- 13 Nisan 2021
- 501
- 1.117
- 28
- 31
Tamam canım sağolKendine göre ayarlarsın onu canım ben pilates yaptığım gün yapmayayım dedim dedim dersi kaçırınca bunu yapmak daha kolayıma geliyor buna ek olarK ben 60 veya 80 squatta yapıyorum bana ağır gelmiyor dene sen kendini aslinda bacakları zorlayan bi egzersiz bence çok ağrın sizin olursa gün aşırı yaparsın
Canım sende enfeksiyon mu varmış ?Doğumdan önce test yaptılar mı sana? Bana doktor yapmayınca idrar yolumdaki enfeksiyon bebeğime geçmiş 35+2 idi 36 oldu bugün ama küvezde. Enfeksiyonu temizliyorlar. Sürekli süt sağıp gönderiyorum apart tuttum hastanenin karşısında. Bebeğimi emzirmek istiyorum artıksağlıklı olmasına çok sevindim emme refleksi falan yerinde mi yada ne zaman çıkarırlar birşey dediler mi
Evet doktor en son 29 haftalık iken istemiş tahlil bi daha istememiş doğumdan öncede bakmadı normalde doğum öncesi bi iğne vuruyorlar o iğne enfeksiyonun bebeğe geçmesini engelliyor onu yapmadı. Geçici septik dediler işte oğlum için.Canım sende enfeksiyon mu varmış ?
Akıntın var mıydı
aynen canım kuru bırakmamak en önemlisi sanırım. ilkinde bilmiyordum böyle şeyleriAyva çekirdeği sürersin başlarda ama emzirmeden önce yıkamak gerekebilir. Su ile de ıslatirsin kuru olmaz en azindan
Rabbim tez zamanda çıkmasını nasip etsin kavuşursunuz en kısa sürede inşallahEvet doktor en son 29 haftalık iken istemiş tahlil bi daha istememiş doğumdan öncede bakmadı normalde doğum öncesi bi iğne vuruyorlar o iğne enfeksiyonun bebeğe geçmesini engelliyor onu yapmadı. Geçici septik dediler işte oğlum için.
Ben de yaptırmadım canım, ama evde kendi cihazım vardı önceden hep onla takip edip doktora söyledim, o da gerek görmedi, 37. hafta içindeyim 11kg civarı aldım, hızlı kg artışı olursa sorun oluyor sanırım, bir de çocuğun gelişimi çok ileri gidiyorsa, sen yine de doktoruna bi sor gidince yarın, yol göstersin sanaKızlar benim doktorum şeker yüklemesi yaptırmadı.Aclik tokluk baktı normal dedi sonra ara ara baktır da demedi 30 haftadayim.sizler hiç yaptırmayan var mı yada alet alan kendi ölçen var mı hangi aleti almalıyım kafama taktım da biraz
Kime sorsam yükleme yaptırıyor benim zamani geçti doktor istemeyince
Kilo sorarsaniz 52 idim 60 oldum
Bebek 29 haftada 1350 kilo boy 39 cm demişti
Yarın tekrar gideceğim
Bende yerden oyuncak topluyorum sürekliSquatta çok faydalı ben bide pilates topuyla dairesel hareketler yapıyorum günlük yürüyüş yapıyorum yine 45 dk
Yerleri de eğilerek silmeye çalışıyorum
ablasına çekerse gelmez benimki. ablası gememdi biz gidip zorla aldıkE yani boyle giderse dogurursun sende dicem de bizim bebeler tersten gidio
Ne ignesi oluyor canım bebeğe mi sana mı vuruluyor benim enfeksiyonum hiç geçmedi bence bu hafta tekrar söyleyecegim olabilir mi diyeEvet doktor en son 29 haftalık iken istemiş tahlil bi daha istememiş doğumdan öncede bakmadı normalde doğum öncesi bi iğne vuruyorlar o iğne enfeksiyonun bebeğe geçmesini engelliyor onu yapmadı. Geçici septik dediler işte oğlum için.
Zamanla azalıyor kanama. Devam et bakalım. Rabbim şifa versin insaAllah2 gündür sensodyn kullanıyorum bende çok fena kanıyo. Geçicekmiş bakalım beklyrm cnm.
