- 4 Haziran 2021
- 958
- 2.469
- 28
Allahin izniyle zorlu sürecleri atlatmis sayilirsiniz. Cok gecmis olsun. Bir haftaya kadar bebişin yaninda olur insaAllah. Cok sukur ikinizde kurtuldunuz gerisi Rabbimin izniyle gelecektir. Bu ara burdada cok duyuyorum arkadaslarimda devlette dogum yapanlarda bebekte bende dogumda enfeksiyon kaptik bebegim kuvezde diye. Rabbim sabrini versin. En kisa zamanda kavuşun evinize birlikte dönün insaAllahBen cuma günü kasılmalarla yattım hastaneye cumartesi gece sancılarla dönüştü birden rahim ağzı inceldi. Birincisi sezeryan olduğu için bu da acil sezeryan oldu. Doğumda ben de bebiş de enfeksiyon kaptık. O küvözde ben hastanede yattım işte. Arada emziriyorum. Çoğunlukla sütümü gönderiyorum.
Alırsın Allahin izniyle canım stres yapmamaya calis sütün etkilenmesin. Bir haftaya hersey cok guzel olacakBizde yasak fotoğraf çekmek. Umarım en kısa zamanda sağlıkla kucağıma alırım.
Kız ne acelesi var evlenirken soyadıyla birlikte adınıda verir kocasıyap artik sende annesi yavaş yavaşbizim belli gün de yok , takvime gore 21 gün kaldı, en onemli eksiğimiz adımız
ahhjKızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Oldugun yere cikartabilirsin kısmına güldüm gozumde canlandıDur anam bacım sen iki hafta daha bekle ozaman her an oldugun yere çıkartabilirsinBizde sen gibiyken bekledik bekledik bekledik bekledik şimdide gelmeyooorrr gelmeeeyooooooorrrr
Cok gecmis olsun ikinize de. Cok tebrik ediyorum minik bebeginizi; hayirli, ugurlu, omurlu olsunBen cuma günü kasılmalarla yattım hastaneye cumartesi gece sancılarla dönüştü birden rahim ağzı inceldi. Birincisi sezeryan olduğu için bu da acil sezeryan oldu. Doğumda ben de bebiş de enfeksiyon kaptık. O küvözde ben hastanede yattım işte. Arada emziriyorum. Çoğunlukla sütümü gönderiyorum.
Zor mu hareketler nasıl gidiyor pekiBen yapıyorum valla 1 set olacak şekilde
Link atar misinizbende heyecanlandım doğuranları gördükçe activing labor videosunu açıp yapıyorum herkes doğurur ben kalırım diye de düşünmedim değil
Gittim canım uyuyormus bebiş her şey yolunda çok şüküremilyinpariss son durumunuz ne canım? Guzel haberlerin vardır insaAllah
A anneolmayolu gittinmi hastaneye canim?
doğurmalat çoğalınca kimse konuşmayacak. eski grubumdan biliyorum. doğurmadan günde 20 mesaj atıyosan doğurunca önce 2 sonra haftada 1 sonra ayda 1 ve hiçe düşüyoocak anneleri şuan 1915.sayfalarında konuşurken biz 2375.sayfadayız
allah saglıkla yanına getirsin canım bebeğini geçmiş olsunBen de yaptım 36+0 küvözde bebişim
Çok şükür daha iyiyiz canım eşim her ihtimale karşı test vermişti şükür korona değilmiş onu öğrendim içim rahatladi öksürük dışında hepimiz daha iyi sayılırız senin çocuklar nasıllar inşallah ateşleri çıkmıyordurAminnnn canımm hepimize insaAllahNasil oldun iyimisin. Ogluslar nasil
ahh teyzelik çook güzelll bişey. allah saglıkla çıkarsın ikisimi de yarınOkudukça heyecanlanıyorum, kardeşimde yarın doğum yapacak ah çok farklı duygular içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?