- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Haha benim oyle gobusum yok olsa eminimki yapardımHamileliğin herhangi bir evresinde bunu yapmış olan var mıben yaptığımın o kadar farkında değildimki eşim bakıp gülüp sehpan çok güzelmiş diyince fark etmiştim Eki Görüntüle 2988043
bende 12 kg aldım sadece göbek varHaha benim oyle gobusum yok olsa eminimki yapardım
Haha o normal o zaman kuzum sadece 12 kilobende 12 kg aldım sadece göbek var
bu ara bende çok yiyorum ama normal sanırım herkes yiyor, ilk defa 67 kg gördüm tartıdaHaha o normal o zaman kuzum sadece 12 kiloben 5 kiloda devam ediyorum ama bilemedim bu ara cok yiyorum
Hamileliğin herhangi bir evresinde bunu yapmış olan var mıben yaptığımın o kadar farkında değildimki eşim bakıp gülüp sehpan çok güzelmiş diyince fark etmiştim Eki Görüntüle 2988043
Ben 75le hamile kaldim kuzum aslinda 72 ama doktorda ilk ciktigim kiloyu baz aliyorum malum kiyafetler aslinda kışın daha kalin giyiniyoruz belki daha da az almis olabilirim bilmiyorumbu ara bende çok yiyorum ama normal sanırım herkes yiyor, ilk defa 67 kg gördüm tartıdasenin 5 kg çok iyiymiş
anaa doğurunca ne olcak,arar pisicikBenim de böyle , kedim oturuyo hep üstünde , ona yatak oldu göbek
Canim rennie yazdir mide icin o bir nimetmisİyi ki de dedim geçenlerde , benim uyku sorunum hiç olmadı uyuyorum diyeGitti bende uyku bu hafta . Saat başı tuvaletteyim , düzgün uykum kalmadı . Midem de hep yanıyor . Kendime nazar değdirdim
Benimki de sadece açlık tokluk baktı. Bebek iri çıkınca ara sıra baktır dedi.Bi kere asm de parmak ucundan baktırdım şimdi de ayda 1 rutin tahlil istiyo dr açlık bakılıyorKızlar benim doktorum şeker yüklemesi yaptırmadı.Aclik tokluk baktı normal dedi sonra ara ara baktır da demedi 30 haftadayim.sizler hiç yaptırmayan var mı yada alet alan kendi ölçen var mı hangi aleti almalıyım kafama taktım da biraz
Kime sorsam yükleme yaptırıyor benim zamani geçti doktor istemeyince
Kilo sorarsaniz 52 idim 60 oldum
Bebek 29 haftada 1350 kilo boy 39 cm demişti
Yarın tekrar gideceğim
Pantolonlara sığmak ne mümkün zatenBen 75le hamile kaldim kuzum aslinda 72 ama doktorda ilk ciktigim kiloyu baz aliyorum malum kiyafetler aslinda kışın daha kalin giyiniyoruz belki daha da az almis olabilirim bilmiyorumzaten annem sen ilkinden daha zayıfsın şişmişsin resmen simdi sadece gobusun var dioki kıyafetlerime hala girebiliyorum pantolon haric
anaa doğurunca ne olcak,arar pisicik
napsın hoşuna gitmiştir süslü püslü , onun yatağını da süsleseydinizGözü aslında bebeğin beşiğinde ama yanaştırmıyorum şuan
napsın hoşuna gitmiştir süslü püslü , onun yatağını da süsleseydiniz
Ben de kullanıyorum, endokrin takibindeyim. İlacın dozunu kim ayarlıyorsa ona sorabilirsin. Benim bu hafta hafif yükseldi diye dozu artırdı. Doğuma kadar o şekilde devam et dedi. Doğumdan sonraki iki ay için farklı dozlar yazdı. İki ay dolunca tekrar çağırdı. Herkesin bünyesine ve değerlerine göre farklı şekilde ilerliyor. Bazısı doğumdan hemen sonra bakıyorCanim sen troit ilacı alıyor musun ben her sabah aç karna bir buçuk hap içiyorum buna doğumdan sonra devam edecekmiyiz acaba bilgin varmı dahiliyeye gitmem lazım ama üsengecligimden bı gidemedim bir aydir
yok kız 37 bitti benim ne çagırmasıBirde 36 da çağırıyorlarmış maşallah gerçekten pek ilgililer bizimde hemşire sağolsun takip ediyor
Ocagin ilk haftasi cagirmalari gerek.aslinda sikayet edeceksin işlerini dogru düzgün yapmiolaryok kız 37 bitti benim ne çagırması
canım çıktın mı nasıl geçtiBenimde sabah 9 da inşallah 34+6 dayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?