2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benimde saat 15.00 da cnm insallah güzel haberle geliriz

Aaaa kendimiz için de mi kıyafet veriyoruz hemşireye ben bunu hiç bilmiyordum valla yeni öğrendim, sezaryenden odaya gelince kendimiz giyiniriz sanıyordum, her seferinde daha bilmediğim neler var acaba diye beni strese sokmayı başarıyor bu grup

Ben hiç vermedim hemsireye odaya gelince giydirdiler beni zaten narkozun etkisi geçmediği icin kendim giyememistim her yerde farkli uygulama galiba

2 sezaryanimda da odada annemler giydirdi normal.dogumda genelde hemşireye verilir yada belki hastaneye göre degisiyordur. Yinede kendi kıyafetlerini ayrı bir yere köy istersen hemşire isterse bulmaları kolay olur

Gecesi gündüzü karışan tek ben değilim sanirim sabah kizlar okula gidince uyuyorum 11 e kadar yani 4 givi uyuyorum 7.30 da kalkıp.kizi okula yolluyorum 9da tekrar uyuyup 11-12 arasi uyanıyorum toplamda 24 saatte 5-6 saat parca parca

terliğini unutma canım

Terlik al canım

Normal doğumda veriliyor canım sezeryani bilemiyorum ama

Benim alarm kuruldu yine 4.58 de ayaktayım ne güzel bir ara unutmuştu vucudum 6 7 yi buluyordu yine başladık

Beni tuvalete çıkaran şey ahududu yaprağı cayiymis kızlar bu arada mide bağırsak hareketlerini etkileme özelliği varmış arada içeceğim çok içmedim aslında bir fincan normal deniyor ama miktarını mi fazla koydum otun anlamqdim

Bende açılma ile gelmiştim açılmam olduğunu bilmeden.. rabbim sağlıkla kavuştursun bizi kuzularımızla…

Canim sen troit ilacı alıyor musun ben her sabah aç karna bir buçuk hap içiyorum buna doğumdan sonra devam edecekmiyiz acaba bilgin varmı dahiliyeye gitmem lazım ama üsengecligimden bı gidemedim bir aydir
Evet canım sabahları 75 mglık alıyorum geçen hafta ebe doğumdan sonra bebeği getirdiğinde tiroide de bakarız ona göre kullanmaya devam edersin ya da bırakırsın dedi canım.

benim de 3 gündür süt gibi akıntım var hergun bir kere oluyor bir anda aktıgını hissediyprum baktıgımda baya bir akıntı gelmiş oluyor. idrar vermeyeli 2 ay oldu. versem mi acaba
32. Haftada sağlık ocağından çağırmadılar mı cnm kontrol için o zaman vermiştim bende
Ay ben hiç hediye konusu falan açmadım okumadım da yanında okusam mı ama öyle bir beklentim yok benim bey aklına gelirse yapar söylersem adam da ters tepiyor inatçı nolcak
Canım benim sezaryendi oda da giyindim normal doğuma doğum hanede giyinşyorsun çıkmadan diye biliyorum

Canim benimkide hareketlidir yani. Bugun farkettim azaldigini. Arkadasta yazinca kanala giren bebegin hareketi azalir diye acabami dedim. Yarin yine takip edeyim bakayim o kdrda tatli yemistim bugun oysaki
ya ben yazdım ama öyle düşündüm tam emin degilim dediğim gibi kanala giren bebegim olmadı ama girse yavaşlar diye bir varsayımdı. atkadaşı rahatlatmak adına sizi korkutmayayım.
sezaryen için gün alan varmı kızlar yarın alacagız biz inşallah kontrolümüz var aksilik çıkmazsa 02.02.2022 olsun çok istiyorum
bugun inşallah alıcaz biz de gönlüne görw olsun.inşallah
Benimde saat 15.00 da cnm insallah güzel haberle geliriz
ay hadi inşallahh
benim hastanemde istemişlerdi bugun sorayım bunda isteyecekler mi. her hastane aynı degilmiş anladıgım. ameliyatlı halimle hemşireler giydirse daha rahat ederdim aslında. neye dikkat edeceklerini bilirler gibi
terliğini unutma canım
aklımda olup yazmayı unutmam. sagol canım
hee sorma canım saglık ocagım cok ilgili oldugu için daha hiç aramadı doğurcam artık aramasın

Birde 36 da çağırıyorlarmış maşallah gerçekten pek ilgililer bizimde hemşire sağolsun takip ediyor

Bilemedimki canim bizimki icine dert eder öyle şeyleriaslinds hic bir niyetle dememistim ama o kendi kendine yaptı normal de cicek alir hediye sonradan cıktı piyasaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…