Bazen şu doktorlarin bosvermisligine sinir oluyorum. Her ay idrar tahlili yapsanız ne olur yani. Ben de iki kere fitil ve toz şase kullandım. En son tekrar enfeksiyon çıkınca artık ilaç veremem suyu çoğalt dedi doktor. Suyu baya çoğalttım. En son hafif bir enfeksiyon çıktı. O da çok önemli değil dedi. Umarım önemli değildirEvet doktor en son 29 haftalık iken istemiş tahlil bi daha istememiş doğumdan öncede bakmadı normalde doğum öncesi bi iğne vuruyorlar o iğne enfeksiyonun bebeğe geçmesini engelliyor onu yapmadı. Geçici septik dediler işte oğlum için.
güzel haberler canım sen benden önce gireceksin haberini bekliyorumBenimde sabah 9 da inşallah 34+6 dayız
inşallah canımAyy çok heyecanlı benimde 35+0 oluyor yarın yani en kötü iki haftamız daha var bunları konuşmak içingüzel haberlerini bekliyoruz
bunu okudugum iyi oldu. bneim de çok kanıyo dişetleirm. osteocare içince biraz azaldı. ama şimdi de çekilen 20liğimin oldugu yer şiş gibi acıyor. gitsem mi diyordum. gerek yok sanırım.Kızlar bu mesajımdan sonra bugün dişçiye gittim ve dişçi hiçbişey yapmadı. Dişlerimi günde 2 defa düzenli fırçalamamı ve 3-4 gün boyunca tuzlu suyla gargara yapmamı söyledi. Dişlerime baktı güzel dişlerin doğumdan sonra diş taşı temizliği yapalım şu an burası senin için riskli dedi. Diş kontrolünde maskemi açtığım için.
teşekkür ederim. senin de hayırlı olsun inşallah güzel habrrler alalımHayırlı uğurlu olsun banada sezeryan dedi ama daha 30 haftadayiminşallah çok güzel geçer herşey
Yok canım cumartesi bende iple çekiyorum 3 hafta oldu görmeyeligüzel haberler canım sen benden önce gireceksin haberini bekliyorum
inşallah canım. senin de yarın mı kpntrolun
bunu okudugum iyi oldu. bneim de çok kanıyo dişetleirm. osteocare içince biraz azaldı. ama şimdi de çekilen 20liğimin oldugu yer şiş gibi acıyor. gitsem mi diyordum. gerek yok sanırım.
teşekkür ederim. senin de hayırlı olsun inşallah güzel habrrler alalım
son ay biraz zor geçiyo maalesef. artık karnımızda 3 kilo bebekle geziyoruz kolay degil. benim de sırt agrım ve burun tıkanıklıgım var.Bu haftayı hiç sevmedim
Bebek çok az hareket ediyor endişeleniyorum
Sağ kulağım duymuyor, su kaçmış gibi tıkalı
Nefes darlığı çekiyorum
Uyursam kabus görüyorum sürekli
3 dakikadan fazla yan yatarsam kalkamıyorum
Gece 10 kere tuvalete gidiyorum her defasında bel kemiğim batıyor
Sürekli açım doymuyorum
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün, inşallah bir an önce sağlıkla kavuşursun yavrunaBen de yaptım 36+0 küvözde bebişim
Çok güzel oldu canımcım bu listeyi hep güncel tutalım di mi@Hicranii
@Tucaa
emilyinpariss
@SiyahPapatyaa
@deniz_ve_mehtap
@Kadinx
Kızlar dogum yapan arkadaslarimiz
baska varmi?
Hepinize gecmis olsun tekrar Rabbim saglicakla buyutmek nasip etsin
baya olmuş canım güzel haberler alalım inşallah büyümüş olsun kuzularYok canım cumartesi bende iple çekiyorum 3 hafta oldu görmeyeli
İnşallah canımbaya olmuş canım güzel haberler alalım inşallah büyümüş olsun kuzular
Bende yaptırmadım canım açlık tokluk bakıldı sadeceKızlar benim doktorum şeker yüklemesi yaptırmadı.Aclik tokluk baktı normal dedi sonra ara ara baktır da demedi 30 haftadayim.sizler hiç yaptırmayan var mı yada alet alan kendi ölçen var mı hangi aleti almalıyım kafama taktım da biraz
Kime sorsam yükleme yaptırıyor benim zamani geçti doktor istemeyince
Kilo sorarsaniz 52 idim 60 oldum
Bebek 29 haftada 1350 kilo boy 39 cm demişti
Yarın tekrar gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?