2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ayy deme öyleee. Bende devlette doğuracağım nasipse. Bizim burda bi tane özel hastane var. Ilk doğumu orda yapmıştım berbatti. Devlet hastanesi daha temiz. O yüzden orayı tercih ettim bakalım. Hemi de bedava doktorum da güzel ilgileniyor dinliyor ama ben pek soru sormuyorum. Öyle evhamlı da değil sağolsun. Hep rahatlatarak konuşur. InsaAllah doğumda da sorun yasamam

ilk doğumumu devlette yaptım ve çok çok memnundum bunda özelde yapıyorum şehir değişikliğinden dolayı ve diğerinin yüzde ellisi beklentim yok. yani bu işler şans canım. ben devlettrki doktorumdan hemşirelerden ekipten hala sevgiyle söz ederim

Benimde sabah 9 da inşallah 34+6 dayız

Evet canim biraz da şans. Teyzem iki sezaryen doğumunu da devlette şuan hala orada olan ekiple yaptı çok memnun kaldı. Şuan üçüncüyü yapacak nasipse. InsaAllah hepimiz sorunsuz ,sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarimiza

Ayy çok heyecanlı benimde 35+0 oluyor yarın yani en kötü iki haftamız daha var bunları konuşmak için güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar benim doktorum şeker yüklemesi yaptırmadı.Aclik tokluk baktı normal dedi sonra ara ara baktır da demedi 30 haftadayim.sizler hiç yaptırmayan var mı yada alet alan kendi ölçen var mı hangi aleti almalıyım kafama taktım da biraz
Kime sorsam yükleme yaptırıyor benim zamani geçti doktor istemeyince
Kilo sorarsaniz 52 idim 60 oldum
Bebek 29 haftada 1350 kilo boy 39 cm demişti
Yarın tekrar gideceğim

Kızlar bu mesajımdan sonra bugün dişçiye gittim ve dişçi hiçbişey yapmadı. Dişlerimi günde 2 defa düzenli fırçalamamı ve 3-4 gün boyunca tuzlu suyla gargara yapmamı söyledi. Dişlerime baktı güzel dişlerin doğumdan sonra diş taşı temizliği yapalım şu an burası senin için riskli dedi. Diş kontrolünde maskemi açtığım için.

Hayırlı uğurlu olsun banada sezeryan dedi ama daha 30 haftadayim inşallah çok güzel geçer herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…