Benimde saat 15.00 da cnm insallah güzel haberle gelirizCumacılaarr ne alemdesiniz. saat kaçta randevular? benimki 11de. 37+0 ım yarın. sezeryan günü belirlenecek. bir de yatış için konusucam sanırım bi yere yönlendiricem dedi doktor ama unuttum. son kontrol olabilir yarın
Aaaa kendimiz için de mi kıyafet veriyoruz hemşireyekızlar şimdi kendi çantamı hazırladım biraz ama millete akıl verirken iyitdi kendime gelince beynim durdu.
hemşireye vermek için sabahlık gecelik emzirme atleti ve çorabı bir hurca koydum
2 takım yedek pijama ve bir lizöz koydum yani sabahlık gibi hırka gibi bişey
bir emzirme atleti çıkış için alt üst takım kıyafet 10 tane depend göğüs kalkanı ve manuel pompa koydum.
aklımda eklenecek olanalr şarj aleti hastane evrakları bakım çantası yedek çorap ve humana var. başka ne eksik?
Ben hiç vermedim hemsireye odaya gelince giydirdiler beni zaten narkozun etkisi geçmediği icin kendim giyememistim her yerde farkli uygulama galibaAaaa kendimiz için de mi kıyafet veriyoruz hemşireyeben bunu hiç bilmiyordum valla yeni öğrendim, sezaryenden odaya gelince kendimiz giyiniriz sanıyordum, her seferinde daha bilmediğim neler var acaba diye beni strese sokmayı başarıyor bu grup
2 sezaryanimda da odada annemler giydirdi normal.dogumda genelde hemşireye verilir yada belki hastaneye göre degisiyordur. Yinede kendi kıyafetlerini ayrı bir yere köy istersen hemşire isterse bulmaları kolay olurAaaa kendimiz için de mi kıyafet veriyoruz hemşireyeben bunu hiç bilmiyordum valla yeni öğrendim, sezaryenden odaya gelince kendimiz giyiniriz sanıyordum, her seferinde daha bilmediğim neler var acaba diye beni strese sokmayı başarıyor bu grup
terliğini unutma canımkızlar şimdi kendi çantamı hazırladım biraz ama millete akıl verirken iyitdi kendime gelince beynim durdu.
hemşireye vermek için sabahlık gecelik emzirme atleti ve çorabı bir hurca koydum
bir emzirme atleti çıkış için alt üst takım kıyafet 10 tane depend göğüs kalkanı ve manuel pompa koydum.
aklımda eklenecek olanalr şarj aleti hastane evrakları bakım çantası yedek çorap ve humana var. başka ne eksik?
Terlik al canımkızlar şimdi kendi çantamı hazırladım biraz ama millete akıl verirken iyitdi kendime gelince beynim durdu.
Normal doğumda veriliyor canım sezeryani bilemiyorum amaAaaa kendimiz için de mi kıyafet veriyoruz hemşireyeben bunu hiç bilmiyordum valla yeni öğrendim, sezaryenden odaya gelince kendimiz giyiniriz sanıyordum, her seferinde daha bilmediğim neler var acaba diye beni strese sokmayı başarıyor bu grup
Benim alarm kuruldu yine 4.58 de ayaktayım ne güzel bir ara unutmuştu vucudum 6 7 yi buluyordu yine başladıkGecesi gündüzü karışan tek ben değilim sanirim sabah kizlar okula gidince uyuyorum 11 e kadar yani 4 givi uyuyorum 7.30 da kalkıp.kizi okula yolluyorum 9da tekrar uyuyup 11-12 arasi uyanıyorum toplamda 24 saatte 5-6 saat parca parca
Bende açılma ile gelmiştim açılmam olduğunu bilmeden.. rabbim sağlıkla kavuştursun bizi kuzularımızla…Yok test yapmadılar yaptiysalarda bilmiyorum. Çok sancıyla geldim rahmim çok incelmiş... Ne zaman çıkar net bilmiyorum.bugun oksijen veriyoruz demişler eşime... Aynen ben de şu an sur sagiyorum canım...sadece doğumda beş on saniye görebilirim ben de
Evet canım sabahları 75 mglık alıyorum geçen hafta ebe doğumdan sonra bebeği getirdiğinde tiroide de bakarız ona göre kullanmaya devam edersin ya da bırakırsın dedi canım.Canim sen troit ilacı alıyor musun ben her sabah aç karna bir buçuk hap içiyorum buna doğumdan sonra devam edecekmiyiz acaba bilgin varmı dahiliyeye gitmem lazım ama üsengecligimden bı gidemedim bir aydir
32. Haftada sağlık ocağından çağırmadılar mı cnm kontrol için o zaman vermiştim bendebenim de 3 gündür süt gibi akıntım var hergun bir kere oluyor bir anda aktıgını hissediyprum baktıgımda baya bir akıntı gelmiş oluyor. idrar vermeyeli 2 ay oldu. versem mi acaba
