2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
bu ara bende çok yiyorum ama normal sanırım herkes yiyor, ilk defa 67 kg gördüm tartıda senin 5 kg çok iyiymiş
Ben 75le hamile kaldim kuzum aslinda 72 ama doktorda ilk ciktigim kiloyu baz aliyorum malum kiyafetler aslinda kışın daha kalin giyiniyoruz belki daha da az almis olabilirim bilmiyorum zaten annem sen ilkinden daha zayıfsın şişmişsin resmen simdi sadece gobusun var dioki kıyafetlerime hala girebiliyorum pantolon haric

İyi ki de dedim geçenlerde , benim uyku sorunum hiç olmadı uyuyorum diye Gitti bende uyku bu hafta . Saat başı tuvaletteyim , düzgün uykum kalmadı . Midem de hep yanıyor . Kendime nazar değdirdim
Canim rennie yazdir mide icin o bir nimetmis

Benimki de sadece açlık tokluk baktı. Bebek iri çıkınca ara sıra baktır dedi.Bi kere asm de parmak ucundan baktırdım şimdi de ayda 1 rutin tahlil istiyo dr açlık bakılıyor

Pantolonlara sığmak ne mümkün zaten

Canim sen troit ilacı alıyor musun ben her sabah aç karna bir buçuk hap içiyorum buna doğumdan sonra devam edecekmiyiz acaba bilgin varmı dahiliyeye gitmem lazım ama üsengecligimden bı gidemedim bir aydir
Ben de kullanıyorum, endokrin takibindeyim. İlacın dozunu kim ayarlıyorsa ona sorabilirsin. Benim bu hafta hafif yükseldi diye dozu artırdı. Doğuma kadar o şekilde devam et dedi. Doğumdan sonraki iki ay için farklı dozlar yazdı. İki ay dolunca tekrar çağırdı. Herkesin bünyesine ve değerlerine göre farklı şekilde ilerliyor. Bazısı doğumdan hemen sonra bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…