2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canim sen troit ilacı alıyor musun ben her sabah aç karna bir buçuk hap içiyorum buna doğumdan sonra devam edecekmiyiz acaba bilgin varmı dahiliyeye gitmem lazım ama üsengecligimden bı gidemedim bir aydir
Ben kullanıyorum Bana aile hekimim doğumdan 10 gün sonra galiba tam hatırlamıyorum kan tahlili yaptırmamı söyledi ona göre devam edeceğim

Kızlar ben doğum yaptım, eski sezeryan yerimdeki dikişlerin çok inceldigi için çok ağrım olmuş... Bebek iyi ama tedbir amaçlı kuvezde... 34+1 de 2600 Gr doğdu...
Tebrik ederimm küvezde iyice toparlar annesi merak etme sen saglıkla büyüsün inşallah

Napayim canim maksat stres gitsin ben boyle şeylerde ameliyatti falan boyleyim benim sonrası stresli oluo ama bu sefer onuda halletcem inaniyorum napayim canim hayat bana koyver gitsin dedi bende dinliyorum normalde tam tersi biriydim ben aynen bizimki bir coşuyor göbek sekilden sekle giriyor birde beni otutturmuyor bizimki bir acıtıyor tam sag ve sol bacaklarimla gobegimin birleştiği yerdrn iki tarafli vuruyor nasıl başarıyor bilmoyorum

Kizlar siz dün hediye falan diince kocise okuyorum sen bana mi isittiriyorsun diyor adam yazik takmis kafaya ben dio nasil alayim iki eve kira verioz fatura falan ustune de hep ekstrlar cikio bizim egitimdi falan maas kalmıyor icine dert oldu normaldede ne istesem alir yani ki kargoyla tek tas yollayan adam yani askim biliyorsun ben bisey istersem isittirmem direk isterim biliyorsun diyorum yok bi türlü ikna edemedimsonunda bende bi tane teraryum begendim linkini attim bunu alirsin yaninada bi cicek alirsin tamam kocik ne kafana takiyosun dedim kendi hediyemi sectim anlayacaginiz

Benimkininde bugun hareketleri azaldı kanalamı girdi acaba ya. Kendimide bir garip hissediyorum. Ara ara agrim oluyor. Lütfen ufaklik 1 hafta daha izin ver anneye
Kiz daha dur sakin ol daha var merak etme ins bir sıkıntı cikmaz insan erken dogumlari gorunce etkileniyor ama herkes oyle olacak die bir kaide yok

Kiz daha dur sakin ol daha var merak etme ins bir sıkıntı cikmaz insan erken dogumlari gorunce etkileniyor ama herkes oyle olacak die bir kaide yok
Canim benim riskim var ztn hep yatıyorum. İlac ve fitil kullanıyorum halen.Eli kulaginda yani ilaclari birakip biraz kendimi yorsam hemen gelcek bu ufaklik karnimda baya asaya düştü

Benimkininde bugun hareketleri azaldı kanalamı girdi acaba ya. Kendimide bir garip hissediyorum. Ara ara agrim oluyor. Lütfen ufaklik 1 hafta daha izin ver anneye
Benim de Hareketleri azaldı hiç durmazdı yaramaz şimdi bi narinlik uyuşukluk çöktü kendisine. İçerde napıyor cok merak ediyorum

Canim benim riskim var ztn hep yatıyorum. İlac ve fitil kullanıyorum halen.Eli kulaginda yani ilaclari birakip biraz kendimi yorsam hemen gelcek bu ufaklik karnimda baya asaya düştü
Merak etme bak burda gelmekten vazgecen bekleyen bebisler var icini ferah tut

Benim de Hareketleri azaldı hiç durmazdı yaramaz şimdi bi narinlik uyuşukluk çöktü kendisine. İçerde napıyor cok merak ediyorum
Canim benimkide hareketlidir yani. Bugun farkettim azaldigini. Arkadasta yazinca kanala giren bebegin hareketi azalir diye acabami dedim. Yarin yine takip edeyim bakayim o kdrda tatli yemistim bugun oysaki

Aslında 36 ve 37 de be
Aslında 36 ve 37 de bizimkinin de hareketleri azdı şimdi 38. haftaya girdiğimde hele ki son 2 gündür aşırı arttı hareketleri. Endiselenmeyin hiç bende de azdı önce hareketleri. Ama bu hafta neler oldu acaba. Aklıma kötü bir şey getirmek istemiyorum tabi ama içerde her şey yolundadır insalah da, keyfinden hareket ediyrdur umarım

Canim benimkide hareketlidir yani. Bugun farkettim azaldigini. Arkadasta yazinca kanala giren bebegin hareketi azalir diye acabami dedim. Yarin yine takip edeyim bakayim o kdrda tatli yemistim bugun oysaki
Bende duydum bunu kontrole de daha 1 hafta var tecrübeliler bizi bi aydınlatsa

Teşekkür ederim normal sanırım bu hafta böyle olması. Aa çok güzel hareketli bebek keyifli ve sağlıklı diyor doktorlar bence hiç kötü şeyler getirmeyin aklınıza

Teşekkür ederim normal sanırım bu hafta böyle olması. Aa çok güzel hareketli bebek keyifli ve sağlıklı diyor doktorlar bence hiç kötü şeyler getirmeyin aklınıza
Evet doktor da öyle söylüyor keyfinden hareket eder diye, 2 gündür de sürekli disardayim yürüdüm ettim heralde ondan belki de

Yok test yapmadılar yaptiysalarda bilmiyorum. Çok sancıyla geldim rahmim çok incelmiş... Ne zaman çıkar net bilmiyorum.bugun oksijen veriyoruz demişler eşime... Aynen ben de şu an sur sagiyorum canım...sadece doğumda beş on saniye görebilirim ben de

Ben kullanıyorum Bana aile hekimim doğumdan 10 gün sonra galiba tam hatırlamıyorum kan tahlili yaptırmamı söyledi ona göre devam edeceğim
Yaaa tamam canim teşekkür ederim bende öyle yapayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…