- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
neyse ki saglık ocagı bizim sitenin yanında. istediğim zmaan gidip tahlil yaptırma şansım var. ama önceki hemşirelerim çok ilgiliydi. bu tam bir m.a.l. ayıptır söylemesi. kızın 4 yaş aşısını ben hatırlattım konteseOcagin ilk haftasi cagirmalari gerek.aslinda sikayet edeceksin işlerini dogru düzgün yapmiolar
Bazı sağlık ocakları ilgilenmiyor cnm malesef keşke herkes görevini tam yapsayok kız 37 bitti benim ne çagırması
Boşver öyle olsun alsın gelsin hediyeniBilemedimki canim bizimki icine dert eder öyle şeyleriaslinds hic bir niyetle dememistim ama o kendi kendine yaptı normal de cicek alir hediye sonradan cıktı piyasaya
Çıktık cnm şükür iyi geçti 2600 olmuş kilosu ama ben çok ultrason ölçümüne güvenemiyorum arkadaşıma 4 kilo deyip 3600 çıkardılar bebeğicanım çıktın mı nasıl geçti
sevindim canım darısı başıma ve diğer bekleyenlere inşallah benim kıza da 3900 dediler iri bebek diyip sezeryana aldılar 3 bucuk doğdu. ödem fazla gösteriyormus kiloyu ultrasonda.Çıktık cnm şükür iyi geçti 2600 olmuş kilosu ama ben çok ultrason ölçümüne güvenemiyorum arkadaşıma 4 kilo deyip 3600 çıkardılar bebeğionun dışında nst de başta az bir ağrı çıktı ama sonra çıkmamış bebeğin hareketinden olabilir dedi. Birde ben sert olmayan hareketleri hissetmiyormuşum dr vuruyor diyor ben yok diyorum bende haberler böyle sizden sağlıklı haberler duyarız inşallah
Bende gecen nstde bir cok hareketi hissetmedim demekki hissetmedigim hareketler var diye dusundum.Çıktık cnm şükür iyi geçti 2600 olmuş kilosu ama ben çok ultrason ölçümüne güvenemiyorum arkadaşıma 4 kilo deyip 3600 çıkardılar bebeğionun dışında nst de başta az bir ağrı çıktı ama sonra çıkmamış bebeğin hareketinden olabilir dedi. Birde ben sert olmayan hareketleri hissetmiyormuşum dr vuruyor diyor ben yok diyorum bende haberler böyle sizden sağlıklı haberler duyarız inşallah
Bizimki de geçen bebek dolabına girdi ve saklandı zorla çıkardıkDoymuyor ki gözü , her şey onun olmalı
Sikayet et canim aldiklari para haram yanineyse ki saglık ocagı bizim sitenin yanında. istediğim zmaan gidip tahlil yaptırma şansım var. ama önceki hemşirelerim çok ilgiliydi. bu tam bir m.a.l. ayıptır söylemesi. kızın 4 yaş aşısını ben hatırlattım kontese
Haha senin kocani biri uyarir insBoşver öyle olsun alsın gelsin hediyeniBende pusuda bekliyorum çiçek bile almazsa lafımı sokarım
Ben kesinlikle yüz üstü yatmayı özledim. Normalde hep yüz üstü uykuya dalardım ama daha 12.haftada karnım çıktığı için korkudan o haftadan beri yan yatıyorumArkadaşlar hamilelik döneminde özlediginiz bir şey var mıben kot pantolon giymeyi özledim ya üstüne t shirt böyle hızlı hızlı yürüyeceğim offf hahahaha
Ya hic hatırlatmaBen kesinlikle yüz üstü yatmayı özledim. Normalde hep yüz üstü uykuya dalardım ama daha 12.haftada karnım çıktığı için korkudan o haftadan beri yan yatıyorum
Bizimde 02.02.2022 bebiş beklersesezaryen için gün alan varmı kızlar yarın alacagız biz inşallah kontrolümüz var aksilik çıkmazsa 02.02.2022 olsun çok istiyorum
Dün benimde öyleydi nst temiz çıktı derin uyumuş sıpaBenimkininde bugun hareketleri azaldı kanalamı girdi acaba ya. Kendimide bir garip hissediyorum. Ara ara agrim oluyor. Lütfen ufaklik 1 hafta daha izin ver anneye
Ayyyy yemin ediyorum ben deee ben deee geçen gün sadece bunu düşündümArkadaşlar hamilelik döneminde özlediginiz bir şey var mıben kot pantolon giymeyi özledim ya üstüne t shirt böyle hızlı hızlı yürüyeceğim offf hahahaha
Canım bence eksik yok Ben de aynı şekilde hazırladım sadece olur'da sezaryen sonrası depend kullanamazsam diye yedek iç çamaşırı ve lohusa pedi koydum. Bir de saç toplama ihtiyacı hissediyormuş herkes taç veya 1 lastik de al istersen.kızlar şimdi kendi çantamı hazırladım biraz ama millete akıl verirken iyitdi kendime gelince beynim durdu.
hemşireye vermek için sabahlık gecelik emzirme atleti ve çorabı bir hurca koydum
2 takım yedek pijama ve bir lizöz koydum yani sabahlık gibi hırka gibi bişey
bir emzirme atleti çıkış için alt üst takım kıyafet 10 tane depend göğüs kalkanı ve manuel pompa koydum.
aklımda eklenecek olanalr şarj aleti hastane evrakları bakım çantası yedek çorap ve humana var. başka ne eksik?
Maşallah cnm oğlusunaÇıktık cnm şükür iyi geçti 2600 olmuş kilosu ama ben çok ultrason ölçümüne güvenemiyorum arkadaşıma 4 kilo deyip 3600 çıkardılar bebeğionun dışında nst de başta az bir ağrı çıktı ama sonra çıkmamış bebeğin hareketinden olabilir dedi. Birde ben sert olmayan hareketleri hissetmiyormuşum dr vuruyor diyor ben yok diyorum bende haberler böyle sizden sağlıklı haberler duyarız inşallah
Amann boşver cnm veririz ya benimde su sıra aşırı açık iştahım, hayır gündüz yemek sıkıntı değil ama gece yiyince fena oluyorKizlar sağlik ocağından ebe aradi kac kilo aldin diye sordu bende 79 kiloyum dedim çok almışsın dedi biraz hamur isini azalt dedi o arda poğaça yiyecektim boğazımda kaldidoğuma ne kaldi sanki dedim icime versin o kilolarda diye kendimi avutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?