2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Tamam canım sağol

Canım sende enfeksiyon mu varmış ?
Akıntın var mıydı

Canım sende enfeksiyon mu varmış ?
Akıntın var mıydı
Evet doktor en son 29 haftalık iken istemiş tahlil bi daha istememiş doğumdan öncede bakmadı normalde doğum öncesi bi iğne vuruyorlar o iğne enfeksiyonun bebeğe geçmesini engelliyor onu yapmadı. Geçici septik dediler işte oğlum için.

Rabbim tez zamanda çıkmasını nasip etsin kavuşursunuz en kısa sürede inşallah

Ben de yaptırmadım canım, ama evde kendi cihazım vardı önceden hep onla takip edip doktora söyledim, o da gerek görmedi, 37. hafta içindeyim 11kg civarı aldım, hızlı kg artışı olursa sorun oluyor sanırım, bir de çocuğun gelişimi çok ileri gidiyorsa, sen yine de doktoruna bi sor gidince yarın, yol göstersin sana

Squatta çok faydalı ben bide pilates topuyla dairesel hareketler yapıyorum günlük yürüyüş yapıyorum yine 45 dk
Yerleri de eğilerek silmeye çalışıyorum
Bende yerden oyuncak topluyorum sürekli yürüyüş yapamıyorum ama akşamları bende pilates topunda oturmaya çalışıyorum pilates squat bu egzersiz bakalım inşallah faydssi okur kolay dogumlarimiz olur

Ne ignesi oluyor canım bebeğe mi sana mı vuruluyor benim enfeksiyonum hiç geçmedi bence bu hafta tekrar söyleyecegim olabilir mi diye

Bazen şu doktorlarin bosvermisligine sinir oluyorum. Her ay idrar tahlili yapsanız ne olur yani. Ben de iki kere fitil ve toz şase kullandım. En son tekrar enfeksiyon çıkınca artık ilaç veremem suyu çoğalt dedi doktor. Suyu baya çoğalttım. En son hafif bir enfeksiyon çıktı. O da çok önemli değil dedi. Umarım önemli değildir Rabbim beterinden korusun canım. tez vakitte kavuştursun sizi

Bu haftayı hiç sevmedim

Bebek çok az hareket ediyor endişeleniyorum
Sağ kulağım duymuyor, su kaçmış gibi tıkalı
Nefes darlığı çekiyorum
Uyursam kabus görüyorum sürekli
3 dakikadan fazla yan yatarsam kalkamıyorum
Gece 10 kere tuvalete gidiyorum her defasında bel kemiğim batıyor
Sürekli açım doymuyorum

Benimde sabah 9 da inşallah 34+6 dayız
güzel haberler canım sen benden önce gireceksin haberini bekliyorum
Ayy çok heyecanlı benimde 35+0 oluyor yarın yani en kötü iki haftamız daha var bunları konuşmak için güzel haberlerini bekliyoruz
inşallah canım. senin de yarın mı kpntrolun
bunu okudugum iyi oldu. bneim de çok kanıyo dişetleirm. osteocare içince biraz azaldı. ama şimdi de çekilen 20liğimin oldugu yer şiş gibi acıyor. gitsem mi diyordum. gerek yok sanırım.
Hayırlı uğurlu olsun banada sezeryan dedi ama daha 30 haftadayim inşallah çok güzel geçer herşey
teşekkür ederim. senin de hayırlı olsun inşallah güzel habrrler alalım

benim de 3 gündür süt gibi akıntım var hergun bir kere oluyor bir anda aktıgını hissediyprum baktıgımda baya bir akıntı gelmiş oluyor. idrar vermeyeli 2 ay oldu. versem mi acaba

Yok canım cumartesi bende iple çekiyorum 3 hafta oldu görmeyeli

son ay biraz zor geçiyo maalesef. artık karnımızda 3 kilo bebekle geziyoruz kolay degil. benim de sırt agrım ve burun tıkanıklıgım var.
doğurunca geçecek inşallah

Bende yaptırmadım canım açlık tokluk bakıldı sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…