Gözünüz aydın Allah size bağışlasın bebeginiziKızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Amiinn inşallah.ahh teyzelik çook güzelll bişey. allah saglıkla çıkarsın ikisimi de yarın
Son 3 4 gün kala sürücem ben . 2 hafta erken degilmikızlar bişey sorucam. ayva çekirdeği jelini artık süreyim mi sizce doğuma 2 haftadan biraz az kaldı.
çok kuru yaa böyle emzirsem ağlarım herhalldeSon 3 4 gün kala sürücem ben . 2 hafta erken degilmi
Masallah ya herkes teker teker doğuruyorBen de yaptım 36+0 küvözde bebişim
Ayy deme öyleee. Bende devlette doğuracağım nasipse. Bizim burda bi tane özel hastane var. Ilk doğumu orda yapmıştım berbatti. Devlet hastanesi daha temiz. O yüzden orayı tercih ettim bakalım. Hemi de bedavaAllahin izniyle zorlu sürecleri atlatmis sayilirsiniz. Cok gecmis olsun. Bir haftaya kadar bebişin yaninda olur insaAllah. Cok sukur ikinizde kurtuldunuz gerisi Rabbimin izniyle gelecektir. Bu ara burdada cok duyuyorum arkadaslarimda devlette dogum yapanlarda bebekte bende dogumda enfeksiyon kaptik bebegim kuvezde diye. Rabbim sabrini versin. En kisa zamanda kavuşun evinize birlikte dönün insaAllah
Link atar misiniz
Allah analı babalı büyütsün cnm ins bian önce gelir bebeğin yanınaBen de yaptım 36+0 küvözde bebişim
ilk doğumumu devlette yaptım ve çok çok memnundum bunda özelde yapıyorum şehir değişikliğinden dolayı ve diğerinin yüzde ellisi beklentim yok. yani bu işler şans canım. ben devlettrki doktorumdan hemşirelerden ekipten hala sevgiyle söz ederimAyy deme öyleee. Bende devlette doğuracağım nasipse. Bizim burda bi tane özel hastane var. Ilk doğumu orda yapmıştım berbatti. Devlet hastanesi daha temiz. O yüzden orayı tercih ettim bakalım. Hemi de bedavadoktorum da güzel ilgileniyor dinliyor ama ben pek soru sormuyorum. Öyle evhamlı da değil sağolsun. Hep rahatlatarak konuşur. InsaAllah doğumda da sorun yasamam
bide evlenecekler demi,gece gece beni çok duygulandırdınKız ne acelesi var evlenirken soyadıyla birlikte adınıda verir kocası
Emzirmeden önce sütünle sil göğüs ucunu o zman hiç yara olmuyor canimçok kuru yaa böyle emzirsem ağlarım herhallde
Benimde sabah 9 da inşallah 34+6 dayızCumacılaarr ne alemdesiniz. saat kaçta randevular? benimki 11de. 37+0 ım yarın. sezeryan günü belirlenecek. bir de yatış için konusucam sanırım bi yere yönlendiricem dedi doktor ama unuttum. son kontrol olabilir yarın
Evet canim biraz da şans. Teyzem iki sezaryen doğumunu da devlette şuan hala orada olan ekiple yaptı çok memnun kaldı. Şuan üçüncüyü yapacak nasipse. InsaAllah hepimiz sorunsuz ,sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarimizailk doğumumu devlette yaptım ve çok çok memnundum bunda özelde yapıyorum şehir değişikliğinden dolayı ve diğerinin yüzde ellisi beklentim yok. yani bu işler şans canım. ben devlettrki doktorumdan hemşirelerden ekipten hala sevgiyle söz ederim
Ayy çok heyecanlı benimde 35+0 oluyor yarın yani en kötü iki haftamız daha var bunları konuşmak içinCumacılaarr ne alemdesiniz. saat kaçta randevular? benimki 11de. 37+0 ım yarın. sezeryan günü belirlenecek. bir de yatış için konusucam sanırım bi yere yönlendiricem dedi doktor ama unuttum. son kontrol olabilir yarın
Kızlar bu mesajımdan sonra bugün dişçiye gittim ve dişçi hiçbişey yapmadı. Dişlerimi günde 2 defa düzenli fırçalamamı ve 3-4 gün boyunca tuzlu suyla gargara yapmamı söyledi. Dişlerime baktı güzel dişlerin doğumdan sonra diş taşı temizliği yapalım şu an burası senin için riskli dedi. Diş kontrolünde maskemi açtığım için.Kızlar meraba ben 32+3üm. 2 günde 1 kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Artık vücudumdaki kan basıncının arttığını düşünüyorum. En ufak bi yerim kanadığında kan daha yoğun ve sıvı akıyo. Muz yerken dahi diş etlerim kanıyo. Doktorum diş doktoruna git dedi. Akşamüstü uyurken uyandım. Ağzımda acı bi tat vardı. Lavaboya tükürdğm şok oldum. Kırmızı bi salya ve içinde 2 tane kan pıhtısı vardı.Bariz bi şekilde netti yani. Zaten kansızlık problemim var. Sezeryan doğum yapıcam ve korkuyorum. Aranızda dişleriyle ilgili benzer bi sorun yaşayan var mı acaba?
Hayırlı uğurlu olsun banada sezeryan dedi ama daha 30 haftadayimCumacılaarr ne alemdesiniz. saat kaçta randevular? benimki 11de. 37+0 ım yarın. sezeryan günü belirlenecek. bir de yatış için konusucam sanırım bi yere yönlendiricem dedi doktor ama unuttum. son kontrol olabilir yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?