2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Accu chek benim cihazım. Memnunum. Diğer cihazım viva check ti.ikisinin arasında en az 20 birim fark çıkarıyo. Vivayı kullanmaya devam etseydim endokrin doktoru şekerin yüksek diyip insüline başlatıcaktı beni.ben accu ile rejim yaparak şekerimi hallettim. Hergün 1 öğün ölçüceksin. Aç karna ve ağzına ilk lokmayı attıktan 1 saat sonraki değeri (tokluk değeri)baz alman gerekiyo. Açlık 95 altı ve ilk lokmadan 1 saat sonraki değerin 140 altı olması normal. Aksi takdirde değerin yüksekse endokrinolojiye gitmen lazım. Hamile olduğun için randevusuz gidebilirsin.

bende yaptırmak istemediğimi söyledim, ailede şeker olup olmadığını sordu,açlık tokluk baktı,tokluk biraz fazla çıkınca 15 gün evde ölç dedi,onlara baktı normal olduğu için tamam artık ölçme sorun yok dedi

Benim doktorumda aclik tokluk baktirdi normal cikti yükleme yaptirmadi. Ulturasonda ztn bebegin suyunda yada gelisiminde bir sıkıntıda görmeyince istemeyebiliyor. Bende hic yaptirmak istememiştim cok iyi oldu.

Ben 2 gece diş eti ağrısından uyuyamadim. Çene kemiklerim dahi ağrıyordu ,ağzımı açamıyordum. Sabah 7 buçukta soluğu hastanede aldım. Aynen sana söyleneni söylediler bana da. Dişlerin de bisey yok. Hormonlardan kaynaklı dediler. Sadece parol içebiliyordum. O da pek bir ise yaramıyordu. Sensody diş eti bakımı diş macunundan alıp öyle devam ettim diş temizliğine. O rahatlattı şükür. Kanama da azaldı baya. Ama sen kan sulandiriciyla alakalı olabilir mi diye sormuştun sanırım. Ben pek bilmiyorum. Agrım var mı yok mu bilmiyorum ama eğer varsa dediğim macunu dene bakalım. InsaAllah faydası olur. Yoksa çok zor o ağrı

bende heyecanlandım doğuranları gördükçe activing labor videosunu açıp yapıyorum herkes doğurur ben kalırım diye de düşünmedim değil
Ay bende yapıyorum onu 2 gündür ama tek set halinde bana mı normal geldi herkes 2 3 set yapınca ki doğuruyor anlamadım biraz yaptıktan sonra belim ağrıyor geçiyor sanki

Bebek ve sen normal görünüyorsun canım da sadece açlıkla belli olmuyor tokluk da bakması iyi olmuş . Benimmtoklukta sıkıntım oluyor mesela meyveyi falan fazla yediğim haftalar hemen dengeliyorum ben lifecheck aldım babam şeker hastası ona kullanıyoruz doktorlar da yazabiliyor bende kendime aynısını aldım fiyatı uygundu netten aldım evde ölçüyorum ama bizde şeker olmasına rağmen doktor diyete dikkat ettiğimiz sürece hergün ölçüm önermiyor haftada bir iki . Çok aklına takma yani

Yapmaz canım kanama riski var çünkü yumuşak soft fırçalarla narin fırçala yeter gargaranı yap

Ay bende yapıyorum onu 2 gündür ama tek set halinde bana mı normal geldi herkes 2 3 set yapınca ki doğuruyor anlamadım biraz yaptıktan sonra belim ağrıyor geçiyor sanki
Bende 37 den sonra yapmayı planlıyorum hergün mü yapılıyor

sagol canım aklımda bu ama ilk aşamada pek süt gelmiyo ya o zaman neyle silecem
Ben bir tane sprey şişesi aldım temiz . Ona su koyup göğüs ucumu ıslatıp nemli vermeyi düşünüyorum genelde . Birisi öyle yazmıştı kuru verince çabuk yara olmuş. Anne sütü sürmek çok iyi tabi emzirme öncesi ve sonrası . İnşallah o kadar bol sütümüz olsun gerçi bir damla sürülüyor da

Benimde öyle oluyor ama işe yaradığını düşünüyorum çünkü çocuk biraz daha aşağıya inmişti kontrole gittiğimde

Bende 37 den sonra yapmayı planlıyorum hergün mü yapılıyor
Kendine göre ayarlarsın onu canım ben pilates yaptığım gün yapmayayım dedim dedim dersi kaçırınca bunu yapmak daha kolayıma geliyor buna ek olarK ben 60 veya 80 squatta yapıyorum bana ağır gelmiyor dene sen kendini aslinda bacakları zorlayan bi egzersiz bence çok ağrın sizin olursa gün aşırı yaparsın

2 gündür sensodyn kullanıyorum bende çok fena kanıyo. Geçicekmiş bakalım beklyrm cnm.

Benimde öyle oluyor ama işe yaradığını düşünüyorum çünkü çocuk biraz daha aşağıya inmişti kontrole gittiğimde
Benimki zaten asagidaydi karnım aşağı indikten bi gun sonra yapmaya başladım hala aşağıda karnım o mu sebep oluyor bilmiyorum ama ben squati da artırdım

Kızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Doğumdan önce test yaptılar mı sana? Bana doktor yapmayınca idrar yolumdaki enfeksiyon bebeğime geçmiş 35+2 idi 36 oldu bugün ama küvezde. Enfeksiyonu temizliyorlar. Sürekli süt sağıp gönderiyorum apart tuttum hastanenin karşısında. Bebeğimi emzirmek istiyorum artık sağlıklı olmasına çok sevindim emme refleksi falan yerinde mi yada ne zaman çıkarırlar birşey dediler mi

Benimki zaten asagidaydi karnım aşağı indikten bi gun sonra yapmaya başladım hala aşağıda karnım o mu sebep oluyor bilmiyorum ama ben squati da artırdım
Squatta çok faydalı ben bide pilates topuyla dairesel hareketler yapıyorum günlük yürüyüş yapıyorum yine 45 dk
Yerleri de eğilerek silmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…