Ben yaptırmadımKızlar benim doktorum şeker yüklemesi yaptırmadı.Aclik tokluk baktı normal dedi sonra ara ara baktır da demedi 30 haftadayim.sizler hiç yaptırmayan var mı yada alet alan kendi ölçen var mı hangi aleti almalıyım kafama taktım da biraz
Kime sorsam yükleme yaptırıyor benim zamani geçti doktor istemeyince
Kilo sorarsaniz 52 idim 60 oldum
Bebek 29 haftada 1350 kilo boy 39 cm demişti
Yarın tekrar gideceğim
Doktorum süt gibiyse enfeksiyon değildir demişti bana. Gebelikte süt gibi olması ve yoğun gelmesi normalmiş. Sarı veya yeşil ise enfeksiyon oluyormuş canım.benim de 3 gündür süt gibi akıntım var hergun bir kere oluyor bir anda aktıgını hissediyprum baktıgımda baya bir akıntı gelmiş oluyor. idrar vermeyeli 2 ay oldu. versem mi acaba
Bende yaptirmadim canim şeker yuklemesi.neden kafana taktinki? Genelde bir sıkıntı olursa şekerden şüphelenir doktorlarKızlar benim doktorum şeker yüklemesi yaptırmadı.Aclik tokluk baktı normal dedi sonra ara ara baktır da demedi 30 haftadayim.sizler hiç yaptırmayan var mı yada alet alan kendi ölçen var mı hangi aleti almalıyım kafama taktım da biraz
Yarın tekrar gideceğim
Canım ben de yaptırmadım dr 3 aylık şekere baktı sıkıntı çıkmayınca istemedi. Zaten tiroid için düzenli tahlil yaptırdığım için şekere de bakılıyo çok şükür bi sıkıntı çıkmadı hiçKızlar benim doktorum şeker yüklemesi yaptırmadı.Aclik tokluk baktı normal dedi sonra ara ara baktır da demedi 30 haftadayim.sizler hiç yaptırmayan var mı yada alet alan kendi ölçen var mı hangi aleti almalıyım kafama taktım da biraz
Yarın tekrar gideceğim
Al iste diyorum subat bebeleri tersablasına çekerse gelmez benimki. ablası gememdi biz gidip zorla aldık
ya bu surekli aclik bende bugun basladi. Doymuyorum. Gozumu acamadim bir turlu. Bundan sonra boyle devam etmez umarim.Sürekli açım doymuyorum
aa öyle mi içim rahatladı bunu okuyuncaDoktorum süt gibiyse enfeksiyon değildir demişti bana. Gebelikte süt gibi olması ve yoğun gelmesi normalmiş. Sarı veya yeşil ise enfeksiyon oluyormuş canım.
Canım Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah. Gözünüz aydınBen cuma günü kasılmalarla yattım hastaneye cumartesi gece sancılarla dönüştü birden rahim ağzı inceldi. Birincisi sezeryan olduğu için bu da acil sezeryan oldu. Doğumda ben de bebiş de enfeksiyon kaptık. O küvözde ben hastanede yattım işte. Arada emziriyorum. Çoğunlukla sütümü gönderiyorum.
Suyu çoğaltmak gerçekten ise yarıyoraa öyle mi içim rahatladı bunu okuyuncaçok su içiyorum gerçi bu kadar içmeye de olmaz umarım
Bendede 5 gundur var sabah kahvalti yaptim arada muz falan yiyorum zaten kahvalti 12 gibi yapiyorum 5 gibi aksam yemegi atalarda abur cuburlar 22 de tekrar yemek sonra kahve simdi yine aciktim ne yesem diyorum gece 5 de uyaniyorum zeytin ekmek yiyorum falan zinhar doymuyorum bu ne böyle ya duba olcam die korkuyorum ama masallah gunde 4 kere tuvalete çıkıyorum anlamadim ben bundan bisi.sekerim mi cıktı acaba diodum ama herkeste varmışya bu surekli aclik bende bugun basladi. Doymuyorum. Gozumu acamadim bir turlu. Bundan sonra boyle devam etmez umarim.
kanala giren bebeğin hareketi azalır sanki. tam bilgim yok amaBen sanki bu gece sancım gelecek gibi hissediyorum bu saat oldu bebeğim hala hareketli kasıklarımda sabahtan beri durmadı hiç ilk defa. Sürekli bı saga bı sola hareketleniyor içimde bı şeyler yapmaya çalışıyor. Doğum olacağı zaman bebek hareketli oluyor mu ki kizlarHastane çantamda son bir kaç parçayı ekledim diş fırçası falan gibi. Böyle doguracagini hisseden oldu mu hiç
Öyleyse o zaman henüz girmedi kanala,. girmeye calisyor galibakanala giren bebeğin hareketi azalır sanki. tam bilgim yok ama
Benimde oyle canım surekli hareket etti bugun ama sanmam dogumdan oldugunuBen sanki bu gece sancım gelecek gibi hissediyorum bu saat oldu bebeğim hala hareketli kasıklarımda sabahtan beri durmadı hiç ilk defa. Sürekli bı saga bı sola hareketleniyor içimde bı şeyler yapmaya çalışıyor. Doğum olacağı zaman bebek hareketli oluyor mu ki kizlarHastane çantamda son bir kaç parçayı ekledim diş fırçası falan gibi. Böyle doguracagini hisseden oldu mu hiç
Canim sen troit ilacı alıyor musun ben her sabah aç karna bir buçuk hap içiyorum buna doğumdan sonra devam edecekmiyiz acaba bilgin varmı dahiliyeye gitmem lazım ama üsengecligimden bı gidemedim bir aydirCanım ben de yaptırmadım dr 3 aylık şekere baktı sıkıntı çıkmayınca istemedi. Zaten tiroid için düzenli tahlil yaptırdığım için şekere de bakılıyo çok şükür bi sıkıntı çıkmadı hiç
Ah canım senin bu soğukkanlı hallerine bayılıyorum, okuyorum yazılarını gayet pozitifsin bana da iyi geliyor bu hallerinBenimde oyle canım surekli hareket etti bugun ama sanmam dogumdan oldugunuyani umarim daha yeni netten siparisler verdim onların gelmesi lazim valizi kapatmam için
ben bilmiyom valla benim kızların kanalla pek işi olmuyo. yukarda takılıyolar doktor amcaları teyzeleri alana kadarÖyleyse o zaman henüz girmedi kanala,. girmeye calisyor galiba
Ahh ben çorap koymadimmmkızlar şimdi kendi çantamı hazırladım biraz ama millete akıl verirken iyitdi kendime gelince beynim durdu.
hemşireye vermek için sabahlık gecelik emzirme atleti ve çorabı bir hurca koydum
2 takım yedek pijama ve bir lizöz koydum yani sabahlık gibi hırka gibi bişey
bir emzirme atleti çıkış için alt üst takım kıyafet 10 tane depend göğüs kalkanı ve manuel pompa koydum.
aklımda eklenecek olanalr şarj aleti hastane evrakları bakım çantası yedek çorap ve humana var. başka ne eksik?
hemen çorap koyulaaAhh ben çorap koymadimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?