yere çıkartabilirsin Bizde sen gibiyken bekledik bekledik bekledik bekledik şimdide gelmeyooorrr gelmeeeyooooooorrrr
Oldugun yere cikartabilirsin kısmına güldüm gozumde canlandı .
Gelir gelir inşallah

Cok gecmis olsun ikinize de. Cok tebrik ediyorum minik bebeginizi; hayirli, ugurlu, omurlu olsun

ocak anneleri şuan 1915.sayfalarında konuşurken biz 2375.sayfadayız
doğurmalat çoğalınca kimse konuşmayacak. eski grubumdan biliyorum. doğurmadan günde 20 mesaj atıyosan doğurunca önce 2 sonra haftada 1 sonra ayda 1 ve hiçe düşüyo

Aminnnn canımm hepimize insaAllah Nasil oldun iyimisin. Ogluslar nasil
Çok şükür daha iyiyiz canım eşim her ihtimale karşı test vermişti şükür korona değilmiş onu öğrendim içim rahatladi öksürük dışında hepimiz daha iyi sayılırız senin çocuklar nasıllar inşallah ateşleri çıkmıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…