2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben yaptırmadım
Doktorum gerek duymadı.
Bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar çok şükür.

benim de 3 gündür süt gibi akıntım var hergun bir kere oluyor bir anda aktıgını hissediyprum baktıgımda baya bir akıntı gelmiş oluyor. idrar vermeyeli 2 ay oldu. versem mi acaba
Doktorum süt gibiyse enfeksiyon değildir demişti bana. Gebelikte süt gibi olması ve yoğun gelmesi normalmiş. Sarı veya yeşil ise enfeksiyon oluyormuş canım.

Bende yaptirmadim canim şeker yuklemesi.neden kafana taktinki? Genelde bir sıkıntı olursa şekerden şüphelenir doktorlar

Canım ben de yaptırmadım dr 3 aylık şekere baktı sıkıntı çıkmayınca istemedi. Zaten tiroid için düzenli tahlil yaptırdığım için şekere de bakılıyo çok şükür bi sıkıntı çıkmadı hiç

Ben sanki bu gece sancım gelecek gibi hissediyorum bu saat oldu bebeğim hala hareketli kasıklarımda sabahtan beri durmadı hiç ilk defa. Sürekli bı saga bı sola hareketleniyor içimde bı şeyler yapmaya çalışıyor. Doğum olacağı zaman bebek hareketli oluyor mu ki kizlar Hastane çantamda son bir kaç parçayı ekledim diş fırçası falan gibi. Böyle doguracagini hisseden oldu mu hiç

Canım Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah. Gözünüz aydın
Neden enfeksiyon oldu peki bi açıklama yaptılar mı ? Daha iyi misiniz

ya bu surekli aclik bende bugun basladi. Doymuyorum. Gozumu acamadim bir turlu. Bundan sonra boyle devam etmez umarim.
Bendede 5 gundur var sabah kahvalti yaptim arada muz falan yiyorum zaten kahvalti 12 gibi yapiyorum 5 gibi aksam yemegi atalarda abur cuburlar 22 de tekrar yemek sonra kahve simdi yine aciktim ne yesem diyorum gece 5 de uyaniyorum zeytin ekmek yiyorum falan zinhar doymuyorum bu ne böyle ya duba olcam die korkuyorum ama masallah gunde 4 kere tuvalete çıkıyorum anlamadim ben bundan bisi.sekerim mi cıktı acaba diodum ama herkeste varmış

kanala giren bebeğin hareketi azalır sanki. tam bilgim yok ama

Benimde oyle canım surekli hareket etti bugun ama sanmam dogumdan oldugunuyani umarim daha yeni netten siparisler verdim onların gelmesi lazim valizi kapatmam için

Canim sen troit ilacı alıyor musun ben her sabah aç karna bir buçuk hap içiyorum buna doğumdan sonra devam edecekmiyiz acaba bilgin varmı dahiliyeye gitmem lazım ama üsengecligimden bı gidemedim bir aydir

Benimde oyle canım surekli hareket etti bugun ama sanmam dogumdan oldugunuyani umarim daha yeni netten siparisler verdim onların gelmesi lazim valizi kapatmam için
Ah canım senin bu soğukkanlı hallerine bayılıyorum, okuyorum yazılarını gayet pozitifsin bana da iyi geliyor bu hallerin baya aşağılarda oynayınca ben bı acaba mi diyorum işte. Ayakta yuruyunce iyi mesela, oturunca ya da yatınca direk oynuyor durmadan. Anlayamadım. Siparişler gelen gelir artık, gelmeyen kısmet

kızlar şimdi kendi çantamı hazırladım biraz ama millete akıl verirken iyitdi kendime gelince beynim durdu.
hemşireye vermek için sabahlık gecelik emzirme atleti ve çorabı bir hurca koydum
2 takım yedek pijama ve bir lizöz koydum yani sabahlık gibi hırka gibi bişey
bir emzirme atleti çıkış için alt üst takım kıyafet 10 tane depend göğüs kalkanı ve manuel pompa koydum.
aklımda eklenecek olanalr şarj aleti hastane evrakları bakım çantası yedek çorap ve humana var. başka ne eksik?

Ahh ben çorap koymadimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…