2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ocagin ilk haftasi cagirmalari gerek.aslinda sikayet edeceksin işlerini dogru düzgün yapmiolar
neyse ki saglık ocagı bizim sitenin yanında. istediğim zmaan gidip tahlil yaptırma şansım var. ama önceki hemşirelerim çok ilgiliydi. bu tam bir m.a.l. ayıptır söylemesi. kızın 4 yaş aşısını ben hatırlattım kontese

Bilemedimki canim bizimki icine dert eder öyle şeyleriaslinds hic bir niyetle dememistim ama o kendi kendine yaptı normal de cicek alir hediye sonradan cıktı piyasaya
Boşver öyle olsun alsın gelsin hediyeni Bende pusuda bekliyorum çiçek bile almazsa lafımı sokarım

canım çıktın mı nasıl geçti
Çıktık cnm şükür iyi geçti 2600 olmuş kilosu ama ben çok ultrason ölçümüne güvenemiyorum arkadaşıma 4 kilo deyip 3600 çıkardılar bebeği onun dışında nst de başta az bir ağrı çıktı ama sonra çıkmamış bebeğin hareketinden olabilir dedi. Birde ben sert olmayan hareketleri hissetmiyormuşum dr vuruyor diyor ben yok diyorum bende haberler böyle sizden sağlıklı haberler duyarız inşallah

sevindim canım darısı başıma ve diğer bekleyenlere inşallah benim kıza da 3900 dediler iri bebek diyip sezeryana aldılar 3 bucuk doğdu. ödem fazla gösteriyormus kiloyu ultrasonda.

Bende gecen nstde bir cok hareketi hissetmedim demekki hissetmedigim hareketler var diye dusundum.

Sikayet et canim aldiklari para haram yani

Arkadaşlar hamilelik döneminde özlediginiz bir şey var mı ben kot pantolon giymeyi özledim ya üstüne t shirt böyle hızlı hızlı yürüyeceğim offf hahahaha
Ben kesinlikle yüz üstü yatmayı özledim. Normalde hep yüz üstü uykuya dalardım ama daha 12.haftada karnım çıktığı için korkudan o haftadan beri yan yatıyorum

Ben kesinlikle yüz üstü yatmayı özledim. Normalde hep yüz üstü uykuya dalardım ama daha 12.haftada karnım çıktığı için korkudan o haftadan beri yan yatıyorum
Ya hic hatırlatma ben yuzustu yatmadan uyuyamayan insan hamile oldugumu ogrendigimden beri yatamiyorum ilk yapacağım şey

Benimkininde bugun hareketleri azaldı kanalamı girdi acaba ya. Kendimide bir garip hissediyorum. Ara ara agrim oluyor. Lütfen ufaklik 1 hafta daha izin ver anneye
Dün benimde öyleydi nst temiz çıktı derin uyumuş sıpa ama ebe hareketlerini kontrol et bir günde 10 hareket hissetmezsen nst baktır dedi canım.

Arkadaşlar hamilelik döneminde özlediginiz bir şey var mı ben kot pantolon giymeyi özledim ya üstüne t shirt böyle hızlı hızlı yürüyeceğim offf hahahaha
Ayyyy yemin ediyorum ben deee ben deee geçen gün sadece bunu düşündüm skinny jean lerimi topuklu ayakkabılarımı özledimm hızlı hareket etmeyii off az kaldııı azz kocam dalga geçer gibi seni alışverişe götüriyim mi dioo, dedim sen görcen alışverişi bekle bir ay daha

Canım bence eksik yok Ben de aynı şekilde hazırladım sadece olur'da sezaryen sonrası depend kullanamazsam diye yedek iç çamaşırı ve lohusa pedi koydum. Bir de saç toplama ihtiyacı hissediyormuş herkes taç veya 1 lastik de al istersen.

Maşallah cnm oğlusuna takvimle hemen hemen ayni gidiyorsunuz
Benim oglan biraz tombis olacak galiba gerçi büyük ablasini 3950 küçük ablasini 3400 doğurdum bu bebisite ikisinin ya ortasi olur yada geçer ablalarini
Bu arada senin oğluşun isimi ne olacaktı cnm

Kizlar sağlik ocağından ebe aradi kac kilo aldin diye sordu bende 79 kiloyum dedim çok almışsın dedi biraz hamur isini azalt dedi o arda poğaça yiyecektim boğazımda kaldidoğuma ne kaldi sanki dedim icime versin o kilolarda diye kendimi avutuyorum

Amann boşver cnm veririz ya benimde su sıra aşırı açık iştahım, hayır gündüz yemek sıkıntı değil ama gece yiyince fena oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…