Ay ben hiç hediye konusu falan açmadım okumadım da yanında okusam mı ama öyle bir beklentim yokKizlar siz dün hediye falan diince kocise okuyorum sen bana mi isittiriyorsun diyoradam yazik takmis kafaya ben dio nasil alayim iki eve kira verioz fatura falan ustune de hep ekstrlar cikio bizim egitimdi falan maas kalmıyor icine dert oldu normaldede ne istesem alir yani ki kargoyla tek tas yollayan adam yani askim biliyorsun ben bisey istersem isittirmem direk isterim biliyorsun diyorum yok bi türlü ikna edemedim sonunda bende bi tane teraryum begendim linkini attim bunu alirsin yaninada bi cicek alirsin tamam kocik ne kafana takiyosun dedim kendi hediyemi sectim anlayacaginiz
Canım benim sezaryendi oda da giyindim normal doğuma doğum hanede giyinşyorsun çıkmadan diye biliyorumAaaa kendimiz için de mi kıyafet veriyoruz hemşireyeben bunu hiç bilmiyordum valla yeni öğrendim, sezaryenden odaya gelince kendimiz giyiniriz sanıyordum, her seferinde daha bilmediğim neler var acaba diye beni strese sokmayı başarıyor bu grup
ya ben yazdım ama öyle düşündüm tam emin degilim dediğim gibi kanala giren bebegim olmadı ama girse yavaşlar diye bir varsayımdı. atkadaşı rahatlatmak adına sizi korkutmayayım.Canim benimkide hareketlidir yani. Bugun farkettim azaldigini. Arkadasta yazinca kanala giren bebegin hareketi azalir diye acabami dedim. Yarin yine takip edeyim bakayim o kdrda tatli yemistim bugun oysaki
bugun inşallah alıcaz biz desezaryen için gün alan varmı kızlar yarın alacagız biz inşallah kontrolümüz var aksilik çıkmazsa 02.02.2022 olsun çok istiyorum
ay hadi inşallahhBenimde saat 15.00 da cnm insallah güzel haberle geliriz
benim hastanemde istemişlerdi bugun sorayım bunda isteyecekler mi. her hastane aynı degilmiş anladıgım. ameliyatlı halimle hemşireler giydirse daha rahat ederdim aslında. neye dikkat edeceklerini bilirler gibiAaaa kendimiz için de mi kıyafet veriyoruz hemşireyeben bunu hiç bilmiyordum valla yeni öğrendim, sezaryenden odaya gelince kendimiz giyiniriz sanıyordum, her seferinde daha bilmediğim neler var acaba diye beni strese sokmayı başarıyor bu grup
aklımda olup yazmayı unutmam. sagol canımterliğini unutma canım
hee sorma canım saglık ocagım cok ilgili oldugu için daha hiç aramadı32. Haftada sağlık ocağından çağırmadılar mı cnm kontrol için o zaman vermiştim bende
Ay ben hiç hediye konusu falan açmadım okumadım da yanında okusam mı ama öyle bir beklentim yokbenim bey aklına gelirse yapar söylersem adam da ters tepiyor inatçı nolcak
Canım benim sezaryendi oda da giyindim normal doğuma doğum hanede giyinşyorsun çıkmadan diye biliyorum
Kızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Ben de yaptım 36+0 küvözde bebişim
Birde 36 da çağırıyorlarmış maşallah gerçekten pek ilgililer bizimde hemşire sağolsun takip ediyorya ben yazdım ama öyle düşündüm tam emin degilim dediğim gibi kanala giren bebegim olmadı ama girse yavaşlar diye bir varsayımdı. atkadaşı rahatlatmak adına sizi korkutmayayım.
bugun inşallah alıcaz biz degönlüne görw olsun.inşallah
ay hadi inşallahh
benim hastanemde istemişlerdi bugun sorayım bunda isteyecekler mi. her hastane aynı degilmiş anladıgım. ameliyatlı halimle hemşireler giydirse daha rahat ederdim aslında. neye dikkat edeceklerini bilirler gibi
aklımda olup yazmayı unutmam. sagol canım
hee sorma canım saglık ocagım cok ilgili oldugu için daha hiç aramadıdoğurcam artık aramasın
Bilemedimki canim bizimki icine dert eder öyle şeyleri32. Haftada sağlık ocağından çağırmadılar mı cnm kontrol için o zaman vermiştim bende
Ay ben hiç hediye konusu falan açmadım okumadım da yanında okusam mı ama öyle bir beklentim yokbenim bey aklına gelirse yapar söylersem adam da ters tepiyor inatçı nolcak
Canım benim sezaryendi oda da giyindim normal doğuma doğum hanede giyinşyorsun çıkmadan diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?